ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مایکروسافت سیستمعاملهای ویندوز فون و ویندوز RT را مجانی میکند
KuRoSh
▧ تصویر در دسترس نیست
یکی از مواردی که تولیدکنندگان ابزارهای موبایل همواره از آن به عنوان نقطه ضعف بزرگ پلتفرمهای مایکروسافت یاد میکنند، لزوم پرداخت هزینه برای گواهی استفاده از آنها است. این در حالی است که سیستمعامل جا افتادهتر اندروید بصورت مجانی در اختیار تولیدکنندگان قرار میگیرد.
مایکروسافت در حال حاضر در تلاش است تا به درخواستهای مشتریان خود جامعه عمل بپوشاند و به عنوان مثال در نسخه بعدی ویندوز با نام رمز Threshold مجددا دکمه استارت با همان ظاهر قدیمی را به ویندوز باز خواهند گرداند.
در حال حاضر پر درآمدترین محصول مایکروسافت، سیستم عامل ویندوز است و بیشترین فروش این سیستم عامل نیز به تولید کنندگان ابزارهای مبتنی بر این ویندوز است. از طرف دیگر نوکیا نزدیک به 80 درصد از سهم بازار تلفنهای ویندوز فون را تحت کنترل خود دارد و پس از تصاحب این شرکت، درآمد مایکروسافت از بابت فروش گواهی استفاده از ویندوز فون در ابزارهای نوکیا حذف خواهد شد.
به این ترتیب مایکروسافت قصد دارد تا از استراتژی شبیه به گوگل استفاده کند و سیستم عامل خود را بصورت مجانی ارائه نموده و سپس از طریق فروش اپلیکیشن و ارائه سرویس به کاربران ویندوز، کسب درآمد نماید. هرچه بر تعداد کاربران پلتفرم ویندوز افزوده شود، سرویسهای مایکروسافت مانند Bing نیز محبوبتر شده و در نهایت درآمد مایکروسافت نیز از بابت تبلیغات موجود در موتور جستجوی این شرکت بهبود مییابد. سرویسهای دیگر همچون SkyDrive یا Office 365 یا Skype نیز مشتریان بیشتری پیدا خواهند کرد و متقابلا درآمد مایکروسافت نیز بیشتر خواهد شد.
حال باید منتظر ماند و دید آیا ارائه مجانی ویندوز فون و ویندوز RT موجب استقبال تولیدکنندگان از پلتفرمهای ویندوز خواهد شد یا خیر. به هر حال اگر مایکروسافت این اقدام را عملی کند، بدون شک رقابت بین ویندوز و اندروید وارد فاز تازهای خواهد شد.
تنها
تنها
فکر نکنم چیزی به نام اخرین نداریم چون برای گوشی سیستم عامل های مختلف وجود داره
اندروید یکی از اون سیستم عامل هاست
من دفعه قبلی که گوشی خریدم نوکیا خریدم و سیستم عاملش سیمبین بود چون اون دوره اکثر گوشی ها با همین سیستم عامل بود...ولی از شانس من به دو هفته هم نرسید که گوشی های اندرویدی وارد بازار شد...حالا هم قصد دارم گوشی بخرم میترسم دوباره من اندروید بخرم دو هفته دیگش یه سیستم عامل دیگه وارد بازاز بشه
KuRoSh
اندروید یکی از سیستم عامل ها هست و شرکت های بزرگی با هم رقابت می کنند مثل مایکرو سافت اپل گوگل بلک بری وسیمبیان و.... که اینها معروف ترینشون هستند
گوشی های نوکیا سری لومیا همه دارای سیستم عامل ویندوز فون 8 هستند ولی سری آشا نوکیا از سیستم عامل سیمبیان استفاده می کنند
تنها
چند تا گوشی خوب معرفی میکنید؟؟
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
تنها
چه گوشی هایی این سیستم عامل رو دارن؟
از لحاظ ظاهری هم واسم مهمه که گوشی قشنگ باشه...تو مایه های z و s4
KuRoSh
فکر کنم یدونه ساختن اونم اختصاصی برای بچه مثبت ما
تنها,
در اینده معرفی خواهم کرد منتظر باش
بعدش چقدر می خوای هزینه کنی
تنها
تا یک میلیون و پونصد
تنها
مرسی از کمکتون...روش فکر میکنم
jaj
KuRoSh
اینو بگم خودم یدونه تازه گرفتم ویندوز فون لومیا 820 و از نظر سرعت هیچ مشکلی نداشتم تا حالا و اینم بگم برای افرادی که دوست دارن و زیاد اهل اطلاعات گوشی نیستند و دسترسی به اینترنت پر سرعت وای فای ندارن گوشی های ویندوز فونی خوب نیست چون یکمی پیچیده هست و برای نصب هر نرم افزاری شما نیاز داری که به اینترنت بی سیم وصل بشی ولی این امنیت رو بسیار بالا می بره .
و اگر این مشکلات رو نداری میتونه بین این دو سیستم عامل ای او اس یا وین فون یکی رو انتخاب کنی ولی اگر این مشکلات رو داری خوب اندروید بهترین گزینه هست
تنها
مبارک باشه
مرسی از راهنماییتون
KuRoSh
اینو بگم خودم یدونه تازه گرفتم ویندوز فون لومیا 820 و از نظر سرعت هیچ مشکلی نداشتم تا حالا و اینم بگم برای افرادی که دوست دارن و زیاد اهل اطلاعات گوشی نیستند و دسترسی به اینترنت پر سرعت وای فای ندارن گوشی های ویندوز فونی خوب نیست چون یکمی پیچیده هست و برای نصب هر نرم افزاری شما نیاز داری که به اینترنت بی سیم وصل بشی ولی این امنیت رو بسیار بالا می بره .
و اگر این مشکلات رو نداری میتونه بین این دو سیستم عامل ای او اس یا وین فون یکی رو انتخاب کنی ولی اگر این مشکلات رو داری خوب اندروید بهترین گزینه هست jaj,
خوب برای کسانی که فقط قصد تماس دارن خیلی هم خوبه اون گوشی ها
Life Dream
بعدشم هر وقت تبلت ويندوز پرو رو زد اونم بدون شك ميخرم، اصلاً تعصب روي نوكيا دارم خفن
مرسي عالي بود
اوه راستي سري آشا كه زده سيستم عاملشون همون آشا هست، كه از ورژن 1 شروع شده و هر بار در حال ارتقا هست
zrnznn
چرا نمیزارید من براش توضیحححح بدممممم؟!
KuRoSh
خیلی خبره
و خیلی خبر هم در راههه
اره گوشی خوبیه خودم لومیا 820 دارم و ازش هم کاملان راضی هستم
اوه تا اون موقع گوشی های جدید میاد چندتا داره اماده میشه برای معرفی
منم توی ویندوز تعصب دارم اساسی
جدی نمی دونستم میدونی یکی از فروشنده ها گفت منم از رو حرف اون گفتم چون علاقه ای به سری آشا ندارم برای همین زیاد پیگیرش نیستم
همینجا اصلاح می کنم که مدل آشا سیستم عاملش آشا هست
KuRoSh
منتظر توضیحات شما هم هستیم نجمه مهندس
Life Dream
درسته، اميدوارم كه قيمتهاي كذب الان يه مقدار تا اون موقع منصفانه تر بشه، الان 5800 دارم، اگه بخام عوض كنم با Lumia عوض ميكنم، سيستم عاملي كه بدون شك كمتر از يه سال ديگه پرچمدار ميشه
zrnznn
خوب نزاشتید شما ها....خواستم بیام جلوتون کلاس بزارم بگم پروژه من برنامه نویسی اندرویده... و براش توضیح بدم اصلاً اندورید چیه؟!
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→