ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
♥تــــقــــدیــــم به جدیدترین مادر سایت ((سهیلا خانوم))♥
مخلوط کن
نمایش یا پنهان متن
ایول ظرفیت
الان صاحب تاپیک میاد منو بیرون میکنه
نخبه
Holtek
كم كم داريم در افق قهقرا سيتي گم ميشيم
hadi04
ماهی,
jaj,
بچه مثبت,
محسن صائب,
Holtek,
خواهش میکنم نخبه عزیز وظیفه بود من متوجه این خبر خوب نبودم از اینکه منو مطلع کردی خیلی ممنونم تازشم مگه میشه شیرین چیزی ازم بخواد من انجام ندم؟ به هر حال سر ما حق داری خواهری گفتن برادری گفتن اصلا بذار بیام ظرفاتونو بشورم لباسها رو اتو بزنم والا
پیشاپیش از خداوند برای این خانواده طلب مغفرت میکنم
نغمه,
SePaNDaR313,
baron jon,
ماهی,
gilas,
تنها,
Kishe Mehr,
ببین با تاپیک نازنینم چکار کردن؟
به جان اعلا حضرت میگم که باور کنید من تا الان هشت قلو زاییدم زیر اینهمه فشار زندگی دو تا از شیرین بیشتر
soheyla
شیرین جان یه دنیا بابت زحماتتون ممنونم
این حس قشنگی و که حالا دارم اول مدیون خدای مهربون و بعد مدیون شما هستم .
متأسفانه تو زنجان نمیتونستن تشخیص بدن مشکلم چیه . و این سقطای مکرر دمار از روزگار روح و جسم من درآورده بود .
آدرس دکتری که بهم دادید خیلی خیلی موثر بود . کمک کرد تا بتونم بارداری موفقی داشته باشم .
برای من از همه چیز مهمتر دوستی و مهربونی شما بود که تو بدترین شرایطم تنهام نذاشتید ، جویای حالم بودید ، بهم امید دادید و دوستی و در حق من تموم کردید . هیچوقت اون روزا و زحماتی که برام کشیدید و فراموش نمیکنم .
خیلی خیلی دوستون دارم
میدونم که هیچ طور نمیتونم محبتاتون و جبران کنم . دنیا دنیا ازتون ممنونم
انشاءالله سالم به دنیا بیاد نوکرتون میشه
امیدوارم خدای مهربون هرچی که آرزوشو دارین بهتون عطا کنه . به خاطر قلب مهربونی که دارید . قلبی که توش یه دنیا محبت و عشق و امیده . قربونتون برم .
soheyla
سلام و سپاس
یه دنیا از محبتاتون ممنونم
آهنگاواقعاً قشنگ بودن . بهترین آهنگائی که تو عمرم شنیدم . حسی بهم دادن که قابل وصف نیست
تا حالا اینقدر از بارداریم خوشحال نشده بودم . تبریکاتون واقعاً دلم و شاد کرد .
بخاطر زحمات و لطفتون یه دنیا ممنونم .
ممنونم که به یادم بودید . تاپیک خیلی زیبا بود . چندین بار خوندمش ولی از خوندنش اصلاً سیر نمیشم .
خیلی خیلی زحمت کشیدید . دست گلتون درد نکنه
soheyla
ماهی
jaj
بچه مثبت
محسن صائب
Holtek
مخلوط کن
نغمه
SePaNDaR313
baron jon
gilas
تنها
Kishe Mehr
سلام و سپاس
دوستای عزیز و مهربونم یه دنیا ازتون ممنونم .
چون کمی کسالت داشتم نتونستم برم سر کار تا بتونم که تک تک به پیامهای قشنگتون جواب بدم . متأسفانه تو خونه اینترنت ندارم .
وقتی شیرین جان بهم پیام دادن گفتم حتماً باید امشب به خاطر محبت دوستای عزیزم به تبریکای قشنگشون جواب بدم .
اومدم کافی نت . ولی دوتا مشکل دارم یکی اینکه اینجا خیلی سرده و دوم اینکه بابای بچه
امیدوارم من و ببخشید که یکجا از همه تشکر کردم
دوستای گلم خیلی دوستون دارم
خیلی خیلی دوستون دارم
دلشاد
آبجی سهیلا بهت تبریک میگم
garfild
همیشه شاد و خوشحال باشید
KuRoSh
و در مرحله بعدی دست خودم و دست دوستان دیگه درد نکنه که محبتشون رو ابراز کردن
و مرحله سودم دست آرسام کاکو درد نکنه بخاطر اهنگ های همیشه زیباش
و بازم از همه ممنونم همین طوری
بعدش میگه کل کل هرکی بیشتر بچه داشته باشه
و امید وارم سهیلا خانوم فرزندتون سلامت به دنیا بیاد و یه مادر مهربون رو شاد کنه
hadi04
سلام و سپاس .
درود و سلام به بانی مجلس
آهنگاواقعاً قشنگ بودن . بهترین آهنگائی که تو عمرم شنیدم . حسی بهم دادن که قابل وصف نیست . ممنونم .
خواهش میکنم کاری نکردم وظیفه بود و از اینکه منادی این شادی برای دوستان بودم خیلی خیلی خوشحالم آهنگها هم قابل شما رو نداشت خوشحالم که خوشتون اومده
بخاطر زحمات و لطفتون یه دنیا ممنونم .
ممنونم که به یادم بودید . تاپیک خیلی زیبا بود . چندین بار خوندمش ولی از خوندنش اصلاً سیر نمیشم .
خیلی خیلی زحمت کشیدید . دست گلتون درد نکنه .
قابل شما رو نداشت آرزومندم که ایشالا کوچولوتون به سلامتی به دنیا بیاد و دوباره همینجا توی همین سایت با دوستان جشن و پایکوبی به راه بیاندازیم
دلشاد,
garfild,
دو تا چای پوست بکنم واستون یه کم خودمون رو بیشتر تحویل بگیریم بد نیستا این روحیه امون هم عوض میشه
چاکریم داش
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
یکی از دختر عمه هام دوتا دختر داره، مادر بزرگم آرزوشه یه دونه پسر هم گیرش بیاد، اونوقت پسر عمه ام به مادربزرگم تعریف میکرده که توی خواب دیدم یه دونه تفنگ دستمه. مادر بزرگمم میگه عزیزم تو چرا این خواب رو میدیدی؟ میذاشتی این خواب رو فلانی ( شوهر ِ دختر عمه ام ) ببینه تا یه پسر گیرش بیادحالا که اینطوره منم یک جین بچه دارم
نمایش یا پنهان متن
اینا از زن اولمه ====>نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
حیفم اومد این جوکو نگماز زنش میپرسه اینا کی به دنیا اومدن؟؟؟؟
زنشم میگه اون اولی رو موقعی که عقد بودیم داشتیم. اون دومی هم موقعی که اومدی مرخصی.
میگه خب حالا اینا درست. این آخری چیه پس؟
زنه هم توش می مونه و میگه ، این بچه وایساده اینجا داره ماستشو میخوره ، چی کار تو داره؟
سهیل22
Holtek
مجي جان اينجوري قبول نيست بايد خودت حملش كني، مثل ماها
KuRoSh
مجی خدا بیشترش کنه میگم قصد نداری تو دانشگاه استاد بشی آموزش بدی چگونه بتوانیم بیشتر همسر اختیار کنیم
کاکووو تو این قسمت منظورم یه چیز دیگه بود که هیچی جز خودم نگرفت چی بود
قربونت کاکووو دلم براتون یه کوچولو شده
و این که کاکووو من همون اول از همه تشکر کردم
jaj
hadi04
مال خودتو رو کن نه مال مردمو
سهیل22,
خوب حالا که گرفتیش ولش کن شاید ما هم بگیریمش
منم همینطور ایشالا بتونم به زودی ببینمتون
عامو شوخی کِردم حالو تو هم ول کن نیسیا
تو هم فکر میکنی مجردی واللو
Kishe Mehr
میخوام درس تنظیم خانواده بذارم.. منتها اگر روتون میشه برید به خانواده بگید نمره ی بالا گرفتم
هرآنکه زن دهد، زندان دهد
ترکیبی از قول جواد خیابانی و مهدی یره ، هر کی میگه من مجردم ، قطعا متأهله
اینا همه محصوص مشترکن
zrnznn
sadra
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→