₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » مایکروسافت سیستم‌عامل‌های ویندوز فون و ویندوز RT را مجانی می‌کند
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » مایکروسافت سیستم‌عامل‌های ویندوز فون و ویندوز RT را مجانی می‌کند

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

مایکروسافت سیستم‌عامل‌های ویندوز فون و ویندوز RT را مجانی می‌کند

4097 بازدید، 23 پست، نویسنده: KuRoSh

• KuRoSh

تصویر در دسترس نیست

یکی از مواردی که تولیدکنندگان ابزارهای موبایل همواره از آن به عنوان نقطه ضعف بزرگ پلتفرم‌های مایکروسافت یاد می‌کنند، لزوم پرداخت هزینه برای گواهی استفاده از آن‌ها است. این در حالی است که سیستم‌عامل جا افتاده‌تر اندروید بصورت مجانی در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌گیرد.

مایکروسافت در حال حاضر در تلاش است تا به درخواست‌های مشتریان خود جامعه عمل بپوشاند و به عنوان مثال در نسخه بعدی ویندوز با نام رمز Threshold مجددا دکمه استارت با همان ظاهر قدیمی را به ویندوز باز خواهند گرداند.

در حال حاضر پر درآمدترین محصول مایکروسافت، سیستم عامل ویندوز است و بیشترین فروش این سیستم عامل نیز به تولید کنندگان ابزارهای مبتنی بر این ویندوز است. از طرف دیگر نوکیا نزدیک به 80 درصد از سهم بازار تلفن‌های ویندوز فون را تحت کنترل خود دارد و پس از تصاحب این شرکت، درآمد مایکروسافت از بابت فروش گواهی استفاده از ویندوز فون در ابزارهای نوکیا حذف خواهد شد.

به این ترتیب مایکروسافت قصد دارد تا از استراتژی شبیه به گوگل استفاده کند و سیستم عامل خود را بصورت مجانی ارائه نموده و سپس از طریق فروش اپلیکیشن و ارائه سرویس به کاربران ویندوز، کسب درآمد نماید. هرچه بر تعداد کاربران پلتفرم ویندوز افزوده شود، سرویس‌های مایکروسافت مانند Bing نیز محبوب‌تر شده و در نهایت درآمد مایکروسافت نیز از بابت تبلیغات موجود در موتور جستجوی این شرکت بهبود می‌یابد. سرویس‌های دیگر همچون SkyDrive یا Office 365 یا Skype نیز مشتریان بیشتری پیدا خواهند کرد و متقابلا درآمد مایکروسافت نیز بیشتر خواهد شد.

حال باید منتظر ماند و دید آیا ارائه مجانی ویندوز فون و ویندوز RT موجب استقبال تولیدکنندگان از پلتفرم‌های ویندوز خواهد شد یا خیر. به هر حال اگر مایکروسافت این اقدام را عملی کند، بدون شک رقابت بین ویندوز و اندروید وارد فاز تازه‌ای خواهد شد.

6 سپاس: تنها، SePaNDaR313، jaj، بچه مثبت، garfild، Life Dream

• تنها

در حال حاضر آخرین سیستم عامل گوشی همون اندروید هست؟؟؟ :7:
    3 سپاس: KuRoSh، بچه مثبت، zrnznn

• تنها

نقل قول: SePaNDaR313

فکر نکنم چیزی به نام اخرین نداریم چون برای گوشی سیستم عامل های مختلف وجود داره
    اندروید یکی از اون سیستم عامل هاست

من دفعه قبلی که گوشی خریدم نوکیا خریدم و سیستم عاملش سیمبین بود چون اون دوره اکثر گوشی ها با همین سیستم عامل بود...ولی از شانس من به دو هفته هم نرسید که گوشی های اندرویدی وارد بازار شد...حالا هم قصد دارم گوشی بخرم میترسم دوباره من اندروید بخرم دو هفته دیگش یه سیستم عامل دیگه وارد بازاز بشه :4: برای همین این سوال رو پرسیدم تا راهنماییم کنید :1:

4 سپاس: KuRoSh، jaj، SePaNDaR313، بچه مثبت

• KuRoSh

نقل قول: تنها
    در حال حاضر آخرین سیستم عامل گوشی همون اندروید هست؟؟؟

اندروید یکی از سیستم عامل ها هست و شرکت های بزرگی با هم رقابت می کنند مثل مایکرو سافت اپل گوگل بلک بری وسیمبیان و.... که اینها معروف ترینشون هستند
    گوشی های نوکیا سری لومیا همه دارای سیستم عامل ویندوز فون 8 هستند ولی سری آشا نوکیا از سیستم عامل سیمبیان استفاده می کنند

3 سپاس: تنها، بچه مثبت، zrnznn

• تنها

KuRoSh,
    چند تا گوشی خوب معرفی میکنید؟؟ :5:

2 سپاس: بچه مثبت، KuRoSh

• بچه مثبت

نقل قول: تنها
    در حال حاضر آخرین سیستم عامل گوشی همون اندروید هست؟؟؟
    اولین و آخرین سیستم عامل، سیمبینه که اورجینالش فقط رو گوشی من نصبه :bahone: 351

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    3 سپاس: تنها، KuRoSh، jaj

• تنها

نقل قول: SePaNDaR313
    من نظرم ویدوز 8 هست

چه گوشی هایی این سیستم عامل رو دارن؟
    از لحاظ ظاهری هم واسم مهمه که گوشی قشنگ باشه...تو مایه های z و s4

3 سپاس: KuRoSh، بچه مثبت، SePaNDaR313

• KuRoSh

نقل قول: بچه مثبت
    اولین و آخرین سیستم عامل، سیمبینه که اورجینالش فقط رو گوشی من نصبه

فکر کنم یدونه ساختن اونم اختصاصی برای بچه مثبت ما

تنها,
    در اینده معرفی خواهم کرد منتظر باش
    بعدش چقدر می خوای هزینه کنی

2 سپاس: تنها، بچه مثبت

• تنها

KuRoSh,
    تا یک میلیون و پونصد

2 سپاس: بچه مثبت، KuRoSh

• تنها

SePaNDaR313,
    مرسی از کمکتون...روش فکر میکنم :3:

2 سپاس: SePaNDaR313، KuRoSh

• 1 سپاس: KuRoSh

• KuRoSh

تنها,
    اینو بگم خودم یدونه تازه گرفتم ویندوز فون لومیا 820 و از نظر سرعت هیچ مشکلی نداشتم تا حالا و اینم بگم برای افرادی که دوست دارن و زیاد اهل اطلاعات گوشی نیستند و دسترسی به اینترنت پر سرعت وای فای ندارن گوشی های ویندوز فونی خوب نیست چون یکمی پیچیده هست و برای نصب هر نرم افزاری شما نیاز داری که به اینترنت بی سیم وصل بشی ولی این امنیت رو بسیار بالا می بره .
    و اگر این مشکلات رو نداری میتونه بین این دو سیستم عامل ای او اس یا وین فون یکی رو انتخاب کنی ولی اگر این مشکلات رو داری خوب اندروید بهترین گزینه هست

1 سپاس: تنها

• تنها

KuRoSh,
    مبارک باشه
    مرسی از راهنماییتون 280

1 سپاس: KuRoSh

• KuRoSh

تنها,
    اینو بگم خودم یدونه تازه گرفتم ویندوز فون لومیا 820 و از نظر سرعت هیچ مشکلی نداشتم تا حالا و اینم بگم برای افرادی که دوست دارن و زیاد اهل اطلاعات گوشی نیستند و دسترسی به اینترنت پر سرعت وای فای ندارن گوشی های ویندوز فونی خوب نیست چون یکمی پیچیده هست و برای نصب هر نرم افزاری شما نیاز داری که به اینترنت بی سیم وصل بشی ولی این امنیت رو بسیار بالا می بره .
    و اگر این مشکلات رو نداری میتونه بین این دو سیستم عامل ای او اس یا وین فون یکی رو انتخاب کنی ولی اگر این مشکلات رو داری خوب اندروید بهترین گزینه هست jaj,
    خوب برای کسانی که فقط قصد تماس دارن خیلی هم خوبه اون گوشی ها

• Life Dream

اااااااا اين جا چه خبرهههههههه، تركوندي جلال خان، منم عاشق چند مدل از لوميا هستم كه بسته به سرمايه و كيفيت به صورت نسبي انتخاب كردم: Lumia 625 و Lumia 1320 اين دو مدل رو به خاطر قيمت مناسب و البته امكانات عالي نسبت به قيمت و همچنين برزگي مونيتور انتخاب كردم، بهار يكي از اين دو مدل رو ميخرم.
    بعدشم هر وقت تبلت ويندوز پرو رو زد اونم بدون شك ميخرم، اصلاً تعصب روي نوكيا دارم خفن :4:
    مرسي عالي بود :105:

اوه راستي سري آشا كه زده سيستم عاملشون همون آشا هست، كه از ورژن 1 شروع شده و هر بار در حال ارتقا هست

• zrnznn

تنها,
    چرا نمیزارید من براش توضیحححح بدممممم؟! :4:

2 سپاس: KuRoSh، تنها

• KuRoSh

نقل قول: Life Dream
    ااااا اين جا چه خبرههههههه

خیلی خبره
    و خیلی خبر هم در راههه
    Lumia 625 و Lumia 1320 اين دو مدل رو به خاطر قيمت مناسب و البته امكانات عالي نسبت به قيمت و همچنين برزگي مونيتور انتخاب كردم

اره گوشی خوبیه خودم لومیا 820 دارم و ازش هم کاملان راضی هستم
    بهار يكي از اين دو مدل رو ميخرم.

اوه تا اون موقع گوشی های جدید میاد چندتا داره اماده میشه برای معرفی
    بعدشم هر وقت تبلت ويندوز پرو رو زد اونم بدون شك ميخرم، اصلاً تعصب روي نوكيا دارم خفن

منم توی ویندوز تعصب دارم اساسی
    اوه راستي سري آشا كه زده سيستم عاملشون همون آشا هست، كه از ورژن 1 شروع شده و هر بار در حال ارتقا هست

جدی نمی دونستم میدونی یکی از فروشنده ها گفت منم از رو حرف اون گفتم چون علاقه ای به سری آشا ندارم برای همین زیاد پیگیرش نیستم

همینجا اصلاح می کنم که مدل آشا سیستم عاملش آشا هست

1 سپاس: Life Dream

• KuRoSh

نقل قول: zrnznn
    چرا نمیزارید من براش توضیحححح بدممممم؟!

منتظر توضیحات شما هم هستیم نجمه مهندس

1 سپاس: zrnznn

• Life Dream

نقل قول: KuRoSh
    اوه تا اون موقع گوشی های جدید میاد چندتا داره اماده میشه برای معرفی

درسته، اميدوارم كه قيمتهاي كذب الان يه مقدار تا اون موقع منصفانه تر بشه، الان 5800 دارم، اگه بخام عوض كنم با Lumia عوض ميكنم، سيستم عاملي كه بدون شك كمتر از يه سال ديگه پرچمدار ميشه :110:

• zrnznn

نقل قول: KuRoSh
    منتظر توضیحات شما هم هستیم نجمه مهندس

خوب نزاشتید شما ها....خواستم بیام جلوتون کلاس بزارم بگم پروژه من برنامه نویسی اندرویده... و براش توضیح بدم اصلاً اندورید چیه؟!390 ولی نزاشتید :4:

2 سپاس: KuRoSh، تنها
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: