نه بابا کار کارِ خودته ولی پیشنهاد میدم غذاها یا شیرینی هایی که دستور دارند رو تو آرشیو بزارین اصن من میرم، همین کارارو میکنید که بچه مردم میره مهتاد میشه!
با تشکر از دوستایی که تو این دوره همراهی کردن حتی شده با یه پست ..... و تشکر ویژه از آقا علیرضا . . . امتیازات این دوره به طور کامل تعلق میگیره به...... به..... به...... به........ به.......... ستاره این دوره یعنیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:
▧ 6 تصویر این بخش در دسترس نیست
50 امتیاز برای کیک توت فرنگی 60 امتیاز هم برای کیک موکا و تزییییین بسیارررررررررررررررررررررررررررررررررررررر زیباشون جمعاً 110 امتیاز به ایشون تعلق میگیره امیدوارم دوره های بعدی هم افتخار بدن و در کنارمون باشن و ما رو از هنرمندی هاشون بی نسیب (نصیب) نزارننننننن.. به امید دیدار....
من نبودم وگرنه میخواستم حلوای هویج رو بگذارم اصلا اینکه گفتم غذاهای جدید رو به لیست آشپز خونه اضافه کنید برای همین بود که بدونم کسی قبلا این حلوا را گذاشته یا نه تکراری نباشه وگرنه من راضی به این همه زحمت نبودممم بوخوداااااااااا ممنون از همه
عزیز دلم حالا شماره اتو میگیرم که دفعه دیگه تو هم خبر دار شی ....سراغتو گرفتم از چند نفر ولی کسی شماره اتو نداشت . . . نغمه,
نقل قول: نغمه
حلوای هویج
من که یاد ندارم نغمه جون....یادمه یه بار ماهی جون حلوای کدو اگر اشتباه نکنم درست کرد....دور بعدی انشال..دو هفته دیگه اگر زنده باشم در خدمت هستم و بی صبرانه منتظرررررررر
ماهی خانم درست کرده بود هم هویج هم اگر اشتباه نکنم به! اما عکساش منفجر شده
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
وااااا چه ربطی داره!!
از شما هم واسه زحماتتون تشکر میکنم :46:
jaj
یعنی میخوای بگی کار کار اینگیلیساست
نمایش یا پنهان متن
تایپک آشپزی به افق رفت♥Rose♥
نه بابا کار کارِ خودته
ولی پیشنهاد میدم غذاها یا شیرینی هایی که دستور دارند رو تو آرشیو بزارین
اصن من میرم، همین کارارو میکنید که بچه مردم میره مهتاد میشه!
افق که خیلی هم خوبه، تا باشه از این افق ها
zrnznn
و تشکر ویژه از آقا علیرضا
.
.
.
امتیازات این دوره به طور کامل تعلق میگیره به......
به.....
به......
به........
به..........
ستاره این دوره یعنیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:
50 امتیاز برای کیک توت فرنگی
60 امتیاز هم برای کیک موکا و تزییییین بسیارررررررررررررررررررررررررررررررررررررر زیباشون
جمعاً 110 امتیاز به ایشون تعلق میگیره
به امید دیدار....
jaj
ترکوندی ها
zrnznn
تنها
نجمه ای مگه اومده بودی تهران؟؟؟؟؟؟
واااااااااااااای نجمه ای چه کردی
نغمه
zrnznn
عزیز دلم حالا شماره اتو میگیرم که دفعه دیگه تو هم خبر دار شی
.
.
.
نغمه,
من که یاد ندارم نغمه جون....یادمه یه بار ماهی جون حلوای کدو اگر اشتباه نکنم درست کرد....دور بعدی انشال..دو هفته دیگه اگر زنده باشم در خدمت هستم و بی صبرانه منتظرررررررر
بچه مثبت
امتیاز واریز شد
اما عکساش منفجر شده
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
نمایش یا پنهان متن
دست ماروهم بگیرzrnznn
تشکررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
نغمه
jaj
خوب شما هم درست کن بزار شاید شیوه های متفاوتی دارید