ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
jaj
محسن صائب
لطف کن زودی بیفت توی تور
نمیدونی چقدر صفا داره
jaj
محسن صائب
بعضی وقتها تور های پاره بهتر از تورهای نو میتونند ماهی رو نگه دارند
تنها
نمیشه برای همه ی آدم ها یه معیار گذاشت...بعضی ها هستن که از 16 سالگی عاقل میشن بعضی ها هم هستن که 25 سالشونه ولی اندازه یه دختر 16 ساله نمیفهمن...بستگی داره دختر من جز کدوم از اینا باشه ولی در کل تا قبل از 20 سالگی موافق ازدواجش نخواهم بود
و اینم بگم بعضی از دخترها برای شوهر کردن خیلی عجله دارن اینا رو هم نمیشه جلوشون رو گرفت و باید گذاشت ازدواج کنن وگرنه....
در کل همه آدم ها باهم فرق دارن نظر واحد نمیشه داد
اینکه هر چی سن دختر بالا تر بره هم شانس ازدواجش پایین تر میاد و هم دایره مردهایی که بقول معرف بدرد بخور باشند تنگ تر میشه
این خوبه دیگه...به سختی ازدواج میکنن ولی قدرشم خیلی میدونن و به راحتی حاضر نمیشن زندگیشون رو سر مسایل بی ارزش خراب کنن برعکس دختر هایی که تو سن های پایین ازدواج میکنن
محسن صائب
ممنون از نظراتی که میدی
معمولا نظرات تو در خیلی از زمینه های اجتماعی بدردبخور و اموزنده و قابل اعتنا هستند
.
و اما در این مورد خاص
انشاا.... که همسری خوب برای تمام دختر و پسرها پیدا بشه
مستانه
مشهد چندین مورد که از تمام طیف های جامعه هستند
شهرهای دیگه استان خراسان مثل تربت جام ، قوچان، نیشابور چندین مورد دیدم
اصفهان
بخاطر اینکه بنا به موارد کاری زیاد باهاشون رابطه دارم چندین مورد دیدم
استان یزد که ماشاا... خیلی دیدم
شهرهای شمال کمتر دیدم
صحبت در اینکه درصد این دخترها چقدره نیست
حرف اینکه اینا و اکثر افرادی که با این خانواده ها روبرو میشن ازدواج در این سن و سال رو بد نمی دونند
امری که مثلا 5سال قبل کمتر اتفاق میفتاد و اکثر خانواده ها دوست داشتند دخترشون اول دانشگاه بره بعد ازدواج کنه
اووووووووووووووووووووووووووووووو اینطوری باشه که من خیلی مورد بیشتر سراغ دارم
خوب باید منفی که میدم حلال باشه دیگه
محسن صائب
راستش از منفی میترسم وگرنه بازم ادامه میدادم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→