₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » مانور تبليغاتی با سرهای بريده!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » مانور تبليغاتی با سرهای بريده!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

مانور تبليغاتی با سرهای بريده!

3011 بازدید، 31 پست، نویسنده: pAshMak

• هاچو هاچو

خدا لعنت کنه این حرومزاده ها رو :48:
    نقل قول: Life Dream
    شيعه واقعي و سني واقعي تووي يه خط هستن، و يه مسير رو تا انتها طي ميكنن

ببخشید مازی جان وسط حرفت میپرم :10: میشه بگی این خط چیه؟؟آخه به نظر من خیلی فرق بین شیعه و سنی هست :1:

2 سپاس: pAshMak، ♥Rose♥

• Life Dream

نقل قول: هاچو هاچو
    آخه به نظر من خیلی فرق بین شیعه و سنی هست

موافقم، اونچه كه در ذهن شما ميگذره خيلي فرق هست.

2 سپاس: pAshMak، هاچو هاچو

• پرهام

:4: همیشه پای یک مسلمون در میان است :
    1 سپاس: pAshMak

• ♥Rose♥

• فلعنة الله علي الكافرين

• فنجعل لعنة الله علي الكاذبين

• اولَـئك الذين لعنهم الله ومن يلعن الله

• كذبوا علي ربهم الا لعنة الله علي الظالمين

• الذين يوذون الله ورسوله لعنهم الله في الدنيا والاخرة

1 سپاس: pAshMak

• sarkaniemi

ببینید کیا از اختلاف بین سُنّی و شیعه سود میکنند و به نفعشونه: اسراییل و آمریکا و دیگر دشمنان ایران. حاکمان عربستان و قطر هم که ماشالله هم نادانند، هم پررو. همین کسانی که الان در کشتارهای عراق و سوریه نقش مستقیم و غیر مستقیم دارند.
    1 سپاس: Holtek

• Holtek

ببخشید مازی جان وسط حرفت میپرم میشه بگی این خط چیه؟؟آخه به نظر من خیلی فرق بین شیعه و سنی هست

فرق در جزئيات هست وگرنه خط كلي همه يكي هست :3:

2 سپاس: pAshMak، هاچو هاچو

• هاچو هاچو

نقل قول: Holtek
    فرق در جزئيات هست وگرنه خط كلي همه يكي هست :3:

دکتر جان انتخاب امام و پیشوا فکر نکنم چیز جزیی باشه..اونقدر که خداوند در روز غدیر به پیامبر میفرمایند اگر این ماموریتت (انتخاب علی علیه السلام به عنوان امیر المومنین و جانشین و وصی خود) رو به انجام نرسونی انگار رسالتت رو انجام ندادی..
    نمایش یا پنهان متنيَا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ ۖ وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ ۚ وَاللَّهُ يَعْصِمُكَ مِنَ النَّاسِ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الْكَافِرِينَ

ما شیعیان ایشون رو به عنوان وصی بلافصل پیامبر اکرم قبول داریم و بعد ایشون 11 فرزند پاک و معصومشون که احکام الهی رو از قرآن کریم به ما میرسونن ولی اهل سنت اینطور نیستن و این تفاوت فاحشیه به نظر من..ما شیعیان امامت رو جزء اصول دینمون داریم و معتقدیم خداوند متعال در قیامت هر سه اعتقاد (توحید - نبوت - امامت"ولایت امیرالمونین و فرزندان مطهرشون") رو با هم میخوادو اگه یکیشون رو کسی قبول نداشته باشه به مرگ جاهلیت مرده و بهشتی نیست :46:

• Holtek

دکتر جان انتخاب امام و پیشوا فکر نکنم چیز جزیی باشه..اونقدر که خداوند در روز غدیر به پیامبر میفرمایند اگر این ماموریتت (انتخاب علی علیه السلام به عنوان امیر المومنین و جانشین و وصی خود) رو به انجام نرسونی انگار رسالتت رو انجام ندادی..

مهدي جان فرمايشات شما كاملا درسته ، ولي چند تا اما و اگر داره :
    اگه ما تا اخر عمرمون كارو زندگيمون رو ول كنيم و بيافتيم بجون هم بنظرت چيزي عوض ميشه ؟ اسلام زنده تر ميشه يا ضعيف تر ؟ آيا خود امام علي اون زمان سكوت نكرد ؟
    در جنگ نابرابر ايران و عراق چه جناياتي بهمون كه نشد ، ايا تا اخر زمان بايد با عراق دشمن مي شديم ؟
    و خيلي اگرهاي ديگه كه نه جاش اينجاست و نه حوصله من اجازه ميده ....
    بايد به اقتضاي زمان هم انديشيد ، الان اقتضاي زمان حكم مي كنه كه بجاي اينكه مسلمان ها بجون هم بيفتن يكدل باشن
    بيايم از افراط و تفريط دوري كنيم ، چه در كارهاي روز مره و چه در دين و شيعه و سني و چه در انسانيت ........ :46:

1 سپاس: هاچو هاچو

• هاچو هاچو

Holtek,
    حق با شماست رضا جان ولی متاسفانه این کوتاه اومدن همیشه از طرف شیعه هاست و طرف مقابل به جنایتاش ادامه میده همچنان..
    البته در این باره من صاحب نظر نیستم و باید دید مرجعمون چی میگه :46:

• Holtek

حق با شماست رضا جان ولی متاسفانه این کوتاه اومدن همیشه از طرف شیعه هاست و طرف مقابل به جنایتاش ادامه میده همچنان..
    البته در این باره من صاحب نظر نیستم و باید دید مرجعمون چی میگه

دقيقا همينطوره ..... :46:
    الان بچه معروف مياد تاپيكو بنابه قانون 14 مي بنده 351

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: