کاربرانی که دارای شرایط شرکت در صندلی داغ مرداد ماه میباشند می توانند در این تاپیک اعلام آمادگی و ثبت نام کنند.
▧ تصویر در دسترس نیست
➀در هر ماه 1 نفر به عنوان شرکتکننده که با رأی گیری مدیران انتخاب میشود در صندلی داغ شرکت میکند.
➁شرکت کننده در طول یک هفته در هر بار مراجعه به سایت، به سؤالات کاربران پاسخ خواهد داد و چنانچه شخص شرکت کننده بعد از گذشت یک هفته و یا پاسخ به 300 سؤال به تمامی سؤالات مورد قبول از طرف کاربران پاسخ دهد، به عنوان برنده آن دوره شناخته خواهد شد.
➂سوالات کلیشه ای مانند محل زندگی ، شغل ، تحصیلات ، سن و ... توسط مسئولان برگزاری پرسیده میشود.
➃در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده میشود. سؤال چهارم معتبر نمیباشد و حذف میگردد. پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص مینویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین میشود ).
➄هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد. به هر کاربر که 30 سوال از میهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.
➅با توجه به حالت مسابقهای بودن این بخش فقط سؤالها و جوابها نوشته میشود. و پرداختن به مسائل حاشیهای و تفسیر پاسخهای قبلی یا اعتراض به نحوه مسابقه، پیشنهاد و هر گونه مورد غیر از سؤال و جواب ممنوع است و سریعاً حذف میگردد.
✺ پیشنهادات و انتقادات خود را در مورد بخش صندلی داغ به صورت پیغام خصوصی به gilas ارسال نمایید.
➆شرکت کننده باید خود را برای پاسخگویی به سوالات داغ آماده کرده باشد و موظف است به تمام سوالات با صداقت کامل پاسخ دهد در صورت تناقضگویی به عنوان بازنده شناخته شده و از دور مسابقه حذف میگردد.
تبصره1: سؤالات به گونهای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره... تبصره2: شرکت کننده می تواند به 1 سوال نسبتا شخصی پاسخ ندهد.
➇چنانچه بیش از 24 ساعت (1 روز) از آخرین پاسخ شرکت کننده گذشته و سؤالات بعدی بدون جواب مانده باشد، در صورتیکه این غیبت بدون دلیل موجه باشد، شرکت کننده بازنده اعلام شده و از دور مسابقه حذف میگردد.
➈در پایان مسابقه به 1 نفر از کاربران در هر بخش که بهترین سوال، خندهدارترین سوال، داغترین سوال، خلاقانهترین سوال و مهمترین را از میهمان صندلی داغ پرسیده باشد به عنوان جایزه 15 بوفی تعلق میگیرد.
➉جایزه نفر برنده یک عدد ستاره طلایی میباشد که در زیر آواتار وی خواهد درخشید به همراه 100 تا 300 بوفی براساس رضایت کاربران و با نظر هیئت مدیره.
مهم: میهمان صندلی داغ و کاربرانی که در پرسیدن سوال مشارکت مینمایند موظف به رعایت قوانین فوق بوده و در صورت تخلف، با نظر هیئت مدیره تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.
شرایط ثبت نام :
کاربران که از تاریخ عضویت آنها 4 ماه گذشته و در انجمن فعالیت چشمگیری داشته باشن.
کاربرانی که در دوره های قبل صندلی داغ شرکت نکرده باشند در اولویت قرار دارند.
تاریخ شروع ثبت نام صندلی داغ مرداد 1393 :
شنبه 4 مرداد تا جمعه 10 مرداد داوطلبان برای ثبت نام در صندلی داغ مرداد 1393 در همین تاپیک اعلام آمادگی نمایند.
بنده به عنوان تنها کسی که دوبار تحمل کردم حرارت این صندلی رو باز هم اینجا در حضور همه اعلام میکنم در صورت نبود کاندید ...........خود را در دید عموم قرار میدهم یعنی کاندید می شوم
اینطوری که شما پیش میرید دیگه اگر کسی دیگه ای هم میخواست شرکت کنه پشیمون میشه....یکم صبور باشید...شاید کاربرای دیگه هم اومدن . . . آقا بهروز با اون شکلک باید وارد تاپیک آشپزی بشی نه صندلی داغ
بنده به عنوان تنها کسی که دوبار تحمل کردم حرارت این صندلی رو باز هم اینجا در حضور همه اعلام میکنم در صورت نبود کاندید ...........خود را در دید عموم قرار میدهم یعنی کاندید می شوم
من برای شما یه صندلی داغ دائمی در نظر میگیرم دست از سر این صندلی داغ بردار
دلشاد, شام ماهی نداریما
نقل قول: ♥Rose♥
به به چه روز عزیز و فرخنده ای
به به
نقل قول: hadi04
رای من ماهی
شما رای نباید بدی که
نقل قول: ماهی
وای خدا این چه کاری بود کردم؟
خیلی هم کار خوبی کردی من میدونم
نقل قول: Holtek
خب خدار رو شكر با ايثار و جانفشاني ( جان افشاني ) كه ماهي كرد اين دفعه هم جون سالم بدر برديم نقطه سر خط
خوب چه کاریه شما خودت ثبت نام کن گزینه بسیـــــــــــــــــار مناسبی هستیا
نقل قول: محسن صائب
من موافق هستم ماهی خانم حضور پیدا کنند و بتونیم از تجربیاتشون در قالب سوال استفاده کنیم ؛
شما خودتون قول این ماه رو برای صندلی داغ داده بودین یادتون نیست کلی رو ثبت نام شما حساب کردیم
تو رو خدا فقط ولتاژش کنترل شده باشه مقاومت الکتریکی ماهیا زیاد نیستا!!! وای خدا این چه کاری بود کردم؟
دو سه تا ترانسفورماتور کاهنده سر راهش قرار دادیم خیالت راحت باشه
نقل قول: gilas
خدایی به گرما اعتیاد پیدا کردم خدا خیرت بده دخملم
نقل قول: gilas
شما رای نباید بدی که
میدونم دخملم خواستم جو رو به سمتی که دوست دارم بکشونم سیاسی کاری کردم ماهی رای بیاره مثل همونکه گفت نظرم نزدیکتره ها یادت میاد منم نظرم رو گفتم فقط دوستان عزیز کنار نکشن بذارید تعداد کاندیدها زیاد باشه اینطور انتخابات سالمتری خواهیم داشت
gilas
کاربرانی که دارای شرایط شرکت در صندلی داغ مرداد ماه میباشند می توانند در این تاپیک اعلام آمادگی و ثبت نام کنند.
پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است.
هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص مینویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین میشود ).
با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
به هر کاربر که 30 سوال از میهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.
✺ پیشنهادات و انتقادات خود را در مورد بخش صندلی داغ به صورت پیغام خصوصی به gilas ارسال نمایید.
تبصره1: سؤالات به گونهای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره...
تبصره2: شرکت کننده می تواند به 1 سوال نسبتا شخصی پاسخ ندهد.
مهم: میهمان صندلی داغ و کاربرانی که در پرسیدن سوال مشارکت مینمایند موظف به رعایت قوانین فوق بوده و در صورت تخلف، با نظر هیئت مدیره تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.
کاربران که از تاریخ عضویت آنها 4 ماه گذشته و در انجمن فعالیت چشمگیری داشته باشن.
کاربرانی که در دوره های قبل صندلی داغ شرکت نکرده باشند در اولویت قرار دارند.
تاریخ شروع ثبت نام صندلی داغ مرداد 1393 :
شنبه 4 مرداد تا جمعه 10 مرداد
داوطلبان برای ثبت نام در صندلی داغ مرداد 1393
در همین تاپیک اعلام آمادگی نمایند.
تاریخ شروع رای گیری صندلی داغ مرداد 1393 :
شنبه 11 مرداد تا جمعه 17 مرداد
تاریخ شروع صندلی داغ مرداد 1393 :
شنبه 18 مرداد تا شنبه 25 مرداد
gilas
بندری
ماهی
zrnznn
313-KaMiKaZe,
خیلی هم خوببببببببببببببببب
hadi04
دلشاد
♥Rose♥
بوگو صندلی مرگــــــــــ
نمایش یا پنهان متن
به به چه روز عزیز و فرخنده ای
نمایش یا پنهان متن
آه بالاخره یه مدیر دم به تله داد
آفرین به شجاعتت
تنها
hadi04
ماهی
تو رو خدا فقط ولتاژش کنترل شده باشه مقاومت الکتریکی ماهیا زیاد نیستا!!!
Holtek
محسن صائب
Kishe Mehr
ژنرال
garfild
zrnznn
دوستای عزیز این تاپیکه
هسته نه تاپیک
اینطوری که شما پیش میرید دیگه اگر کسی دیگه ای هم میخواست شرکت کنه پشیمون میشه....یکم صبور باشید...شاید کاربرای دیگه هم اومدن
.
.
.
آقا بهروز با اون شکلک باید وارد تاپیک آشپزی بشی نه صندلی داغ
gilas
احسنت
منم باورم نمیشه
دلشاد,
شام ماهی نداریما
به به
شما رای نباید بدی که
خیلی هم کار خوبی کردی من میدونم
خوب چه کاریه شما خودت ثبت نام کن گزینه بسیـــــــــــــــــار مناسبی هستیا
شما خودتون قول این ماه رو برای صندلی داغ داده بودین یادتون نیست
کلی رو ثبت نام شما حساب کردیم
hadi04
دو سه تا ترانسفورماتور کاهنده سر راهش قرار دادیم خیالت راحت باشه
میدونم دخملم خواستم جو رو به سمتی که دوست دارم بکشونم سیاسی کاری کردم ماهی رای بیاره مثل همونکه گفت نظرم نزدیکتره ها یادت میاد منم نظرم رو گفتم فقط
دوستان عزیز کنار نکشن بذارید تعداد کاندیدها زیاد باشه اینطور انتخابات سالمتری خواهیم داشت
gilas
گزینه های دیگه هم رو میز هستا
دلشاد
یعنی اشتباه در وکردم
یعنی این بید
یا این بید
یا این بید
gilas
یعنی این بید
یا این بید
یا این بید
هیچ کدوم شما با همون قاشق چنگال بیا برای خانواده بهتره