ماه ، ماه ِ اَمُرداد هست و صندلی هم صندلی ِ داغ! لذت خواهیم برد...
بعله بعله، ما که خیلی سوختیم خدا رحم به فردی که خواهد نشست بکنه، البته خب قطعا دیگری با بنده فرق خواهد داشت و همچنین نوع سوالات لذتت دو چندان آقا مجتبی ...
من میگم تفاءلی به دیوان خواجه بزن و کاندید شو... هر چه بادا باد...
بابا حاج محسن از دو سه ماه قبل خودشون گفتن که قراره شرکت کنه، ولی هی بخاطر بهونه های مختلف زیرسبیلی رد میکنه یبارش بخاطر دیااکو ، یبارم شانس زد صندلی برگزار نشد و اینبارم بخاطر ماهی خانوم حاج محسن نترسسسس، تو میتونی من قول میدم فقط یه سوال ازت بپرسم و تمام
ماهی خانم الان درگیر مسائل مختلفی شدن، بنظر من بعداً با خیال آسوده شرکت کنن بهتره
از اونجایی که حرف مرد یکیه و من از ماهی و کاندیداتوریش حمایت کرده و میکنم و خواهم کرد ولی اگر احیانا ماهی خانوم به نفع حاج محسن از انتخابات کناره گیری کنه بنده رایی را که قرار بود به ماهی خانوم بدم میندازم تو صندوق حاج محسن به این برکت قسم
از اونجایی که حرف مرد یکیه و من از ماهی و کاندیداتوریش حمایت کرده و میکنم و خواهم کرد ولی اگر احیانا ماهی خانوم به نفع حاج محسن از انتخابات کناره گیری کنه بنده رایی را که قرار بود به ماهی خانوم بدم میندازم تو صندوق حاج محسن به این برکت قسم
من میگم یه روز دیگه این تاپیک باز باشه تا حاج محسن حرف آخرش را بزند ببینیم تکلیف چی بید؟! چون معمولا روزهای تعطیل نیستن!
من میگم یه روز دیگه این تاپیک باز باشه تا حاج محسن حرف آخرش را بزند ببینیم تکلیف چی بید؟! چون معمولا روزهای تعطیل نیستن!
نَمدونم به هر حال من انتخاب خودم رو کردم و کلی هم با تحقیقات و با خیال راحت بهش رای میدم نمایش یا پنهان متنحالا خوبه رای دادنی در کار نیست که اینهمه جو سازی میکنم خدا رحم کرده بهتون
♥Rose♥
بعله بعله، ما که خیلی سوختیم
لذتت دو چندان آقا مجتبی ...
قربونت برم
ماهی
zrnznn
محسن صائب
کلی رو ثبت نام شما حساب کردیم
انشاا.... سری بعد من در خدمت هستم
اینبار ماهی خانم اولویت دارند
hadi04
آخه ما پشت میزیم روی میز به دردمون نمیخوره
♥Rose♥
حکم بلدی
hadi04
آره شِلِم چی بلدی؟
♥Rose♥
این که وگفتی چی بید؟!
hadi04
حکم یه نوعشه یه نوع دیگش شلمه دیگه کلی بازی میشه رد باهاش
♥Rose♥
که اینطور پس کلیه
دیگه چیا بلدی
hadi04
دیگه چیا بلدی
شطرنج با مانع
♥Rose♥
خب خوبه
منچ با تبلت چی
ژنرال
حاج محسن اگر کاندید بشی مطمئن باش بقیه به خاطر شما میزنن گاراژ!
نمایش یا پنهان متن
من میگم تفاءلی به دیوان خواجه بزن و کاندید شو... هر چه بادا باد...♥Rose♥
بابا حاج محسن از دو سه ماه قبل خودشون گفتن که قراره شرکت کنه، ولی هی بخاطر بهونه های مختلف زیرسبیلی رد میکنه
یبارش بخاطر دیااکو ، یبارم شانس زد صندلی برگزار نشد و اینبارم بخاطر ماهی خانوم
حاج محسن نترسسسس، تو میتونی
من قول میدم فقط یه سوال ازت بپرسم و تمام
ماهی خانم الان درگیر مسائل مختلفی شدن، بنظر من بعداً با خیال آسوده شرکت کنن بهتره
ماهی
کدوم یکی رو میگی فاطمه جون..
زندگی کلش ینی مسئله..
به هر حال من خودم به حاج محسن رای می دم اگه بیاد شرکت کنه..
♥Rose♥
همون وضعیت عشقولانه و اینا دیگه ...
آره واقعاً
آفرین آفرین کار بسیار خوبی میکنی
hadi04
zrnznn
♥Rose♥
من میگم یه روز دیگه این تاپیک باز باشه تا حاج محسن حرف آخرش را بزند ببینیم تکلیف چی بید؟!
چون معمولا روزهای تعطیل نیستن!
hadi04
هنوز برگزار نشده دور دوم چیه؟
چون معمولا روزهای تعطیل نیستن!
نَمدونم به هر حال من انتخاب خودم رو کردم و کلی هم با تحقیقات و با خیال راحت بهش رای میدم
نمایش یا پنهان متن
حالا خوبه رای دادنی در کار نیست که اینهمه جو سازی میکنم خدا رحم کرده بهتونآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→