فرض کنید اتفاقی در یک کشور افتاده که روزانه، هزار نفر در آن میمیرند. این ماجرا سالهاست ادامه دارد و به نظر نمیرسد که به این زودیها هم این ماجرا تمام شود. شخصی از راه رسیده و معتقد است که اگر همین امروز صدهزار نفر کشته شوند، این ماجرا برای همیشه پایان مییابد شما چه میکنید؟
صدهزار نفر را میکشید و ماجرا را برای همیشه ختم میکنید؟ یا اینکه ادامه میدهید به امید اینکه بیماری طی چند ماه آینده از بین برود و بدون یک فاجعه انسانی، قضیه جمع شود؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
به نظرم نه اگه این کارو بکنی جنایته اما اون چیزی که مدتهاس رخ میداده یه روال طبیعی از شیوع اون اتفاقی که افتاده به ذهنم یه جور بی اعتمادی به لطف خدا هم هست چرا پیش خدا نریم و به حرف یه انسال ناقص العقل و جایز الخطا اعتماد کنیم
گفتی اون فرد معتقده اعتقادش به چیه به خدا که مطمئنا نیست
چون من زیاد خوشبین نیستم به اینکه کسی وجود داشته باشه که بشه به حرفهاش لااقل در این سطح اعتماد کرد قبول نمیکنم البته اگه واقعا اعتماد کنم حتما قبول میکنم
صبر میکنم تا این بیماری فلج بشه. اگر تعداد کمتری در مدت زمان کوتاه از بین بروند ( تا اینکه بیماری از بین بره ) بهتر از اینه که تعداد زیادی در کوتاه ترین مدت از بین بروند!
نمایش یا پنهان متنممنون میشم علت یا هدفتون از این سوال رو الان یا پس از جواب ِ دوستان بگید! مرسی
ممنون میشم علت یا هدفتون از این سوال رو الان یا پس از جواب ِ دوستان بگید! مرسی
بعد از اینکه دوستان جواب دادن یک سطر توضیح که به نوعی “پی نوشت” این سوال هست رو مینویسم.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
شما میگی روزانه هزار نفر ، پس اگر ما 100 هزار نفر رو بکشیم یعنی 100 روز عقب افتادیم ، اگر من بودم 100 هزار نفر رو میکشتم ولی چ کسانی رو ¿¿ کسایی ک از دستشون کاری بر نمیاد ک برای کشورشون انجام بدن ، اینکه میگم کاری بر نیاد نسبیه ها
گر فرض رو بر این بذاریم (یقین) که واقعا با کشتن صدهزار نفر، این مشکل برطرف میشه، به نظرم باید همین کارو کرد.
معمولا وقتی n تعداد آدم یکجا کشته میشن خیلی به چشم میاد. مثلا جایی زلزله میاد و هزار نفر میمیرن، مثل بمب صدا میکنه و همه به تکاپو میفتن... اما در طول سال فقط به خاطر تصادفات رانندگی چندین هزار کشته و نقص عضو داریم که اصلا به چشم نمیاد و کمتر کسی میگه فاجعه! یا همین آلودگی هوا که سالانه چندهزار کشته میده!
شخصی از راه رسیده و معتقد است که اگر همین امروز صدهزار نفر کشته شوند، این ماجرا برای همیشه پایان مییابد شما چه میکنید؟
نقل قول: Life Dream
مطمعناً جواب اين سوال بايد يك جواب فلسفي باشه، تا چند روزي پاسخ اين سوالتو نده تا بازم بيشتر فكر كنيم...
به نظر منم این سوال یه جواب راحت نباید داشته باشه یه هدفی تو این سوال هست .
وقتی امید به رفع مشکل نباشه و یه مشکل به صورت یه عادت در بیاد همین طور تکرار میشه تا وقتی یه جرقه ای زده نشه مشکل حل نمیشه شاید این شخص خواسته با تلقین یه فکر جدید برای حل مشکل روزنه امید رو باز کنه خوب برخی تلقین ها می تونه کارساز باشه . حالا نمیشه تلقین کنه که تا یه هفته مشکل حل میشه
من ادامه میدادم با ایجاد امید و یه نگرش جدید وتلقین مثبت برای حل مشکل
100 هزار نفرو می کشتم اگه درست نمیشد که اون یه نفرم به خاطر گمراه کردن می کشتم اگه هم خوب میشد بازم همون یه نفرو می کشتم چون چنین کسی خیلی آدم خطرناکی باید باشه
بچه مثبت
شخصی از راه رسیده و معتقد است که اگر همین امروز صدهزار نفر کشته شوند، این ماجرا برای همیشه پایان مییابد شما چه میکنید؟
صدهزار نفر را میکشید و ماجرا را برای همیشه ختم میکنید؟
یا اینکه ادامه میدهید به امید اینکه بیماری طی چند ماه آینده از بین برود و بدون یک فاجعه انسانی، قضیه جمع شود؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Life Dream
Life Dream
نغمه
گفتی اون فرد معتقده اعتقادش به چیه به خدا که مطمئنا نیست
محسن صائب
قبول نمیکنم
البته اگه واقعا اعتماد کنم حتما قبول میکنم
jaj
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
ممنون میشم علت یا هدفتون از این سوال رو الان یا پس از جواب ِ دوستان بگید! مرسیبچه مثبت
نمایش یا پنهان متن
نغمه
روزانه هزار نفر میمیرند و اون فرد از خدا بی خبر هم گفته 100 هزار نفر رو بکشه
مگه جمعیت چقدر هست که این تعداد کشته بشن بیماری ریشه کن میشه؟
لابد همه رو میکشه خوب معلومه که بیماری هم از بین میره دیگه
بچه مثبت
جمعیت به اندازه کافی هست
serpent
هاچو هاچو
Life Dream
اميدوارم سركاري نباشه
ژنرال
معمولا وقتی n تعداد آدم یکجا کشته میشن خیلی به چشم میاد. مثلا جایی زلزله میاد و هزار نفر میمیرن، مثل بمب صدا میکنه و همه به تکاپو میفتن... اما در طول سال فقط به خاطر تصادفات رانندگی چندین هزار کشته و نقص عضو داریم که اصلا به چشم نمیاد و کمتر کسی میگه فاجعه! یا همین آلودگی هوا که سالانه چندهزار کشته میده!
نخبه
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
baron jon
به نظر منم این سوال یه جواب راحت نباید داشته باشه یه هدفی تو این سوال هست .
وقتی امید به رفع مشکل نباشه و یه مشکل به صورت یه عادت در بیاد همین طور تکرار میشه تا وقتی یه جرقه ای زده نشه مشکل حل نمیشه شاید این شخص خواسته با تلقین یه فکر جدید برای حل مشکل روزنه امید رو باز کنه خوب برخی تلقین ها می تونه کارساز باشه . حالا نمیشه تلقین کنه که تا یه هفته مشکل حل میشه
من ادامه میدادم با ایجاد امید و یه نگرش جدید وتلقین مثبت برای حل مشکل
ولی بازم رو این سوال فکر میکنم
jaj
baron jon
jaj
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→