₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

غذا بیار ! بوفی ببر!

4521 بازدید، 67 پست، نویسنده: zrnznn

• ماهی

gilas,
    چه خوشمل و با سلیقه :8:
    تولد شازده هم مبارک :46:
    بشقابت هم ناز بود :11:

3 سپاس: zrnznn، gilas، دلشاد

• zrnznn

3 سپاس: gilas، تنها، دلشاد

• gilas

نقل قول: zrnznn
    آفرین...خودت درست کردی نهههههههههه؟!

بهله که خودم درست کردم :9:
    چه هندونه ها رو خوب برش دادی...با چی این کارو کردی؟؟؟؟

آره با قالب دونات :83: :83:

.
    گیلاس عروس...اولش که عکسهای رو داشتم نیگاه میکردم به سختی ظرف رو از محتویاتش تشخیص دادم اولش فکر کردم ظرفه هم کیکه....
    اخه هم نحوه عکس گرفتنت از بالا و هم طرح جالب ظرفه باعث شدن من همچین فکر کنم

ظرفا یکی محتویات 2 تا هستش :83:
    این ظرفه بنده خدا خیلی تو دستمه هم سبک هم خوش دست :4:

دقیقا یک هفته و یک روز پیش

آهان :10:

کو بببینم؟

بزار میزارم الان :3:

نقل قول: تنها
    آفرین گیلاسی

:9:

نقل قول: ماهی
    چه خوشمل و با سلیقه
    تولد شازده هم مبارک
    بشقابت هم ناز بود

سپاس ماهی قرمزم :11:

3 سپاس: تنها، zrnznn، دلشاد

• gilas

خوب :4:

کوکوی مرغ

مواد لازم

سینه مرغ 1 عدد ( یا فیله مرغ 6 عدد )

پیاز 2 عدد

تخم مرغ 3 تا 4 عدد

آرد سوخاری 1 قاشق غذا خوری

کره 1 قاشق غذا خوری

نمک - فلفل - زرد چوبه - زغفران به مقدار لازم

روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا مرغ رو با یک عدد پیاز نمک فلفل زرد چوبه و کره میپزیم مقدار آب باید در حد 1 لیوان باشه که در آخر فقط اندازه 1 قاشق از آب مرغ باقی بمونه .

تصویر در دسترس نیست

پیاز دوم رو به صورت خیلی ریز خرد میکنیم و تفت میدیم.

تصویر در دسترس نیست

وقتی مرغ پخته شد و کمی سرد شد با غذا ساز خردش میکینم و پیاز تفت داده شده رو هم بهش اضافه میکنیم .( در اینجا است که فقط باید از بوی دلپذیرش لذت ببرین :85: )
    بعد از اون پودر سوخاری و مقداری زعفران رو اضافه میکنیم .

تصویر در دسترس نیستکوکوی مرغ

تخم مرغ ها رو در ظرفی جداگانه میشکنیم و کاملا هم میزینیم تا یک دست بشه و بعد به موادمون اضافه میکنیم

در انتها موادمون نباید خیلی شل باشه.

ماهیتابه رو گرم میکنم و روغن داخلش میریزم و با قاشق به اندازه کوچیک از مواد رو تو تابه قرار میدیم تا کاملا سرخ بشه

بعدم روغن اضافیشو میگیرین و نوش جان میکنید :4:

8 سپاس: ژنرال، تنها، بچه مثبت، zrnznn، دلشاد، ♥Rose♥، نغمه، نخبه

• تنها

gilas,
    آفرین گیلاسی به نظر خیلی خوشمزه میاد :78:

3 سپاس: gilas، zrnznn، دلشاد

• gilas

نقل قول: تنها
    آفرین گیلاسی به نظر خیلی خوشمزه میاد

اوهوم خیلی :85:

2 سپاس: zrnznn، دلشاد

• ژنرال

gilas,
    معلومه خوشمزه س.

بعضیاشو یه کم سوزوندیا! :bahone:

نمایش یا پنهان متن 351

3 سپاس: zrnznn، دلشاد، gilas

• ژنرال

ماهی,
    zrnznn,
    شما دو نفر اگر در بفرمایید شام شرکت کنید شانس زیادی برای برنده شدن دارید !
    مهندس نجمه که هیچی :4: (منظورم اینه که نمیتونه شرکت کنه :4:) ولی تو ماهی! درخواست شرکت بده! :4:

4 سپاس: zrnznn، دلشاد، gilas، نخبه

• zrnznn

gilas,
    گیلاس عروس یه چیزی میخوام بگم :2: اون ظرف استیلت خیلی تمیزهههههههه :2:
    همه چیز توش برق میزنه :4: هیچ خط و خشی ندارهههه:4: به نظرت این زشت نیست اینقد آدم مرتب باشه؟:4:
    بابا یه خش کوچیک..یه خطیییییییییییی :4:
    همش عین هو آینه محتویاتشو باز تاب میکنه...کلاً من تو ظرفایی که استفاده میکنی خطای دید دارم :4:
    هنو خنده ام میگیره که اول فکر کردم اون ظرفت خود کیکه :83:
    .
    .
    .
    خوب در مورد غذا:
    خیلی هم عالیییییییییییییییییییییییییی :93: ...مطمئنم بسیار خوشمزه شده چون خودممم عاشق کوکو مرغم...همیشه سینه مرغ رو اینطوری میکنم و یا سالاد الویه:4:

من این غذا رو درست میکن ولی مرغ رو ریش ریش میکنم و بی نهایت خوشمزه میشه
    وقتی میگم بینهایت یعنی بی نهایت هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :4:
    و بعد همشو یک دفعه میرزیم تو ماهیتابه مثل کوکو سبزی....یعنی کوکو کوچیک کوچیکش نمیکنم....حتما یه بار میزارم ببینی
    .
    .
    .
    عروس خانم ایشال همشه با شازده کنار هم با خوشی و کمک هم غذا درست کنید و جشن تولد و سالگرد بگیرید و هی عکساشو بیاری واسه ماااااااااااا.....ایشال سال دیگه با نی نی :6: :90:

3 سپاس: دلشاد، gilas، نخبه

• lion1360

استامبولی پلو

تصویر در دسترس نیست

مواد لازم برای 6تا8نفر
    برنج: 6پیمانه
    روغن: 16قاشق سوپخوری
    گوشت چر خ کرده: 750گرم
    پیاز: 5عدد
    رب گوجه فرنگی: 4 قاشق سوپخوری یا 9 پیمانه آب گوجه فرنگی
    نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:
    برنج را پاک کرده و بشویید و آن را در آب گوجه فرنگی(در صورت استفاده از آب گوجه فرنگی به جای رب)یا 3 قاشق رب گوجه فرنگی در آب حل کنید،قدری نمک و نصف روغن بخیسانید.2عدد پیاز ریز رنده کنید.
    حالا گوشت چرخ کرده،پیاز و نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید،کمی ورز بدید و از آن کوفته های کوچیک درست کنید.یک قاشق سوپخوری روغن را در ماهیتابه ای بریزید و سپس یک قاشق رب گوجه فرنگی را در یک فنجان آب حل کرده به روغن اضافه کنید.حالا کوفته ها رو در ماهیتابه بریزید و آن روی حرارت ملایم قرار بدید تا کمی بپزد و آب اون گرفته شود.
    3عدد پیاز را پوست بگیرید و متوسط رنده کنید،پیازها را با کمی روغن طلایی کنید.
    حالا قابلمه برنج و آب گوجه فرنگی را روی حرارت قرار بدید و بگذارید به جوش بیاد.آب برنج که کشیده شد وسط برنج را باز کنید و کوفته ها و پیاز سرخ شده را وسط برنج قرار بدید و با برنج روی آن رابپو شانید.بقیه روغن داغ کنید و روی برنج بدید و آن دم کنید.(لازم به ذکر است چند سوراخ با انتهای قاشق روی برنج درست کنید برنج شما بهتر دم میکشد)مدت دم کشیدن برنج حد اکثر یک ساعت است.
    این غذا میشه با ماست یا ترشی میل کرد.

11 سپاس: zrnznn، garfild، بچه مثبت، نغمه، ♥Rose♥، gilas، hadi04، ژنرال، تنها، نخبه، javad1020

• zrnznn

نقل قول: lion1360
    استامبولی پلو

آفرین اقا هاشممممممممم :93: خیلی عالییییییییییییی :39:
    معلومه کارتو بلدی...حالا دیگه من همیشه تو همین تاپیک های غذا بیار بوفی ببر منتظرتم تا از کار های دیگه ات هم رو نمایی کنی :5:
    برنج را پاک کرده و بشویید و آن را در آب گوجه فرنگی(در صورت استفاده از آب گوجه فرنگی به جای رب)یا 3 قاشق رب گوجه فرنگی در آب حل کنید،قدری نمک و نصف روغن بخیسانید

برام جالب بود که با ربگ گوجه یا آب گوجه برنج رو خیسوندی....ما همیشه هر برنجیو که بخوایم فقط با آب میخیسونیم...حالا بعد بسته به نوعش مثلاً همین استامبولی مثلا موقعی که میزاریم بجوشه یکم زرد چوبه به آبش اضافه میکنیم تا برنجه تغییر رنگ بده.... :37: این روش شما جالب بود....
    16قاشق سوپخوری

دارم فکر میکنم که اگر مامانم ببینه که من 16 قاشق سوپخوری روغن استفاده کردم میزنه شِت و پِتم میکنه 388
    .
    .
    .
    عالی بود کارت....بسیار زحمت کشیدی ...طرز تهیه ات هم خوب و نکته دار نوشته بودی ...مرسی زحمت کشیدی280خوشحالم که تو این دوره شما شرکت کردید :5:

1 سپاس: gilas

• zrnznn

و اما رسیدیم به اختتامیه دور بیست و پنجم از فستیوال غذا بیار! بوفی ببر! 261

قبل از اعلام نتایج، تشکر میکنم از تمام دوستایی که این دوره هم همراهمون بودن :304
    از نجمه جون و گیلاس عروس و اقا هاشم که شرکت کردند280
    از آقا ژنرال که بعد افطاریش میاومد از غذاها و شرینی ها میخورد 280
    از شیدا جون و فاطمه جون و ماهی جون و شایسته جون و آقا جلال و کمال و بچه صددرصد منفی، هم برای تشویقاشون ممنونم280
    از اقا بهروز و مرتضی سرباز برا خاطر حضور نا محسوسشون تشکر میکنم...همین که کیتوس هاشون رو میبینم کلی خوشحال میشم280
    و در نهایت از نغمه جون هم که همیشه میاد میگه میخوام شرکت کنم:4: ولی شرکت نمیکنه هم سپاسگزارم280

.
    .
    .
    فلورانتین جواهر نشان

50 امتیاز
    کیک توت فرنگی

5 امتیاز
    نقل قول: gilas
    کیک تولد

5 امتیاز
    نقل قول: gilas
    کوکوی مرغ

50 امتیاز
    استامبولی پلو

50 امتیاز + 10 امتیاز برا خاطر اولین حضورشون و نشون دادن هنرشون 280
    .
    .
    .
    جمعاً :
    60 امتیاز به lion1360
    55 امتیاز به gilas
    55 امتیاز به zrnznn

تعلق میگیره :5:

8 سپاس: jaj، ماهی، بچه مثبت، نغمه، ژنرال، gilas، تنها، نخبه

• jaj

دست همگی درد نکنه
    3 سپاس: ماهی، zrnznn، gilas

• ماهی

ممنون از نجمه گلی و همه ی شرکت کننده ها 786 786
    3 سپاس: zrnznn، نغمه، gilas

• نغمه

مبارک باشه امتیازات شرکت کننده ها خصوصا هاشم آقا ولی من که هی میام میگم شرکت میکنم و اما ... علتش انتقال عکسهاس که خیلی وقت گیره برای من مامان که کل وقتم صرف نی نی و خونه و باباش میشه :1:
    3 سپاس: zrnznn، jaj، gilas

• zrnznn

نغمه,
    شوخی میکنمممممم :6: هر وقت برات فرصت شد بیااااااا.....عزیزم...میدونم....مخصوصا اگر اون نی نی ها هم علاقه خاصی به کامپیوتر و هر چی وسیله ارتباطیه داشته باشن.....786

3 سپاس: jaj، نغمه، gilas

• نغمه

شوخی میکنمممممم هر وقت برات فرصت شد بیااااااا.....عزیزم...میدونم....مخصوصا اگر اون نی نی ها هم علاقه خاصی به کامپیوتر و هر چی وسیله ارتباطیه داشته باشن.....

میدونم آبجی گله :6:

2 سپاس: zrnznn، gilas

• zrnznn

امتیازات دوستان واریز شد
    2 سپاس: ژنرال، gilas

• gilas

نقل قول: ژنرال
    بعضیاشو یه کم سوزوندیا!

نخیر فقط زیادی سرخ شده :4:

همه چیز توش برق میزنه هیچ خط و خشی ندارهههه به نظرت این زشت نیست اینقد آدم مرتب باشه؟

:83:
    اتفاقا این سایز کاسه رو زیاد استفاده میکنم دفعه اول هم با هم زد دستی تا اونجا که جا داشت توش خط انداختم اما زیر مواد قایم میشه معلوم نیست :4:
    بعد یاد گرفتم که نباید از ابزار فلزی برای هم زدن تو این ظرفا استفاده کنم :9:

عروس خانم ایشال همشه با شازده کنار هم با خوشی و کمک هم غذا درست کنید و جشن تولد و سالگرد بگیرید و هی عکساشو بیاری واسه ماااااااااااا.....ایشال سال دیگه با نی نی

من این غذا رو درست میکن ولی مرغ رو ریش ریش میکنم و بی نهایت خوشمزه میشه
    وقتی میگم بینهایت یعنی بی نهایت هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
    و بعد همشو یک دفعه میرزیم تو ماهیتابه مثل کوکو سبزی....یعنی کوکو کوچیک کوچیکش نمیکنم....حتما یه بار میزارم ببینی

اینم مدل خوبیه دفعه بعد ایشالا درست میکنم :3:

امتیازات دوستان واریز شد

826

1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

gilas,
    عروس؟! :22: سرتو بالا بگیر ببینمتتتتتت؟! (چی شده؟ سرخ جول شدی؟ :15: )
    راستشو بگووووووو....... :4: شما هم خبری در راه داری؟ :29:

2 سپاس: hadi04، gilas
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: