₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
1 2 3 4

بدون عکس

غذا بیار ! بوفی ببر!

4101 بازدید، 70 پست، نویسنده: zrnznn

• تنها

zrnznn,
    مرسی نجمه ای...هنر شماست دیگه منم ازش استفاده کردم :8:
    ماهی,
    آفرین ماهی جونی عالیه :78:

4 سپاس: zrnznn، jaj، gilas، ماهی

• hadi04

با سلام و احترام با یه خوراکی فوق العاده خوشمزه در خدمت شما هستیم (خوراک قارچ قرمه شده)اسمش من دراوردیه از خودم دراوردم :4: البته این خوراکی رو اگر یه آقا بپزه خیلی خوشمزه میشه چون در حد نیمرو کار میبره :24:
    ابتدا وسایل لازم :
    یک عدد حضرت پیاز و یک دونه ماهیتابه(در این آشپزی تلاش شده که با توجه به اینکه مسئولیت شستشوی ظروف با خودمه کمترین ظرف کثیف بشه )

تصویر در دسترس نیست

سر ماهیتابه فراموش نشه :24:

تصویر در دسترس نیست

قارچ و گوجه فرنگی و لیمو به میزان دلخواه

تصویر در دسترس نیست

حضرت پیاز رو بدین شکل خورد میکنیم :

تصویر در دسترس نیست

مقداری زرچوبه اضافه میکنیم با روغن

تصویر در دسترس نیست

تفت میدیم بدین شکل

تصویر در دسترس نیست

خوب تموم دق و دلی های روزانتون رو به خاطر میارید و با چاقو میفتید به جون گوجه و قارچ و همشون رو قرمه قرمه میکنید بدین صورت :

تصویر در دسترس نیست

پس از این کار همشون رو اضافه میکنید به محتویات ماهیتابه بدین صورت :

تصویر در دسترس نیست

به هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن و محتویات با عدالت در نقاط مختلف ماهیتابه تقسیم بشن این باعث میشه که تقسیم قوا در نقاط مختلف برابر باشه و از تنش جلوگیری بشه بدین صورت :

تصویر در دسترس نیست

درب ماهیتابه رو میذاریم روش تا خوب بپزه

تصویر در دسترس نیست

خوراک ما آمادست چون یه کم ته گرفت با مقداری تزیین راست و ریستش میکنیم بدین صورت :

تصویر در دسترس نیست

لوازم مورد نیاز تزیین تخم بلدرچین به میزان لازم لیمو هلو حالا درسته ربطی به هم ندارن ولی برای رد گم کردن خیلی خوبه
    چون هر کاری کردم هلو آروم قرار نمیگرفت مجبور شدم خوردمش تزیین بدین شکل درومد:

خوب کارمون تموم شد امیدوارم خوشتون اومده باشه کل ظروف که باید بشورمشون یه کاسه پلاستیکی سفید یه دونه بشقاب و ماهیتابه و چاقو و یه دونه قاشق و چنگال شد

با فاطمه تماس میگیرم و آدرس نون رو که توی فریزر هست ازش میگیرم و با مایکروفر گرمش میکنم و چنان مزنم در بدن تا شوم کرگدن :bahone:

7 سپاس: ژنرال، gilas، jaj، zrnznn، ماهی، تنها، garfild

• ژنرال

نقل قول: ماهی
    مرغ پفکی

299

نقل قول: hadi04
    خوراک قارچ قرمه شده

ای جونم مرگ شده آرسام الهی که قورمه بشی با این قورمه ای که پختی :bahone:

6 سپاس: gilas، jaj، zrnznn، ماهی، hadi04، نغمه

• gilas

منم غذا خوشگل خوشمزه دارم :4:

نمایش یا پنهان متنیه غذا خوشمزه هم دارم که سفارش مادر شوورمه باید خودش بیاد تا بزارم براتون :4:
    3 ماه عکساشو نگه داشتم که بیاد :23:

6 سپاس: jaj، ژنرال، zrnznn، ماهی، hadi04، نغمه

• zrnznn

قرمه قرمه

خخخخخخخخخ وای خدا :23: برادر شَف من اولا قرمه قرمه نیست و قیمه قیمه اس :23: ...خوشم میاد با اطمینان چندین بار هم این کلمه رو تکرار کردی :4: وقتی چیزیو تکه تکه میکنی مگن قیمه قیمه کردی، اصلا میدونی چرا اسم خورشت قیمه شده قیمه؟ :5: چون اصل این خورشت پر از گوشت های تکه تکه شده یعنی قیمه قیمه شده اس و این بوده که اسمشو گذاشتن قیمه......

نمایش یا پنهان متنامروز یکی از سوالات امتحان اورالم این بودکه ازم پرسید اون چیکارس؟ منم گفتم he's a chef :9: فکر کنم در مورد تو پرسیده بود چون گفت سوم شخصه و اینجا نیست :4:

محتویات با عدالت در نقاط مختلف ماهیتابه تقسیم بشن

مطمئنی عدالتو تونستی برقرار کنیییییییی؟711 ببین تو که غذاتو درست کردی و رفتی، روح اون قارچ کوچیکه اون گوشه سمت راست ماهیتابه...دیدی؟ :5: همون که بغله اون تیکه گوجه بزرگه اس، آره همون :29: اومده بود اعتراض و میگفت منو خوب سرخ نکرده و نزاشته برشته شدم:4:

تخم بلدرچین

تو هم جز اون دسته از ادم هایی که تخم مرغ خام میخورن؟!.... وای فکرشممممممم :30:

مجبور شدم خوردمش

خوب کردی...همچین موقعی هر کی اذیتت کرد باید با چاقو رگشو بزنی تا یاد نگیره زین پس ادامه بده به کارش 286
    .
    .
    .
    نظر کارشناسی مهندسی شِف یا کوک :

آقا بیسار عالی...بیسار بیسیارررررررررررررررررررر :72: نمره ات بیستهههههه...... :39:
    خیلی هم خوشمزهههههه...من از این جور خواراک ها همیشه درست میکنمممم.... مخصوصا دَدی جونم اگر یه تخم مرغ بزنیم بهش خیلی دوست میدارهههههه....

عکس مراحلت خیلی خوب بود، مخوصا اون عکس حیاطی(حیاتی:4:) و مهم از درب قابلمه اگر نمیگیرفتی چه بسا ممکنه بود درب قابلمه هم ناراحت بشه :37:
    خلاصه تمیزی آشپزیت نمره 20 و تزیینتم بی شوخی هنرمندانه و ترو تمییز بود.... :72:
    من به وجود همچین دوستانی مثل شما افتخار میکنم و بی نهایت خوشحالم که شرکت کردیدددددددددددددددددد 280 بقیه اقایونا یاد بگیرنننننن :65:
    .
    .
    .
    جدی؟ غذایی مادر شوهری باید بسی خوشمزه باشد :4:

6 سپاس: jaj، hadi04، نغمه، تنها، gilas، ژنرال

• ماهی

نقل قول: jaj
    آفرین ماهی خانم

نقل قول: zrnznn
    دستتت درد نکنه......

قربونتون بشم :11:
    نقل قول: نغمه
    ماهی جون باید یه جور بنیه باشه درسته یا اسم دیگه ای داره

نمی دونم نغمه جون.خودم اسمشو گذاشتم مرغ پفکی.یه دوستی داریم که هتل داره.وقتی می رم می گه برو آشپزخونه هر چی دلت م یخواد درست کن.دفعه اول براشون پیتزا درست کردم.دفعه دوم اینو درست کردم خانوادگی اومده بودند عکس می گرفتند ازش.قرار شد توی منوشون اضافه ش کنن.با ذائقه ی این خارجیا خیلی جور در میاد چون اینا شکل و قیافه غذا براشون خیلی مهمه. :83:
    Ei Kiitos

:bahone: اون تخم بلدرچینات منو کشته :83:
    بی زحمت شما تمرین کن یه دونه کله از دروازه کازرون بخر درست کن ببینیم پتانسیل کله پزی رو داری یا نه :4:

7 سپاس: zrnznn، hadi04، نغمه، jaj، تنها، gilas، ژنرال

• mz56mz

ماهی,
    235-اون ماالشعير اسلامى هست يا با الكل؟
    236-اون سس فلفلى كه كنار غذاست خيلى تند يه نمونه سبز رنگش هم هست خعلى خعلى تند اون رو كيه ميخوره؟
    اووووووو جوگير بودم اينجا صندلى داغ نيست كه :10: :4:

چكار كردن بقيه دوستان ايول
    تنها خانم ، كاكو آرسام

8 سپاس: zrnznn، hadi04، نغمه، ماهی، jaj، تنها، gilas، ژنرال

• hadi04

برادر شَف من اولا قرمه قرمه نیست و قیمه قیمه اس ...خوشم میاد با اطمینان چندین بار هم این کلمه رو تکرار کردی

الان خیلی خوشحالی که یعنی سوتی گرفتی؟ :51: ایشالا دفعه بعد روی ادبیات فارسیمم کار میکنم تا خوراک خوشمزه تری بپزم :4:
    مطمئنی عدالتو تونستی برقرار کنیییییییی؟ ببین تو که غذاتو درست کردی و رفتی، روح اون قارچ کوچیکه اون گوشه سمت راست ماهیتابه...دیدی؟ همون که بغله اون تیکه گوجه بزرگه اس، آره همون اومده بود اعتراض و میگفت منو خوب سرخ نکرده و نزاشته برشته شدم

باهاش صحبت کردم همچین نظری نداشت دو حالت داره یا منافقه و پیش هر کس یه جور حرف میزنه یا اینکه موج زلزله گرفتتش داره هذیون میگه :bahone:
    تو هم جز اون دسته از ادم هایی که تخم مرغ خام میخورن؟!.... وای فکرشممممممم

نه بابا خام چیه ؟ بعد از اینکه تصویر برداری تموم شد همشونو گذاشتم سرجاش :23:

zrnznn,
    در کل نظر لطف شماست من قول داده بودم شرکنت میکنم و به قولم وفا کردم :3:
    جدی؟ غذایی مادر شوهری باید بسی خوشمزه باشد

اینو باید از گیلاسی نقل میکردی خانوم سوتی گیر :4:
    اون تخم بلدرچینات منو کشته

زنده باشی درد و بلات بخوره تو تخمشون :4:
    بی زحمت شما تمرین کن یه دونه کله از دروازه کازرون بخر درست کن ببینیم پتانسیل کله پزی رو داری یا نه

چنان کله پاچه ای برات بخرم که صفا کنی فقط فعلا بلدم بخرم هنوز نمیتونم بپزم :9:
    mz56mz,
    مخلصم کاکو محمود :8:

5 سپاس: zrnznn، jaj، تنها، gilas، ژنرال

• zrnznn

الان خیلی خوشحالی که یعنی سوتی گرفتی؟

نه به خدا :2: ....حدس زدم درست متوجه معنی قرمه و قیمه نشدید، همین :2: خوب منم یه زمانی نمیدونستم اینا رو بعد ها فهمیدم اتفاقا تو یه برنامه اشپزی تی وی داشت همین حرفا رو میزد و توضیح میداد قیمه یعنی چی.....

بعد از اینکه تصویر برداری تموم شد همشونو گذاشتم سرجاش

واقعا فقط واسه تزیینات استفاده کردی؟! 453 فکر کردم خوردیشوننننن رو این غذا...

و به قولم وفا کردم

مطمئن بودم شرکت میکنید .... مرسیییییییی:46: ...شما جز معدود اقایون هنرمندیدددددد:9:

اینو باید از گیلاسی نقل میکردی خانوم سوتی گیر

به خدا منظورم سوتی نبود:2:....بعدشم من وقتی سه نقطه (تو هر خط یه نقطه میگذارم ) میزارم یعنی طرف بحثم میره نفر بعدی و صحبتام با نفر قبلی تموم شده:9:

5 سپاس: hadi04، jaj، تنها، gilas، ژنرال

• hadi04

نه به خدا ....حدس زدم درست متوجه معنی قرمه و قیمه نشدید، همین خوب منم یه زمانی نمیدونستم اینا رو بعد ها فهمیدم اتفاقا تو یه برنامه اشپزی تی وی داشت همین حرفا رو میزد و توضیح میداد قیمه یعنی چی.....

میدونم بابا حالا چرا ناراحت میشی ای بابا !!!!!!!!!! دارم شوخی میکنم معنی قیمه و قورمه رو میدونستم خواستم نوآوری کرده باشم از این واژه ها هم واسه خنده استفاده میکنم من بخشی از شرکت کردنم در آشپزی جنبه طنز داره :4:
    واقعا فقط واسه تزیینات استفاده کردی؟! فکر کردم خوردیشوننننن رو این غذا...

آره بابا وگرنه خام کی میخوره ؟ :30:
    مطمئن بودم شرکت میکنید .... مرسیییییییی ...شما جز معدود اقایون هنرمندیدددددد

اِوا :9:
    به خدا منظورم سوتی نبود....

آره میدونم سوتی نبود حالا ناراحت نشو دیگه
    بعدشم من وقتی سه نقطه (تو هر خط یه نقطه میگذارم ) میزارم یعنی طرف بحثم میره نفر بعدی و صحبتام با نفر قبلی تموم شده

یا خود خدا یا آیت الله قرائتی :4: آخه من هنوز موفق نشده بودم داکیوممنتها ی شما رو مطالعه کنم !!!!!!!!آخه من از کجا باید بدونم وقتی تو چند تا نقطه میذاری و میری اون پایین مینویسی منظورن نفر بعدیه ؟ :37:

5 سپاس: jaj، zrnznn، تنها، gilas، ژنرال

• ماهی

mz56mz,
    :23: عمو تو رو خدا...
    بنده قارچا با پیازا رو با سس فلفل خوردم :4:
    چون که شازده مخلفات رو نمیخوره :10:
    hadi04,
    پختنش که کاری نداره.. فکر کنم اینجا کله ی نپخته دیدم یه بار می خرم آموزششو میذارم اینجا.. چیکار کنم دیگه احساس مسیولیت می کنم نسبت به آیندت داداش من :83:

5 سپاس: jaj، zrnznn، تنها، gilas، ژنرال

• تنها

hadi04,
    آقا هادی خیلی آشپزیتون با حال بود...کلی خندیدم :23:
    تا حالا ندیده بودم از تخم بلدرچین برای تزیین استفاده بشه :4:
    ولی آشپزیتون خیلی عالی بود آفرین :78:

5 سپاس: jaj، hadi04، gilas، ژنرال، zrnznn

• hadi04

تنها,
    لطف داری شیدا جان البته این فقط یه چشمه از کارای منه من ماشالا ماشالا یه طاقه پارچه هستم واسه خودم از هر انگشتم صد تا قطره آب میفته :bahone:

3 سپاس: jaj، gilas، zrnznn

• gilas

جدی؟ غذایی مادر شوهری باید بسی خوشمزه باشد

مادر شوهر نه مادر شووور اینا فرق فکوله :4:
    نمایش یا پنهان متن
    مادر شووورم :8:

4 سپاس: jaj، zrnznn، نغمه، مستانه

• zrnznn

نقل قول: gilas
    مادر شووور

الهیییییی دلم براش تنگیدهههههههه..... :90: دیگه پس صددرصد باید خوشمزه باشههههه :4:

یا خود خدا یا آیت الله قرائتی

طاقه پارچه

:83:

3 سپاس: jaj، gilas، ماهی

• jaj

داشتم فکر می کردم یه هفته گذشت و من هنوز شرکت نکردم
    امیدوارم تا دقیقه 90 برسم به مسابقه :4:

1 سپاس: gilas

• gilas

خوراک سبزیجات و مرغ

مواد لازم
    مرغ
    هویج
    لوبیا سبز
    نخود
    پیاز
    ذرت

مرغ رو برش های طولی تکیه میکنیم و با نمک و فلفل و آبلیمو مزه دار میکنیم
    پیاز ، هویچ و لوبیا سبز را ببه صورت خلال های یک انداره خورد میکنیم و به ترتیب سختی در کره تفت میدهیم
    مرغ را اضافه میکنیم و بعد از طلایی شدن مرغ نخود و ذرت از قبل پخته شده را اضافه میکنیم

5 تا 10 دقیقه درب ظرف را میگذاریم
    بعدش نوش جان کنید :4:

تصویر در دسترس نیستخوراک سبزیجات و مرغ

تصویر در دسترس نیستخوراک سبزیجات و مرغ

8 سپاس: ماهی، jaj، garfild، ژنرال، نغمه، تنها، مستانه، zrnznn

• gilas

کیک اسفنجی

مواد لازم :

آرد 300 گرم
    تخم مرغ 6 عدد
    پودر قند 300 گرم
    وانیل نصف قاشق چای خوری
    بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
    آب جوش نصف پیمانه
    نمک یک چهارم قاشق چای خوری

تصویر در دسترس نیستکیک اسفنجی

طرز تهیه :

ابتدا زده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم و سفیده تخم مرغ را با هم زن میزنم تا سفیده سفید و یک دست شود بعد نصف پودر قند رو به سفیده اضافه میکنیم و با همزن میزنمی تا سفیده حجیم شود .

در ادامه زرده تخم مرغ را با وانیل و نصف باقی مونده پودر قند مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا زده سفید رنگ شود

بعد از آن آب جوش را به مخلوط زرده اضفه میکنیم و سریع با همزن میزنیم

سپس سفیده و زده را با هم مخلوط کرده به آرامی هم میزنیم تا پف سفیده از بین نرود و در آخر آرد و بکینگ پودر را اضافه میکنیم

تصویر در دسترس نیستکیک اسفجی

ته و دیواره قالب را چرب میکنیم و مواد را داخل آن میریزم و در فر از قبل گرم شده 150 درجه به مدت 1 ساعت قرار میدهیم

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

بعد از سر شدن میتونید بینش خامه بمالید من موقع صرف بینش خامه نسکافه ای زدم خیلی هم عااالی :10:

7 سپاس: ماهی، jaj، garfild، ژنرال، نغمه، مستانه، zrnznn

• ماهی

gilas,
    به به... :78:
    zrnznn,
    نجمه گلی من یه سوال دارم.
    دیشب زولبیا درست کردم..خیلی مزه ش عالی شده بود چون از یه مخمر ویژه استفاده کردم :4: فقط یه اشکالی داشتم و اون این بود که ئقتی می خواستم خمیرو توی روغن بریزم خمیر میرفت ته ظرف و نمی تونستم گردش کنم.بعدش پف می کرد میاومد روی روغن.شکلش نا منظم میشد.علتش چی هست؟
    البته خیلی مزه ش عالی شده بود.قیافه ش هم بد نبود ولی اونجوری که می خواستم گرد گرد باشه و دایره های هم مرکز باشه نمیشد. :37: میشه آموزش زولبیا رو بذاری؟

5 سپاس: jaj، ژنرال، gilas، نغمه، zrnznn

• jaj

منم کیک می خوام :79:

گشنمه 368 368 368 368 368

2 سپاس: gilas، zrnznn
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: