₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » جــادوی جـــادوگــــر در محک + چندخبـــر
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » جــادوی جـــادوگــــر در محک + چندخبـــر

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

جــادوی جـــادوگــــر در محک + چندخبـــر

2296 بازدید، 26 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    من باید ته و توهه اون ماشینه رو در بیارم تا در نیارم اروم و قرار ندارم

خب بروبگرد تا دربیاری .من چکارکنم الان مجتبی؟؟؟؟؟؟؟

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

نقل قول: pAshMak
    من چکارکنم الان مجتبی؟؟؟؟؟؟؟

شکر خدا.. دعای بارون... کار بهتر از این سراغ داری تو؟ :24:

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    شکر خدا.. دعای بارون... کار بهتر از این سراغ داری تو؟

کارخوبیه حتما جواب میده....نگران نباش خوب میشی بالاخره :22:

1 سپاس: Kishe Mehr

• بابک

نقل قول: pAshMak
    وی هم اکنون نماینده دانشگاه اسلامی آکسفورد است و با حجاب اسلامی در برنامه‌های مختلف تلویزیونی با موضوع جایگاه زنان مسلمان در جامعه حضور می‌یابد.
    حجاب اسلامی .... حجاب اسلامی

آنقدر کفرم در میاد و لجم میگیره که این مردم (البته منظورم پشمک نیست) چرا وقتی روسری سر زنی میبینن فوری می بندنش به اسلام .؟ اصن این یه توحین خیلی بزرگیه به حجاب زنان دیگر ادیان . مگه فقط مسلمون روسری سرش میکنه ؟ یا اینکه روسری فقط اختصاص داره به اسلام ؟ دم سلمان فارسی گرم که خیلی چیزای خوب به عربا یاد داد . لطفأ یه نگاهی به کشورای اروپا بندازین ، اغلب اونای که اومدن تو اروپا و دم از حجاب اسلامی میزنن مخصوصأ این سومالی ها ، روسری دارن ولی از شونه به پائین حیهات چه عرض کنم ، شرمندم . :68: حتا اروپائی ها خندشون میگیره و بهم دیگه میگن : این چه نوع حجابیه ؟ والله چه عرض کنم !!!!!!!!!!! بی سوادی ام بد دردیه . :62:

• بابک

«کودک و لاشخور»
    اتفاقأ من این عکس رو بیشتر وقتا در جیبم دار . وقتی ای سومالی ها غد غد میکنن و اومدن تو اروپا و خرج و مخارج و غیرو را میگیرن و میگن این اروپائی ها کافرن و هر کدامشان 15 الی 16تا بچه دارن ، مث همسایه بغلی ما که دارای 14 تا بچه هست ، عکسو میزارم جلوشون .مگم: ببینو خجالت بکش وووووووووووووووووووووووووووووو :101:

• pAshMak

نقل قول: بابک
    (البته منظورم پشمک نیست)

راحت باش ...خواهش میکنم

اینقدرحرص نخوروآرامش خودت روحفظ کن

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: