ســــــــــــلام نتایج نهایی مربوط به 30 هفته برگزاری مسابقه پیشبینی دوره سیزدهم لیگ برتر آماده شده که در این تاپیک ارائه میشود در ابتدا، وظیفه خود میدانم از تمام دوستان، مخصوصاً شركت كنندگان عزیز، صمیمانه تشكر كنم. با تشكر ویژه از بهروز عزیز (دلشاد) که زحمت اصلی برگزاری پیشبینی را به عهده داشت. به رسم یادبود ستارهای به ایشان تقدیم میگردد.
و اما نتایج نهایی:
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متندلشاد: برنده 500 بوفی
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متنzrnznn: برنده 700 بوفی
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متنبچه مثبت: برنده 1000 بوفی
خلاصه امتیازهای كسب شده توسط كاربران در جدول زیر آمده است. لطفا چک کنید و در صورت مشاهده اشتباه بفرمایید تا اصلاح کنم (روی عکس کلیک نمایید تا واضح تر دیده شود)
دوستانی كه در بیش از 15 مسابقه شركت كرده اند (با توجه به جدول فوق)، در همین تاپیك اعلام نمایند تا امتیازات مربوطه به حسابشان واریز شود ( 15 شرکت 0 بوفی، 16 شرکت 80 بوفی ، 17 شرکت 85 بوفی و...) لطفاً ذکر کنید که در چند مسابقه شرکت کردهاید!
نتایج دورهای قبل هم اینجا قرار میدم که مقایسه کنید در این دوره نزول کردید یا صعود!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
این که شد همون نتیجه پارسال؟ درجا زدم که من پارسال گفتم ایشال سال دیگه اول میشم! ولی نشد...حالا ایشال ..دعا میکنم سال دیگه حتماً اول بشمممممممممممم
من 27 بار شرکت کردم پس با توجه به محاسبات آقا جلال امتیاز های من در میاد 135 . . . من اینجا بازم از اقا بهروز که مسئول اجرای این مسابقات بود تشکر کنممممممممم و بگم از آهنگ تاپیک خیلی خوشم می اومد
تبریک به همه برندگان و تبریک ویژه به بچه مثبت با 4مقام اولی متوالی
چند هفته اول لیگ شرکت میکنم بعدش یک هفته فراموش میکنم که شرکت کنم و متاسفانه دیگه دلسرد میشم! دو سال قبل هم که سوم شدم، یادمه یک هفته رو فراموش کرده بودم.
نقل قول: بچه مثبت
نتایج دورهای قبل هم اینجا قرار میدم که مقایسه کنید در این دوره نزول کردید یا صعود!
در کل سیر نزولی داشتن همه
نقل قول: zrnznn
دعا میکنم سال دیگه حتماً اول بشمممممممممممم
یه دعای دیگه بکن لطفا! سال دیگه مقام اولی برای منه! میخوام به سلطنت امین پایان بدم! من فکر میکنم امین از یک نرم افزار برای پیش بینی استفاده میکنه
سیر داغ! من نمیدونم با چه رویی میای میگی: "29 هفته شرکت کردم."
نقل قول: zrnznn
از بچه مثبت هم تشکرررررزحمت کشیدیدددددددددد
ممنون مهندس ایشالا سال بعد هم بتونی نایب قهرمانیت رو تکرار کنی
نقل قول: ژنرال
من واقعاً این دوره بدون تمرکز کافی پیش بینی میکردم. اصلاً انتظار نداشتم با این امتیازها بازم اول بشم. تعداد شرکت کنندگان هم سال به سال کمتر شده
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ضمن خسته نباشيداساسي به بهروز عزيز و سپس به امين عزيز و همچنين تبريك فراوان به نفرات برتر مسابقات پيش بيني منم 25 هفته شركت كردم كه كه كامل شركت مي كردم خيلي بالاتر بودم ولي نسبت به پارسال يك پله سقوط كرم ولي بازم نسبت به پارسال مسابقاتي كه شركت كردم كمتره
توی طنز نقطه چین، سعید پیردوست به سیامک انصاری ( پسرش کوروش ) میگفت کوروش بیچسب به کارِت... حالا هم فوتبال نشد کار و زندگی واسه ما نمایش یا پنهان متن راستش من فوتبالی نیستم و متاسفانه علاقه ای هم به پیش بینیش نداشتم تشکر و خدا قوت به دست اندرکاران و تبریک به برندگان
Kishe Mehr, آقا همش که نمیشه چسبید به کار! بدن به تفریحات ناسالم هم نیاز داره
راستی تو لیگ های قبلی یاد ندارم بهم بوفی داده باشید
امکان نداره! مطابق قوانین پیش بینی لیگ به کسی امتیاز تعلق میگیره که در بیش از نیمی از مسابقات شرکت کنه لیگ 12 فقط یکبار شرکت کردی لیگ 11 فقط 5بار شرکت کردی لیگ 10 فقط به سه نفر اول جایزه میدادیم
نقل قول: arash52
من هر 30 هفته شرکت کردم
آفرین آقاجون ژول 52
بچه مثبت
نتایج نهایی مربوط به 30 هفته برگزاری مسابقه پیشبینی دوره سیزدهم لیگ برتر آماده شده که در این تاپیک ارائه میشود
در ابتدا، وظیفه خود میدانم از تمام دوستان، مخصوصاً شركت كنندگان عزیز، صمیمانه تشكر كنم.
با تشكر ویژه از بهروز عزیز (دلشاد) که زحمت اصلی برگزاری پیشبینی را به عهده داشت.
و اما نتایج نهایی:
نمایش یا پنهان متن
دلشاد: برنده 500 بوفینمایش یا پنهان متن
zrnznn: برنده 700 بوفینمایش یا پنهان متن
بچه مثبت: برنده 1000 بوفیخلاصه امتیازهای كسب شده توسط كاربران در جدول زیر آمده است. لطفا چک کنید و در صورت مشاهده اشتباه بفرمایید تا اصلاح کنم
(روی عکس کلیک نمایید تا واضح تر دیده شود)
لطفاً ذکر کنید که در چند مسابقه شرکت کردهاید!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
jaj
امین مثبتون
نجمون
دلشادون
امین جان 28 هفته 140 بوفی هم برای من لطف کنید بریزید
levrone
آقای کارت به کارت!
29 هفته شرکت کردم.
zrnznn
این که شد همون نتیجه پارسال؟ درجا زدم که
من پارسال گفتم ایشال سال دیگه اول میشم! ولی نشد...حالا ایشال ..دعا میکنم سال دیگه حتماً اول بشمممممممممممم
من 27 بار شرکت کردم پس با توجه به محاسبات آقا جلال امتیاز های من در میاد 135
.
.
.
من اینجا بازم از اقا بهروز که مسئول اجرای این مسابقات بود تشکر کنممممممممم
از بچه مثبت هم تشکررررر
ژنرال
چند هفته اول لیگ شرکت میکنم بعدش یک هفته فراموش میکنم که شرکت کنم و متاسفانه دیگه دلسرد میشم!
دو سال قبل هم که سوم شدم، یادمه یک هفته رو فراموش کرده بودم.
یه دعای دیگه بکن لطفا! سال دیگه مقام اولی برای منه! میخوام به سلطنت امین پایان بدم!
من فکر میکنم امین از یک نرم افزار برای پیش بینی استفاده میکنه
ژنرال
بچه مثبت
من نمیدونم با چه رویی میای میگی: "29 هفته شرکت کردم."
ایشالا سال بعد هم بتونی نایب قهرمانیت رو تکرار کنی
بندری
منم 25 هفته شركت كردم كه كه كامل شركت مي كردم خيلي بالاتر بودم ولي نسبت به پارسال يك پله سقوط كرم ولي بازم نسبت به پارسال مسابقاتي كه شركت كردم كمتره
دلشاد
ممنونم داش امین منم از تمام شركت كنندگان عزیز، صمیمانه تشكر مكنم.
و به برندگان این دوره تبریک میگم
ممنونم مثل پارسال سوم شدم
30 دوره لطفا
garfild
30 هفته شرکت کردم
ممنون از آقا بهروز
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
راستش من فوتبالی نیستم و متاسفانه علاقه ای هم به پیش بینیش نداشتمبچه مثبت
ممنون خسرو جان
Kishe Mehr,
آقا همش که نمیشه چسبید به کار! بدن به تفریحات ناسالم هم نیاز داره
تنها
منم 29 هفته شرکت کردم
بچه مثبت
تنها
بله حیف شد اون یک هفته یادم رفت
zrnznn
واقعاً بار اولت بوددددددددددددددددد
بابا آفرین دارییییییییییییییییییییی
سال دیگه نیایی جای منو بگیری هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تنها
بله بار اولم بود...وقتی عضو سایت شدم پیش بینی لیگ قهرمانان اروپا بود که آخراش رسیدم ولی 200 امتیاز گرفتم...این بار اولی بود که از اول شرکت کردم
مرسی عزیزم
قول نمیدم بهت
arash52
من هر 30 هفته شرکت کردم
بهروز جان مرسی . مثل همیشه عالی برگزار شد
بچه مثبت
لیگ 12 فقط یکبار شرکت کردی
لیگ 11 فقط 5بار شرکت کردی
لیگ 10 فقط به سه نفر اول جایزه میدادیم
pAshMak