ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مانور تبليغاتی با سرهای بريده!
هاچو هاچو
ببخشید مازی جان وسط حرفت میپرم
Life Dream
موافقم، اونچه كه در ذهن شما ميگذره خيلي فرق هست.
پرهام
♥Rose♥
• فنجعل لعنة الله علي الكاذبين
• اولَـئك الذين لعنهم الله ومن يلعن الله
• كذبوا علي ربهم الا لعنة الله علي الظالمين
• الذين يوذون الله ورسوله لعنهم الله في الدنيا والاخرة
sarkaniemi
Holtek
فرق در جزئيات هست وگرنه خط كلي همه يكي هست
تنها
هاچو هاچو
دکتر جان انتخاب امام و پیشوا فکر نکنم چیز جزیی باشه..اونقدر که خداوند در روز غدیر به پیامبر میفرمایند اگر این ماموریتت (انتخاب علی علیه السلام به عنوان امیر المومنین و جانشین و وصی خود) رو به انجام نرسونی انگار رسالتت رو انجام ندادی..
نمایش یا پنهان متن
يَا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ ۖ وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ ۚ وَاللَّهُ يَعْصِمُكَ مِنَ النَّاسِ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الْكَافِرِينَما شیعیان ایشون رو به عنوان وصی بلافصل پیامبر اکرم قبول داریم و بعد ایشون 11 فرزند پاک و معصومشون که احکام الهی رو از قرآن کریم به ما میرسونن ولی اهل سنت اینطور نیستن و این تفاوت فاحشیه به نظر من..ما شیعیان امامت رو جزء اصول دینمون داریم و معتقدیم خداوند متعال در قیامت هر سه اعتقاد (توحید - نبوت - امامت"ولایت امیرالمونین و فرزندان مطهرشون") رو با هم میخوادو اگه یکیشون رو کسی قبول نداشته باشه به مرگ جاهلیت مرده و بهشتی نیست
Holtek
مهدي جان فرمايشات شما كاملا درسته ، ولي چند تا اما و اگر داره :
اگه ما تا اخر عمرمون كارو زندگيمون رو ول كنيم و بيافتيم بجون هم بنظرت چيزي عوض ميشه ؟ اسلام زنده تر ميشه يا ضعيف تر ؟ آيا خود امام علي اون زمان سكوت نكرد ؟
در جنگ نابرابر ايران و عراق چه جناياتي بهمون كه نشد ، ايا تا اخر زمان بايد با عراق دشمن مي شديم ؟
و خيلي اگرهاي ديگه كه نه جاش اينجاست و نه حوصله من اجازه ميده ....
بايد به اقتضاي زمان هم انديشيد ، الان اقتضاي زمان حكم مي كنه كه بجاي اينكه مسلمان ها بجون هم بيفتن يكدل باشن
بيايم از افراط و تفريط دوري كنيم ، چه در كارهاي روز مره و چه در دين و شيعه و سني و چه در انسانيت ........
هاچو هاچو
حق با شماست رضا جان ولی متاسفانه این کوتاه اومدن همیشه از طرف شیعه هاست و طرف مقابل به جنایتاش ادامه میده همچنان..
البته در این باره من صاحب نظر نیستم و باید دید مرجعمون چی میگه
Holtek
البته در این باره من صاحب نظر نیستم و باید دید مرجعمون چی میگه
دقيقا همينطوره .....
الان بچه معروف مياد تاپيكو بنابه قانون 14 مي بنده
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→