₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » سلام ... خوشحال میشم با نظرتون کمکم کنید
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » سلام ... خوشحال میشم با نظرتون کمکم کنید
1 2 3

بدون عکس

سلام ... خوشحال میشم با نظرتون کمکم کنید

2015 بازدید، 41 پست، نویسنده: mooshoolina

• mooshoolina

تصویر در دسترس نیست

سلام 260
    یعنی جدا عاشق این شکلوکک (به تلفظ من) های بوف بوفی هستم 266
    چند وقتی بود به سایت میومدم 361
    خیلی از مطالب و محیط گرم سایت خوشم اومد
    اما هیچ وقت به اینکه بخوام چیزی بنویسم فکر نکرده بودم 370
    همیشه وب سایت و وبلاگ گردی کردم

اما باید بگم فضای گرم این سایت و البته اعضای خوبش منو واداشت که بنویسم 1121
    راستش تا حالا می گفتم دیگه نوجوون نیستم که شور و شوق اینترنت داشته باشم
    اما خوشحالم با این سایت آشنا شدم 979
    امیدوارم بتونم عضو کوچیکی باشم 967

راستش یه سوالی دارم که توی فرهنگ ایرانی روم نمیشه از کسی بپرسم
    اما این محیط این اجازه رو بهم میده بدون اینکه نگران این نباشم که منو چه طور می بینید یا قضاوت کنید ازتون کمک بخوام

باید اعتراف کنم عاشق شدم و این حس غیر قابل توصیف رو تجربه کردم
    الآن راهی نیست به اون عشق برسم
    چون ازم دور هست و حتی نمی دونه من بهش علاقه من شدم
    و خب گذشت و به قولی با زندگی می سازیم

اما چند روز پیش یه مطلبی خوندم که خیلی روم اثر گذاشت
    اینکه "کسی رو که حسی بهش داریم اگر مجرده حقشه بدونه. شاید بتونه تصمیمی بگیره"

خیلی برام جالب بود

حالا به نظرتون اگه من حالا چند ماه یا چند سال دیگه به اون شخص اگر مجرد بود و البته منم مجرد بودم بگم یه روزی ازش خیلی خوشم اومده اشکال داره. مخصوصا اینکه دخترم.

و کلا اشکال داره حالا چه دختر یا پسر به اون کسی که دوست داره بازم میگم اگر اون شخص مجرد باشه بگه ازش خوشش اومده؟

دوستان بعد از کلاس و کار زود میام جواب میدم اگر طول کشید ببخشید. اما دوست دارم با نظراتتون همراه شم.

23 سپاس: mz56mz، محسن صائب، بچه مثبت، jaj، Life Dream، sib، KuRoSh، gilas، mahshid♪، دلشاد، پرهام، maryamlondon1، hosseinhn82، پری سا، تنها، ژنرال، ♥Rose♥، serpent، نخبه

• mz56mz

خوش آمديد دوست عزيز خوشحالم ما و سايت رو قابل دونستيد
    و اما جواب شما عاشق عزيز ، اگر هر دو مجرد هستيد لطفا همين فردا بهش بگو نگذار چند ماه يا چند سال بگذره همين فردا اول وقت بهش بگو دوستش دارى ، شايد تقدير به عشق دو طرفه شد و به هم برسيد

4 سپاس: بچه مثبت، jaj، Life Dream، KuRoSh

• mooshoolina

نقل قول: mz56mz
    ، اگر هر دو مجرد هستيد لطفا همين فردا بهش بگو نگذار چند ماه يا چند سال بگذره همين فردا اول وقت بهش بگو دوستش دارى ، شايد تقدير به عشق دو طرفه شد و به هم برسيد

سلام
    ممنونم ازتون
    راستش حتی نمی دونه بهش علاقه مند شدم و شهر دیگه ای کار می کنه
    جلسه،کاری بود و تمام شد
    من هم شرایط رفتن به اونجا رو ندارم
    به تقدیر سپردم
    یرای همین نوشتم شاید یه چند ماه سال دیگه

4 سپاس: بچه مثبت، jaj، Life Dream، KuRoSh

• mooshoolina

mz56mz,

البته بعد از تمام شدن جلسه و رفتنشون یه ایمیل فرستادم با موضوع یکی از بحث ها تا سر صحبت باز بشه
    هنوز جواب نگرفتم
    اگر جواب ندن که باید تموم شده بدونم تا اینکه اگر سفری داشتم برم ملاقاتشون
    مسخره است عشق در نگاه اول اما باید بهش معتقد بشم

5 سپاس: بچه مثبت، jaj، Life Dream، KuRoSh، دلشاد

• محسن صائب

مسئله ای که شما طرح کردید در کنار ظاهرساده ای که در اون دیده میشه ، موضوعی پیچیده و اساسی هست
    شما عنوان کردید - در برخوردی ،از جوانی خوشتون امده، به صورتی که احساس خاصی رو در درون خودتون احساس میکنید که شما این احساس رو به عشق تعبیر میکنید
    از طرف دیگه فرصت تعامل و لااقل گفت شنود بسیار کم بوده و اینطوری که شما احساس میکنید این عشق یکطرفه هست (لااقل شما به این نتیجه رسیده اید)
    در اینجا دنبال راه کاری میگردید که عزت مندانه به هدف خودتون برسید .
    شما خیلی خوب متوجه شدید که بعنوان یک دختر، دست و پاتون باز نیست
    .
    و اما نظر این حقیر
    اگر اشکال نداره بفرمایید
    شما چند سالتون هست.
    .
    در هر شرایط سنی، نبایستی عجله کنید . اینکه شما بعنوان یک دختر به پسری بدون پیش زمینه و اماده سازی ابراز عشق و علاقه بکنید در صورتی که هدف دوستی باشد به نتیجه خواهید رسید
    ولی اگر هدف بالاتر و قصد ازدواج دارید این کار در شرایط فعلی که شما توضیح دادید اصلا درست نیست و نتیجه مورد نظرتون رو نخواهید گرفت :84:

8 سپاس: بچه مثبت، jaj، Life Dream، KuRoSh، دلشاد، maryamlondon1، ژنرال، نخبه

• jaj

7 سپاس: Life Dream، KuRoSh، بچه مثبت، محسن صائب، maryamlondon1، ژنرال، نخبه

• Life Dream

mooshoolina,
    سلام ببخشيد كه خيلي رك حرف ميزنم، ولي در كل من رك هستم اميدوارم ناراحت نشيد.
    با نظرات محسن خان كاملاً موافق هستم و منم اينا رو به فرمايشاتشون اضافه كنم:
    اول از همه اينكه چيزي كه در نگاه اول به وجود مياد عشق نيست!! ميشه دو برداشت كرد، هوس (به خاطر زيباييش)، نياز يك طرفه و موقعيتي (به خاطر موفقيتش).
    مطمعن باشيد حسي كه الان شما داريد حس عشق نيست، چون عشق مراحلي داره كه بايد طي بشه، بايد ببينيش، باهاش در ارتباط باشي، دوسش داشته باشي، وابستش بشي، از خودت به خاطرش بگذري. زماني كه اين مراحل رو كه بدون شك با گذشت زمان به وجود مياد رو طي كرديد، به درجه عشق ميرسيد همه اينها به شناخت و روابط متقابل احتياج داره، عشق در يك نگاه به وجود نمياد، اين فقط يه مثل هست. عشق بزرگ و مقدس هست، بهتون ثابت ميكنم همين الان:
    اگه اون طرف خدايي نكرده فردا دچار سوختگي حاد بشه و نصف صورتشو از دست بده و انگشتاي يه دستشم به كل از دست بده و همچنين شغل و كارشم نتونه ديگه بره؟ آيا شما با توجه به چيزايي كه از دست داده بازم حاضريد به پاش بمونيد؟ از چشمتون نميوفته؟ جواب مشخصه!!
    حالاا فرض كنيد شما چهار سال هست با "عشق" با هم هستيد، وابسته و يكي شديد، ازش خاطره ها داريد، در خوشي و ناخوشي، با هم زندگي كرديد و همو درك كرديد، همو به خاطر همون چيزي كه هستيد ميخواييد، و چيزي كه به هم گرهتون زده روح هم هست، اسم هم هست، و تا زماني كه يباشه شما هم هستيد، مطمئن باشيد با از بين رفتن زيبايي و موفعيت و شغل و مقام و سلامتيش، باز هم كنارش شانه به شانه باهاش مسير زندگي رو طي ميكنيد، و تنهاش نميزاريد، به اين ميگن عشق (عشق از عشقه اومده كه به دور چيزي كه در اطرافش هست خودشو حلقه ميكنه و اونو مثل همدم در اغوش ميگيره - نوعي گياه).
    عشق بعد شناخت روحي به وجود مياد، اگه تونستي روحتو با روحش پيوند بزني، الته به طور دو جانبه بايد اتفاق بيوفته ميشه گفت الان شما عاشق هستيد. ولي عشق يك طرفه بود اصلاً بهش فكر هم نكنيد چون تا آخر عمر رووتون منت هست و بايد هر لحظه اونو نگه داريد كه از دستتون نره.
    موفق باشيد.

6 سپاس: KuRoSh، بچه مثبت، محسن صائب، maryamlondon1، ژنرال، نخبه

• mooshoolina

نقل قول: محسن صائب
    در هر شرایط سنی، نبایستی عجله کنید . اینکه شما بعنوان یک دختر به پسری بدون پیش زمینه و اماده سازی ابراز عشق و علاقه بکنید در صورتی که هدف دوستی باشد به نتیجه خواهید رسید ولی اگر هدف بالاتر و قصد ازدواج دارید این کار در شرایط فعلی که شما توضیح دادید اصلا درست نیست و نتیجه مورد نظرتون رو نخواهید گرفت

ممنون از نظرتون من 26 سالم هست و باید بگم حتی ایشون نمی دونن من احساسی دارم و همون طور که نوشتم ایشون برگشتن شهر خودشون و من هم سر کار خودم
    اما این حس خیلی برام عجیب و سنگین بود . هیچ وقت این حس رو به کسی نداشتم
    برای همین این سوال رو مطرح کردم
    من در برخوردم با جنس مخالف خیلی محتاطم تا سوء تعبیری از رفتارم نشه

5 سپاس: KuRoSh، بچه مثبت، maryamlondon1، ژنرال، نخبه

• mooshoolina

نقل قول: jaj
    باید یه سری الزامات اولیه رو در نظر بگیری هر فردی بازتابی از خانواده ایه که توش زندگی می کنه با یک برخورد نمیشه تصمیم گرفت بعد از اون عشق میتونه کمک کنه اما قبل از اون باید سعی کنی شناخت بیشتری از اون شخص و البته از خودت پیدا کنی ممکنه بعد از چند وقت به این نتیجه برسی که نه درست تیست و یا ممکنه که با شناخت بیشتر بفهمی که آره این تصمیم درستهسعی کن خودتو 2 متر از اون خودی که عاشق شده بکشی عقبتر و به اطرافت نگاه کنیولی اگه تصمیمت رو گرفتی بهش عمل کن

ممنونم. به نکته خوبی اشاره کردید
    راستش یه چیزی که دلم گرفت این بود که من این شخص رو دیدم و حسی بزرگ و سنگین از علاقه رو تجربه کردم
    چیزی که هرگز فکرشو نمی کردم
    ایشون رفتن شهر خودشون و من هم به زندگی خودم . دلم گرفت که حتی این شرایط رو ندارم بخوام برم و اطلاعات لازم رو کسب کنم و بدتر اینکه یه دخترم
    به عنوان یه دختر گاهی میگم غیرممکنه بتونم حسم رو بگم
    شاید تا ابد توی وجودم دفنش کنم
    اما منم یه دخترم عاشق میشم احساس پیدا می کنم
    دوست داشتم بدونم مخصوصا از نظر آقایون اگه یه دختر بخ حسش اعتراف کنه چی میشه

• mooshoolina

نقل قول: Life Dream
    عشق بعد شناخت روحي به وجود مياد، اگه تونستي روحتو با روحش پيوند بزني، الته به طور دو جانبه بايد اتفاق بيوفته ميشه گفت الان شما عاشق هستيد. ولي عشق يك طرفه بود اصلاً بهش فكر هم نكنيد چون تا آخر عمر رووتون منت هست و بايد هر لحظه اونو نگه داريد كه از دستتون نره.موفق باشيد.

با حرفاتون موافقم
    من هم همین عقاید رو دارم
    تا اینکه اون روز این حس درون من به وجود اومد
    من همیشه به عشق در نگاه اول می خندیدم
    یا اینکه با دیدن یه نفر میخکوب شی انگار خیلی وقته میشناسیش
    نمی دونم ...
    تمام حرفاتون درسته چون من هم معتقدم به عشق که باید مراحلش طی بشه
    اما تجربه این حس عجیب بود ...
    اما ممنونم درست میگید
    باید بیشتر بفهمم این حس چیه
    و به یه عبارت دیگه اگر قسمت باشه و بازم همدیگه رو دیدیم ببینیم چی میشه

• KuRoSh

mooshoolina,
    اول این که به جمع ما خوش اومدی دوست عزیز
    نقل قول: mooshoolina
    راستش تا حالا می گفتم دیگه نوجوون نیستم که شور و شوق اینترنت داشته باشم

وااا مگه ما ها دل نداریم اتفاقان من هر روز شور وشوقم بیشتر میشه به اینترنت :4:
    امیدوارم بتونم عضو کوچیکی باشم

صد در صد می توانید

اما در مورد عشق
    مسخره است عشق در نگاه اول اما باید بهش معتقد بشم

اتفاقان اصلن مسخره نیست بله واقعیته ولی خوب تعداد انسان های کمی تجربه می کنند
    به نظر من که با کاکووو محمود هم عقیده هستم باید بهش بگی میدونی چرا چون اگر فردا به هر دلیلی نگفتی دیگه خودت رو سرزنش نکنی و این که یادت باشه طرف مقابل از احساس پاک تو سو استفاده نکنه چون الان باب شده بعضی از دخترا عاشق میشن ولی وقتی که میگن طرف دنبال سو استفاده کردن هست چون اصلن نمی دونه عشق چیه و اینا رو ققط تو کتاب ها می بینه
    نقل قول: Life Dream
    اول از همه اينكه چيزي كه در نگاه اول به وجود مياد عشق نيست

اتفاقان مازی جان با اون که حرف هات رو قبول دارم ولی من خودم دیدم افرادی رو که همین هایی که تو گفتی رو داشتن و در نگاه اول هم عاشق شدن و الان سالهاست در کنار هم زندگی می کنند برای همین عشق چیزی نیست که همه تجربه کنند و مثل شیرینی همه جا باشه و این که این عشق ارزشش خیلی بیشتر از عشق هست که شما فرمودید
    ---------------------------------------------------
    این که شما یک دختر هستی درست ولی این که احساساتت رو مخفی کنی من قبول ندارم همون طور که گفتی شما هم دل داری و احساس و باید ازش استفاده کنی اگر استفاده نکنی پس برای چی خداوند اینها رو درون شما قرار داده ولی درست استفاده کردن و درست و منطقی عمل کردن رو باید یاد بگیری

در این موارد میشه کلی حرف زد ولی باید خود شما تصمیم بگیری کدوم درسته و کدوم غلط چون شکست خوردن یعنی زخمی که شاید هرگز خوب نشه و جاش همیشه باقی بمونه روی روح و قلبت که سرشار از احساس هست

4 سپاس: بچه مثبت، maryamlondon1، ژنرال، نخبه

• محسن صائب

نقل قول: Life Dream
    اول از همه اينكه چيزي كه در نگاه اول به وجود مياد عشق نيست

نمیشه گفت صد در صد اینطوری هست موارد زیادی داشتیم که فردی در نگاه اول عاشق شده .
    میشه اینجوری گفت
    درصد افرادی که در نگاه اول عاشق میشوند بسیار بسیار پایین و کم هستند.
    .
    عشق بازی کار بازی نیست ای دل ، سر بباز** زانکه گوی عشق را نتوان زد به چوگان هوس
    با باقی فرمایشات شما تا حدود زیادی موافق هستم
    ممنون از نظرتون من 26 سالم هست و باید بگم حتی ایشون نمی دونن من احساسی دارم و همون طور که نوشتم ایشون برگشتن شهر خودشون و من هم سر کار خودم
    اما این حس خیلی برام عجیب و سنگین بود . هیچ وقت این حس رو به کسی نداشتم

دخترم
    الان میشه موضوع رو بهتر مورد کنکاش قرار داد
    .
    یکسری موارد رو بهتر دونستم در اینجا بعرض نرسونم .
    فقط
    شما الان در شرایط بسیار حادی بسر میبرید و متاسفانه بنا به دلایلی این موضوع ادامه دار خواهد بود و روزها و هفته های بسیار سخت و پر از سوال و جواب رو پیش رو خواهید داشت .
    شاید بشه گفت حسی که در شما بیدار شده زیاد ربطی به این اقا ندارد و این اقا تنگری برای بیدار شدن این حس بوده.
    .
    البته با احترام کامل به شما و باقی دوستان بایستی عرض کنم طرح موضوع شما در این جا نمیتونه کمک زیادی به شما بکند و بعضا باعث پیچیده تر شدن مشکل شما خواهد شد.

6 سپاس: دلشاد، بچه مثبت، KuRoSh، maryamlondon1، ژنرال، نخبه

• دلشاد

دوست عزیز خوش اومدید
    از نظر من در مورد سوالهای شرعی نظرات محسن صائب بهتر و گویاست :46:

4 سپاس: بچه مثبت، پرهام، KuRoSh، maryamlondon1

• jaj

6 سپاس: بچه مثبت، پرهام، KuRoSh، maryamlondon1، ژنرال، نخبه

• دلشاد

انتقال به بخش موضوعات عمومی کاربران :buff:
    1 سپاس: بچه مثبت

• mooshoolina

نقل قول: KuRoSh
    به نظر من که با کاکووو محمود هم عقیده هستم باید بهش بگی میدونی چرا چون اگر فردا به هر دلیلی نگفتی دیگه خودت رو سرزنش نکنی و این که یادت باشه طرف مقابل از احساس پاک تو سو استفاده نکنه چون الان باب شده بعضی از دخترا عاشق میشن ولی وقتی که میگن طرف دنبال سو استفاده کردن هست چون اصلن نمی دونه عشق چیه و اینا رو ققط تو کتاب ها می بینه

سلام و ممنون از نظرتون
    راستش اگر روزی دوباره دیدمشون حتما
    تجربه این حس برام عجیب بود و واقعا دوست داشتم این سوالو بپرسم و قبول دارم اینکه حس رو نگه داشتن ممکنه پشیمونی بیاره که چرا عنوان نشده
    چون تا،گفته نشه کسی نمی فهمه تو دلمون چیه

شما الان در شرایط بسیار حادی بسر میبرید و متاسفانه بنا به دلایلی این موضوع ادامه دار خواهد بود و روزها و هفته های بسیار سخت و پر از سوال و جواب رو پیش رو خواهید داشت .
    شاید بشه گفت حسی که در شما بیدار شده زیاد ربطی به این اقا ندارد و این اقا تنگری برای بیدار شدن این حس بوده.
    .
    البته با احترام کامل به شما و باقی دوستان بایستی عرض کنم طرح موضوع شما در این جا نمیتونه کمک زیادی به شما بکند و بعضا باعث پیچیده تر شدن مشکل شما خواهد شد.

ببخشید منظورتون از اینکه ۲۶ سالگی شرایط بحرانیه نمی فهمم
    کله داغی مربوط به نوجوانیه من نگفتم ۱۶ سالمه
    و راستش بیدار شدن حس هم نفهمیدم
    و باز باید بگم من مشکلی ندارم
    تجربه این حس این سوالو برام پیش آورد که نظرتون در مورد ابراز احساس و عشق به طرف مقابل چیه مخصوصا اگر دختر به پسر باشه
    ممنون میشم جواب این بدید و یا جوابتون رو کامل بدید
    باز ممنونم نظرتون رو گفتید و واضح تر بگید ممنون تر میشم

نقل قول: دلشاد
    از نظر من در مورد سوالهای شرعی نظرات محسن صائب بهتر و گویاست

ممنونم دلشاد عزیز

ولی اگر من جای اون آقا بودم و یه دختر میومد به من چنین پیشنهادی می داد اگر طرف رو خوب نشناسم اول از همه برداشت خوبی نمی کنم ولی اگه طرف رو بشناسم و بدونم ادم راستگوییه اون وقت به طور جدی تری برخورد خواهم کرد
    یعنی اگه میخوای بری جلو یهویی نپر وسط همه چیزو بگو

اول سعی کن زمینه چینی کنی

کاملا درست میگید
    اگر عمری بود و عشقی حتما با فکر و درست عمل می کنم

4 سپاس: KuRoSh، بچه مثبت، jaj، ژنرال

• mooshoolina

نقل قول: KuRoSh

سلام و ممنون از نظرتون
    راستش اگر روزی دوباره دیدمشون حتما
    تجربه این حس برام عجیب بود و واقعا دوست داشتم این سوالو بپرسم و قبول دارم اینکه حس رو نگه داشتن ممکنه پشیمونی بیاره که چرا عنوان نشده

.

ببخشید منظورتون از اینکه ۲۶ سالگی شرایط بحرانیه نمی فهمم
    کله داغی مربوط به نوجوانیه من نگفتم ۱۶ سالمه
    و راستش بیدار شدن حس هم نفهمیدم
    و باز باید بگم من مشکلی ندارم
    تجربه این حس این سوالو برام پیش آورد که نظرتون در مورد ابراز احساس و عشق به طرف مقابل چیه مخصوصا اگر دختر به پسر باشه
    ممنون میشم جواب این بدید و یا جوابتون رو کامل بدید
    باز ممنونم نظرتون رو گفتید و واضح تر بگید ممنون تر میشم

نقل قول: دلشاد
    از نظر من در مورد سوالهای شرعی نظرات محسن صائب بهتر و گویاست

ممنونم دلشاد عزیز

ولی اگر من جای اون آقا بودم و یه دختر میومد به من چنین پیشنهادی می داد اگر طرف رو خوب نشناسم اول از همه برداشت خوبی نمی کنم ولی اگه طرف رو بشناسم و بدونم ادم راستگوییه اون وقت به طور جدی تری برخورد خواهم کرد

کاملا درست میگید
    اگر عمری بود و عشقی حتما با فکر و درست عمل می کنم

2 سپاس: KuRoSh، بچه مثبت

• mooshoolina

ممنونم از همگی امیدوارم اعضای دیگه هم بیان و نظراتشونو بگن
    خیلی حس خوبی داد وقتی دیدم این قدر قشنگ برام نوشتید
    ممنونمممممممممممم :1:

5 سپاس: KuRoSh، بچه مثبت، jaj، ژنرال، نخبه

• KuRoSh

مجسن جان قرار نیست اینجا ما مشکل کسی رو حل کنیم بلکه می خوایم نظرات خودمون رو بگیم و اون وقت طرفی که سوال مطرح کرده خودش تصمیم بگیره .

منظور من هم همین بود به نوعی این که اول ظرفیت طرف مقابل رو بسنج بعد پا پیش بزار و احساست رو بگو

5 سپاس: maryamlondon1، بچه مثبت، jaj، ژنرال، نخبه

• maryamlondon1

اوفففففففففففف باز داستان عشق وعاشقی :bahone: دادش محسن خوب امدی :65:
    3 سپاس: بچه مثبت، jaj، ژنرال
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: