ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
جــادوی جـــادوگــــر در محک + چندخبـــر
pAshMak
همچنین در صفحه فیسبوک محک آمده است:
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
علی کریمی را با خاطرات و یادهای زیادی میشناسیم. لژیونر ایران در تیم بایرن مونیخ، بازی ساز و دریبل زن تیم ملی که بازی تکنیکیاش او را به جادوگر فوتبال ایران مشهور کرد و سومین بازیکن تاریخ ایران از نظر تعداد بازی ملی و همچنین سومین گلزن برتر تیم ملی، همه و همه یادگارهایی است که کریمی با پیراهن شماره 8 اش به یادگار گذاشت.و اینک یک یادگار شیرین دیگر در دل تمامی اعضای خانواده بزرگ محک و تمامی نیکوکارانی که دغدغه کودکان مبتلا به سرطان را دارند. کریمی «پیراهن شماره 8» را در روز برگزاری بازار تابستانه موسسه محک به کودکان مبتلا به سرطان هدیه کرد و با حضور خود در بخشهای درمانی بیمارستان فوق تخصصی محک با آنها عکس یادگاری گرفت، بحثهای تخصصی فوتبال کرد، به نظراتشان درباره تیمهای محبوبشان گوش داد و لحظاتی پر از خاطرات شاد و خوب را برای کودکان و خانوادههایشان رقم زد.
به امید آنکه با همیاری تمامی انسانهای نیکاندیش جهان برای همیشه با سرطان کودکان خداحافظی کند.
▧ تصویر در دسترس نیست
قهرمان پاورلیفتینگ ایران در شارجه باربری میکند !
مهدی صادقپور ، اهل گناوه و قهرمان پاورلیفتینگ ایران است و به تازگی (اردیبهشتماه) موفق شد با قهرمانی در مسابقات جایزهی بزرگ گرجستان، جواز ورود به مسابقات جهانی این رشته را که در ماه شهریور در استرالیا برگزار میشود، کسب کند.
او با انتشار عکسی از خودش در حال باربری نوشت:عاقبت ورزش و قهرمان شدن ، حمالی است در گرمای 50 درجه شارجه .لعنت به من که زندگیم را روی ورزش گذاشتم دوست دارم اونقدر شِر کنید این عکسو شاید به دست مسئولان در خواب رفته برسد و برای دیگر قهرمانان چاره ای بیاندیشند
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستمرگ یک کارگر براثر ضرب و شتم ماموران سد معبر
علی چراغی کارگری که بر اثر ضرب و شتم توسط ماموران گشت سد معبر منسوب به ناحیه ۴ منطقه ۴ شهرداری تهران به مدت یک هفته در بیمارستان بستری شده بود، سرانجام روز پنجشنبه ۲۳ مردادماه در بیمارستان نورافشار تهران جان باخت.
خانواده «علی چراغی»، کارگر ۴۱ سالهای که صاحب چهار فرزند است درباره اتفاقات منجر به فوت او گفتهاند که او روز ۱۶ مرداد به همراه پسر ۱۴ ساله به خیابان تهرانپارس رفته بود که در ساعت ۱۰ صبح حوالی اتوبان باقری نبش خیابان ۱۹۶ غربی با ماموران شهرداری درگیر میشود.
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
ابوالفضل چراغی، پسر ۱۴ ساله علی چراغی درباره روز حادثه میگوید من و پدرم سوار بر وانت کنار خیابان در حال حرکت بودیم که ناگهان یک وانت سدمعبر ناحیه چهار منطقه ۴ مقابل ماشین ما پیچید و راه را بست. چهار ماموری که از اتومبیل پیاده شدند از پدرم خوستند که پیاده شود. من به در خواست پدرم در وانت ماندم و از داخل مکالمه آنها را میشنیدم. یک مامور به پدرم گفت که وانت توقیف است. پدرم اصرار داشت که شما حق توقیف ماشین را ندارید و باید با پلیس ۱۱۰ تماس بگیریم. پدرم شروع به تماس با پلیس کرد که در این هنگام چند مامور همزمان با پدرم درگیر شدند و یکی از آنان از پشت دستهای پدرم را گرفت و سایرین مشغول ضرب و شتم او شدند. هنگامی که من مشغول پیاده شدن از ماشین بودم دیدم که یکی از ماموران با «پنجه بکس» به سمت چپ سر پدرم ضربهای وارد کرد و پدرم به زمین افتاد. من قصد نزدیک شدن به پدرم را که بیهوش روی زمین افتاده بود را داشتم اما ماموران به گمان اینکه پدرم تمارض میکند ضربهای به من زدند و اجازه نزدیک شدن به پدرم را ندادند اما بعد از دخالت کسبه محل، هر چهار مامور سوار بر وانت از صحنه گریختند.
بنابراین گزارش؛ خانواده مقتول پروندهای را در کلانتری ۱۲۶ تهرانپارس تنظیم میکنند و ۱۱ نفر از کسبه و اهالی محل نیز در این خصوص شهادت دادند.
در تاریخ ۱۸ مرداد پیش از مرگ این کارگر پزشکی قانونی درباره این پرونده گزارش داده است که «طبق مندرجات پرونده بالینی در تاریخ ۱۶ مرداد در پی اصابت جسم سخت مصدوم دچار ضایعات زیر شده است. یک: کاهش سطح هشیاری. دو: خونریزی در نواحی گیجگاهی و آهیانه و پیشانی سمت چپ جمجمه و کوفتگی بافت مغزی در نواحی گیجگاهی و آهیانهای سمت راست جمجمه که تحت عمل جراحی قرار گرفته است.»
محمد چراغی برادر کارگر مقتول گفت: در ساعت ۱۳ و سی دقیقه روز پنجشنبه ۱۶ مرداد برادرم را به بیمارستان امام حسین منتقل کردیم. تشخیص اولیه پزشکان «شکستگی شدید جمجمه» بود که به سرعت او را به اتاق عمل منتقل کردند اما پس از عمل جراحی چون بخش مراقبتهای ویژه (آی سی یو) این بیمارستان تخت خالی نداشت او را در بخش عمومی بستری کردند و در ساعت ۱۲ شب نیز مجددا او را به اتاق عمل بردند و بامداد جمعه مجددا او را به بخش عمومی منتقل کردند. اما روز یکشنبه ۱۹ مرداد ترجیح دادیم برادرم را در بیمارستان خصوصی نورافشان بستری کنیم که تلاش پزشکان این بیمارستان نیز ثمری نداشت و سرانجام در روز پنجشنبه ۲۳ مرداد برادرم فوت کرد.
گفتنی است، خانواده مقتول در این خصوص پروندهای را در شعبه ۱۰ بازپرسی مجتمع جنایی تهران تشکیل دادهاند.
▧ تصویر در دسترس نیست
تنها پل کج جهان
پل ارتباط دهنده دو سمت رودخانه تیمز در شهر لندن که با نام پل گیتزهد شناخته می شود،دو منطقه گیتزهد در ساحل جنوبی و کوئی ساید در ساحل شمالی را به هم متصل کرده و نکته جالب در خصوص آن اینست که در هنگام عبور قایق و کشتی این پل به شکل مورب بالا می رود و به همین دلیل نام تنها پل کج جهان را به آن داده اند.
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستماجرای مسلمان شدن بازیگرانگلیسی
«امیلی فرانسوا» در خانوادهای مسیحی متولد شد و در کودکی با بازی در فیلمی به کارگردانی «انگ لی» به شهرت رسید. او میگوید مطالعه قرآن را از روی لجاجت با یکی از دوستان مسلمانش آغاز کرد تا بتواند از آن ایراد بگیرد اما نمیدانست...
«مریم فرانسوا سرا» مشهور به «امیلی فرانسوا» نویسنده، روزنامهنگار، بازیگر و هنرپیشه انگلیسی است. او بازیگری را از سال 1990 یعنی از سن هفت سالگی و با بازی در فیلم «حس و حساسیت» به کارگردانی «انگ لی» آغاز کرد.
▧ تصویر در دسترس نیست
مریم فرانسوا در کنار کیت وینسلت در فیلم «حس و حساسیت»
▧ تصویر در دسترس نیست
ولی برحسب اتفاقی جالب در سال 2003، در سن21 سالگی مسلمان شد. در سال 1990 یعنی در سن هفت سالگی در فیلم «حس و حساسیت»به کارگردانی «انگ لی» بازی کرد.
▧ تصویر در دسترس نیست
وی هم اکنون نماینده دانشگاه اسلامی آکسفورد است و با حجاب اسلامی در برنامههای مختلف تلویزیونی با موضوع جایگاه زنان مسلمان در جامعه حضور مییابد.
نمایش یا پنهان متن
مابقی ماجرا را از زبان «مریم» میشنویم:
*یک کاتولیک نه چندان معتقد بودم
پس از آنکه از دانشگاه کمبریج فارغالتحصیل شدم به دین اسلام مشرف شدم. پیش از آن، من یک کاتولیک نه چندان معتقد بودم، به خدا اعتقاد داشتم ولی نسبت به چهارچوب دین یک بیاعتمادی در من وجود داشت.
*از روی لجاجت با یکی از دوستان مسلمانم و یافتن اشتباه در قرآن خواندن آن را آغاز کردم
در فرایند مسلمان شدنم، قرآن برای من نقش محوری داشت، در ابتدا ازروی لجاجت و دشمنی به قرآن نزدیک شدم، با این عنوان که به یکی از دوستان مسلمانم اثبات کنم اشتباه میکند ولی به مرور با علاقه و ذهن بازتری شروع به خواندن آن کردم.
*خواندن سوره حمد و تأثیر شگرفش بر من، مرا به خواندن بقیه قرآن ترغیب کرد
در ابتدا سوره حمد را که خواندم و دیدم که مخاطبش همه نوع بشر است و همین از نظر روانی تأثیر شگرفی بر من گذاشت و باعث شد تا خواندن قرآن را ادامه دهم. قرآن درست به همان زبانی صحبت میکرد که در انجیل صحبت شده بود و برای من قابل تشخیص بود ولی به روشی کاملا متفاوت!
*قرآن از من انسان بالغ و مسئولیتپذیری ساخت
به مرور بسیاری از تردیدهایی که نسبت به مسیحیت داشتم برایم روشن شد.قرآن از من انسان بالغی ساخت که ناگهان متوجه شدم که سرنوشت و اعمال من نتیجه همان چیزهایی است که من به تنهایی مسئول آنها هستم.
*قرآن پایهگذار اخلاقیات و پاسخگوی عمیقترین سؤالات فلسفی است
در دنیایی که از قانون نسبیت پیروی میکند و حقایق اخلاقی در رأس مطالب آن قرار دارد و در واقع میتوان قرآن را پایهگذار اخلاق دانست. به عنوان کسی که علاقه خاصی به فلسفه دارم، احساس کردم که قرآن تمامی اندیشه و تفکرات فیلسوفان را در بر میگیرد از کانت و هیوم گرفته تا سارتر و ارسطو.
سخنان آورده شده در قرآن به گونهای هستند که میتوانند به عمیقترین سؤالات فلسفی که قرنها درباره حقیقت وجود بشر داشته است، پاسخ دهد که در حقیقت بنیادیترین سوالی که در این میان مطرح است و قرآن پاسخگو است، این سوال است که چرا ما اینجاییم؟
*تلاشهای آشکاری برای آنکه فضایل حضرت محمد (ص) در دنیا نادیده گرفته شود، وجود دارد
درباره زندگی حضرت محمد نیز باید بگویم که با مردی آشنا شدم که او نیز همچون اجداد خود موسی، مسیح و ابراهیم، مأموریت مقدسی به عهده داشت. تلاشهای آشکاری وجود دارد برای اینکه فضیلتهای حضرت محمد(ص) در دنیا نادیده گرفته شود و من باید تلاش میکردم ورای تمام این تلاشها و تمام ادعاهای نادرستی که در رابطه با ایشان وجود دارد، دربارهشان مطالعه کنم و اطلاعات درستی به دست آورم.
بسیاری از دوستان نزدیکم متوجه تغییراتی در من شده بودند ولی فکر میکردند که یک چیز موقت و نه چندان مهم است و فکر نمیکردند که قرار است من تا این حد از بنیان دچار تغییر و تحول شوم.برخی از نزدیکترین دوستانم تمام تلاششان را برای حمایت و کمک به من به کار گرفتن و در این میان متوجه تصمیمهای من شدند، در این میان به جهانی بودن پیام الهی و درخشش ارزشهای خداوندی در اعمال خوب و انسانینوع بشر از هر دین و آیینی پیبردم.
من هرگز تغییراتی را که در من روی داد در تضاد با فرهنگ ندیدم. بالعکس، این تصدیقی بود بر آنچه که همیشه احساس میکردمدر زندگی ستودنی است و یا این تغییرات در مواردی که نیز به بهبود احساس میشد، راهنمایی کننده بود.
*به عقیده من حفظ تعادل و ثبات در کارها پیام اصلی دین اسلام است
اسلام تصدیق خوبیهای درون ما و همچنین کمکی برای اصلاح و رفع بدیهاست. اسلام همیشه مشوق ما انسانها به رعایت تعادل در زندگی است، من فکر میکنم، پیام اصلی حضرت محمد (ص) در اصلرعایت همین تعادل و پایداری در همه کارهایی است که ما انجام میدهیم.
▧ تصویر در دسترس نیست
گلابی عروسکی در چین
در چین نوعی گلابی در بازار عرضه میشود که به آن گلابی عروسکی می گویند. این گلابی جالب به شکل یک نوزاد زرد رنگ است و برای تولید این آن ، یک قالب پلاستیکی به شکل نوزاد را در ابتدای رشد این میوه به دور آن وصل می کنند و زمانی که گلابی به صورت کامل رشد کرد شکل این قالب را به خود میگیرد.این خلاقیت در کناره خرافه ای که در بین چینی ها پخش شده است این گلابی 3 دلاری را محبوب کرده. مردم بر طبق این خرافه باور دارند که این نوع گلابی عمر آنها را طولانی می کند ، پس 3 دلار در برابر عمری ابدی چه ارزشی دارد؟
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
▧ 6 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
فرشی از گل در میدان بروکسل
میدان اصلی شهر بروکسل به شکل یک فرش پوشیده از گل تزئین شد.
به مناسبت پنجاهمین سال مهاجرت کارگران ترکیه یکی از میادین اصلی شهر بروکسل به شکل یک فرش پوشیده از گل تزئین شد. این مهاجرت بر اساس امضای يک توافقنامه در۳۰ اکتبر ۱۹۶۱ ميلادی ميان آلمان غربی و ترکيه، آغاز شد که بیش از ۱۲۰ نفر برای اجرای این طرح همکاری کردند.
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
▧ 8 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
عکسی که عکاسش را کشت
«کودک و لاشخور» عکسی است که در سال ۱۹۹۳ توسط کوین کاتر ثبت شد و با انتشار در نیویورک تایمز، دنیا را تکان داد. دختربچه گرسنهای که راه زیادی تا مرگ ندارد و لاشخوری که در انتظار دریدن اوست. این عکس برنده جایزه پولیتزر عکاسی شد و نام کاتر را بر سر زبانها انداخت، اما او که از حاشیهها و انتقادات مربوط به این عکس به تنگ آمده بود خودکشی کرد …
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
در دنیایی که همه چیز خیلی زود فراموش میشود و تاریخ هم تنها برای عبرت نگرفتن است، عکسها سندی هستند که با ثبت یک لحظه، راوی تاریخ میشوند. لحظه کوتاهی که در قاب کوچک عکاسها ثبت میشود، آنقدر قدرتمند است که میتواند خشم، زیبایی، لذت، ظلم، مهر، امید و اندوه نهفته در دورن خود را به چشمهایی که نظارهگر آن هستند، منتقل کند.
دنیای عکس و عکاسی پر از اتفاقات پیشبینی نشده است. شاید وقتی عکاس یک لحظه را ثبت میکند، نمیداند همین تصویر ثبت شده چه تاثیری بر خودش، آدمها و دنیا خواهد گذاشت. پیش آمده است که یک عکس و تبعات آن به حدی تاثیرگذار بوده که عکاسش را مجبور به خودکشی کرده است.
«کودک و لاشخور» عکسی است که در سال ۱۹۹۳ توسط کوین کاتر ثبت شد و با انتشار در نیویورک تایمز، دنیا را تکان داد. دختربچه گرسنهای که راه زیادی تا مرگ ندارد و لاشخوری که در انتظار دریدن اوست. این عکس برنده جایزه پولیتزر عکاسی شد و نام کاتر را بر سر زبانها انداخت، اما او که از حاشیهها و انتقادات مربوط به این عکس به تنگ آمده بود خودکشی کرد و در یادداشتی که به جا گذاشته، نوشته بود:
«من افسرده و ناامید بودم… بدون تلفن… بدون پول برای پرداخت اجاره… بدون پول برای حمایت از کودکان… بدون پول برای پرداخت بدهی… بدون پول!!… ذهن من با خاطرات زندهای از خشم و درد و کشتار و اجساد روی هم تلنبار شده و خانههای خالی از سکنه و کودکان گرسنه و رنجور انباشته شده است….»
این عکسها تنها تعداد کمی از تصاویر مهمی هستند که دنیا را مسحور خود کردهاند. هنوز هم عکسها با قدرتی بیشتر از گذشته و با ظهور اینترنت و شبکههای اجتماعی به تاثیرگذاریشان ادامه میدهند. هنوز هم کودکانی در غزه زندگی میکنند که رنجهایشان سوژه عکاسان خبری و اجتماعی دنیاست.
▧ تصویر در دسترس نیست
خاص ترین بی ام و در ایران
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستلعیا زنگنه در کنار قبله عالم در قهوه تلخ
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستحیوان عجیب خانگی این شهروند !
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
گلابی عروسکی در چین
ادم احساس میکنه جنین میخوره
بیتشر به خاطر رنگ گلابی و مدل اون عروسکش شبیه جنین بوددددد.........
پل جالبی بود
منم دلم میخواد در کنار قبله عالم عکس بندازممممم
وی اون حیون خونگیهههههههه
pAshMak
خب واسه اینها که جنین انسان روهم میخورن
▧ تصویر در دسترس نیست
بندری
pAshMak
ممنونم که مطالعه میکنی
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
چه جالب
مرسی مرسی
pAshMak
والله نمیدونم خودم هم نفهمیدم گذاشتمش بلکه توبتونی کشف کنی
▧ تصویر در دسترس نیست
tiktik
انگار زور گیر بودن خودشونو جا سد معبری جا زدن
pAshMak
انگار زور گیر بودن خودشونو جا سد معبری جا زدن
نمیدونم شاید همینطور باشه
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
چشم ولی کاش اسمی مدلی چیزی ازش میذاشتی
pAshMak
نمیدونم ..توهم گیردادی به ماشینه هااااا...بلدنیستم این چیزاش روفقط سوارشون میشم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خب ادم باید بدونه سوار چی میشه یا نه؟
pAshMak
حالا مجبورنیستی سواراین بشی .بروماشینی بخرکه بدونی چی به چیه
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
نه همین چشممو گرفته
pAshMak
توی پیغمبرا جرجیس دیگه؟؟؟گیربده ببینم به کجامیرسی
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خودت گفتی خاصه
pAshMak
زبونت روببرتو
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
تاپیک جنابعالیه، پسر مردم رو هوایی کردی، حالا میگی خودت برو؟
pAshMak
هوایی کردم؟جــــــــــــــــان؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
من باید ته و توهه اون ماشینه رو در بیارم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→