من اینجا بس دلم تنگ است و هر سازی كه می بینم بد آهنگ است بیا ره توشه برداریم قدم در راه بی برگشت بگذاریم ببینیم آسمان هر كجا آیا همین رنگ است ؟
▧ تصویر در دسترس نیست
بیا ره توشه برداریم قدم در راه بگذاریم به سوی سرزمینهایی كه دیدارش بسان شعله ی آتش دواند در رگم خون نشیط زنده ی بیدار نه این خونی كه دارم ، پیر و سرد و تیره و بیمار چو كرم نیمه جانی بی سر و بی دم كه از دهلیز نقب آسای زهر اندود رگهایم كشاند خویشتن را ، همچو مستان دست بر دیوار به سوی قلب من ، این غرفه ی با پرده های تار و می پرسد ، صدایش ناله ای بی نور كسی اینجاست ؟
▧ تصویر در دسترس نیست
هلا ! من با شمایم ، های ! ... می پرسم كسی اینجاست ؟ كسی اینجا پیام آورد ؟ نگاهی ، یا كه لبخندی ؟ فشار گرم دست دوست مانندی ؟ و می بیند صدایی نیست ، نور آشنایی نیست ، حتی از نگاه مرده ای هم رد پایی نیست صدایی نیست الا پت پت رنجور شمعی در جوار مرگ ملل و با سحر نزدیك و دستش گرم كار مرگ وز آن سو می رود بیرون ، به سوی غرفه ای دیگر
جهان پیر است و بی بنیاد ، ازین فرهادكش فریاد وز آنجا می رود بیرون ، به سوی جمله ساحلها پس از گشتی كسالت بار بدان سان باز می پرسد سر اندر غرفه ی با پرده های تار كسی اینجاست ؟ و می بیند همان شمع و همان نجواست كه می گویند بمان اینجا ؟ كه پرسی همچو آن پیر به درد آلوده ی مهجور
خدایا به كجای این شب تیره بیاویزم قبای ژنده ی خود را ؟
بیا ره توشه برداریم قدم در راه بگذاریم كجا ؟ هر جا كه پیش آید بدانجایی كه می گویند خورشید غروب ما زند بر پرده ی شبگیرشان تصویر
به آنجایی كه می گویند روزی دختری بوده ست كه مرگش نیز چون مرگ تاراس بولبا نه چون مرگ من و تو ، مرگ پاك دیگری بوده ست
كجا ؟ هر جا كه اینجا نیست من اینجا از نوازش نیز چون آزار ترسانم ز سیلی زن ، ز سیلی خور وزین تصویر بر دیوار ترسانم
بیا تا راه بسپاریم به سوی سبزه زارانی كه نه كس كشته ، ندروده به سوی سرزمینهایی كه در آن هر چه بینی بكر و دوشیزه ست و نقش رنگ و رویش هم بدین سان از ازل بوده كه چونین پاك و پاكیزه ست به سوی آفتاب شاد صحرایی
▧ تصویر در دسترس نیست
بیا ای خسته خاطر دوست ! ای مانند من دلكنده و غمگین من اینجا بس دلم تنگ است بیا ره توشه برداریم قدم در راه بی فرجام بگذاریم
▧ تصویر در دسترس نیست
دوستان عزیزم.. کمابیش قبلا راجع به اینکه مدت کوتاهی ممکنه کمتر بتونم بیام سایت شما رو در جریان گذاشتم..راستش این روزا هیجانات ، کمی استرس و مشغله زیاد از یک طرف و بی تابی دوستان و خانواده هم که هر کدوم به شکلی احساسات منو تحت تاثیر قرار میده باعث شده پر از احساسات مختلف شم..یه جور دلواپسی ، یه جور عذاب وجدان در مقابل بی تابی مامان و خواهر و عزیزایی که منو تحت تاثیر قرار میدن..ولی این راهی هست که براش برنامه ریزی کرده بودم و نمی تونم وسط کار رهاش کنم.. به هر حال خواستم از همه ی دوستان درخواست بخشش کنم اگر بدی از من دیدید.هر چی بوده بگذارید به حساب نقصان ادراک این حقیر و به بزرگواری خودتون منو ببخشید.. خوشحال میشم یه جمله یه عکس یا هر چیزی که برام یه پیام داشته باشه توی همین تاپیک به من بدید..برام دعا کنید که دلم گرمه به دعای همه شما دوستای خوبم
چند وقت پیش خواهرم این آهنگو به من داد ..هر وقت گوشش می دم بغض گلومو می گیره..
خوشحال میشم یه جمله یه عکس یا هر چیزی که برام یه پیام داشته باشه توی همین تاپیک به من بدید
نمایش یا پنهان متن▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی عزیزم از اینکه داری به هدفی که برای خودت مشخص کرده بودی میرسی خیلی خوشحالم امیدوارم همیشه و همه جا خوب و خوش و موفق باشی خوب میدانم من که چرا رفتن شد آخرین مقصد تو خوب می دانم من که چرا گاهی ما برنمیتابیم این ماندن را و برای دل تو ز خدا عالمی عشق تمنا دارم که نگیرد آن دل که در آن روزنه احساس است که نمیرد آن دل که در آن عشق پر از پرواز است اینم یه شعر فی البداهه تقدیم به تو دوست عزیزم
خوشحالم که به هدفت رسیدی ان شالله که همیشه شاد و موفق باشی دوست خوبم این عکس به نظر من پر از عشق و احساسه و یه جور ارامش به ادم میده..لااقل برا من که اینطوره.. میزارمش اینجا که دل شما هم اروم بگیره با دیدنش و بدونین اونجا هم شما عشق همه خانواده و دوستاتون رو دارین
خیلی خیلی ممنونم مژده عزیزم..روح لطیف تو ستودنی هست...ممنونم ازت.برام خیلی با ارزش بود
نقل قول: نخبه
میزارمش اینجا که دل شما هم اروم بگیره با دیدنش و بدونین اونجا هم شما عشق همه خانواده و دوستاتون رو دارین
وای چه رمانتیکه دلم ضعف رفت که... بچه مثبت, هم مدرسه ایییییییییی!!! منظورت لیلیبیت هست؟؟ این فکر کنم لی لی بیت نیستا...یادم نیست چه کاراکتری بود.بنابراین منظورت رو ادراک نکردم در ضمن بلفی هم سلام رسوند گفت خیلی دوست داره
خب من از شنبه نمیام سر کار..نت خونه رو هم قطع کردم..نمی دونستم کی میام سایت.برا همین خواستم خدا حافظیمو کرده باشم.8 بهمن می رم البته اگر به خاطر طوفان قطبی که راه افتاده تاریخ بلیطمو تغییر ندم مرسی گیلاسی Holtek, دارم گوشش می دم.. ..نمی تونم چیزی بگم
من چیزه زیادی نیدونم فهمیدم که یه خواسته و هدفت رسیدی عزیزم ایشالله همیشه و همه جا موفق و سالم و شاد باشی خواستم بنده هم عرض ادبی کرده باشم ▧ تصویر در دسترس نیست این عکس هم حس خیلی خوبی داره امیدوارم خوشت بیاد
گل را به عزیزان می دهند، محبت را به مهربانان، لایق تو چه باشد که هم عزیزی و هم مهربان
نمایش یا پنهان متنماهی, بلفی بود با عموی بلفی که دائم الخمر بود
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نمایش یا پنهان متنماهی جون....واقعاً دیگه وقتشه؟! . . . ماهی جون محکم باش و به چیز های خوب که در انتظارته فکر کن .......ماهی جون خواهرتون اشک منو در اورد
ماهی جون اولش سختته و یکم دلتنگی ...که اونم باید قوی باشی تا عادت کنی.... و به روال عادی زندگی برگردی نمایش یا پنهان متنمن چند سالی دور از خانواده ام و هر آشنایی زندگی کردم ولی نه به غریبی شما... یادمه ماه های اول عصر ها مینشستم گریه میکردم که الان مامانم داره فلان کارو میکنه بابام الان داره فلان اخبارو نیگاه میکنه...داداشم الان اومده خونه...مثلاً زن داداشم امروز رفته فلان جا... و با یاداوری اونها اشک میریختم که چرا من پیششون نیستم .....یادمه یه بار نشستم فقط برای طوطی تو خونمون گریه کردم....یهو یهو دلم براش تنگ شد و دلم میخواست اون لحظه پیشم میبود ....
انشال که به سلامتی بری و بهترین ها رو پیش رو داشته باشی عزیزمممممم....این گل ها هم تقدیم به وجود نازنینت:
پدر و مادرم قبل از اینکه من بدنیا بیایند از یک شهر کوچیک در استان یزد به مشهد مهاجرت میکنند در جریان این مهاجرت با مشکلات و درگیری های زیادی رو برو میشوند بچه 6 ماهشون فوت میکنه به حدی که وقتی خاطرات اون روزها رو تعریف میکنند واقعا من نمیتونم باور کنم . چندی قبل یکبار از حاجی پرسیدم اقا جان شما که امدید و دیدید که اینهمه مشکلات دارید چرا بر نکشتید چرا ماندید گفت وقتی میخواستم بروم پدرم کفت برو ولی بدون که توی مشهد شلغم هم گیرت نمیاید و مجبور میشوی برگردی و پدرم گفته بود حتی اگر بمیرم هم بر نمیگردم همیشه منو نصحیت میکنه هیچ وقت پول های پشت سرت رو خراب نکن . ماهی خانم امیدوارم مهاجرت شما منشاء خیر برای شما و فرزندتان بشود و بتوانید زندگی خوب و خوشی رو داشته باشید مهاجرت در بهترین شرایط شخت هست کمربند خود را محکم ببندید
[spoiler]ماهی گلم میدونم که برای یه همچین سفری باید برات آرزوی های خوب داشت و از خدا خواست که زندگی به کامت باشه من تمام این آرزوها رو برات میکنم اما دلم خیلی گرفته ازینکه میری قبل اینکه احساساتی رو که بالا نوشتی رو بخونم داشتم میگشتم ببینم چه کلمه یا جمله ای هست که این حس ها رو بیان کنه که دیدم دقیقا همینها رو نوشتی...
یاد خدا تو غربت خیلی کمکت میکنه و تمام اعتقاداتی که الان داری همه رو اگه حفظ کنی خیلی خیلی محکم تر میتونی باشی
دوستت دارم ماهی گلی برات تمام آرزوهای خوب رو دارم میبوسمت سفرت خوش.
یه عکس هم هست که خودم گرفتم زمان رفتنم الان هم که نگاهش میکنم حسش برام زنده میشه ▧ تصویر در دسترس نیست
یک هفته نبودما آخرم کار خودتو کردی؟؟ برو خدا به همرات منم حرم واست دعا میکنم نمایش یا پنهان متنفقط لطفا در اولین فرصت برگرد نمایش یا پنهان متنمیدونم که خیلی دوست داشتی قبل رفتنت بیای اینجا ..پس منم این عکس رو انتخاب کردم تا یک بارم بجای خندوندنت بگریونمت
ماهی
و هر سازی كه می بینم بد آهنگ است
بیا ره توشه برداریم
قدم در راه بی برگشت بگذاریم
ببینیم آسمان هر كجا آیا همین رنگ است ؟
▧ تصویر در دسترس نیست
بیا ره توشه برداریم
قدم در راه بگذاریم
به سوی سرزمینهایی كه دیدارش
بسان شعله ی آتش
دواند در رگم خون نشیط زنده ی بیدار
نه این خونی كه دارم ، پیر و سرد و تیره و بیمار
چو كرم نیمه جانی بی سر و بی دم
كه از دهلیز نقب آسای زهر اندود رگهایم
كشاند خویشتن را ، همچو مستان دست بر دیوار
به سوی قلب من ، این غرفه ی با پرده های تار
و می پرسد ، صدایش ناله ای بی نور
كسی اینجاست ؟
▧ تصویر در دسترس نیست
هلا ! من با شمایم ، های ! ... می پرسم كسی اینجاست ؟
كسی اینجا پیام آورد ؟
نگاهی ، یا كه لبخندی ؟
فشار گرم دست دوست مانندی ؟
و می بیند صدایی نیست ، نور آشنایی نیست ، حتی از نگاه
مرده ای هم رد پایی نیست
صدایی نیست الا پت پت رنجور شمعی در جوار مرگ
ملل و با سحر نزدیك و دستش گرم كار مرگ
وز آن سو می رود بیرون ، به سوی غرفه ای دیگر
جهان پیر است و بی بنیاد ، ازین فرهادكش فریاد
وز آنجا می رود بیرون ، به سوی جمله ساحلها
پس از گشتی كسالت بار
بدان سان باز می پرسد سر اندر غرفه ی با پرده های تار
كسی اینجاست ؟
و می بیند همان شمع و همان نجواست
كه می گویند بمان اینجا ؟
كه پرسی همچو آن پیر به درد آلوده ی مهجور
خدایا به كجای این شب تیره بیاویزم قبای ژنده ی خود را ؟
بیا ره توشه برداریم
قدم در راه بگذاریم
كجا ؟ هر جا كه پیش آید
بدانجایی كه می گویند خورشید غروب ما
زند بر پرده ی شبگیرشان تصویر
به آنجایی كه می گویند روزی دختری بوده ست
كه مرگش نیز چون مرگ تاراس بولبا
نه چون مرگ من و تو ، مرگ پاك دیگری بوده ست
كجا ؟ هر جا كه اینجا نیست
من اینجا از نوازش نیز چون آزار ترسانم
ز سیلی زن ، ز سیلی خور
وزین تصویر بر دیوار ترسانم
بیا تا راه بسپاریم
به سوی سبزه زارانی كه نه كس كشته ، ندروده
به سوی سرزمینهایی كه در آن هر چه بینی بكر و دوشیزه ست
و نقش رنگ و رویش هم بدین سان از ازل بوده
كه چونین پاك و پاكیزه ست
به سوی آفتاب شاد صحرایی
▧ تصویر در دسترس نیست
بیا ای خسته خاطر دوست ! ای مانند من دلكنده و غمگین
من اینجا بس دلم تنگ است
بیا ره توشه برداریم
قدم در راه بی فرجام بگذاریم
▧ تصویر در دسترس نیست
دوستان عزیزم..
کمابیش قبلا راجع به اینکه مدت کوتاهی ممکنه کمتر بتونم بیام سایت شما رو در جریان گذاشتم..راستش این روزا هیجانات ، کمی استرس و مشغله زیاد از یک طرف و بی تابی دوستان و خانواده هم که هر کدوم به شکلی احساسات منو تحت تاثیر قرار میده باعث شده پر از احساسات مختلف شم..یه جور دلواپسی ، یه جور عذاب وجدان در مقابل بی تابی مامان و خواهر و عزیزایی که منو تحت تاثیر قرار میدن..ولی این راهی هست که براش برنامه ریزی کرده بودم و نمی تونم وسط کار رهاش کنم..
به هر حال خواستم از همه ی دوستان درخواست بخشش کنم اگر بدی از من دیدید.هر چی بوده بگذارید به حساب نقصان ادراک این حقیر و به بزرگواری خودتون منو ببخشید..
خوشحال میشم یه جمله یه عکس یا هر چیزی که برام یه پیام داشته باشه توی همین تاپیک به من بدید..برام دعا کنید که دلم گرمه به دعای همه شما دوستای خوبم
چند وقت پیش خواهرم این آهنگو به من داد ..هر وقت گوشش می دم بغض گلومو می گیره..
mz56mz
بچه مثبت
نمایش یا پنهان متن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
مگس
موفقیت زمان میبره....
پس ایمانت رو نباز و ناامید نشو.
mojde
خوب میدانم من
که چرا رفتن شد
آخرین مقصد تو
خوب می دانم من که چرا گاهی ما
برنمیتابیم این ماندن را
و برای دل تو ز خدا
عالمی عشق تمنا دارم
که نگیرد آن دل که در آن روزنه احساس است
که نمیرد آن دل که در آن عشق پر از پرواز است
اینم یه شعر فی البداهه تقدیم به تو دوست عزیزم
نخبه
این عکس به نظر من پر از عشق و احساسه و یه جور ارامش به ادم میده..لااقل برا من که اینطوره.. میزارمش اینجا که دل شما هم اروم بگیره با دیدنش و بدونین اونجا هم شما عشق همه خانواده و دوستاتون رو دارین
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
مرسی دوست عزیز.نا امید نیستم..دلواپس بقیه هستم
خیلی خیلی ممنونم مژده عزیزم..روح لطیف تو ستودنی هست...ممنونم ازت.برام خیلی با ارزش بود
وای چه رمانتیکه
بچه مثبت,
هم مدرسه ایییییییییی!!!
منظورت لیلیبیت هست؟؟ این فکر کنم لی لی بیت نیستا...یادم نیست چه کاراکتری بود.بنابراین منظورت رو ادراک نکردم
gilas
خوش بگذره
Holtek
نمایش یا پنهان متن
توي تاپيك يه تيكه از ترانه اي كه دوست داري مژي اينو گذاشته بودم :منو جون پناه خودت کن برو
بزار پای این آرزوم وایستم
به هرکی بهم گفت ازت رد شده
قسم میخورم من خودم خواستم
منو جون پناه خودت کن برو
من از زخم هایی که خوردم پرم
تو باید از این پله بالا بری ، توبالا نری من زمین میخورم
♫♫♫
درست لحظه ای که تو باید بری،اسیر یه احساس مبهم شدیم
ببین بعد یک عمر پرپر زدن،چه جای بدی عاشق هم شدیم
برای تو مردن شده آرزوم
یه حقی که من دارم از زندگیم
نگاه کن تو این برزخ لعنتی
چه مرگی طلب کارم از زندگی
به هرجا رسیدم به عشق تو بود
کنار تو هرچی بگی داشتم
ببین پای تاوان عشقم به تو
عجب حسرتی تو دلم کاشتم
اگه فکر احساسمونی برو ، اگه عاشق هردومونی برو
تو این نقطه از زندگی مرگ هم ، نمیتونه از من بگیره تورو
نمایش یا پنهان متن
يه عكس هم هست شايد بعدا گذاشتمماهی
خب من از شنبه نمیام سر کار..نت خونه رو هم قطع کردم..نمی دونستم کی میام سایت.برا همین خواستم خدا حافظیمو کرده باشم.8 بهمن می رم البته اگر به خاطر طوفان قطبی که راه افتاده
مرسی گیلاسی
Holtek,
دارم گوشش می دم..
نخبه
به سلامتی ان شالله
gilas
پس یعنی وقتشه
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستنمایش یا پنهان متن
از همیشه خوشبخت تر و شاد تر باشیa-s-l-a-i-b-a
فهمیدم که یه خواسته و هدفت رسیدی
عزیزم ایشالله همیشه و همه جا موفق و سالم و شاد باشی
خواستم بنده هم عرض ادبی کرده باشم
▧ تصویر در دسترس نیست
این عکس هم حس خیلی خوبی داره امیدوارم خوشت بیاد
بچه مثبت
نمایش یا پنهان متن
ماهی,بلفی بود با عموی بلفی که دائم الخمر بود
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
پرهام
garfild
برا شما و خانوادتون بهترین ها رو آرزو میکنم و امیدوارم به هرچیزی که میخواین برسین
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
ماهی جون....واقعاً دیگه وقتشه؟!.
.
.
ماهی جون اولش سختته و یکم دلتنگی ...که اونم باید قوی باشی تا عادت کنی.... و به روال عادی زندگی برگردی
نمایش یا پنهان متن
من چند سالی دور از خانواده ام و هر آشنایی زندگی کردم ولی نه به غریبی شما... یادمه ماه های اول عصر ها مینشستم گریه میکردم که الان مامانم داره فلان کارو میکنه بابام الان داره فلان اخبارو نیگاه میکنه...داداشم الان اومده خونه...مثلاً زن داداشم امروز رفته فلان جا... و با یاداوری اونها اشک میریختم که چرا من پیششون نیستمانشال که به سلامتی بری و بهترین ها رو پیش رو داشته باشی عزیزمممممم....این گل ها هم تقدیم به وجود نازنینت:
▧ تصویر در دسترس نیست
.
.
.
نمایش یا پنهان متن
اولین سفرتون به ایران برا من لباس بیار سوغاتیمحسن صائب
در جریان این مهاجرت با مشکلات و درگیری های زیادی رو برو میشوند
بچه 6 ماهشون فوت میکنه
به حدی که وقتی خاطرات اون روزها رو تعریف میکنند
واقعا من نمیتونم باور کنم
.
چندی قبل یکبار از حاجی پرسیدم
اقا جان شما که امدید و دیدید که اینهمه مشکلات دارید چرا بر نکشتید
چرا ماندید
گفت
وقتی میخواستم بروم پدرم کفت
برو
ولی بدون که توی مشهد شلغم هم گیرت نمیاید و
مجبور میشوی برگردی
و پدرم گفته بود
حتی اگر بمیرم هم بر نمیگردم
همیشه منو نصحیت میکنه هیچ وقت پول های پشت سرت رو خراب نکن
.
ماهی خانم
امیدوارم مهاجرت شما منشاء خیر برای شما و فرزندتان بشود
و بتوانید زندگی خوب و خوشی رو داشته باشید
مهاجرت در بهترین شرایط شخت هست
کمربند خود را محکم ببندید
.
نغمه
یاد خدا تو غربت خیلی کمکت میکنه و تمام اعتقاداتی که الان داری همه رو اگه حفظ کنی خیلی خیلی محکم تر میتونی باشی
دوستت دارم ماهی گلی برات تمام آرزوهای خوب رو دارم میبوسمت سفرت خوش.
یه عکس هم هست که خودم گرفتم زمان رفتنم الان هم که نگاهش میکنم حسش برام زنده میشه
▧ تصویر در دسترس نیست
هاچو هاچو
آخرم کار خودتو کردی؟؟
برو خدا به همرات منم حرم واست دعا میکنم
نمایش یا پنهان متن
فقط لطفا در اولین فرصت برگردنمایش یا پنهان متن
میدونم که خیلی دوست داشتی قبل رفتنت بیای اینجا ..پس منم این عکس رو انتخاب کردم تا یک بارم بجای خندوندنت بگریونمت▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→