₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » بله برون............
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

بله برون............

2966 بازدید، 48 پست، نویسنده: محسن صائب

• محسن صائب

نقل قول: بچه مثبت
    از بستگان نزدیک تا حالا کسی هم تحت تأثیر این نظرتون قرار گرفته

دختر برادر خانمم و دختر یکی از اقوام دورترمون دقیقا در همین سن و سال ازدواج کردند
    پسر رو از کِی باید دوماد کرد

وضعیت پسرها بنظر من بغرنج تره
    من همیشه به پسرها میگم
    اقا جون یک سری به بهشت رضا بزنید ببیند ما مردها چقدر زود از بین میریم :2: البته اینو به شوخی میگم
    ولی واقع قضیه اینکه
    فرصت زندگی مطلوب برای یک مرد قبل از 50 سالگی هست و بعد از اون تقریبا سن بازنشستگی در همه زمینه ها فرا میرسه
    نمایش یا پنهان متننگی ای بابا عشق و صفا که ربطی با ازدواج نداره میشه تا قبل از ازدواج کلی صفا کرد
    من با دلیل میکم کاملا این مسیر کاملا اشتباهست

یعنی اگه خوب نگاه کنیم تقریبا یکنفر کمی بیشتر از سی سال فرصت داره که از این دنیا بهره برداری مطلوب کنه
    حال شما پیدا کن پرتغال فروش رو که در چند سالگی باید داماد شد
    نقل قول: تنها
    من هرکسی که میشناختم تو این سن ازدواج کرده آخرش کارش رسیده به طلاق

همیشه به افردای که با قطعیت امار میدند عرض میکنم نوع نگاه شما اشتباه هست و در این دنیا هیچ چیزی مطلق نیست
    شاید من اینطور میگفتم
    درصد بالایی از افرادی که من میشناسم .......
    به نظر من باید متناسب با سن جلو رفت...تا 18 سالگی وقت مدرسه رفتن و بچگی کردنه...تا 22-24 سالگی وقت دانشگاه رفتن و جوونی کردنه

با اینکه من موافق فرمایش شما نیستم ولی تا حدود زیادی این فکر شما در جامعه رایج شده
    البته متاسفانه :2:
    باید بدونی چطوری زندگی کنی و تجربه داشته باشی به نظرتون دختری که هنوز داره میره مدرسه و هیچی از طرز برخورد با یه مرد رو نمیدونه میشه فرستادش خونه شوهر؟ا

البته تا حدود زیادی به نوع تربیت خانوادگی دختر بر میگرده
    بعضی از خانواده ها در زمینه رفتار با همسر ،دخترشون رو از سن پایین اماده میکنند
    من خانواده هایی رو میشناسم که دخترشون تازه -14-13سال شده ولی کامل یک خانواده رو راه میبره
    ولی کلی فرمایش شما رو قبول دارم
    .
    اینجا یک اشکال مهم در رابطه با جدول زمانی که شما نوشتید وجود داره
    متاسفانه شانس ازدواج دخترها با بالا رفتن سنشون بشدت پایین میاد .
    الان اقا پسرهایی که دنبال ازدواج با دخترهای کم سن تر از خودشون هستند بسیار زیاد شدند و این زنگ خطر بزرگی برای دختر خانمها هست
    نقل قول: jaj
    جشن ختنه سوران باید به جشن نامزدی تبدیل شود

اگه پسرها بدونند ازدواج چقدر خوبه بقول اقا جلال از جشن ختنه سورون ازدواج میکنند :4:
    نقل قول: mojde
    خوب خیالم راحت شد

:83:
    راستش منظور من از این نوشته
    به این بود که
    متاسفانه داره سنت های قدیمی اسیر تشریفات میشه و شکل و رنگ و بوی انها عوض میشه
    نقل قول: a-s-l-a-i-b-a
    خب یه دونه جشن عروسی رو آدم کامل برگزار میکنه نه اینکه دیگه قبلش چندتا جشن بگیرن از عروسی بدتر

ولی من اگه بخوام مجتبی ( پسرم) رو داماد کنم تمام این سنت ها رو اجرا میکنم ولی بشکل صحیح و اونجوری که از قدیم رسم بوده
    بنظرم هر سنتی در ازدواج فواید خودش رو داره که باید اجرا شود

4 سپاس: بچه مثبت، ژنرال، jaj، تنها

• بچه مثبت

دقیق نمیدونم شما با چه افرادی بیشتر نشست و برخاست دارید که چنین آمارهایی رو میدید. (احتمال میدم بیشتر با افراد مایه‌دار و بازاریهای خوش اشتها در ارتباطید)

من اغلب با دانشجویان یا فارغ التحصیلان تحصیلات تکمیلی صحبت میکنم کمتر کسی به تشکیل زندگی با دانشجویان کارشناسی (قبل از اتمام تحصیل) فکر میکنه! چه برسه به دبیرستان!
    در ازدواج دوستان و آشنایان هم اختلاف سنی زیاد نیست ولی سن ازدواج رفته بالا.

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    3 سپاس: jaj، ژنرال، تنها

• محسن صائب

نقل قول: بچه مثبت
    دقیق نمیدونم شما با چه افرادی بیشتر نشست و برخاست دارید که چنین آمارهایی رو میدید. (احتمال میدم بیشتر با افراد مایه‌دار و بازاریهای خوش اشتها در ارتباطید)

:83: :83:
    شدیم مرفه بی درد :83:
    من اغلب با دانشجویان یا فارغ التحصیلان تحصیلات تکمیلی صحبت میکنم کمتر کسی به تشکیل زندگی با دانشجویان کارشناسی (قبل از اتمام تحصیل) فکر میکنه! چه برسه به دبیرستان!

اخه یک فارغ تحصیل تکمیلی اگه بخواد با یک دبیرستانی ازدواج کنه مثل اینکه یکی بخواد با همسن و سال دخترش ازدواج کنه :83:
    .
    فرمایش شما رو قبول دارم و منطقی میدونم
    به هر صورت به قول معروف کبوتر با کبوتر باز با باز

اقا پسرهایی که دنبال ازدواج با این دختر ها هستند معمولا بعد کارشناسی و برگشتن از خدمت هستند که معمولا بین سن 24 تا 25 هستند
    در ازدواج دوستان و آشنایان هم اختلاف سنی زیاد نیست ولی سن ازدواج رفته بالا.

میدونی فرمولی که مورد قبول خیلی ها در مورد اختلاف سن دختر و پسر هست چی هست ؟
    بنظرت اصلا اختلاف سن دختر و پسر مهم هست ؟

4 سپاس: بچه مثبت، ژنرال، jaj، تنها

• بچه مثبت

نقل قول: محسن صائب
    اقا پسرهایی که دنبال ازدواج با این دختر ها هستند معمولا بعد کارشناسی و برگشتن از خدمت هستند که معمولا بین سن 24 تا 25 هستند
    :23:
    افرادی که منم گفتم سن شون همون 24-25 سال تا 30 سال بود!
    اینجا کم نیستن افرادی که سنشون در همین رنج هست. به نظرت کسی هست که بخواد با یک دختر بچه 16 ساله تشکیل زندگی بده؟؟؟؟

اگه آمار دادن به همین سادگیه منم میگم اکثر آقا پسرها تو این سن اصلاً به فکر ازدواج نیستن چه برسه به بچه داری (=ازدواج با دبیرستانی‌ها) :83:

4 سپاس: ژنرال، محسن صائب، jaj، تنها

• بچه مثبت

میدونی فرمولی که مورد قبول خیلی ها در مورد اختلاف سن دختر و پسر هست چی هست ؟بنظرت اصلا اختلاف سن دختر و پسر مهم هست ؟
    نه از فرمول علمی موجود با خبر نیستم!
    اختلاف سنی مهم هست ولی نه زیاد!

[hide] ازدواج به نظرم یک نوع تصمیم گیری با معیارهای چندگانه است که بعضی از معیارها جبرانی و برخی غیرجبرانیه. سن هم یک معیار جبرانیه![/hide]

4 سپاس: ژنرال، محسن صائب، jaj، تنها

• محسن صائب

افرادی که منم گفتم سن شون همون 24-25 سال تا 30 سال بود!

30 سال تا مثلا 16 سال میشه تقریبا نصف سن که یخورده زیاده
    البته اگه نظر من باشه این زیادش حداکثر 3-4ساله و نه بیشتر
    ولی چیزی که لااقل من میدونم اینکه
    سن مرد رو باید تقسیم بر دو کرد به نتیجه 5 سال اضافه کرد
    مثلا پسر 24 ساله با این فرمول باید دختری 19 ساله بگیره
    اختلاف سنی مهم هست ولی نه زیاد!

اتفاقا خیلی مهم هست
    ولی متاسفانه اکثر جونها بهش توجه نمیکنند
    شاید در سالهای اول زندگی مشکلی پیش نیاد ولی متاسفانه با بالا رفتن سن مشکل اساسی پیش میاد
    البته بگم
    ضرر اصلی رو هم مرد میکنه
    فکرش رو بکنید یک مرد 50 ساله از چه میزان قدرت و شهوت برخوردار هست و یک زن 50 ساله شرایطش به چه صورت خواهد بود
    متوجه منظور من خواهید شد
    سن هم یک معیار جبرانیه!

میشه بیشتر توضیح بدی؟

3 سپاس: ژنرال، بچه مثبت، تنها

• ژنرال

فکرش رو بکنید یک مرد 50 ساله از چه میزان قدرت و شهوت برخوردار هست و یک زن 50 ساله شرایطش به چه صورت خواهد بود
    متوجه منظور من خواهید شد

اگر بخوایم صرفا رابطه ج/ن/س/ی رو در نظر بگیرم بله حرف شما درسته؛ اما ازدواج و رابطه زن و شوهری ابعاد مختلفی داره. کسی که میخواد واقعا "انتخاب" کنه و نه صرفاً ازدواج، باید nتا فاکتور رو در نظر بگیره که فقط یکیش این مسئله س که شما اشاره کردی.
    ممکنه کسی ویژگی هایی داشته باشه که بشه از اختلاف سنی و تبعات ناشی از اون، چشم پوشی کرد.
    اصلا به نظر من توی ازدواج شما نمیتونی همزمان هم فاکتورهارو با هم پوشش بدی؛ چاره ای جز اولویت بندی نیست؛ حالا اینکه چه فاکتوری در چه درجه ای از اولویت باشه، این دیگه بستگی مستقیم داره به اون دختر و پسر و کاملاً نسبیه.

3 سپاس: jaj، محسن صائب، تنها

• 5 سپاس: a-s-l-a-i-b-a، محسن صائب، مستانه، ژنرال، تنها

• مستانه

من که متوجه اشکال خاصی نمیشم، طرفین از قبل همدیگرو می شناختن و عقد و عروسی و همه رو یک هو گرفتن رفته پی کارش. فقط ازدواج تو اون سن احمقانه و چندش آوره. خدا بخیر کنه :1:
    3 سپاس: محسن صائب، a-s-l-a-i-b-a، تنها

• محسن صائب

نقل قول: ژنرال
    اگر بخوایم صرفا رابطه ج/ن/س/ی رو در نظر بگیرم بله حرف شما درسته؛ اما ازدواج و رابطه زن و شوهری ابعاد مختلفی داره. کسی که میخواد واقعا "انتخاب" کنه و نه صرفاً ازدواج، باید nتا فاکتور رو در نظر بگیره که فقط یکیش این مسئله س که شما اشاره کردی.

فرمایش شما کاملا قبول
    ولی در شرایطی که جامعه در حالت طبیعی باشه
    در جامعه فعلی ایران که متاسفانه معیار ها تا میزان زیاد عوض شده
    عرض بنده در عمل با واقعیت منطبق هست

خوبه به امارها که علت اصلی طلاق رو مسایل جنسی دونسته اند نگاهی بکنیم متوجه میشویم که جامعه فعلی در چه مسیری در حال حرکت هست
    محسن جان
    باور کن این مورد(اختلاف سنی) مهمترین عامل برای تداوم اینده زندگی مشترک هست
    باز هم عرض میکنم
    منظور من زمان حال نیست
    من اینده زندگی مشترک رو عرض میکنم
    ازدواج توی سن پایین باعث میشه که افراد فکر کنن سرشون کلاه رفته و می تونستن انتخاب های بهتری داشته باشن

اینو تا حدود زیادی قبول دارم
    چندی قبل خانم 40 ساله که با پسری رابطه مخفی داشت عنوان میکرد
    من 17سالگی ازدواج کردم
    الان 2 بچه دارم
    همسرم رو هم خیلی دوست دارم
    ولی چون جوونی نکردم الان فشار زیادی روم هست و به این خاطر با این پسر رابطه بر قرار کردم
    کاری به درست و غلط بودن حرفهاش ندارم ولی ما ادمها خیلی عجیب هستیم
    توی زمونه الان که خیلی از دختر های دبیرستانی حسی از سختی های زندگی ندارن شناختی از اجتماع و افراد ندارند ازدواج زودهنگام باعث میشه که همون سیستم مرد سالاری قدیم ادامه پیدا کنه و خیلی ها حقوق اولیه اجتماعیشون به واسطه شوهر محدود بشه نتیجش هم یا میشه طلاق یا کشیدن و دم نزدن

هر امری دارای معایب و مزایای خاص خودش هست
    در این مورد خاص
    میشه یکسری معایب و یکسری مزایا رو بر شمرد
    اگه منطقی نگاه کنیم
    مزایاش بر معایبش میچربد

4 سپاس: jaj، ژنرال، بچه مثبت، تنها

• محسن صائب

نقل قول: مستانه
    فقط ازدواج تو اون سن احمقانه و چندش آوره.

از اینکه شما تشریف اوردید خیلی خوشحالم
    وجود شما برای دوستان غنیمتی بزرگ هست
    نکته های شما در غالب طنز در بسیاری موارد جالب و تامل انگیز هستند
    ولی در مورد فرمایش شما
    اصلا موافق اینکه در این سن ازدواج کردن چندش اور هست نیستم

3 سپاس: مستانه، jaj، تنها

• مستانه

محسن صائب,

ممنون، شما و دوستان لطف دارید :24:
    به نظر من چندش آوره، اونم با این سطح فکر و عقاید و طرز رفتار اغلبشون، بیشتر از اونکه شما فکرشو بکنین چنش آوره :30:

3 سپاس: محسن صائب، jaj، تنها

• بچه مثبت

نقل قول: محسن صائب
    خوبه به امارها که علت اصلی طلاق رو مسایل جنسی دونسته اند نگاهی بکنیم
    میگن سه نوع دروغ وجود داره: 1.دروغ کوچک 2. دروغ شاخدار 3.آمار :83:
    پس خوبه زیاد آمار آمار نکنیم و خودمونم آمارسازی نکنیم :24:

اتفاقا خیلی مهم هست
    من از دید خودم گفتم. از دید شما لابد خیلی مهمه!

شما حرف از زندگی مطلوب میزنید. بعدش زندگی مطلوب رو با توجه به اینکه آمار طلاق نشون داده مسائل جنسی خیلی مهمه در مسائل جنسی خلاصه میکنید. اگر چنین هست اصلاً چرا باید سراغ ازدواج رفت؟ خیلی بهتر میشه زندگی مطلوب (با توجه به تعریف شما و آمار) داشت.

الان خیلی از جوونهای 20-22 ساله هم به بلوغ فکری و عاطفی نرسیدن چه برسه به نوجوان 16 ساله. زندگی که فقط شب جمعه نیست. :83:

میشه بیشتر توضیح بدی؟
    منظورم از جبرانی بودن یعنی معیارهای دیگه میتونه جبران کنه مطلوب نبودن این معیارهارو!
    برای خیلی‌ها حجاب یک معیار غیرجبرانیه! یعنی اگر طرف حجاب نداشته باشه کلاً گزینه حذف میشه!

5 سپاس: محسن صائب، gilas، ژنرال، jaj، تنها

• محسن صائب

به نظر من چندش آوره، اونم با این سطح فکر و عقاید و طرز رفتار اغلبشون، بیشتر از اونکه شما فکرشو بکنین چنش آوره

نمیدونم چرا به این نتیجه رسیدید
    ولی هنوز در شهر های کوچکتر از تهران ، ازدواج دخترها قبل از سن 18 سالگی بسیار رایج هست
    اتفاقا پای صحبت این دخترها هم که مینشینی تا حدود زیادی راضی هستند
    البته اینو قبول دارم
    بیشتر این ازدواج ها در بافت سنتی جامعه ایران انجام میشه
    میگن سه نوع دروغ وجود داره: 1.دروغ کوچک 2. دروغ شاخدار 3.آمار
    پس خوبه زیاد آمار آمار نکنیم و خودمونم آمارسازی نکنیم

در مورد امار
    تعجب میکنم یک فرد تحصیل کرده اعتقادی به امار و یافته های اماری نداشته باشه
    تقریبا استفاده از امار در تمام جوامع پیشرفته امری بدیهی و جا افتاده هست
    و اما اماری که من عرض کردم
    لطف کنید به مرکز امار ایران ، پژوهشهای مجلس، ازدواج اسان قم وووو مراجعه کنیم
    ولی شاید شما کلا اماری رو که در کشور ما تهیه میشه رو قبول ندارید
    که دیگه اینو نمیشه کاریش کرد
    میشه ی کار دیگه کرد
    سری به دادگاه خانواده بزنید ؛ و تحقیقی بکنید و یا
    اگه دوستی که وکیل باشه رو سراغ دارید در مورد علل طلاق، پرسشی بکنید فکر کنم موضوع بازتر میشه
    البته اینو هم باز عرض میکنم مشکل در شهر های بزرگ بسیار پر رنگ هست و شهر های کوچکتر خوشبختانه هنوز به این مرحله نرسیده اند
    شما حرف از زندگی مطلوب میزنید. بعدش زندگی مطلوب رو با توجه به اینکه آمار طلاق نشون داده مسائل جنسی خیلی مهمه در مسائل جنسی خلاصه میکنید. اگر چنین هست اصلاً چرا باید سراغ ازدواج رفت؟ خیلی بهتر میشه زندگی مطلوب (با توجه به تعریف شما و آمار) داشت.

به هر صورت نگاه ها نسبت به یک موضوع مشخص توسط هر کسی میتونه فرق کنه
    منو شما در این زمینه مشترکیم که زندگی پازلی هست که عوامل مختلفی در تشکیل و دوام ان دخیل هستند
    اختلاف منو شما در میزان و تاثیر هر کدوم از قطعات این پازل در زیبایی و دوام زندگی هست
    من بنا به دیده هام و شنیده هام و تجربیاتی که کسب کردم به این نتیجه رسیدم که گزارش اماری در زمینه طلاق و تاثیر بالای رابطه جنسی در دوام و پایداری یک زندگی تا چه اندازه مهم هست،
    و امار رو قبول میکنم
    حالا شما شاید نگاهتون و تجربیاتتون با این حقیر فرق بکنه و نتیجه دیگه ای بگیرید که قابل احترام هست
    منظورم از جبرانی بودن یعنی معیارهای دیگه میتونه جبران کنه مطلوب نبودن این معیارهارو!

میدونم الان قبول نخواهید کرد
    ولی حتما در اینده به نتیجه عرایض بنده خواهید رسید
    این موضوع
    با درصد بالایی بین زوجین موجب مشکلات زیادی خواهد شد .
    صحبت در وزن هر کدام از قطعات این پازل هست
    این مورد از نطر من وزن بالایی در زندگی دارد و جبرانش با قطعات دیگر خیلی سخت خواهد بود

5 سپاس: بچه مثبت، ژنرال، jaj، تنها، مستانه

• بچه مثبت

تعجب میکنم یک فرد تحصیل کرده اعتقادی به امار و یافته های اماری نداشته باشه
    من نگفتم آمار رو قبول ندارم!!!!!!
    هرکسی که در مورد آمار و نتایج آماری کمی اطلاعات آکادمیک داشته باشه یا کار آماری کرده باشه به راحتی متوجه اون جمله خواهد شد.
    امیدوارم یک روز حضوری بتونم شما رو ببینم تا مفصل با هم صحبت کنیم

3 سپاس: jaj، تنها، ژنرال

• محسن صائب

میدوارم یک روز حضوری بتونم شما رو ببینم تا مفصل با هم صحبت کنیم

حرف شما متین هست
    متاسفانه با نوشتار اونهم این حقیر بی سواد خوب نوشته موضوع رو گرفت و منتقل کرد
    انشاا... فرصتی پیدا بشه و بتونیم مفصل رودرو صحبت کنیم

1 سپاس: تنها

• مستانه

ولی هنوز در شهر های کوچکتر از تهران ، ازدواج دخترها قبل از سن 18 سالگی بسیار رایج هست

محسن جان صدای منو در میاری ها :4:
    مثلاً کرج، اراک، شهرستان خمین، هشتگرد، اصفهان، تبریز ، به هیچ عنوان اینطور نیست، حداقل تا جایی که من ارتباط دارم می دونم که اینطور نیست.
    ماشالا! پای صحبت اغلب اینا نشستی!!!!!!!!!!!!!!!! :4:

3 سپاس: تنها، محسن صائب، a-s-l-a-i-b-a

• تنها

با حرف دوستان که مخالف ازدواج در سن پایین هستن موافقم :3:
    2 سپاس: محسن صائب، a-s-l-a-i-b-a

• تنها

من هرکسی که میشناختم تو این سن ازدواج کرده آخرش کارش رسیده به طلاق

نقل قول: محسن صائب
    همیشه به افردای که با قطعیت امار میدند عرض میکنم نوع نگاه شما اشتباه هست و در این دنیا هیچ چیزی مطلق نیست

من با قطعیت آمار ندادم فقط گفتم اون افرادی که من میشناختم

حرف این دخترا رو نباید جدی گرفت چون داغن و نمیفهمن دارن چیکار میکنن...اولین پسری که برای خاستگاریشون میره دیگه فکر میکنن بهتر از اون آدم کسی نیست و اگر شوهر نکنن دیگه میمونن ولی وقتی ازدواج میکنن و اگر خوش شانس باشن و اجازه ادامه تحصیل داشته باشن وقتی وارد دانشگاه میشن میبینن هم سن و سالای خودشون راحت درس میخونن و مشغولیت خونه داری و شوهر داری ندارن ولی اینا دارن به سختی درس میخونن و همچنین با آدمای مختلف برخورد میکنن و پیش خودشون میگن شاید اگر من با فلانی ازدواج میکردم وضعیتم بهتر از الان بود و کلا از کاری که کردن پشیمون میشن چون اون زمانی که همسرشون رو انتخاب کردن با آگاهی نبوده و فقط از رو یک سری حس های بچگانه ازدواج کرده

آدمیزاد اینطوریه هرچیزی رو که آسون بدست بیاری قدرشو نمیدونی و زود ازش زده میشه ولی کسایی که تو سن بالاتر ازدواج میکنن قدر خیلی چیزا رو بیشتر میدونن :1:

3 سپاس: محسن صائب، jaj، a-s-l-a-i-b-a

• محسن صائب

محسن جان صدای منو در میاری ها

یاد منفی بخیر :83:
    مثلاً کرج، اراک، شهرستان خمین، هشتگرد، اصفهان، تبریز ، به هیچ عنوان اینطور نیست، حداقل تا جایی که من ارتباط دارم می دونم که اینطور نیست.

بزار جاهایی رو که من خودم کامل در جریان هستم و موارد زیادی رو دیدم رو بگم
    مشهد چندین مورد که از تمام طیف های جامعه هستند
    شهرهای دیگه استان خراسان مثل تربت جام ، قوچان، نیشابور چندین مورد دیدم
    اصفهان
    بخاطر اینکه بنا به موارد کاری زیاد باهاشون رابطه دارم چندین مورد دیدم
    استان یزد که ماشاا... خیلی دیدم
    شهرهای شمال کمتر دیدم
    صحبت در اینکه درصد این دخترها چقدره نیست
    حرف اینکه اینا و اکثر افرادی که با این خانواده ها روبرو میشن ازدواج در این سن و سال رو بد نمی دونند
    امری که مثلا 5سال قبل کمتر اتفاق میفتاد و اکثر خانواده ها دوست داشتند دخترشون اول دانشگاه بره بعد ازدواج کنه
    ماشالا! پای صحبت اغلب اینا نشستی!!!!!!!!!!!!!!!!

:83: :83:
    خوب مو رو از ماست میکشی
    اره ولی فقط پای صحبتشون نشستم :83:
    با حرف دوستان که مخالف ازدواج در سن پایین هستن موافقم

خیلی ها مخالف هستند :2:
    حرف این دخترا رو نباید جدی گرفت چون داغن و نمیفهمن دارن چیکار میکنن...اولین پسری که برای خاستگاریشون میره دیگه فکر میکنن بهتر از اون آدم کسی نیست و اگر شوهر نکنن دیگه میمونن ولی وقتی ازدواج میکنن و اگر خوش شانس باشن و اجازه ادامه تحصیل داشته باشن وقتی وارد دانشگاه میشن میبینن هم سن و سالای خودشون راحت درس میخونن و مشغولیت خونه داری و شوهر داری ندارن ولی اینا دارن به سختی درس میخونن و همچنین با آدمای مختلف برخورد میکنن و پیش خودشون میگن شاید اگر من با فلانی ازدواج میکردم وضعیتم بهتر از الان بود و کلا از کاری که کردن پشیمون میشن چون اون زمانی که همسرشون رو انتخاب کردن با آگاهی نبوده و فقط از رو یک سری حس های بچگانه ازدواج کرده

حرفهات خیلی بدلم نشست
    راستش احتمال اینکه براشون این اتفاق بیفته و در اینده اینطوری فکر کنند ، وجود داره
    اگه تو دختر داشته باشه تا چه سنی اجازه ازدواج بهش نمیدی؟
    آدمیزاد اینطوریه هرچیزی رو که آسون بدست بیاری قدرشو نمیدونی و زود ازش زده میشه ولی کسایی که تو سن بالاتر ازدواج میکنن قدر خیلی چیزا رو بیشتر میدونن

میدونی بدیش چه
    اینکه هر چی سن دختر بالا تر بره هم شانس ازدواجش پایین تر میاد و هم دایره مردهایی که بقول معرف بدرد بخور باشند تنگ تر میشه
    باید قبول کنی در جامعه فعلی ایران مرد خوب کم پیدا میشه
    باید اولین مردی رو که به تورت افتاد رو ولش نکنی
    حالا شانست چند ساله باشی دیگه فرقی نمیکنه

3 سپاس: jaj، تنها، مستانه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: