مواد لازم: کره 200 گرم شکر 180 گرم ارد 250 گرم وانیل یک دوم ق چ تخم مرغ 4 عدد پودر کاکائو دو ق چ نسکافه 2 ق س بکینگ پودر 2 ق چ شیر یک سوم پیمانه شکلات 70گرم یک دوم پیمانه نمک مقدار خیلی کمی
طرز تهیه: ایتدا تخم مرغ ها وانیل و شکر را با هم مخلوط میکنیم و حدود 6 دقیقه هم میزنیم سپس کره نرم شده را نیز به آن اضافه میکنیم بعد شیر را هم به مواد اضافه میکنیم و در ادامه نسکافه (نسکافه رو تو مقدار کمی آب حل میکنیم) و بکینگ پودر و ارد و نمک را هم اضافه میکنیم و در اخر شکلات چیپسی را داخل مواد کیک میریزیم و مواد کیک اماده شده را درر قالب مخصوص میریزیم این مواد را هم میتوان در قالب کیک گرد و طرح دار ریخت و هم میتوان در قالب های پهن قرار داد حدود 35 دقیقه با حرارت 180 در فری که از قبل گرم کردیم قرار میدهیم من اونو داخل سه قالب هم اندازه ریختم و به این مدلی که میبینید رو هم گذاشتم بینشون خامه و گردو قرار دادم و با شکلات تزینن کردم...متاسفانه این چندین باره شکلات آب شده ام خوب در نمیاد و یا خوب آب نمیشه یا رو کیک یک دست نمیشه .. اینم عجله ای شد (یادم رفت بگم قبل از این که خامه بین دو لایه کیک رو بزارم با کمی آب میوه سطح روی دو کیک رو خیس کردم ... چون کیک قهوه ای ه بینش نمیشه میوه بزاریم)
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
به دست توانمند علیرضای عزیز، صفحه مخصوص آشپزی سایت ساخته شد:
واووووووووووووووووووووووووو چقدر خوشگل شدههههههه چه صفحه خوشگلی شدهههههههههههههه همشون به ادم چشمک میزنننننننننننننننننننننننننننن خیلی عالییییی شده
نقل قول: بچه مثبت
http://www.boooofi.com/ashpazi.html
به این لینک از کجا میتونم برم؟ مثلا جایی نیست که نوشته باشه آشپز خونه بوفی و من برم وارد همین صفحه بشم؟ مثلاً دیدید بالای صفحه نوشته صفحه اصلی ، انجمن بوف بوفی ، قوانین سایت ، فال حافظ و ... میشه آیا همین شکلی یه صفحه و لینکهم به این قسمت آشپزی باز بشه؟؟؟؟؟ خواهشششش . . .
نقل قول: jaj
نجمه اینا چیه می پزی
اسمشون کیک بید
نقل قول: jaj
واقعا پدرت باید بهت افتخار کنه
کلی عیب و ایراد داره حالا اینقدر ها هم تعریفی نیست ....مرسی نمایش یا پنهان متنحالا جدای از ظاهر پر عیبش واقعاً خوشمزه شد...با این که من از این مدل طعم ها خوشم نمیاد ولی از نظر خودم خیلی خوشمزه شده بود و همینطور بقیهههههه
ولی در کل امکانات نیست و من دارم سوخت میشم...مثلاً اگر کاردک مخصوصشو داشتم قطعا شکلات رو کیک سطحش صافتر میشد و این شکلی زشت نمیشد... وسایل شیرینی پزی خیلی گرون هستن....یه شیرینی هست واسه تزیین کیک مثل مرواید میموننن...اونا کیلویی 100 هزار تومن هستن و فروشنده میگه من کمتر از ده تومن نمیفروشم... همه چیز گرونه ولی من واقعاً لذت میبرم از این کارررررر
دستش درد نکنه... روی هر غذا کلیک کنیم وارد به پست آموزشش میشیم؟ من کلیک کردم نشد.
خواهش می کنم. بله روی هر عکس که کلیک میشه باید بره روه همون پست. این لینک قبلاً وارد شده و اگه اشکالی هست مربوط به مرحله قبله. البته سعی می کنم به هر حال این اشکال رو برطرف کنم. فکر می کنم یک #post-127 به داخل لینکها اضافه میشه. باید اونو حذف کنم اگه وجود داشته باشه. با preg_replace
خجالتم دادیدددددددددددددددددددددددددددددددد مرسی ...مرسی ....مرسی .......عالی شد . . . سر کلاس یدویم خواستم به دوستم کیک دیروز رو نشون بدم و همبرگر رو که تا تاپیک اشپزی رو باز کردم دیدم واووووووووووووووووووووو اون بالا عالی شدهههههههههههه....خلاصه کلی ذوق مرگیدم ..کلی به دوستم پز دادم و اینا دیگه گفتمش من حوصله ندارم برات بتوضیحم خودت برو از تو سایت بردارررررررررررر
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نجمه ای دستت طلا، آفرین از طرف خودم و عوامل پشت صحنه از دست توانمند آقای علیرضا و آقای امین تشکر وافر دارم من همش دوتا غذا درست کرده بودمااااا ولی فقط یکیش تو آرشیو بود
jaj
نجمه چیه
خانوم دکتووووووووووررررررررررر مهندسسسسسسسسسسسسسس
ایشون در این کارهای چیپ شرکت نمی کنند
برای ایشون فقط نئوکی باید سرو بشه
♥Rose♥
خانوم دکتووووووووووررررررررررر مهندسسسسسسسسسسسسسس
ایشون در این کارهای چیپ شرکت نمی کنند
برای ایشون فقط نئوکی باید سرو بشه
بعله بعله خانم دکتر مهندس جون
اووووووووووووو فقط نئوکی
zrnznn
(ترکیب نسکافه و کاکائو)
مواد لازم:
کره 200 گرم
شکر 180 گرم
ارد 250 گرم
وانیل یک دوم ق چ
تخم مرغ 4 عدد
پودر کاکائو دو ق چ
نسکافه 2 ق س
بکینگ پودر 2 ق چ
شیر یک سوم پیمانه
شکلات 70گرم یک دوم پیمانه
نمک مقدار خیلی کمی
طرز تهیه:
ایتدا تخم مرغ ها وانیل و شکر را با هم مخلوط میکنیم و حدود 6 دقیقه هم میزنیم سپس کره نرم شده را نیز به آن اضافه میکنیم بعد شیر را هم به مواد اضافه میکنیم و در ادامه نسکافه (نسکافه رو تو مقدار کمی آب حل میکنیم) و بکینگ پودر و ارد و نمک را هم اضافه میکنیم و در اخر شکلات چیپسی را داخل مواد کیک میریزیم و مواد کیک اماده شده را درر قالب مخصوص میریزیم
این مواد را هم میتوان در قالب کیک گرد و طرح دار ریخت و هم میتوان در قالب های پهن قرار داد
حدود 35 دقیقه با حرارت 180 در فری که از قبل گرم کردیم قرار میدهیم
من اونو داخل سه قالب هم اندازه ریختم و به این مدلی که میبینید رو هم گذاشتم بینشون خامه و گردو قرار دادم و با شکلات تزینن کردم...متاسفانه این چندین باره شکلات آب شده ام خوب در نمیاد و یا خوب آب نمیشه یا رو کیک یک دست نمیشه .. اینم عجله ای شد
(یادم رفت بگم قبل از این که خامه بین دو لایه کیک رو بزارم با کمی آب میوه سطح روی دو کیک رو خیس کردم ... چون کیک قهوه ای ه بینش نمیشه میوه بزاریم)
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
zrnznn,
آفرین آفرین
روز پدر مبارک
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
jaj
واقعا پدرت باید بهت افتخار کنه
zrnznn
واووووووووووووووووووووووووو
چه صفحه خوشگلی شدهههههههههههههه
همشون به ادم چشمک میزنننننننننننننننننننننننننننن
به این لینک از کجا میتونم برم؟ مثلا جایی نیست که نوشته باشه آشپز خونه بوفی و من برم وارد همین صفحه بشم؟
مثلاً دیدید بالای صفحه نوشته صفحه اصلی ، انجمن بوف بوفی ، قوانین سایت ، فال حافظ و ... میشه آیا همین شکلی یه صفحه و لینکهم به این قسمت آشپزی باز بشه؟؟؟؟؟
.
.
.
اسمشون کیک بید
کلی عیب و ایراد داره حالا اینقدر ها هم تعریفی نیست
نمایش یا پنهان متن
حالا جدای از ظاهر پر عیبش واقعاً خوشمزه شد...با این که من از این مدل طعم ها خوشم نمیاد ولی از نظر خودم خیلی خوشمزه شده بود و همینطور بقیههههههولی در کل امکانات نیست و من دارم سوخت میشم
ولی من واقعاً لذت میبرم از این کارررررر
garfild
آفرین آفرین آفرین به آبجی نجمه
خیلی تزیینش قشنگه
ژنرال
دستش درد نکنه... روی هر غذا کلیک کنیم وارد به پست آموزشش میشیم؟ من کلیک کردم نشد.
علیرضا
امین جون شرمنده مون نکن. کاری نکردم که. مهم ایده های ناب شماست که قابل اجرا و خوبه.
علیرضا
خواهش می کنم.
بله روی هر عکس که کلیک میشه باید بره روه همون پست. این لینک قبلاً وارد شده و اگه اشکالی هست مربوط به مرحله قبله. البته سعی می کنم به هر حال این اشکال رو برطرف کنم. فکر می کنم یک #post-127 به داخل لینکها اضافه میشه. باید اونو حذف کنم اگه وجود داشته باشه. با preg_replace
علیرضا
اون هم چشم.
ژنرال
آقا دم شما گرم.
دیگه یه پا برنامه نویس شدیا
jaj
zrnznn
خجالتم دادیدددددددددددددددددددددددددددددددد
مرسی
.
.
.
سر کلاس یدویم خواستم به دوستم کیک دیروز رو نشون بدم و همبرگر رو که تا تاپیک اشپزی رو باز کردم دیدم واووووووووووووووووووووو
دیگه گفتمش من حوصله ندارم برات بتوضیحم خودت برو از تو سایت بردارررررررررررر
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
از طرف خودم و عوامل پشت صحنه از دست توانمند آقای علیرضا و آقای امین تشکر وافر دارم
من همش دوتا غذا درست کرده بودمااااا ولی فقط یکیش تو آرشیو بود
jaj
این به خاطر محدود بودن تعداد آیتم های نمایش داده شده است
کاری نداره که خیلی راحته
یه غذای جدید بزار برات هم میزارمش توی صفحه اصلی و هم توی آرشیو میاد
♥Rose♥
کاری نداره که خیلی راحته
یه غذای جدید بزار برات هم میزارمش توی صفحه اصلی و هم توی آرشیو میاد
اصن شیشکی منو دوست نداره
خب مال من دستور غذایی داشت ولی بعضی از تصاویر فقط عکس از غذا هستن ولی هیچ دستوری ندارن!
jaj
خب مال من دستور غذایی داشت ولی بعضی از تصاویر فقط عکس از غذا هستن ولی هیچ دستوری ندارن!
اصلا همش تقصیر منه که این اسلایدر ها رو گذاشتم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→