با سلام و عرض تبریک به مناسبت اینکه بالاخره سهیلا خانوم داره به آرزوی دیرینه خودش میرسه و همچنین آرزوی سلامتی برای ایشون و کوچولویی که در راهه این تاپیک نا قابل رو به ایشون تقدیم میکنم از طرف همه بچه های بوفیلند
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
انشاا... بتونه فرزندی صالح برای شما و اجتماع باشه ولی همیشه این نکته رو یادت باشه . نمایش یا پنهان متنز سادگی است دل بستن به فرزند *** که پدر و مادر هر چه غمست فرزند
به به مبارکه سهیلا جون .روزها و لحظهای خیلی زیبایی در انتظار ته .از همشون لذت ببر .امیدوارم به خوشی وسلامتی نی نی نازتو بغل بگیری .
نمایش یا پنهان متنراستی حتمن یادت باشه سفارش کنی از اولین لحظه ای که بچه رو میدن بغلت فیلم بگیرن .من چون هنوز حالت بیهوشیم رد نشده بود چیزی از اولین بار یادم نیست فقط برام تعریف کردن هیشکی هم فیلم نگرفته بود .
نمایش یا پنهان متنسفارش کردم اینبار فیلم بگیرن . نی نی های منم ٢ ماه دیگه میان . نمایش یا پنهان متن تشکر از شیرین و ارسام عزیز واسه خبر و جشن .
آخ که شیرین ترین خبر همین خبر مادر شدنه لذتی که قابل وصف نیست انشاالله به سلامتی باشه
مخلوط کن عزیز الههههییییییی نی نی هات دوقلو چه ناز مراقب خودت باش
من با وجود سزارین به هوش بودم و لحظه تولد دخترم تو ذهنم هست خیلی خیلی لذت بخشه مامان قربونش بره که پارسال این موقع هنوز نبود اما حالا هنوز یکسال نشده چه توانایی هایی که بدست نیاورده قدرت خدا
دستت درد نکنه کاکو کاکائووووووووووووووووووووووووووووووو خیلی خیلی زحمت کشیدی لطف کردی با اینکه یاسی جونم دیشب حالش خوش نبود ولی قبول زحمت کردی ازت ساپساگزارم دوست خوب و پدر مهربان ان شالله که یاسی جونم هم زودتر حالش خوب بشه
سهیلای عزیزم دوست خوبم خیلی خیلی خوشحالم که مادر بودن رو با تمام وجودت داری تجربه میکنی حس بسیار زیباییه از تمام لحظات بارداری حتی با تمام سختیاش لذت ببر چون بعدا دلت واسه همین روزا تنگ میشه... ان شالله که گل پسرمون هم صحیح و سلامت بیاد تو بغلت
باز که تو رفتی تو تخیل لیلون بیدار شو بیدار شو بچه جون اون موقع هم که من حامله بودم گفتی دو قلو حامله ای دنیا نیومدن هنوز؟ از اون موقع تا حالا شدن 4 قلو این بار هم زایششون نکنی میشن 6 قلو سنگین میشیا گفته بوده باشم
چرا منو لو میدی ؟ بزار به منم مثله سهیلا جون تبریک بگن کیف کنم خواستم حال و هوای ١٣ هم پیدا بکنه تاپیک ,بهاری بشه خب ... نمایش یا پنهان متنولی جدا داشتن دو قلو خیلی خیلی جالبه برام .
چرا منو لو میدی ؟ بزار به منم مثله سهیلا جون تبریک بگن کیف کنم
اي مولينكس ، اي ميكسر ، اي مخلوط كن ، اي بگم خدا چيكارت نكنه .........كه با احساسات مردم بازي ميكني.. نمایش یا پنهان متنحالا كه اينجوريه منم چهار قلو دارم ميزايم
hadi04
▧ تصویر در دسترس نیست
دانلود: arian - madar
▧ تصویر در دسترس نیست
دانلود: shahyad - madar
▧ تصویر در دسترس نیست
دانلود: poya - madar
▧ تصویر در دسترس نیست
دانلود: saman - madar
▧ تصویر در دسترس نیست
دانلود: hoorosh - madar
▧ تصویر در دسترس نیست
دانلود: naser abdollahi - madare pir
▧ تصویر در دسترس نیست
دانلود: afshin - madar
در پایان سپاسگزاری ویژه دارم از نخبه به خاطر خبر بسیار خوشش ایشالا همیشه خوش خبر باشی
mojde
ماهی
jaj
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
محسن صائب
ولی همیشه این نکته رو یادت باشه
.
نمایش یا پنهان متن
ز سادگی است دل بستن به فرزند *** که پدر و مادر هر چه غمست فرزندHoltek
مخلوط کن
نمایش یا پنهان متن
راستی حتمن یادت باشه سفارش کنی از اولین لحظه ای که بچه رو میدن بغلت فیلم بگیرن .من چون هنوز حالت بیهوشیم رد نشده بود چیزی از اولین بار یادم نیست فقط برام تعریف کردن هیشکی هم فیلم نگرفته بود .نمایش یا پنهان متن
سفارش کردم اینبار فیلم بگیرن .نمایش یا پنهان متن
تشکر از شیرین و ارسام عزیز واسه خبر و جشن .
Holtek
نمایش یا پنهان متن
سفارش کردم اینبار فیلم بگیرن . نی نی های منم ٢ ماه دیگه میان .
نغمه
مخلوط کن عزیز الههههییییییی نی نی هات دوقلو چه ناز مراقب خودت باش
من با وجود سزارین به هوش بودم و لحظه تولد دخترم تو ذهنم هست خیلی خیلی لذت بخشه
baron jon
نخبه
سهیلای عزیزم دوست خوبم خیلی خیلی خوشحالم که مادر بودن رو با تمام وجودت داری تجربه میکنی حس بسیار زیباییه از تمام لحظات بارداری حتی با تمام سختیاش لذت ببر چون بعدا دلت واسه همین روزا تنگ میشه...
ان شالله که گل پسرمون هم صحیح و سلامت بیاد تو بغلت
تازشم هر کی اینجا پسر داره دوماده خودمه
نخبه
باز که تو رفتی تو تخیل
ماهی
نخبه
ووی بازم دلم نی نی خاست
سهیلا جون امروز یکم سر گیجه داشتن نتونستن بیان اداره
ان شالله عصری اگه بتونه میاد سایت
gilas
ایشالا به سلامتی بگبریش تو بغلت
تنها
Kishe Mehr
مخلوط کن
ماهی,
چرا منو لو میدی ؟
خواستم حال و هوای ١٣ هم پیدا بکنه تاپیک ,بهاری بشه خب ...
نمایش یا پنهان متن
ولی جدا داشتن دو قلو خیلی خیلی جالبه برام .Holtek
اي مولينكس ، اي ميكسر ، اي مخلوط كن ، اي بگم خدا چيكارت نكنه .........كه با احساسات مردم بازي ميكني..
نمایش یا پنهان متن
حالا كه اينجوريه منم چهار قلو دارم ميزايمآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→