₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » مانور تبليغاتی با سرهای بريده!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » مانور تبليغاتی با سرهای بريده!
1 2

بدون عکس

مانور تبليغاتی با سرهای بريده!

3011 بازدید، 31 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

به نظر می‌رسد، برای جنایات وحشیانه داعش که پا را از حیوانیت هم فراتر نهاده، پایانی نیست.

تصویر در دسترس نیست

در پی صدور فتوای جدید از سوی مفتی‌ سعودی تکفیری‌های داعش خودروهای خود را با سرهای بریده تزیین کردند.

پس از جنایات داعش در استفاده از کودکان در جنگ سوریه، واداشتن کودکان به جدا کردن سرهای شهروندان سوری

از تن‌شان، استفاده از کودکان برای شلیک خمپاره و بازی فوتبال با سرهای بریده شیعیان در سوریه

هم اکنون نوبت به سفرهایی تبلیغاتی این گروه جنایتکار با سرهای بریده رسیده است.

در این ارتباط «ابو الایمان المبروک»، مفتی وهابی فتوایی صادر و در آن تزیین خودروهای وهابی‌های تکفیری

با سرهای بریده شیعیان و علوی‌ها را مباح کرده و گشت زدن با آنها در کوچه‌ها و خیابان‌ها را دعوتی صریح

و آشکار برای نشر اسلام دانسته است.

11 سپاس: دلشاد، Holtek، soheyla، mojde، Life Dream، serpent، javad1020، هاچو هاچو، پرهام، ♥Rose♥، تنها

• 2 سپاس: pAshMak، Life Dream

• sarkaniemi

وحشتناکه. این کثافت خودش را مرجع تقلید میدونه؟ قاتل وحشی. بمیره انشا الله.
    3 سپاس: pAshMak، Life Dream، ♥Rose♥

• Holtek

عجب كثافت خري بوده :14:
    3 سپاس: pAshMak، Life Dream، ♥Rose♥

• mojde

2 سپاس: pAshMak، Life Dream

• pAshMak

نقل قول: sarkaniemi

متاسفانه این مراجع وهابی بویی ازانسانیت نبردن :14:

2 سپاس: Life Dream، ♥Rose♥

• Life Dream

نقل قول: sarkaniemi

نقل قول: pAshMak
    متاسفانه این مراجع وهابی بویی ازانسانیت نبردن

كدوم مرجع تقليد؟؟ اينا كه اصلاً مسلمان نيستند بلكه به اسم اسلام دارن كل اسلام رو خراب ميكنن، اينا از هيچ مذهبي نيستند، شايد خودشونو براي اينكه مسلمان معرفي كنن خودشونو به مذاهب خاص نسبت بدن ولي واقعيت امر اينه كه اصلاً مسلمان نيستند و نه سني هستند و نه شيعه! يك فرقه خود جوش و وحشي و خونخوار به سركردگي اسرائيل و ساير كشورهاي استبدادي براي خونريز و خونخوار معرفي كردن مسلمانان به مردم دنيا هستن، اينا اصلآض بويي از انسانيت و شرف نبردن، سر ميبرن و قتل عام انجام ميدن و پشت سرشونم پرچم الله اكبر هست و همينم به زبون ميارن و بعد ميكشن و فيلم رو توو اينترنت پخش ميكنن، دقت كردين روي كاپوت ماشين چي نوشتن؟؟ هر آدم عاقلي ميدونه هدف از اين كارها وحشي جلوه دادن مسلمانان جهان هست، و ميخوان اونا رو قومي وحشي و تروريست جلوه بدن، اينا از يه جايي اب ميخوردن كه دشمن مسلمانان هستند، چيزي به اسم وهابي و سلفي و تكفيري نداريم در هيچ مذهبي! به وجودشون اوردن و انداختنشون به جان ما! مثل طالبان و بن لادن، خيلي هم موفق بودن متاسفانه، ببينيد چه اشوبي در كشورهاي مسلمان به وجود اوردن همش كشت و كشتار و خونريزي!! خدا ازشون نگزره از اين خودفروشان جاني و جنايتكار وحشي.

4 سپاس: pAshMak، Holtek، ♥Rose♥، Davidsho

• serpent

هرکسی ی اعتقادی داره ، مثلا اسلام حکم ب سنگسار ویا اعدام میده ک گروه های مدافع حقوق بشر این عمل اسلام رو مغایر با ازادی و انسانیت میدونه ، ولی برای ما مسلمونا و شیعیان ی کاره عادیه و اشکالی نداره چون اسلام گفته ولی برای ی فردی ک مسلمون نیست ی کار وحشیانه س ، این موضوع هم همینطوره ، هرکسی ی اعتقادی داره ، از نظر ما ک مسلمون هستیم کارشون خیلی وحشیانه س ولی از نظر ی فرد دیگه اشکالی نداره و مباحه ، بازم میگم ، هرکسی ی اعتقاداتی داره ، قران میگه : مگر زمین خدا گسترده نبود ¿ در ان مهاجرت میکردید ، اون شیعیان عزیزه سوری میتونستن مهاجرت کنن ، ایران ک برای افغان و پاکستاتی و عرب و هزار جای دیگه ی مکانه امن و راحته ک ، سوریه هم روش
    2 سپاس: pAshMak، Davidsho

• sarkaniemi

نقل قول: Life Dream

كدوم مرجع تقليد؟؟ اينا كه اصلاً مسلمان نيستند بلكه به اسم اسلام دارن كل اسلام رو خراب ميكنن، اينا از هيچ مذهبي نيستند، شايد خودشونو براي اينكه مسلمان معرفي كنن خودشونو به مذاهب خاص نسبت بدن ولي واقعيت امر اينه كه اصلاً مسلمان نيستند و نه سني هستند و نه شيعه! يك فرقه خود جوش و وحشي و خونخوار به سركردگي اسرائيل و ساير كشورهاي استبدادي براي خونريز و خونخوار معرفي كردن مسلمانان به مردم دنيا هستن، اينا اصلآض بويي از انسانيت و شرف نبردن، سر ميبرن و قتل عام انجام ميدن و پشت سرشونم پرچم الله اكبر هست و همينم به زبون ميارن و بعد ميكشن و فيلم رو توو اينترنت پخش ميكنن، هر آدم عاقلي ميدونه هدف از اين كارها وحشي جلوه دادن مسلمانان جهان هست، و ميخوان اونا رو قومي وحشي و تروريست جلوه بدن، اينا از يه جايي اب ميخوردن كه دشمن مسلمانان هستند، چيزي به اسم وهابي و سلفي و تكفيري نداريم در هيچ مذهبي! به وجودشون اوردن و انداختنشون به جان ما! مثل طالبان و بن لادن، خيلي هم موفق بودن متاسفانه، ببينيد چه اشوبي در كشورهاي مسلمان به وجود اوردن همش كشت و كشتار و خونريزي!! خدا ازشون نگزره از اين خودفروشان جاني و جنايتكار وحشي.

متسفانه بله. حرفهات درسته و راست میگی.

3 سپاس: pAshMak، Life Dream، Davidsho

• pAshMak

Life Dream,

حرفات کاملا درسته اما متاسفانه جوامع غربی وقتی اسم مسلمان میاد

اونها رودرنظر میگیرن ودرحقیقت به نام اسلام دارن نابودمیکنند همه ارزشهای انسانی رو

2 سپاس: Life Dream، ♥Rose♥

• Holtek

چند وقت پيش توي تركيه با يه نفر اهل سنت ترك همسفر شده بودم كه مترجم زائران مكه بود ، كلي سوال ديني ازم كرد گفت شما وافعا از ته دل امام زمان رو قبول دارين و هي سوال پيچم كرد بعدش گفت شماها اينقد گفتين ما هم قبولش كرديم ........و آخرش گفت كاش تمام مسلمانان دنيا باهم يكي مي شدن و اختلافات شعيه و سني و وهابي و غيره رو كنار ميذاشتن ، اونوقت چي ميشد ، گفتم بله عين قضيه يك كاسه ماست كنار دريا و ارزوي يك دريا دوغ درست كردنه ....
    4 سپاس: pAshMak، Life Dream، ♥Rose♥، Davidsho

• pAshMak

نقل قول: Holtek
    چند وقت پيش توي تركيه با يه نفر اهل سنت ترك همسفر شده بودم كه مترجم زائران مكه بود ، كلي سوال ديني ازم كرد گفت شما وافعا از ته دل امام زمان رو قبول دارين و هي سوال پيچم كرد بعدش گفت شماها اينقد گفتين ما هم قبولش كرديم ........و آخرش گفت كاش تمام مسلمانان دنيا باهم يكي مي شدن و اختلافات شعيه و سني و وهابي و غيره رو كنار ميذاشتن ، اونوقت چي ميشد ، گفتم بله عين قضيه يك كاسه ماست كنار دريا و ارزوي يك دريا دوغ درست كردنه ....

این ازاون آرزوهای محاله. البته اگه اتفاق بیفته دنیاگلستان میشه

2 سپاس: Holtek، Life Dream

• Holtek

بله حتما همين طوره ، البته اين صحبت ما تقريبا 4 ساعته بود كه من در 4 خط نوشتم وگرنه حرفاي خوب زيادي در اين مورد و موردهاي ديگه با هم زديم :1:

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

بله حتما همين طوره ، البته اين صحبت ما تقريبا 4 ساعته بود كه من در 4 خط نوشتم وگرنه حرفاي خوب زيادي در اين مورد و موردهاي ديگه با هم زديم

پس معلومه زبونشون روبلدی حرف بزنی که 4 ساعت بحث وتبادل نظرکردین

1 سپاس: Holtek

• Holtek

پس معلومه زبونشون روبلدی حرف بزنی که 4 ساعت بحث وتبادل نظرکردین

آره بابا فول فولم :5:
    نمایش یا پنهان متنتقريبا 70 درصد بلدم البته مي فهمم چي ميگن ولي حرف زدن مشكله ، منتهي اين نه اينكه مترجم عربي بود و فارسي هم به عربي نزديكه يا برعكس برا همين هر ئومون مي فهميديم منظورمون چيه :4:

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

آره بابا فول فولم

جدا؟ خیلی دوست دارم یادبگیرم ولی سخته :17:

تقريبا 70 درصد بلدم البته مي فهمم چي ميگن ولي حرف زدن مشكله ، منتهي اين نه اينكه مترجم عربي بود و فارسي هم به عربي نزديكه يا برعكس برا همين هر ئومون مي فهميديم منظورمون چيه

میگما اگه اون وسطا چیزایی روهم متوجه نمیشدید به قول معروف زیرسبیلی ردمیکردید دیگه.

• Holtek

جدا؟ خیلی دوست دارم یادبگیرم ولی سخته

با نگاه كردن به برنامه اي تلويزيونشون مخصوصا كارتون ، راحت ميشه ياد گرفت.
    میگما اگه اون وسطا چیزایی روهم متوجه نمیشدید به قول معروف زیرسبیلی ردمیکردید دیگه.

با اشاره و حركات دست و صورت و ... منظورمونو مي فهمونديم ولي دركل اطلاعاتش خيلي خوب بود من اكثرا كم مي اوردم .
    اخر سر هم گفت كه تو عربستان اين خانمهاي فارسي زبان رو ديده و خيلي خوشش اومده و مي خواد با يك دختر فارس ازدواج كنه ، گفتم مگه زن و بچه نداري ، گفت چرا دارم ولي چه اشكالي داره ، گفتم نمي دن بهت ..... هي مي گفت آخه مگه چه اشكالي داره :83:

2 سپاس: pAshMak، Davidsho

• pAshMak

با نگاه كردن به برنامه اي تلويزيونشون مخصوصا كارتون ، راحت ميشه ياد گرفت.

باید امتحان کنم .البته کلمات رو یادداشت کنم برای مرور فکرکنم کمک میکنه

با اشاره و حركات دست و صورت و ... منظورمونو مي فهمونديم ولي دركل اطلاعاتش خيلي خوب بود من اكثرا كم مي اوردم .
    اخر سر هم گفت كه تو عربستان اين خانمهاي فارسي زبان رو ديده و خيلي خوشش اومده و مي خواد با يك دختر فارس ازدواج كنه ، گفتم مگه زن و بچه نداري ، گفت چرا دارم ولي چه اشكالي داره ، گفتم نمي دن بهت ..... هي مي گفت آخه مگه چه اشكالي داره

هنوزنشناخته زنهای ایرونی رو که تحمل هرچیزی رودارن جز رقیب توی خونه :19:

• Life Dream

........و آخرش گفت كاش تمام مسلمانان دنيا باهم يكي مي شدن و اختلافات شعيه و سني و وهابي و غيره رو كنار ميذاشتن ، اونوقت چي ميشد ، گفتم بله عين قضيه يك كاسه ماست كنار دريا و ارزوي يك دريا دوغ درست كردنه ....

چرا محاله؟؟ اين آرزو همين الانم شكل گرفته! يعني از همون اولم شكل گرفته بود! همين ايران خودمون، كدوم مذهب به كدوم مذهبي توهين كرده تا الان؟ توو شهر خودمون كلي مهمان شيعه داريم قدم همشون روي تخم چشمامونه، تنها داماد خودمون شيعه هست! خودمون كه ميريم شهرهاي شيعه نشين كلي تحويل ميگيرن و خوش امد ميگن و با احترام برخورد ميكنن، اصلاً هيچ بحثي از شيعه و سني نداريم، دامادمون باهم اومده بود نماز جماعت شهرمون و به همراه امام جمعه و ساير نمازگذاران نماز خونده بود، همه اطرافيانمون هم ديدن و متوجه شدن و همگي با احترام باهاش برخورد كردن.
    شيعه واقعي و سني واقعي تووي يه خط هستن، و يه مسير رو تا انتها طي ميكنن، چيزايي رو كه شما ميبينيد نه شيعه هستند و نه سني! بلكه عده اي افراطي خود جوشو منافقن كه فقط هدفشون به وجود اوردن نفاق و دو دستگي هست، حتي حاضرن به كشورهاي ديگه برن تا اونجا هم نفاق به وجود بيارن، كه همين الانم توو سوريه و عراق به وضوح شاهد اون هستيم، شيعه فقط يك شيعه هست و سني فقط يك سني! اين همه فرقه افراطي از كجا به وجود اومد؟ از كجا دارن تغذيه ميشن؟ كي داره پرورششون ميده؟ توو جنگ مدرن براي نابود كردن يك كشور يا مذهب احتياجي به بمب و موشك نيست، چند گروه پوشالي رو به وجود ميارن و اونا رو ميندازن به جون هم و خودشون كنار ميكشن و فقط نگاه ميكنن، درست مثل يك ويروس كه به بدن يك انسان سالم تزريق ميشه و ديگه بقيه كارها رو ويروس انجام ميده، اينها همان ويروسان مهلك جامعه مسلمين هستند كه وارد خون مسلمانان شدند، تا نگرشها عوض نشه وضع به همين شكل ميمونه، نقطه شكست اونها زماني هست كه به هيچ يك از كارهاشون بهايي داده نشه و عملاً اونا رو مثل مردگاني فرض كنيم كه وجود خارجي ندارن، اينجاست كه از درون از هم ميپاشند.

3 سپاس: pAshMak، Davidsho، Holtek

• pAshMak

نقل قول: Life Dream
    نقطه شكست اونها زماني هست كه به هيچ يك از كارهاشون بهايي داده نشه و عملاً اونا رو مثل مردگاني فرض كنيم كه وجود خارجي ندارن، اينجاست كه از درون از هم ميپاشند.

آخه بدبختی اینجاست که ماهم بهایی ندیم اونهایی که پشت پرده هستند بزرگ میکنند این

رفتارهاشون رو وبابوق وکرنا به اطلاع همگان میرسونند.

1 سپاس: Life Dream
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: