البته قطعا این تنها در شرکتهای دولتی مصداق پیدا میکنه و جذب خانمهای مجرد تو شرکتهای خصوصی بیشتر میشه .ولی خدایی اگه به آقایون امکانات کاری خوبی بدن و خانمها بتونن در کنارش یه کار نیمه وقت داشته باشن اوضاع مملکت خیلی بهتر میشه حالا شما ها انکار کنین اما یه روز به حرف من میرسین ببینین من کی گفتما
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
من از شما میپرسم : آیا واقعن مشکل ما با استخدام نشدن مجردها حل میشود ؟
شصت در صد شصت در صد خوب بالاخره درسته مشکلی حل نمیشه تازه شاید زیادتر هم بشه ولی خوبیش اینه که نوع بحران توی مملکت تغییر میکنه و از این یکنواختی خارج میشه به این میگن مدیریت بحران
آیا واقعن مشکل ما با استخدام نشدن مجردها حل میشود ؟
حل که چه عرض کنم بدتر میشه بهتر نمیشه نه که مشکل کمه در حال حاضر ! به جمیع مشکلات اضافه میشه . حالا هر کسی زودتر از نتیجه بحث این طرح با اطلاع شد به بقیه هم خبر بده ببینیم چه بلایی قراره سرمون بیارن
به نظر من قانون خوبیه البته باید حساب شده تر باشه..صبح ها وقتی میرم سر کار میبینم که چقدر جمعیت خانومهایی که میرن سر کار از آقایون بیشتره..چه خوب میگفت یکی از دوستام که اگه همین خانوم های شاغل به خونه داریشون میرسیدن و مرد ها هم به وظیفه خودشون الان یک دونه مرد و پسر بیکار وجود نداشت!! همین بیکاری و بی پولی چووناست که مانع ازدواجشون میشه و هزارتا فساد بعدش بوجود میاد.. اما بعضی از خانومها مثل سرپرستهای خانوار واقعا احتیاج دارن که کار کنن باید یه فکری واسه اون بیچاره ها بکنن..در کل به نظر من اگه سنجیده قانوگذاری بشه طرح خوبیه
نقل قول: بچه مثبت
«پنج سال پس از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون، جذب افراد مجرد به عضویت هیات علمی در تمامی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی دولتی و غیردولتی و معلمین مدارس در مقاطع مختلف تحصیلی، ممنوع است.
حالا میفهمم چرا میخوای ازدواج کنی mojde, چه همه طرفدار پیدا کردی من جای تو بودم رییس جمهور میشدم
hadi04
خصوصا اول و آخر هر ماه
موافقم شدید پس تصویب شد
jaj
تنها
منم شدید با حرفتون موافقم
mojde
دستت درد نکنه آرسام
کارهای خرکاری و سگ دو زنی مال آقایونه
کارهای ظریف و کوچولو برای خانم ها
احسنت البته دور از جونتونا
ممنون شدید
بچه مثبت
من به شدت مخالف مخالف حرفتونم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
مخلوط کن
hadi04
شصت در صد شصت در صد
خوب بالاخره درسته مشکلی حل نمیشه تازه شاید زیادتر هم بشه ولی خوبیش اینه که نوع بحران توی مملکت تغییر میکنه و از این یکنواختی خارج میشه
Holtek
خيلي وقتا پيش ، براي بورسيه مخابرات رفته بودم مصاحبه ، رئيس مخابرات وقت، خودش مصاحبه تخصصي ازم ميكرد ، چند سوال در مورد بهبود وضع كشور پرسيد ، منم كلي راهكار ارائه كردم
مخلوط کن
Holtek,
من با هر دو شما موافقم
لایک
baron jon
حل که چه عرض کنم بدتر میشه بهتر نمیشه نه که مشکل کمه در حال حاضر ! به جمیع مشکلات اضافه میشه .
حالا هر کسی زودتر از نتیجه بحث این طرح با اطلاع شد به بقیه هم خبر بده ببینیم چه بلایی قراره سرمون بیارن
ماهی
اگه یه حرف درست زده همین بوده
mojde
هاچو هاچو
اما بعضی از خانومها مثل سرپرستهای خانوار واقعا احتیاج دارن که کار کنن باید یه فکری واسه اون بیچاره ها بکنن..در کل به نظر من اگه سنجیده قانوگذاری بشه طرح خوبیه
حالا میفهمم چرا میخوای ازدواج کنی
mojde,
چه همه طرفدار پیدا کردی
mojde
میشوییَم
baron jon
من اولین نفر بهتون رای میدم این طرح رو تصویب نکنین
هاچو هاچو
ها؟؟
baron jon
آفرین الان خوب شد
راستی این هفته تموم شد این خبر به کجا رسید هنوز درگیر این طرح هستنددد