₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :: حالا كه خدا دوباره منو بهتون داده مثبتاتونو رد كنيد بياد :)) ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :: حالا كه خدا دوباره منو بهتون داده مثبتاتونو رد كنيد بياد :)) ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

:: حالا كه خدا دوباره منو بهتون داده مثبتاتونو رد كنيد بياد :)) ::

4954 بازدید، 45 پست، نویسنده: Life Dream

• maryamlondon1

نقل قول: Life Dream
    وو همون حالت بي تعادلي كه توو هوا مونده بودم و داشتم براي خودم عشق و حال ميكردم، از هوا لذت ميبردم و به موسيقي گوش ميدادم،

عجب عجب امروز من هم میخوام بزنم به کوه ودره میخوام این یکی را تجربه کنم. اگه به رحمت خدا پیوستم نراحت نباشید تو هوای بارانی ویخی عشق وحالم کردم :bahone:

1 سپاس: Life Dream

• Life Dream

نقل قول: نخبه
    اااااااااااااااااااااااااااا اخه این چه کاریه این چه سرعتیه چرا با جان خود بازی میکنید اخه اون سرنشین پستونک به دهن چه گناهی کرده

شکر خدا الان حالت خوبهصدقه بزار یا قربونی کن

مرسي مامان فندق، هر چيزي توو ماشين بود پرت شده بود بيرون جز ببعي :4: يه جورايي وابستش شدم :83:
    نقل قول: بابک
    خدا دوستت داشته ، حالا برای خشنودی خدا یه دویست تومنی ( 200000) به بچه های بی بضاعت و یتیم کمک کن .
    راسی دوست عزیز مگه پیکان بیشتر از 80 تام میره ؟

هر جمعه صدقه ميدم، قبل اين حادثه هم يه نظر داشتم كه قبول نشد عوضش اين حادثه به خير گذشت، خدا رو شكر.
    خوب آره پيكان همون 80 يا 90 تا ميره ديگه، من 170 تا ميرفتم با سمند، جاده خالي بود ولي اون راهمو يه دفعه بست، خواستم بهش نزنم انداختم خاكي، كه ماشين دور خودش چرخيد. اونم عوض تشكر فرار كرد!!
    مرسي شايسته خانم منم براي شما ارزوي سلامتي و موفقيت دارم، پاينده باشيد

نقل قول: شایسته
    اولش فکر کرذم یه انشای سرکاریه ولی بعدش دیدم نه بابا راستکیه. انشاالله همیشه تندرست باشید

نقل قول: aac198000
    من الان تو شوکم
    اول خدا راشکر سالمی
    دوم احسنت به این روحیه
    سوم خیلی دوستت دارم بیشتر مراقب خودت باش
    چهارم ایربگ نداشت (خدا را شکر سرت سالمه)
    پنجم 170 تا سرعت برای حاضری تو کلاس
    ششم بوووووووووووووووووووق
    هفتم

مرسي كوروش خان، شما هم برام يه شخصيت خيلي قابل احترامي هستيد، از محسن ببرس :10:
    نه ايربك نداشت ولي هميشه صندلي هاي جلو رو تا ته ميكشك عقب، كمر بند هم تا اول زائده شانه ميارم پايين، امروز نتيجشو ديدم، واقعاً جوابگو بود، به هيچ چيزي برخورد نكردم.
    نقل قول: ماهی
    وای مازیار! چی بهت بگم؟
    آخه چرا با سرعت 170..
    تو نمی دونی ماشینای ما با یه تلنگر قلپ ور می دارن؟تو نم یدونی که جاده های ما پر از پیچا و شیب های غیر استاندارد هست؟ آخه چرا این کارو کردی؟
    خب دعوا بسسسه

دبام كرديد :20:
    نقل قول: ماهی
    مازیاااااااااااااااااااااار!!!!!!!!!!! خدا رو شکر که سالمی خطر خیلی بزرگی بوده..خدا بهت رحم کرده.البته من از اینکه چیزیت نشده تعجب نکردم چون خودم دقیقا چنین چیزی رو تجربه کردم با این تفاوت که من راننده نبودم..خدا خیلی بهت رحم کرده..

اينكه چيزيمون نشده خاوست خدا بود ه نه شانس و اقبال، يه تصادق ديگه به همين شكل يكي از آشناهاي دورمون كرده بود، اونم چپ كرده بود افتاده بود زير ماشين خودش و له شده بود، انشالله كه هيچ وقت براي هيچ كس هيچ حادثه اي پيش نياد كه واقعاً عذاب اورده
    نقل قول: تنها
    خیلی خطرناکه....خدا بهتون رحم کرده.....دیگه از این کارا نکنید این همه کلاس پیچوندیم مگه چی شده که حالا شما نگران یه جلسه بودید؟؟؟؟

آخه هيچ كدوم از كلاسامو از دست ندادم تا الان، برام مهم بود البته نه به اين قيمت، آدم كه از يه دقيقه بعد خودشم خبر نداره!!
    نقل قول: KuRoSh
    آقا از شما بعیده دیگه با این سرعت
    اونقت به بچه ات می خوای بگی من با همچین سرعتی رانندگی کردم سالم موندم
    اصلن ازت توقع نداشتم مازی که خلاف کنی

ولی خدا رو شکر و سپاس که سلامت هستی و هم اینک در کنار ما و خانواده هستی
    ولی این یک تجربه هست شاید سری بعدی همچین چیزی رخ نده

باور بفرماييد من اهل سرعت و خلاف نيستم، هشت سال تخفيف بيمه داشتم، پيش اومد ديگه :2:
    نقل قول: بندری
    حالا كاريه كه كردي و نتيجهشو ديدي . خدارو شكر كه به خير گذشت و خودت طوريت نشد .

حالا به ميمنت سلامتي يه شب شام بچه ها رو دعوت كن

خدا رو شكر كه سالمي

مرسي خسرو خان، شام همگي دعوت من، اگه راست ميگيد بيايد شهرمون، ما رو از شام ميترسونيد :4:
    نقل قول: maryamlondon1
    من هم باور کردم تصادف کردی نگو انشا ءبود
    الهی بمیرم از غلط املائی معلومه چه به سرت امده دانشجو هم هستی !!! مازی تو که همیشه سنگ قانون راهنمائی رانندگی به سینه میزنی نه دیگه بعیده تصادف کنی شوخی کردم خدا را شکر به خیر گذشت وحالت خوبه پسر نکنه خانواده دائی یا خاله چشت زدن

آخه انگشت دستم اووف شده، نتونستم بهتر از اين بنويسم، همش اشتباهات تايپي :4:
    هنوزم داري ازم سوتي ميگيري؟ بزار بيام لندن توو كلاس درست ببينم چقدر سوتي ميدي :4:
    مامان مريمي باور كن اهل خلاف و سرعت اينا نيستم اتفاقي بود كه پيش اومد و به خير گذشت، حالا برام بازم پاستيل بخريد بفرستيد، شيريني سلامتيم :bahone:
    نقل قول: maryamlondon1

عجب عجب امروز من هم میخوام بزنم به کوه ودره میخوام این یکی را تجربه کنم. اگه به رحمت خدا پیوستم نراحت نباشید تو هوای بارانی ویخی عشق وحالم کردم

خدا نكنه، انشالله كه هميشه سالم و سلامت باشيد و خدا براي شماره هاتون نگهتون داره، به خصوص كوچيكه كه گل سر سبده :48:

3 سپاس: mz56mz، KuRoSh، hosseinhn82

• Holtek

سلام
    خدارو شكر كه سالمي.
    واسه همينه كه ميگن دير رسيدن بهتر از هرگز نرسيدنه.
    بعضي از استادا درسته برا دير اومدن سخت ميگيرن ولي راضي نميشن دانشجو هيچ وقت نياد :3:

• حورا

:13:

خدارو شکر سالمین :48:

• gilas

:89: این سمند یا 206 :4:

نه تو خجالت نمیکشی مراقب احتیاط نیستی :14:

بازم خدارو شکر که فقط انگشتت اوف شده :3:

• levrone

خدا رو شکر
    مرد حسابی 170 تا سرعت آخه برای چی؟ خدا بهت رحم کرده.

• محسن صائب

خدایش رحمت کند یکی از بزرگان میگفت . در زندگی ما ادمها معمولا اتفاقاتی میفتد که ما تا مرگ جلو میرویم و احساس میکنیم خداوند عمری دوباره به ما داده است . تقریبا در زندگی اکثر ماها دو سه باری این موضوع رو که در بعضی از مواقع شبیه معجزه هست رو تجربه میکنیم .
    این اتفاقات رو باید بشدت قدر دونست

.
    میشه در این مواقع انسان به جد به این فکر بیفتد که
    ای وای فاصله من تا مرگ چقدر کم هست و .............
    .
    خوشحالم که شما اسیبی ندیدید

2 سپاس: Life Dream، هاچو هاچو

• KuRoSh

باور بفرماييد من اهل سرعت و خلاف نيستم، هشت سال تخفيف بيمه داشتم، پيش اومد ديگه

بله معلومه از سرعتی که میرفتی
    اگر بودی فکر کنم 200 تا رو پر می کردی و برای خودت خوشحال رانندگی می کردی

• مگس

خدا رو شکر که جان سلامت به در بردید.

• بچه مثبت

خدارو شکر که سالمی :48:
    اصلاً بهت نمیاد اهل سرعت باشی :bahone:
    حالا مقصر اصلی پیکان بود یا استاد دانشگاه؟

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    2 سپاس: ژنرال، Life Dream

• Life Dream

نقل قول: Holtek
    سلام
    خدارو شكر كه سالمي.
    واسه همينه كه ميگن دير رسيدن بهتر از هرگز نرسيدنه.
    بعضي از استادا درسته برا دير اومدن سخت ميگيرن ولي راضي نميشن دانشجو هيچ وقت نياد

حالا من هرزگز رسيدم ولي خيلي دير رسيدم، يه هفته بعدش ميرسم :10: خدا رو شكر به هرگز نرسيدن نكشيد كارم :48:
    نقل قول: حورا
    خدارو شکر سالمین

مرسي حورا كنم، سلامت باشيد :48:
    نقل قول: gilas
    این سمند یا 206

بچه 206 و سمنده :4:
    نه تو خجالت نمیکشی مراقب احتیاط نیستی

مامان مريم :bahone:
    بازم خدارو شکر که فقط انگشتت اوف شده

ديشب متوجه شدم كتفمم اووف شده آي كتفم :83:
    نقل قول: levrone
    خدا رو شکر
    مرد حسابی 170 تا سرعت آخه برای چی؟ خدا بهت رحم کرده.

آره به خدا داداش بهروز، خيلي تجربه جالب و وحشتناك و در عين حال جديديه اين چپ كردن، در كل خيلي حال داد :4:
    نقل قول: محسن صائب
    خدایش رحمت کند یکی از بزرگان میگفت . در زندگی ما ادمها معمولا اتفاقاتی میفتد که ما تا مرگ جلو میرویم و احساس میکنیم خداوند عمری دوباره به ما داده است . تقریبا در زندگی اکثر ماها دو سه باری این موضوع رو که در بعضی از مواقع شبیه معجزه هست رو تجربه میکنیم .
    این اتفاقات رو باید بشدت قدر دونست

.
    میشه در این مواقع انسان به جد به این فکر بیفتد که
    ای وای فاصله من تا مرگ چقدر کم هست و .............
    .
    خوشحالم که شما اسیبی ندیدید

محسن خان باور كنيد دقيقاً اين احساس رو داشتم، با هر بار ضربه اي كه ميخوردم ميگفتم اين اخرين ضربه هست و الان در واقع مردم و فعلاً متوجه نشدم!! ولي با ضربه بعدي ميفهميدم كه نه هنوز زندم! :4: هر لحظه منتظر بودم كه الانه به سخره اي، تبه اي، سنگ بزرگي از بنجره بياد توو و سرمو تريت كنه، ولي شكر خدا به داخل اتاق چيزي نفوذ نكرد و به خير گذشت، من ديروز دوباره متولد شدنم و از خدا يه عمر مجدد گرفتم، اين حس رو تا الان فقط يه بار داشتم، واقعاً از مرگ برگشتم اونم فقط لطف خدا بود.
    نقل قول: KuRoSh
    بله معلومه از سرعتی که میرفتی
    اگر بودی فکر کنم 200 تا رو پر می کردی و برای خودت خوشحال رانندگی می کردی

اين الان متلك بود ديگه! :bahone:
    نقل قول: مگس
    خدا رو شکر که جان سلامت به در بردید.

مرسي محمد جان خدا رو شكر :48:

mz56mz,
    از داداش محمود هم كه زحمت كشيدن و از كويت تماس گرفتن خيلي خيلي ممنونم، شنيدن صداي گرمشون واقعاً خوشحالم كرد، خيلي مهربون و صميمي، ممنونم ازتون داداش محمود گل :8:

4 سپاس: levrone، gilas، hosseinhn82، ژنرال

• هاچو هاچو

صدای منو میشنوی؟؟زنده ای؟؟ 852
    خدا واقعا بهت رحم کرده 866
    ماشین آهن پارتو به 2 میلیون میخرم 804

2 سپاس: ژنرال، Life Dream

• sib

به خاطر بی احتیاطی باید منفی بگیری، مثبت میخوای? ! تصویر در دسترس نیست
    خدا به خیر گذرونده واقعا. ..

3 سپاس: hosseinhn82، ژنرال، Life Dream

• gilas

بچه 206 و سمنده

مبارکه :78:

مامان مريم

به جون خودم درست نوشتم :4:

نمایش یا پنهان متنهمون مراقب احتیاط درسته :10:

ديشب متوجه شدم كتفمم اووف شده آي كتفم

بازم خدارو شکر که فقط انگشتت و کتفت اوف شده :3:

نمایش یا پنهان متن:4:

• baron jon

:17: چه وحشتناک
    خدا رو شکر سلامت هستین
    بیشتر مواظب باشین :46:

• hosseinhn82

داداش مازیار خدا رو شکر که سالم هستید :1:

اگه در عکس اول، رینگ اش رو نمی دیدم قطعا نمی تونستم نوع ماشین رو تشخیص بدم :4:

خدا خیلی بهت رحم کرده :48:

135 تا حداکثر سرعتی بوده که رفتم :10:

وااااااااااااااااای اون عروسکه خیلی نازه :34:

نمایش یا پنهان متنتمام قسمت های بره ناقلا رو دیدیم :83:

• پری سا

خدا را شکر که سالم هستید
    خیلی وحشتناک بود :13: خدا خیلی بهتون رحم کرده

• ژنرال

پيچيدم توو اسفالت، همين كار باعث شد ماشين تعادلشو از دست بده و حدود دويست متر (طبق ادعا و كروركي پليس راه) توو جاده به دور خودش پچرخه، در اخرين لحظه تونستم ماشينو به مسير برگردونم كنم و دوباره تعادلشو به دست بيارم، ولي ديگه دير شده بود چون به اون طرف جاده رسيده بودم و افتادم توو جايي كه حالت دره داشت، به يه تپه سنگي زدم كه منجر به از بين رفتن كل جلوي ماشين شد يه چرخ زدم و عقب ماشين هم اوراق شد، دوباره تعادل ماشينو از دست دادم و اين بار به طرف هوا پرت شدم (توو اين حالت سرعتم حدود 80 يا 90 كيلومتر ميشد)، توو همون حالت بي تعادلي كه توو هوا مونده بودم و داشتم براي خودم عشق و حال ميكردم، از هوا لذت ميبردم و به موسيقي گوش ميدادم، يهويي چنان ضربه محكمي رو حس كردم كه انگار از يه ساختمون افتادم پايين، وقتي افتادم ماشين بر عكس شد و به طرف در راننده افتاد و همچنان روي زمين كشيده ميشد، توو هموون حالت به يه تپه ديگه برخورد كردم و بازم يه ضربه سخت ديگه، كلاً چهار بار ضربات شديدي رو حس كردم

453
    چقدر همه چیز با جزئیات یادت مونده تو اون هیرو ویر :4: آدم اینجور وقتا کل زندگیش مثل یه فیلم از جلو چشمش رد میشه و هرچی کار بد تو زندگیش انجام داده یادش میاد :83:

خدا خیلی بهت رحم کرده پسر... یه چیزی قربونی کن :48:

• zrnznn

ديشب متوجه شدم كتفمم اووف شده آي كتفم

دبیا711
    هی بگو نجمه چیزی سرش نمیشه 390 خوبه بهت گفتم الان گرمی متوجه نیستی.....دیدی کتفتم اوف شده بود و خبر نداشتییییییییییییی؟! 711

نمایش یا پنهان متن :74:

• ♥Rose♥

ایول 170 تا :93:
    نمایش یا پنهان متنخعلی حال میده :bahone:

دانشجو خجالت نمیکشه با سرعت 170 تا میرونه ! :16:
    به خودت رحم نمیکنی به ماری رحم کن :24:

نقل قول: Life Dream
    نتيجه ميگيرم كه پيكانها خيلي نامرد، خيلي گوسفندن

دانشجو باید در هر شرایطی سعی کنه بر اعصاب خودش مسلط باشه!
    خب زشته دیگه
    351
    نقل قول: Life Dream
    در كل چپ كردن خيلي حال ميده خصوصاً با سمند

نیگا کن چه خوششم اومده ! :83:
    --------------------------------
    الحمدلله رب العالمین * حتما یه صدقۀ بزرگ به شکرانۀ این سلامتی ادا کن :46:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: