واووووووو گیلاس جون چه کردههههه افرین آفرین.... باشه ماهی جون میام میگم ...حفظم نیست ولی یه بار زولبیای خودم هم خراب شد ولی مشکلم این بود که سفت شده بودن زیادی که بعدها فهمیدم نشاسته ای که به کار برده بودم براشون کهنه بوده و سر های بعدی که درست کردم نشاسته تازه گذاشتم خوب شد....بزار بیام طرز تهیه اشو نیگاه کنم ببینم نکته ای در این مورد که گفتی نوشتم یا نه.....
مواد لازم مثل همون لازانیای ورقه ای هست فقط این بار به جای اینکه مواد رو لایه لایه بریزیم داخل یه ورقه از لازانیا میریزیم با مقداری پنیر پیتزا و لوله میکنیم و داخل فر میزاریم.
ابتدا تخممرغها را با همزن برقي به هم ميزنيم تا كف كند. سپس ادويهها، زعفران، آبليمو و شير را به آن اضافه كرده و با قاشق مخلوط ميكنيم. آرد را با بيكينگ پودر مخلوط كرده به همراه آرد سوخاري، نمك و فلفل و روغن مايع را به مواد اضافه ميكنيم و تا آخر كار با همزن برقي همه را به هم ميزنيم.
ژنرال
قارچم بذاری کنارش دیگه چه شود
zrnznn
افرین آفرین....
باشه ماهی جون میام میگم ...حفظم نیست
ولی یه بار زولبیای خودم هم خراب شد ولی مشکلم این بود که سفت شده بودن زیادی که بعدها فهمیدم نشاسته ای که به کار برده بودم براشون کهنه بوده و سر های بعدی که درست کردم نشاسته تازه گذاشتم خوب شد....بزار بیام طرز تهیه اشو نیگاه کنم ببینم نکته ای در این مورد که گفتی نوشتم یا نه.....
zrnznn
ماهی جون میدونی که همین مخمر هات صندلی داغتو داغ کرد
gilas
قارچشو چند شب قبلش ذرت مکزیکی درست کرده بود موجود نبود
چه کرده ؟؟
دستت ندرده
نغمه
و من ا.. توفیق
jaj
و من ا.. توفیق
طیب الله انفسک بالخیر
ماهی
ماهی جون میدونی که همین مخمر هات صندلی داغتو داغ کرد
یه نه کوچولو می گفتم تموم میشد میرفت پی کارشا...
نغمه
والعافیه
تنها
مواد لازم مثل همون لازانیای ورقه ای هست فقط این بار به جای اینکه مواد رو لایه لایه بریزیم داخل یه ورقه از لازانیا میریزیم با مقداری پنیر پیتزا و لوله میکنیم و داخل فر میزاریم.
مگس
تنها
آفرین گیلاسی عالیه
شما همیشه غذای نونی میخورید
gilas
خیلی خوشمزه است
90% مواقع
ظهرها بیشتر برنجی شبا هم نون که سبک تر باشه
gilas
با رسم شکل و نمودار مخصوص مادر شووورم
مواد لازم:
تخممرغ: 3 عدد
شير: دوسوم ليوان
آرد: يك ليوان حدود 160 گرم
بيكينگپودر: يك قاشق چايخوري
پودر كاري: يك دوم قاشق چايخوري
زنجبيل: يك دوم قاشق چايخوري
آب ليموترش تازه: 3 قاشق غذاخوري
زعفران آبكرده: يك دوم قاشق غذاخوري
نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
روغن مايع: 3 قاشق سوپخوري
آرد سوخاري اسپايسي: 3 قاشق غذاخوري
سوسيس كراكف: يك عدد
▧ تصویر در دسترس نیستبنيه كراكف ( لهستانی )
طرز تهیه :
ابتدا تخممرغها را با همزن برقي به هم ميزنيم تا كف كند. سپس ادويهها، زعفران، آبليمو و شير را به آن اضافه كرده و با قاشق مخلوط ميكنيم. آرد را با بيكينگ پودر مخلوط كرده به همراه آرد سوخاري، نمك و فلفل و روغن مايع را به مواد اضافه ميكنيم و تا آخر كار با همزن برقي همه را به هم ميزنيم.
در اين مرحله كراكف را به شكل حلقههايي به ضخامت نيمسانتيمتر برش داده، داخل مايه قرار میدهیم و بهد در روغن سرخ ميكنيم.
▧ تصویر در دسترس نیست
باشد که مورد توجه آن والده محترمه قرار گیرید
jaj
یه سوال این کراکف چه فرقی با بقیه سوسیس ها داره
zrnznn
چه قدر خوبه که اینقده استقبال میشه....دستتتون درد نکنه
ژنرال
اوه...
gilas
ما هم فکر کردیم فرق داره اما بجز رسم نمودارش هیچ فرق خاصی نداشت
البته سایزش هم متفاوته
jaj
ژنرال