₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » ⚔ کردن یا نکردن، مسئله این است ⚔
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » ⚔ کردن یا نکردن، مسئله این است ⚔
1 2

بدون عکس

⚔ کردن یا نکردن، مسئله این است ⚔

2764 بازدید، 37 پست، نویسنده: بچه مثبت

• بچه مثبت

تصویر در دسترس نیست

در هفته جاری قرار است طرحی بررسی و تصویب شود که براساس دو ماده آن زنان مجرد به انتهای لیست استخدام‌ها می‌روند.

حال سوأل این است:
    ✤ به نظر شما باید این طرح رو تصویب کنن یا نکنن؟
    ✤✤ فواید و مضرات این طرح چیه؟

نمایش یا پنهان متن این هفته برای زنان مجرد، هفته سرنوشت سازی است. قرار است طرحی در کمیسیون فرهنگی مجلس بررسی و تصویب شود که دو ماده از آن دختران و زنان را برای گرفتن شغل به انتهای لیست می برد و مجردها هم از یافتن کار محروم می شوند. طرحی که به امضای 50 نماینده رسیده و بنا به گفته رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس، با توجه به نظر موافق کمیسیون های مختلف مجلس در خصوص طرح تعالی خانواده و جمعیت، دیگر نیازی نیست به کمیسیون های دیگری برای بررسی ارسال شود.

این طرح مدتی مسکوت بود و این روزها با جریان یافتن دوباره آن، صدای اعتراض مخالفانش بیشتر از قبل به گوش می رسد. اعضای فراکسیون زنان و برخی کارشناسان معتقدند که طرح مذکور، اشتغال زنان را با مشکلات جدی روبرو می کند و مفاد آن در جهت تشدید و تقویت تبعیض علیه دختران و زنان است اما مفاد این دو ماده انتقادبرانگیز چه چیزهایی است؟

براساس ماده 9، در کلیه بخش های دولتی و غیردولتی اولویت استخدام به ترتیب با مردان دارای فرزند و سپس مردان متاهل فاقد فرزند و سپس زنان دارای فرزند است. به کارگیری یا استخدام افراد مجرد واجد شرایط در صورت عدم وجود متقاضیان متاهل واجد شرایط بلامانع است. همچنین در ماده 10 آمده است: «پنج سال پس از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون، جذب افراد مجرد به عضویت هیات علمی در تمامی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی دولتی و غیردولتی و معلمین مدارس در مقاطع مختلف تحصیلی، ممنوع است. تنها در صورت نبودن متقاضی متاهل واجد شرایط با تایید بالاترین مقام دستگاه، جذب افراد مجرد بلامانع خواهد بود.»

منبع: قطره

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    18 سپاس: تنها، محسن صائب، Holtek، jaj، SePaNDaR313، baron jon، ماهی، gilas، mz56mz، نخبه، javad1020، garfild، hadi04، بچه ايران، ♥Rose♥، carlos، mojde، هاچو هاچو

• تنها

ای بابا آخه چرااااا؟؟ :13:
    مجردی که پول نداشته باشه چطور میخواد ازدواج کنه :28:

3 سپاس: بچه مثبت، Holtek، baron jon

• Holtek

كردن كه بهتره ولي خب مجردشو حذف كنن بهترتره .
    1 سپاس: بچه مثبت

• محسن صائب

اینروزها وقتی به اداره ای وارد میشم و دیگه کمتر مردی رو میبینم که جواب ارباب رجوع رو بده به یاد گفته اون پسر میافتم که میگه
    اقا محسن کار کجا بود هر کجا میری میبنی دخترها از ما جلو تر هستند به ما نمیرسه
    او به این خاطر هنوز موفق به ازدواج نشده
    راستش به خودم میگم
    خوب توی این دورانی که بیکاری تبدیل به اولین مشکل جوانها و مخصوصا مردهای ایرانی شده
    و مخصوصا اینکه اگر پسر جوانی کار نداشته باشه به هیچ عنوان موفق به ازدواج نمیشود(در صورتی که داشتن و یا نداشتن کار برای یک زن و دختر اولویت ازدواج نیست)
    ایا بهتر نیست عرصه مقداری برای مردها باز شود؟

2 سپاس: بچه مثبت، javad1020

• بچه مثبت

البته اگر اشتباه نکنم، مردان مجرد هم به نوعی در انتهای لیست قرار میگیرن!
    2 سپاس: تنها، baron jon

• jaj

4 سپاس: SePaNDaR313، بچه مثبت، baron jon، نخبه

• baron jon

این چه وضعشه ! خیلی شرایط رو برای جوونا فراهم می کنند باز یه محدودیت دیگه تا کار و سرمایه نباشه کی میره زندگی مشترک تشکیل بده به نظرم اولا پارتی بازی رو از توی استخدامی ها بردارند بعد همچین طرح هایی رو مطرح کنند . من یکی از این تبعیض ها خیلی ضربه خوردم مگه مجرد ها چه گناهی کردن :79: این همه سال زحمت بکش درس بخون هزینه کن این انصافهههههههههههههههه خدایی این تاپیک رو خوندم خیلی ناراحت شدم
    من یه جا خوندم فقط برای زنان مجرد این طرح مطرح شده

اما مگه کسی به نظر ما توجه می کنه یا نظرخواهی می کنند که مهم باشه آخرش هر کاری دلشون بخواد انجام میشه.....
    نقل قول: محسن صائب
    ایا بهتر نیست عرصه مقداری برای مردها باز شود؟

معذرت می خوام مثلا امثال من بعد از این همه زحمت چی کار کنه ؟برای چی از اول زمینه تحصیل رو فراهم می کنند موقع بازار کار که میشه راه بسته بشه ؟شما بفرمایین خانم های تحصیل کرده مجرد که بنا به هر دلیلی شرایط ازدواج رو ندارند نه که واقعا نخواسته باشند امکانش فراهم نباشه دقیقا چی کار کنند؟ خوبه که یه کم دو طرف رو ببینید
    این طرحشون شدیدا اشکال داره ازدواج زوری که نمیشه .

5 سپاس: تنها، jaj، بچه مثبت، نخبه، carlos

• ماهی

نقل قول: بچه مثبت
    به نظر شما باید این طرح رو تصویب کنن یا نکنن؟
    ✤✤ فواید و مضرات این طرح چیه؟

:28:
    واقعا شبیه جوکه :83:
    شوهر رو که از دخترای بیچاره گرفتین کار رو هم ازشون می گیرید اونوقت می گید چرا اِل می کنن چرا بِــــــــل می کنن؟ 351
    واقعا می گم این طرح فقط منجر به رواج فحشا در جامعه زنان میشه.
    نصف اونایی هم که شوهر گیرشون می آد به امید حقوق زنه ست :23:
    می دونید طرح بعد از این که به تصویب خواهند گذاشت چیه؟
    دو شغله یا سه شغله کردن مردان زن دار :4:
    اونوقت مردا هر کدوم دو سه زنه میشن.. :bahone:
    فکر کنم مشکل بی شوهری حل بشه :7:
    ولی احتمالا آمار قتل و کشتار در جامعه زنان زیاد میشه که یا اسید می ریزن روی شوهرشون :9: یا همدیگه رو می کشند :23:
    به خدا خیلی جای بحث داره ها.. :4: حالا من گفتم :bahone:

8 سپاس: تنها، jaj، بچه مثبت، baron jon، محسن صائب، نخبه، javad1020، هاچو هاچو

• 1 سپاس: بچه مثبت

• محسن صائب

نقل قول: baron jon
    معذرت می خوام مثلا امثال من بعد از این همه زحمت چی کار کنه ؟برای چی از اول زمینه تحصیل رو فراهم می کنند موقع بازار کار که میشه راه بسته بشه ؟شما بفرمایین خانم های تحصیل کرده مجرد که بنا به هر دلیلی شرایط ازدواج رو ندارند نه که واقعا نخواسته باشند امکانش فراهم نباشه دقیقا چی کار کنند؟ خوبه که یه کم دو طرف رو ببینید
    این طرحشون شدیدا اشکال داره ازدواج زوری که نمیشه

البته من نظرم رو از دیدگاه خودم عرض کردم . و نظر شما هم منظقی هست
    صحبت اساسی در شرایط امروزی جامعه هست
    نقل قول: ماهی
    واقعا می گم این طرح فقط منجر به رواج فحشا در جامعه زنان میشه.
    نصف اونایی هم که شوهر گیرشون می آد به امید حقوق زنه ست
    می دونید طرح بعد از این که به تصویب خواهند گذاشت چیه؟
    دو شغله یا سه شغله کردن مردان زن دار
    اونوقت مردا هر کدوم دو سه زنه میشن

شما و من بهتر میدونیم که تمام شرایطی رو که شما عنوان کردید تقریبا اینروزها در جامعه بشدت رایج شده
    .
    بزار یک خاطره بگم :4:
    دیروز یکی از رفقای قدیمی که فکر کنم 20 سالی از من بزرگتر هست . بهم زنگ زد ، بعد کلی این پا و اون پا کردن عاقبت گفت
    اقا محسن جایی رو سراغ نداری که یک صیغه نامه بده
    فکر کردم که حالا با یک خانمی حداکثر 10 سال از خودش کوچیکتر هست و ثواب داره کارش رو راه بیندازم
    به یکی از دوستان زنگ زدم و قرار شد شناسنامه هاشون رو بیارند
    وقتی شناسنامه ها رو دیدم شکه شدم
    دختره متولد 1368 و این رفیق ما 1331 :2:

5 سپاس: baron jon، بچه مثبت، نخبه، تنها، هاچو هاچو

• baron jon

البته من نظرم رو از دیدگاه خودم عرض کردم . و نظر شما هم منظقی هست
    صحبت اساسی در شرایط امروزی جامعه هست

شرایط امروزی که مشخصه این طرح هم با یه نگاه کردن بهش میشه اشکالات زیادی که تو خانواده ها ایجاد میکنه رو نشون بده . ازدواج های صوری و ...... خیلی راه های دیگه که چندان جالب نیست .

دیروز یکی از رفقای قدیمی که فکر کنم 20 سالی از من بزرگتر هست . بهم زنگ زد ، بعد کلی این پا و اون پا کردن عاقبت گفت
    اقا محسن جایی رو سراغ نداری که یک صیغه نامه بده

:28:

4 سپاس: بچه مثبت، نخبه، محسن صائب، هاچو هاچو

• garfild

خیلی مسخره است :21:
    2 سپاس: بچه مثبت، baron jon

• hadi04

باز طبق معمول همیشه برای حل برخی مشکلات صورت مسئله رو پاک کردن یادم به یه حکایت جالب افتاد
    میگن یه بنده خدایی جلوی یه توالت عمومی ایستاده بود و اون قدیما که تکنولوژی زیاد پیشرفت نکرده بود و آب توی دستشویی ها نبود مسئول پر کردن آفتابه بود خلاصه یه بنده خدا هم که شدید تنگش گرفته بود اومد بره دستشویی و یکی از آفتابه ها رو برداشت که بره یه دفعه یارو گفت اینو که برداشتی بذارش اون یکی رو بردار ،بنده خدا با تعجب پرسید که چه فرقی داره ؟ اون یارو هم گفت هیچی ولی بالاخره باید منی هم که اینجا ایستادم به چشم بیام یا نه؟ حالا شده کار نماینده های امروزه مجلس ما مشکلی رو که حل نمیکنن فقط هر از چند گاهی یه مصوبه میدن تو جامعه تا مردم بدونن هنوز هم مجلسی و نماینده ای هست والا...

5 سپاس: محسن صائب، بچه مثبت، baron jon، تنها، نخبه

• baron jon

نقل قول: hadi04
    باز طبق معمول همیشه برای حل برخی مشکلات صورت مسئله رو پاک کردن

دقیقا برای اینکه مشکل جمعیت رو حل کنند اینجوری میخوان مجردا وادار به ازدواج شوند در صورتی که تا وضعیت اقتصادی حل نشه مشکل همون طوری که هست باقی می مونه ...

4 سپاس: hadi04، محسن صائب، بچه مثبت، نخبه

• hadi04

نقل قول: baron jon
    دقیقا برای اینکه مشکل جمعیت رو حل کنند اینجوری میخوان مجردا وادار به ازدواج شوند در صورتی که تا وضعیت اقتصادی حل نشه مشکل همون طوری که هست باقی می مونه ...

اینطوری جمعیت کمتر هم میشه دلایل زیادی متاسفانه توی جامعه به دلایل ازدواج افزوده شده یکیش همین حقوق خانومهاست باور کنید توی همکارهام زیاد دیدم دنبال خانومهای شاغل میگردن برای ازدواج خدایی دیدم پس اگر اینطوری بشه که خانومهای مجرد شانسی برای اشتغال نداشته باشن جامعه به سمت ناکجا آباد میره متاسفانه توی جامعه ما دیگه برای رفع نیاز جنسی هم نیازی به ازدواج نیست در خیلی مواقع خیلی راحت حلش میکنن دیگه چه دلیلی برای ازدواج میمونه؟ یه عده نفهم....

4 سپاس: بچه مثبت، baron jon، تنها، نخبه

• ♥Rose♥

برو کار کن مگو چیـست کار
    که سرمایه جاودانیست کار

نمایش یا پنهان متنحالا اینا یه چی برای خالی نبودن عریضه میگن، شوما زیاد به دل نگیرین :4:

2 سپاس: بچه مثبت، baron jon

• carlos

اما فکر کنم حرف آخر رو کارفرما میزنه
    3 سپاس: نخبه، بچه مثبت، hadi04

• sarkaniemi

سؤال بود کَردن یا نکردن؟! من میگم بکنین! کردن حالش بیشتره :1:
    1 سپاس: بچه مثبت

• بچه مثبت

نقل قول: sarkaniemi
    من میگم بکنین!
    ما که قرار نیست بکنیم اونا قراره تصویب کنن! پس با توجه به عواقبش شما معتقدی باید تصویب کنن؟

1 سپاس: hadi04

• mojde

البته قطعا این تنها در شرکتهای دولتی مصداق پیدا میکنه و جذب خانمهای مجرد تو شرکتهای خصوصی بیشتر میشه .ولی خدایی اگه به آقایون امکانات کاری خوبی بدن و خانمها بتونن در کنارش یه کار نیمه وقت داشته باشن اوضاع مملکت خیلی بهتر میشه حالا شما ها انکار کنین اما یه روز به حرف من میرسین ببینین من کی گفتما :4:
    5 سپاس: hadi04، jaj، تنها، بچه مثبت، هاچو هاچو
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: