₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :: حالا كه خدا دوباره منو بهتون داده مثبتاتونو رد كنيد بياد :)) ::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :: حالا كه خدا دوباره منو بهتون داده مثبتاتونو رد كنيد بياد :)) ::
1 2 3

بدون عکس

:: حالا كه خدا دوباره منو بهتون داده مثبتاتونو رد كنيد بياد :)) ::

4954 بازدید، 45 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

امروز يه پيكان نامرد ساعت 4:30 ظهر باعث شد چپ كنم خداييش خيلي وحشتناك بود، هيچ وقت چپ نكرده بودم، تصادف مهم هم نداشتم اونم با سرعت 170 تا!
    يه ساعت خالي بين دو كلاس دانشگاهم داشتم گفتم اون يه ساعت رو برم يه چرخي توو جاده بزنم، كه ديدم كلاسم داره دير ميشه و با سرعت خواستم برگردم، استاد از اونايي بود كه با يه دقيقه تاخير زود غيبت رو رد ميكرد! داشتم نزديك ميشدم كه يهويي از توو فرعي يه پيكان با مسافر مثل گوسفند سرشو انداخت پايين و اومد سر راهم، خيلي ناگهاني بود و ديگه ترمز هم بي فايده بود، به خاطر اينكه بهش نزم خودمو انداختم خاكي و تا اونجاي كار همه چيز خوب بود، ولي يهويي لبه بتوني يه زيرگذر سر راهم سبز شد و براي اينكه به زير گذر نزنم ناگهاني پيچيدم توو اسفالت، همين كار باعث شد ماشين تعادلشو از دست بده و حدود دويست متر (طبق ادعا و كروركي پليس راه) توو جاده به دور خودش پچرخه، در اخرين لحظه تونستم ماشينو به مسير برگردونم كنم و دوباره تعادلشو به دست بيارم، ولي ديگه دير شده بود چون به اون طرف جاده رسيده بودم و افتادم توو جايي كه حالت دره داشت، به يه تپه سنگي زدم كه منجر به از بين رفتن كل جلوي ماشين شد يه چرخ زدم و عقب ماشين هم اوراق شد، دوباره تعادل ماشينو از دست دادم و اين بار به طرف هوا پرت شدم (توو اين حالت سرعتم حدود 80 يا 90 كيلومتر ميشد)، توو همون حالت بي تعادلي كه توو هوا مونده بودم و داشتم براي خودم عشق و حال ميكردم، از هوا لذت ميبردم و به موسيقي گوش ميدادم، يهويي چنان ضربه محكمي رو حس كردم كه انگار از يه ساختمون افتادم پايين، وقتي افتادم ماشين بر عكس شد و به طرف در راننده افتاد و همچنان روي زمين كشيده ميشد، توو هموون حالت به يه تپه ديگه برخورد كردم و بازم يه ضربه سخت ديگه، كلاً چهار بار ضربات شديدي رو حس كردم، كمر بند رو بسته بودم و در اخرين لحظات دست ترمز رو هم به عنوان جاي دست گرفتم و نزاشت سرم توو اون تكونها به لبه در بخوره، ولي الان گردنم بد جور درد ميكنه، پيكان نامرد حتي نياستاد ببينه مردم زندم فرار كرد، و كسي هم نتونست شمارشو بگيره، خدا رو شكر كه توو اوت 200 متر هيچ ماشيني وجود نداشت با وجود اينكه مسير جاده چهار بانده هم بود!! اون مسيري رو كه من طي كردم انگار عمداً خالي شده بود، نه موتوري، نه عابري، نه سواري و نه كاميوني! اين در حاليه كه هيچ وقت اون مسير خالي نيست، خواست خدا بود كه هيچ خسارت جاني نداشته باشه، خدا رو شكر.
    براي اولين بار سيستمهاي ايمين يه ماشين ايراني درست كار كرده بود!! بعد از توقف كامل ماشين، كل قفل دربها باز شدن، ماشين هم خاموش شد و جريان گاز هم قطع شد، ولي پخش ماشين همچنان داشت برام ميخوند، باك و كپسول هر دو كاملاض فول بودن و خد ارو شكر كه آتيش سوزي و انفجاري صورت نگرفت.
    يكي از راناده هايي كه زود خودشو رسوند از هون دور صدا زد زنده اي!! گفتم آره بابا ماشينو برگردونيد بيام بيرون، گفت جرعت نداشتم بيام جلو و داخلو ببينم، اگه جواب نميدادي نميودم.
    اين بود انشاي من، من از اين انشا نتيجه ميگيرم كه پيكانها خيلي نامرد، خيلي گوسفندن، بعد تصادف هم فلنگ رو ميبندن، و در كل چپ كردن خيلي حال ميده خصوصاً با سمند به شرطي كه بعدش با پاي خودت بيايي بيرون و بگي ببخشيد چي شده؟!، آي گردنم

توو عكسها ماشين دور خودش چرخيده و در واقع بايد رووش به طرف ديگه ميبود. (عكسها رو براي كروكي و بيمه گرفته بودم)

يكي از سرنشيناني كه توو خودرو باهام بود و خوشبختانه صدمه اي نديد! 359

نمایش یا پنهان متن

25 سپاس: zrnznn، mz56mz، دلشاد، jaj، نغمه، پرهام، نخبه، ماهی، aac198000، تنها، KuRoSh، maryamlondon1، حورا، gilas، levrone، بچه مثبت، هاچو هاچو، sib، baron jon، hosseinh

• zrnznn

452 الان خودتی داداشی؟ خودتی که تاپیک گذاشتی؟! :17:
    چه صحنه بدی..................خدا رو شکر که سالمی.... :48:
    نمایش یا پنهان متنالبته یحتمل هنو گرمی.....یه جک در این مورد هست که یکی میاد برات تعریفش میکنه :4:

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: Life Dream
    حالا كه خدا دوباره منو بهتون داده مثبتاتونو رد كنيد بياد
    مثبت من باشه طلبت تا مطمئن بشم که سالمی :74:....351

3 سپاس: jaj، Life Dream، KuRoSh

• mz56mz

داداش مازياررررررر عزيز :24: خدا رو شكر كه حالت خوبه بلا به دور باشه الان حالت خوبه مشكلى ندارى داداشم
    اخه اين سرعت بالا واقعا خدا رحم كرده داداش يكم بيشتر مواظب خودت باش

3 سپاس: jaj، Life Dream، KuRoSh

• jaj

1 سپاس: Life Dream

• نغمه

چه وحشتناک خدا نگهت داشته پسر باور کن عکس اولت ماشین شبیه 206 شده
    2 سپاس: Life Dream، KuRoSh

• دلشاد

نقل قول: Life Dream
    سرعت 170 تا!

يكي از سرنشيناني كه توو خودرو باهام بود و خوشبختانه صدمه اي نديد!

:4: :37:
    داش مازی یه خورده این حرفات تو مخم نمیره آخه سرعت 170 و چپ کنی و سرنشینت خون دماغ نشه و بعد چند ساعت تابیکش کنی بهه هر حال امیدوارم همیشه سالم باشی :6:

3 سپاس: Life Dream، KuRoSh، محسن صائب

• Life Dream

نقل قول: zrnznn
    الان خودتی داداشی؟ خودتی که تاپیک گذاشتی؟!
    چه صحنه بدی..................خدا رو شکر که سالمی....

آره خودمم ولي نميبايست ميبودم ولي هستم ديگه :4:
    مثبت من باشه طلبت تا مطمئن بشم که سالمی

كلاً سالمم مثبتو رد كن بياد :100:
    نقل قول: mz56mz
    داداش مازياررررررر عزيز خدا رو شكر كه حالت خوبه بلا به دور باشه الان حالت خوبه مشكلى ندارى داداشم
    اخه اين سرعت بالا واقعا خدا رحم كرده داداش يكم بيشتر مواظب خودت باش

آره داداش محمود واقعاً خواست خدا بود زنده موندم، چهار بار هر بار به يه مانع بزرگ برخورد كردم كه هيچ كدوم وارد اتاق نشدن، خدا خيلي رحم كرد، اونجا پر سنگهاي بزرگ و بلوك هاي استفاده شده بود!
    نقل قول: jaj
    اولش که ماشینو دیدم فکر کردم داشتی برای ایران خودرو تست برخورد با مانع سخت می گرفتی

بابا جان این کارا رو نکن خیلی خطرناکه
    به خیر گذشت ها

ايران خودرو با جون ادما تست برخورد با مانعشو انجام ميده، البته خداييش با اون سرعتي كه من افتادم اون پايين و داخل اتاق كاملاً سالم موند و مچاله نشد بايد گفت از خودروهاي ايراني سمند جوابشو پس داده.
    نقل قول: نغمه
    چه وحشتناک خدا نگهت داشته پسر باور کن عکس اولت ماشین شبیه 206 شده

توو هر ضربه گفتم اين آخرين ضربه اي بود كه خوردم و الان مردم! :4: ولي با احساس ضربه بعدي ميگفتم نه هنوز زنده هستم! :4:
    نقل قول: دلشاد
    داش مازی یه خورده با این حرفات تو مخم نمیره آخه سرعت 170 و چپ کنی و سرنشینت خون دماغ نشه و بعد چند ساعت تابیکش کنی بهه هر حال امیدوارم همیشه سالم باشی

تنها جايي كه زخمي شد انگشت دستم بود، بد جور با شيشه بريد، لباسمم كمي با خورده شيشه خش افتاد رووش، جريان سرعت اينطور بوده:
    سرعتم هنگام اتفاق 170 تا بود، توو هون سرعت ماشين از كنترل خارج شد، و مرتب به دور خودش در حال چرخيدن بود، حدود 200 متر!! چون جاده چهار بانده و پهن بود اين مسير اينقدر طولاني شد و توو جاده موندم، وقتي به اون ور جاده رسيدم سرعتم در اثر چرخش خودرو كم شده بود و به حدود 80 يا 90 كيلومتر رسيده بود، و اونجا بود كه پرت شدم و به بغل افتامد و ماشين چپ كرد.
    من هميشه صندلي هاي جلو رو تا اخر ميكشم عقب تا در صورت تصادف شاخ به شاخ به فرمان برخورد نكنم، كمربند رو هم تا قسمت زير شانه ميارم پايين تا هنگام تصادف به گردن صدمه نزنه، البته الانم گردنم درد ميكنه، و انگشت دستمم بريده اين همه صدمه اي بوده كه به خواست و اراده خدا دچارش شدم نه بيشتر!
    خودم از ماشين با هوشياري كامل اومدم بيرون و بعد نيم ساعت قبل ار رسيدن پليس براي كروكي عكسها رو گرفتم.

تصویر در دسترس نیست

11 سپاس: دلشاد، zrnznn، mz56mz، ماهی، تنها، KuRoSh، gilas، بچه مثبت، هاچو هاچو، sib، hosseinhn82

• zrnznn

جايي كه زخمي شد انگشت دستم بود

دیدی؟ دیدی؟!!!!!!!!!!!!!!!!! :heehee:
    نمایش یا پنهان متنمثبت پرید :83:
    تصویر در دسترس نیست نمایش یا پنهان متن
    داداشی امیدوارم همیشه سلامت باشی ولی امیدوارم از این به بعد یکم مراعات کنی .... شما نباید از همه انتظار داشته باشی که قوانین رو رعایت کنن!..اون پیکانه هم هم مثل شما که سرعتت زیاد بوده خطا کرده :21:
    خواهش میکنم بیشتر مواظب خودت باش و همچنین سرنشینان ماشین حالا این دفعه خدا با بَ بعی یار بود و جون سالم به درد برد زبونم لال زبونم لال ..حادثه هیچ وقت خبر نمیکنه شمایی که باید مراعات کنی و بیشتر مراقب باشی............ :18:
    چقدر نصیحت کردن سخته :34: خسته شدم :51:
    اصلان چرا ماشین سفید میگیرید که لک بیوفته؟!711 ماشین شاسی بلند من که مشکیه :9:
    تصویر در دسترس نیست نمایش یا پنهان متن
    راستی یه چیزی یادم رفت که فقط برا خاطر همین اومده بودم ولی به کل فراموشم شد... :9: امروز تولدم بود :10: حالا شوما یک مثبت بده :4:

2 سپاس: Life Dream، KuRoSh

• zrnznn

• پرهام

شرمنده داداش :19: من بهت منفی میدم 804
    نمایش یا پنهان متننترس شوخی کردم 362 362

به جرات میتونم بگم تا الان هیچوقت از 120 یا 130 کیلومتر بیشتر با ماشین رانندگی نکردم و نمیکنم 304

3 سپاس: Life Dream، نغمه، محسن صائب

• Life Dream

خواهش میکنم بیشتر مواظب خودت باش و همچنین سرنشینان ماشین حالا این دفعه خدا با بَ بعی یار بود و جون سالم به درد برد

آره ولي اون عكسو يه هفته قبل حادثه گرفته بودم، ببعي پريده بود شيشه عقب ماشين پرس شده بود، اينم عكسش :4:

تصویر در دسترس نیست

اصلان چرا ماشین سفید میگیرید که لک بیوفته؟! ماشین شاسی بلند من که مشکیه

ماشين فقط سفيدش عشقه، مشكيش خوشگل نيست :53:
    نقل قول: پرهام
    به جرات میتونم بگم تا الان هیچوقت از 120 یا 130 کیلومتر بیشتر با ماشین رانندگی نکردم و نمیکنم

منم اهل سرعت نيستم پرهام جان، ولي كلاسم دير شده بود بايد خودمو ميرسوندم كه الته كلاً از دستش دادم :2:

3 سپاس: پرهام، KuRoSh، hosseinhn82

• نخبه

اااااااااااااااااااااااااااا اخه این چه کاریه این چه سرعتیه چرا با جان خود بازی میکنید :14: اخه اون سرنشین پستونک به دهن چه گناهی کرده :94:

شکر خدا الان حالت خوبهصدقه بزار یا قربونی کن

• بابک

خدا را شکر که سالمی . :58:
    خدا دوستت داشته ، حالا برای خشنودی خدا یه دویست تومنی ( 200000) به بچه های بی بضاعت و یتیم کمک کن .
    راسی دوست عزیز مگه پیکان بیشتر از 80 تام میره ؟ :37:

2 سپاس: Life Dream، محسن صائب

• شایسته

اولش فکر کرذم یه انشای سرکاریه :heehee: ولی بعدش دیدم نه بابا راستکیه. :3: انشاالله همیشه تندرست باشید :8:

• aac198000

من الان تو شوکم
    اول خدا راشکر سالمی
    دوم احسنت به این روحیه
    سوم خیلی دوستت دارم بیشتر مراقب خودت باش
    چهارم ایربگ نداشت (خدا را شکر سرت سالمه)
    پنجم 170 تا سرعت برای حاضری تو کلاس
    ششم بوووووووووووووووووووق
    هفتم :110:

• ماهی

Life Dream,
    وای مازیار! چی بهت بگم؟ 368
    آخه چرا با سرعت 170..
    تو نمی دونی ماشینای ما با یه تلنگر قلپ ور می دارن؟تو نم یدونی که جاده های ما پر از پیچا و شیب های غیر استاندارد هست؟ آخه چرا این کارو کردی؟ 242
    خب دعوا بسسسه :4:
    مازیاااااااااااااااااااااار!!!!!!!!!!! :20: خدا رو شکر که سالمی :20: خطر خیلی بزرگی بوده..خدا بهت رحم کرده.البته من از اینکه چیزیت نشده تعجب نکردم چون خودم دقیقا چنین چیزی رو تجربه کردم با این تفاوت که من راننده نبودم..خدا خیلی بهت رحم کرده.. :3:

2 سپاس: KuRoSh، Life Dream

• تنها

خیلی خطرناکه....خدا بهتون رحم کرده.....دیگه از این کارا نکنید این همه کلاس پیچوندیم مگه چی شده که حالا شما نگران یه جلسه بودید؟؟؟؟ :7:
    2 سپاس: KuRoSh، Life Dream

• KuRoSh

آقا از شما بعیده دیگه با این سرعت
    اونقت به بچه ات می خوای بگی من با همچین سرعتی رانندگی کردم سالم موندم
    اصلن ازت توقع نداشتم مازی که خلاف کنی

ولی خدا رو شکر و سپاس که سلامت هستی و هم اینک در کنار ما و خانواده هستی
    ولی این یک تجربه هست شاید سری بعدی همچین چیزی رخ نده

• بندری

حالا كاريه كه كردي و نتيجهشو ديدي . خدارو شكر كه به خير گذشت و خودت طوريت نشد :6: .

حالا به ميمنت سلامتي يه شب شام بچه ها رو دعوت كن :4:

خدا رو شكر كه سالمي :6:

• maryamlondon1

و كروركي

نياستاد

كه توو اوت 200

ايمين

دو كاملاض فول

يكي از راناده هايي

هون

نميودم.

ين بود انشاي من،

من هم باور کردم تصادف کردی نگو انشا ءبود :bahone:
    الهی بمیرم از غلط املائی معلومه چه به سرت امده دانشجو هم هستی !!! :20: مازی تو که همیشه سنگ قانون راهنمائی رانندگی به سینه میزنی نه دیگه بعیده تصادف کنی :43: شوخی کردم خدا را شکر به خیر گذشت وحالت خوبه پسر نکنه خانواده دائی یا خاله چشت زدن :10:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: