₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » زلزله 6/1 ریشتری در ایلام +چندخبـــر
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » زلزله 6/1 ریشتری در ایلام +چندخبـــر
1 2 3

بدون عکس

زلزله 6/1 ریشتری در ایلام +چندخبـــر

2875 بازدید، 48 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

زمین‌لرزه‌ای به قدرت 6.1 ریشتر صبح‌ امروز منطقه مورموری در جنوب استان ایلام را لرزاند.

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام این زمین لرزه به قدرت 6.1 ریشتر در مورموری گزارش شده است و در عمق 10 کیلومتری زمین رخ داده است.

تصویر در دسترس نیست

از دیروز منطقه مورموری شاهد چندین زمین‌لرزه بود و همین مساله باعث ایجاد آمادگی در بین مردم و همچنین نیروهای امدادی شده است. طبق اعلام منابع رسمی تاکنون 60 نفر در این زلزله مجروح شده‌اند که حال 3 نفر وخیم است.هم اکنون امدادگران هلال احمر، نیروهای بسیج و سپاه پاسداران و همچنین نیروهای انتظامی در حال رسیدگی به امور زلزله‌زدگان و امدادرسانی به مردم می‌باشند.

گرمی هوا و قطعی آب ،برق و تلفن از مشکلات عدیده مردم زلزله‌زده در شرایط فعلی به حساب می‌آید.

تصویر در دسترس نیست

زمین‌لرزه‌ای شمال خوزستان تا اهواز را لرزاند

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، این زلزله راس ساعت 7 و 2 دقیقه اتفاق افتاد و در بخش‌هایی از شمال خوزستان، دزفول،‌ اندیشمک، اهواز به خوبی احساس شد.

هنوز از خساراتی که این زلزله وارد کرده، گزارشی در دست نیست و جمعیت هلال احمر و ستاد حوادث غیرمترقبه استان خوزستان در حال بررسی خسارت این زلزله هستند.

این ستاد از مردم درخواست کرده که آرامش خود را حفظ کنند.

تصویر در دسترس نیست

"نارنجی" شهر موشها 30 سال بعد

مرضیه برومند، کارگردانی این فیلم سینمایی کودک، را بر عهده دارد و علی سرتیپی و منیژه حکمت نیز تهیه کنندگان این فیلم هستند.

اکران این فیلم از ۲۹ مرداد در سینماهای کشور آغاز خواهد شد.
    تصویر زیر رونمایی از نارنجی 30 سال بعد است.

2 تصویر این بخش در دسترس نیستاین خانواده در هفته 80 بطری شیرخشک می‌خرند!

یک مادر انگلیسی در یک سال دو بار زایمان نموده و حال صاحب 4 نوزاد است.بررسی‌ها نشان می‌دهند، این خانواده که با شوک ناگهانی مواجه شده‌اند مجبور به خرید 80 بطری انواع شیر و همین طور تعویض 175 پوشک در هر هفته هستند

یک خانواده به طور ناگهانی با تعداد زیادی نوزاد مواجه شده‌اند که باعث هزینه بالایی برای مراقبت از آنها شدن.

یک مادر انگلیسی در یک سال دو بار زایمان نموده و حال صاحب 4 نوزاد است.

تصویر در دسترس نیست

گفتنی است، این مادر 3 ماه بعد از تولد فرزند اول خود در آزمایش متوجه بارداری 3 فرزند دیگر شده و 9 ماه بعد از تولد اولین فرزند خود 3 نوزاد دیگر بدست آورده.

تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متن

بررسی‌ها نشان می‌دهند، این خانواده که با شوک ناگهانی مواجه شده‌اند مجبور به خرید 80 بطری انواع شیر و همین طور تعویض 175 پوشک در هر هفته هستند.

3 قلوهای این خانواده در هفته‌ی 33 بارداری مادرشان با روش سزارین بدنیا آمده‌اند اما از شرایط جسمانی سالمی برخوردار هستند.

کارشناسان این نوع زایمان‌های غیرعادی را نتیجه جهش‌های ژنتیکی در مادران این کودک‌ها معرفی کرده‌اند.

تصویر در دسترس نیست

ذبح‌ یک‌ سوری‌ توسط‌ خواننده‌ انگلیسی‌

یک خواننده ۲۳ ساله انگلیسی در سفر به سوریه به گروه تروریستی داعش پیوسته است.

خواننده انگلیسی که به عضویت گروه تروریستی داعش درآمده تصویری از ذبح یک شهروند سوری در صفحه اجتماعی خود منتشر کرد.

تصویر در دسترس نیست

این خواننده که «عبدالماجد عبدالباری» نام دارد، به تازگی تصاویری را منتشر کرده که در آن سر یک شهروند سوری را در شهر الرقه در دست گرفته است.

تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متن
    از سوی دیگر هواداران گروه تکفیری داعش روز پنج‌شنبه اعلامیه‌های این گروه را در خیابان آکسفورد شهر لندن توزیع کردند و از مغازه داران خواستند انگلیس را ترک کرده و به دولت جدید داعش بپیوندند. خیابان آکسفورد از مراکز اصلی کسب و کار مسلمانان شهر لندن است.

افراطی‌های هوادار داعش در حالی که در پای پوستر داعش مبنی بر «ظهور عصر جدید» ایستاده بودند از «فداکاری‌هایی» سخن می‌گفتند که به گفته آن‌ها در خاورمیانه روی داده است.

براساس گزارش روزنامه دیلی میل نه نقل از یک موسسه انگلیسی مبارزه با تروریسم، هم اکنون حدود ۵۰۰ شهروند انگلیسی به عضویت گروه داعش درآمده‌اند.

تصویر در دسترس نیست

بهنام تشکر به همراه همسر و فرزندش کاوه.

تصویر در دسترس نیست

6 سپاس: zrnznn، دلشاد، jaj، Holtek، Kishe Mehr، شایسته

• zrnznn

نقل قول: pAshMak
    زمین‌لرزه‌ای شمال خوزستان

این زلزله راس ساعت 7 و 2 دقیقه اتفاق افتاد

آخ اخ...من داشتم مطالعه میکردممممممممم 314 ببین چی بود که هر چی ادم خاب آلوه همه گفتن با لرزشش بیدار شدیم....دوستایی که از ایلام میان میگن سه ساعت مسیرشه با دزفول...حالا دقیق به کیلومتر نمیدونم، ببین چقدر شدید بوده که با این فاصله ما به خوبی احساسش کردیم :2: خدا رحم کرده تلفاتی نداشته تو مرکز زلزله خوشبختانه

یه مدت طولانی حدود چند دقیقه بود و مدام زمین تکون میخورد....هیجان خاصی داشتتتتتتت :9:
    .
    .
    .
    یک مادر انگلیسی در یک سال دو بار زایمان نموده

:heehee:
    بهنام تشکر

نمیشه مدل موهاشو عوض کنه و این بغل سرشو هم اندازه بالای سرش نزاره؟:4:

3 سپاس: pAshMak، jaj، Holtek

• pAshMak

نقل قول: zrnznn
    آخ اخ...من داشتم مطالعه میکردممممممممم ببین چی بود که هر چی ادم خاب آلوه همه گفتن با لرزشش بیدار شدیم....دوستایی که از ایلام میان میگن سه ساعت مسیرشه با دزفول...حالا دقیق به کیلومتر نمیدونم، ببین چقدر شدید بوده که با این فاصله ما به خوبی احساسش کردیم خدا رحم کرده تلفاتی نداشته تو مرکز زلزله خوشبختانه

یه مدت طولانی حدود چند دقیقه بود و مدام زمین تکون میخورد....هیجان خاصی داشتتتتتتت

خیلی وحشتناکه ..خداروشکر که نصف شب نبود وگرنه تلفات بیشترمیشد

هیجان داشت؟؟؟ :13:

2 سپاس: zrnznn، jaj

• دلشاد

خدا خودش کمک کنه :48:
    2 سپاس: pAshMak، jaj

• zrnznn

خیلی وحشتناکه ..خداروشکر که نصف شب نبود وگرنه تلفات بیشترمیشد

اره میگفت چون تو مرکز زلزله همون ایلام از دیشب پس لرزه داشته مردم امادگیشو داشتن...

اره دیگه بامزه بود :9:....اینکه احساس کنی تو یه ظرفی و اون ظرفه داره تکون تکون میخوره.... :9:

• pAshMak

اره میگفت چون تو مرکز زلزله همون ایلام از دیشب پس لرزه داشته مردم امادگیشو داشتن...

خداواقعا بهشون رحم کرده چون شدت خیلی بالاست

اره دیگه بامزه بود ....اینکه احساس کنی تو یه ظرفی و اون ظرفه داره تکون تکون میخوره....

آخیییییییییی پس احساس بودن توی گهواره کودکی بهت دست داده :24:

1 سپاس: jaj

• pAshMak

تعداد مصدومان زلزله به ۸۰ نفر رسید/حال همه خوب است/ ۴۰ زمین لرزه از صبح تاکنون

رئیس اورژانس کشور گفت: تعداد مصدومان زلزله مورموری به ۸۰ نفر رسید.حال همگی خوب است و ۳۰ نفرشان مرخص شده‌اند، تنها نگرانی تأمین آب آشامیدنی سالم است ضمن اینکه از صبح تا حالا ۴۰ زمین لرزه دیگر این منطقه را لرزانده است.
    خبرگزاری فارس: تعداد مصدومان زلزله به ۸۰ نفر رسید/حال همه خوب است/ ۴۰ زمین لرزه از صبح تاکنون

امین صابری نیا در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس افزود:‌ کار انتقال مصدومان زلزله به خوبی در حال انحام است و تاکنون 80 نفر از مصدومان به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.حال همگی آنها خوب است و جای نگرانی وجود ندارد، هیچ کشته‌ای نیز تاکنون نداشته ایم.

وی گفت: از تعداد 80 مصدوم این زلزله 36 نفر در مرکز بهداشتی- درمانی مورموری منتقل شدند که 16 نفرشان مرخص شدند و 30 نفر دیگر هنوز تحت درمان هستند.

رئیس اورژانس کشور ادامه داد: 30 نفر از مصدومان نیز به بیمارستان آبدانان منتقل شدند که از این تعداد نیز تاکنون 14 نفر مرخص شده اند.

وی اضافه کرد: تعدادی از مصدومان نیز با وسایل شخصی به مراکز درمانی منتقل شده‌اند، 2 نفر از مصدومان نیز با آمبولانس به بیمارستان گنج علیان دزفول منتقل شدندکه یکی یک زن 40 ساله است که ضربه مغزی شده است اما هوشیاری و حال نسبتاً خوبی دارد و جای نگرانی نیست.

وی افزود: مصدوم دیگری که به دزفول منتقل شد یک مرد 29 ساله است که از ناحیه گردن دچار پارگی شده است که در حال درمان است.

صابری نیاز گفت: نکته مهم در این زلزله این است که از صبح تاکنون 40 پس لرزه در مورموری رخ داده است که بزرگترین آنها ساعت 9 و 45 دقیقه به بزرگی 6 ریشتر بوده است.

وی گفت: تنها نگرانی ما اکنون تأمین آب آشامیدنی برای زلزله زدگان و پیشگیری از بیماریهای محیطی است.

وی ادامه داد: نیروهای بهداشتی و درمانی و اورژانس در منطقه مستقر و در حال آماده باش هستند و هم اکنون 17 آمبولانس و یک اتوبوس آمبولانس در مورموری مستقر است.

3 سپاس: jaj، Kishe Mehr، دلشاد

• jaj

کارشناسان این نوع زایمان‌های غیرعادی را نتیجه جهش‌های ژنتیکی در مادران این کودک‌ها معرفی کرده‌اند.

مطمئنی نتیجه جهش‌های ژنتیکی در مادران این کودک ها است

به پیشگیری و تنظیم خانواده مربوط نیست :25: :29:
    نمایش یا پنهان متناین کودکام چند تا مادر دارند که براش جمع بسته شده :4:

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: jaj
    مطمئنی نتیجه جهش‌های ژنتیکی در مادران این کودک ها است

به پیشگیری و تنظیم خانواده مربوط نیست

ازاین جهت میگه جهش ژنتیکی که معمولا بعداز هرزایمان رحم بین 3 تا6 ماه

زمان میبره برگرده به حالت طبیعی خودش.وآمادگی برای باردازی مجدد

این خانم علاوه بر بارداری زودهنگام، چندقلو هم آورده پس بخاطر تولید بیش از یک تخمک

جهش ژنتیکی داشته

این کودکام چند تا مادر دارند که براش جمع بسته شده

کلا چنین کودکانی که با چنین فواصلی بدنیا میان مدنظر گرفته شده...

به همین دلیل جمع بسته :46:

• jaj

ازاین جهت میگه جهش ژنتیکی که معمولا بعداز هرزایمان رحم بین 3 تا6 ماه

زمان میبره برگرده به حالت طبیعی خودش.وآمادگی برای باردازی مجدد

من فکر می کردم این فاصله 3 تا 6 هفته است :9:

2 سپاس: pAshMak، Holtek

• Holtek

زلزله

خدار رو شكر تلفاتي نداشته :48:
    یه مدت طولانی حدود چند دقیقه بود و مدام زمین تکون میخورد....هیجان خاصی داشتتتتتتت

نجمه هيجان خاصش تو كجاش بود ؟ :37:

يعني اين سمت راستيه فقط سه ماه بزرگتره ؟ :37:
    تصویر در دسترس نیست

• pAshMak

.
    من فکر می کردم این فاصله 3 تا 6 هفته است

بعداز حاملگی تا 6 هفته هنوز خانم دچارخونریزی های بعد از بارداری هست

وبعد تازه رحم شروع میکنه به بازسازی

نقل قول: Holtek
    يعني اين سمت راستيه فقط سه ماه بزرگتره ؟

نه دیگه سه ماهه بوده مامانش دوباره باردارشده وسه قلوها رو6 ماهه دنیاآورده

یعنی بچه ها 9 ماه باهم تفاوت سنی دارن.

2 سپاس: jaj، Holtek

• Holtek

نه دیگه سه ماهه بوده مامانش دوباره باردارشده وسه قلوها رو6 ماهه دنیاآورده
    یعنی بچه ها 9 ماه باهم تفاوت سنی دارن.

آها ايجوري بوده پس .
    من فکر می کردم این فاصله 3 تا 6 هفته است

جلال عجله نكن بموقش ياد ميگيري :10:

• pAshMak

آها ايجوري بوده پس .

بلههههه اینجوریاست :24:

جلال عجله نكن بموقش ياد ميگيري

حرف استاد رضاروگوش کن :5:

• Kishe Mehr

پارسال نصف شب زلزله اومد و توی اتاق خوابیده بودم یهو دیدم 4 دست و پا نشستم و دارم چپ و راست میشم! کمدی هم که کنارم بود داره به چپ و راست تکون میخوره! :18: اون موقع فکر کردم سرم داره گیج میره. خلاصه خوابیدم، فرداش دیدم دارن میگن دیشب زلزله اومده :4:

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    پارسال نصف شب زلزله اومد و توی اتاق خوابیده بودم یهو دیدم 4 دست و پا نشستم و دارم چپ و راست میشم! کمدی هم که کنارم بود داره به چپ و راست تکون میخوره! اون موقع فکر کردم سرم داره گیج میره. خلاصه خوابیدم، فرداش دیدم دارن میگن دیشب زلزله اومده

تقصیرخودت نیست بخاطر آب وهوای شیرازه

ذاتا تنبل میکنه :25:

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

تقصیرخودت نیست بخاطر آب وهوای شیرازه

ذاتا تنبل میکنه

باور کن خیلی بد بود. عین مشک رو که چپ و رسات میکنن شده بودم. خدا رو شکر کردم که کمد کناریم نیفتاد روم! آخه روی زمین هم خوابیده بودم :68:

میگن تنبل بودن شیرازیا بخاطر خاصیت جغرافیائیشه. چون دریاچه نمک نزدیک شیرازه، این باعث شده مردم اینجوری بی حال باشن! البته این بی حالی دلیل نمیشه که باحال نباشیما :16:

• pAshMak

. عین مشک رو که چپ و رسات میکنن شده بودم

اونوقت این یعنی چی؟ :28:

خدا رو شکر کردم که کمد کناریم نیفتاد روم! آخه روی زمین هم خوابیده بودم

زورت میومد دوقدم تکون بخوری بری اونورتر :22:

میگن تنبل بودن شیرازیا بخاطر خاصیت جغرافیائیشه. چون دریاچه نمک نزدیک شیرازه، این باعث شده مردم اینجوری بی حال باشن! البته این بی حالی دلیل نمیشه که باحال نباشیما

ببخشیدااااااااا پس مردم قم دیگه تکون نباید بخورن....ولی ماشاالله امیر

بچه قم هستش ولی خیلی هم زبروزرنگ :72:

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

اونوقت این یعنی چی؟

تحت تاثیر زلزله هستم همچنان، بخاطر همین راست رو نوشتم رسات :51:
    زورت میومد دوقدم تکون بخوری بری اونورتر

آخه خواب خیلی عزیزه :8:
    نمایش یا پنهان متنعزیزم یه بار دیگه بخون متنمو :22: نوشتم که فکرکردم سرم داره گیج میره :43:

• SaMaN TaJ

زلزله 6/1 ریشتری در ایلام

مثل لعلو بود...ما هم حسش کردیم :4:
    اول فکر کردم دارن بیدارم میکنن،یهو بیدار شدم دیدم به صورت خیلی لایت دارم تاب میخورم :4:بعد که به لوستر نگاه کردم فهمیدم لزلزس :4: ولی به حالت لایت بازم گرفتم خوابیدم،گفتم فوقش میمیرم دیگه :23: بعد که رفتم سر کار فهمیدم که مرکزش ایلام بوده

2 سپاس: pAshMak، Kishe Mehr
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: