₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی *** soheyla ***
1 2

بدون عکس

صفحه شخصی *** soheyla ***

278 بازدید، 32 پست، نویسنده: soheyla

• soheyla

بسم الله الرحمن الرحیم

عاقبت در یک شب از شبهای نور کودک من پا به این دنیا نهاد
    آن زمان بر من خدای مهربان ، نام شورانگیز مادر را نهاد .

دوستای عزیز ، سلام :46: :46: :46: .
    به خونه ی جدید من خوش اومدید . دلم برای همتون تنگ شده بود . :8: :8: :8:

عذر میخوام که این مدت نتونستم به سایت سربزنم .
    امروز اومدم با تصاویری از پسرم 1153 .

امروز 4 ماه و 9 روز از روز به دنیا اومدن دلبند مامان و بابا ، کیانمهر عزیز میگذره .
    پسرم 5 اردیبهشت به دنیا اومد و زندگیمون و غرق شادی کرد .

بعد از چند سال سختی و عذاب و یه دوران بارداری طاقت فرسا خداوند کیانمهر و به ما هدیه کرد .
    بزرگترین و زیباترین هدیه ای که میتونستیم تو زندگیمون بگیریم .

بخاطر بارداریای ناموفقی که داشتم تا روزی که پسرم به دنیا اومد امید نداشتم موجودی که تو وجودمه یه بچه است و روزی به دنیا خواهد اومد . تا روزی که صورت نازش و دیدم خودم و بهش وابسته نمیکردم تا اگه خدای نکرده بازهم مشکلی پیش بیاد کمتر صدمه روحی ببینم .

روز زایمان متأسفانه بخاطر داروهای زیادی که مصرف کرده بودم و استرس شدیدی که داشتم بی حسی عمل نکرد و بیهوشم کردن و نتونستم به دنیا اومدن پسرم و ببینم . وقتی به هوش اومدم سرگیجه و درد شدیدی داشتم . طوریکه نمیتونستم تمرکز کنم و صورت پسرم و ببینم . بخاطر مشکلاتی که تو اتاق عمل به وجود اومده بود و هیچوقت نفهمیدیم که دقیقاً چی شده بود همه نگران من و پسرم بودن . 5 ساعت طول کشید که من و کیانمهرو بردن اتاقمون .
    لحظه ی اولی که چشمام و باز کردم دیدم همه کادر بیهوشی و دکترم بالا سرم ایستادن . خیلی ترسیدم . گفتم سالمه ؟؟؟؟
    دکترا گفتن آره . سالمه سالم . 3کیلو 500 وزنش و 53 قد داره . ماشاءالله درشت و سالمه .
    به پهنای صورتم اشک میریختم ولی چشمام نمیدیدش حتی وقتی رو سینه ام بود و داشت شیر میخورد نمیتونستم تشخیصش بدم .
    اولین لحظه ای که سرگیجه ام از بین رفت تو اتاق آسانسور بود که رو سقف آسانسور که آینه ای بود تونستم برای اولین بار صورت عسلم و ببینم . ناز من لالا کرده بود 623 .

وای خدا ، عاشقش شدم . :93: چقدر خوشحال بودم . برعکس من خانواده خودم و همسرم تو اتاق انتظار خیلی نگران بودن . وقتی من و پسرم و دیدن همه شون داشتن گریه میکردن مخصوصاً همسرم . همسرم گریه میکرد و طوری کیانمهرو نگاه میکرد که تا عمر دارم اون لحظه رو فراموش نمیکنم .

10 روز بعد از به دنیا اومدنش اینقدر ذوق زده بودم که 1 ساعت هم نمیخوابیدم . تمام شب بیدار بودم و به چهره ی پسرم نگاه میکردم و دنیا دنیا لذت میبردم .
    به نظر من پسرم زیباترین آفریده ی خداست :8: .

پسرم مامان سختی زیادی برات کشید ولی یک لحظه خندیدنت همه ی اون سختیارو جبران میکنه 286.
    از همه شمادوستای عزیزم یه دنیا سپاسگزارم که برام دعا کردید . تا عمردارم مدیون دعاها و محبتاتون هستم :8: .

**** شیرین جان ، بهترینهارو براتون آرزو دارم . امیدوارم انشاءالله همیشه در کنار خانواده عزیز و مهربونتون شاد و سلامت و خوشبخت باشید .
    تو همه ی این شرایط سخت مهربونتر از خواهر کنارم بودید .
    من داشتن کیانمهرو لطف خدا و نتیجه زحمات و معرفی دکتر از جانب شما میدونم . امیدوارم بتونم ذره ای از زحماتتون و جبران کنم . قربونتون برم . 1219 .1219 1219****

این هم از اولین تصویر پسرم تو بیمارستا ن .

:90: :90: :90:
    :90: :90: :90: :90: :90: :90:

بقیه تصاویر از 3 تا 4 ماهگیشه . عکسای نوزادیش تو دوربینمه که انشاءالله تو اولین فرصت اونارو هم تو این تاپیک قرار میدم .

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست[/center]

20 سپاس: دلشاد، pAshMak، ماهی، hadi04، jaj، ژنرال، zrnznn، garfild، bita.b، بندری، تنها، mz56mz، بچه مثبت، Holtek، gilas، نخبه، javad1020، tiktik، محسن صائب، ♥Rose♥

• دلشاد

ای جانـــم آبجی سهیلا جان تازه اوین و تازه بالاجانین قدمی مبارک اولسون چیقلی بالانین اوزونن اوپرسن 786 786 786 1153
    تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: jaj، zrnznn، soheyla

• pAshMak

سلام...صفحه شخصیتون مبارک باشه

ای جووووووووووونم که گل پسرشیرینی دارین :8: ...ایشالا همیشه سالم باشه

خیلیییییییییییی بامزه هست قیافش.... :11: :6:

تصویر در دسترس نیست

4 سپاس: soheyla، jaj، zrnznn، بندری

• ماهی

ای جوووونم . چه مردیه ماشالا :16:
    بهت تبریک میگم سهیلا جان.. این شیرینی تا ابد با تو خواهد بود. از مشکلاتش نترس. خیلی زیاده ولی همین که صورت ماهشو تجسم می کنی وقلبت قلقلکش میشه این احساس شیرین به همه دنیا می ارزه 786 786

5 سپاس: jaj، zrnznn، soheyla، بندری، نخبه

• hadi04

ماشالا ماشلا خدا نگهدارش باشه بهتون تبریک میگم مادر مهربون سهیلا خانوم گل خوش برگشتی
    کیانمهر اسم بسیار زیباییه این اسم رو من دو سال پیش روی پسر برادرم گذاشتم حالا شاید بگید به من چه ولی از من که نظرخواهی شد من این اسم رو گفتم و در میان دیگر اسمها این اسم برگزیده شد :4: کیانمهر به معنی خورشید سرزمین :8:
    ایشالا که دامادش کنید و سختی روزگار رو نبینه و همیشه خوشبخت باشه زیر سایه شما و پدر گرامیش
    راستی یادم رفت بگم توی تصاویر دیدم موبایل کنارشه خطرناکه موبایل رو کنارش قرار ندید حتی توی اتاق خوابش رو اعصاب بچه تاثیر منفی داره :1:

6 سپاس: jaj، zrnznn، soheyla، بندری، نخبه، ♥Rose♥

• jaj

سلام آبجی سهیلا خانم
    از این طرف ها
    می گفتید گاوی گوسفندی قربونی می کردیم

ماشا الله به این پسر تبل مپل
    ایشالا همیشه سالم و سر حال و شاد باشید

در ضمن :3:
    نمایش یا پنهان متنما منتظر دومیش هستیم :est:

4 سپاس: zrnznn، soheyla، hadi04، بندری

• ژنرال

ماشالا چه پسر تپلی 1153

مبارکه مبارکه 296 296 296

انشالا قدمش پرخیر و برکت باشه براتون

5 سپاس: zrnznn، soheyla، hadi04، بندری، jaj

• zrnznn

ای جانمممممممممممممممممممممممممممممم :6: :90:
    هزار ماشال..... هزار مشال... به گل پسرموننننننننننننننننننننننننننننننننن 1153
    خدا حفظش کنه ..نیگا ژست های که گرفتهههههههههه :8:

الهی عزیزم جای واکسنشووووووو :2:
    لبای توچولوشوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو :6: :90:
    میدونی چی حال میده؟ اینکه از دو طرف لپشو بگیری بکشی و بببوسیششششششششششش 786
    قدمش پر از خیر و برکت..... :48:
    چه اسم زیبایییی گذاشتید روششششششش..... :8:
    از طرف من یه فیشار و بوس محکم بری براشششششششش 1153 :90: 1153
    .
    .
    .
    راستی اونجا که توصیف کردی احساستو و گفتی شوهرتم گریه کرد و نیگاهش به بچه.... منم گریه ام گرفت :79:

5 سپاس: soheyla، hadi04، بندری، jaj، ♥Rose♥

• garfild

سلام
    صفحه جدید مبارک باشه و قدم نو رسیده
    ان شاا... قدمش پر برکت باشه و همیشه شاد و خوشحال باشید

حرفهاتون که خوندم خیلی حس خوبی بهم دست داد...خیلی دل نشین بود
    فقط میتونم براتون آروزی بهترین ها رو بکنم و دومادی پسر گلت 386

4 سپاس: soheyla، hadi04، بندری، jaj

• بندری

مبارك باشه آبجي :46:
    ان شاالله خدا براتون حفظش كنه ماشاالله چقدر هم نازه گل پسرتون . بچه واقعا شيرينه.
    خدا تو تقدير ما هم يه بچه ديگه نوشته و قراره برا ما هم يه پسر خداخواسته دنيا بياد.
    نقل قول: soheyla
    **** شیرین جان ، بهترینهارو براتون آرزو دارم . امیدوارم انشاءالله همیشه در کنار خانواده عزیز و مهربونتون شاد و سلامت و خوشبخت باشید .

يادمه اولين نفري بعد از اينكه آيسان به دنيا اومد شيرين خانوم بود كه بيست دقيقه بعد از تولد آيسان كوچولو بهم از دوستام تبريك گفت . :65:

4 سپاس: jaj، hadi04، soheyla، نخبه

• soheyla

نقل قول: دلشاد
    ای جانـــم آبجی سهیلا جان تازه اوین و تازه بالاجانین قدمی مبارک اولسون چیقلی بالانین اوزونن اوپرسن

سلام . لطف دارید :46: :46: :46: . چشم . حتماً خیلی ممنونم ازشما .

نقل قول: pAshMak
    سلام...صفحه شخصیتون مبارک باشه

ای جووووووووووونم که گل پسرشیرینی دارین ...ایشالا همیشه سالم باشه

خیلیییییییییییی بامزه هست قیافش....

سلام . خیلی خیلی ممنون :46: :46: :46: . شما خیلی خیلی لطف دارید .

نقل قول: ماهی
    ای جوووونم . چه مردیه ماشالا
    بهت تبریک میگم سهیلا جان.. این شیرینی تا ابد با تو خواهد بود. از مشکلاتش نترس. خیلی زیاده ولی همین که صورت ماهشو تجسم می کنی وقلبت قلقلکش میشه این احساس شیرین به همه دنیا می ارزه

سلام . ممنون از لطفتون :46: :46: :46: . بله سختیای زیادی داره . مخصوصاً این 4 ماه خیلی اذیت شدم . یکسره گریه میکرد . شیر نمیخورد ،بالا میاورد ، دکترای اینجاهم که بلانسبت آدم نیستن . منم حالم زیاد خوب نبود . دیگه طاقت نیاوردم بردمش تهران پیش دکتر بچه های خواهرم . گفت : ریه اش عفونت کرده . بخاطر همین نمیتونه بخوابه و شیر بخوره . با دو تا دارو وعوض کردن شیرش یه دنیا عوض شده . آرومه آروم . شیر میخوره میخوابه . بازی میکنه . دیروز اولین روزی بود که آرامش تو خونمون برقرار بود . واقعاً خسته شدم . انشاأالله همینطور آروم بمونه .

نقل قول: hadi04
    ماشالا ماشلا خدا نگهدارش باشه بهتون تبریک میگم مادر مهربون سهیلا خانوم گل خوش برگشتی
    کیانمهر اسم بسیار زیباییه این اسم رو من دو سال پیش روی پسر برادرم گذاشتم حالا شاید بگید به من چه ولی از من که نظرخواهی شد من این اسم رو گفتم و در میان دیگر اسمها این اسم برگزیده شد کیانمهر به معنی خورشید سرزمین
    ایشالا که دامادش کنید و سختی روزگار رو نبینه و همیشه خوشبخت باشه زیر سایه شما و پدر گرامیش
    راستی یادم رفت بگم توی تصاویر دیدم موبایل کنارشه خطرناکه موبایل رو کنارش قرار ندید حتی توی اتاق خوابش رو اعصاب بچه تاثیر منفی داره

سلام . خیلی خیلی ممنونم :46: :46: :46: . من اسم کیانمهر و خیلی سخت پیدا کردم . اینقدر دنبال اسم میگشتم که دیگه حالم بد میشد . از اسمهای امروزی زیادی خوشم نمیاد . دوست دارم اسم اصالت داشته باشه و به مرور زمان ارزشش و از دست نده . انشاءالله خداوند دلبند برادرتون و حفظ کنه .
    ممنون از لطفتون .
    چشم حتماً سعی میکنم مراعات کنم و موبایل پیشش قرار ندم . بازهم از لطفتون ممنونم .

نقل قول: jaj
    سلام آبجی سهیلا خانم
    از این طرف ها
    می گفتید گاوی گوسفندی قربونی می کردیم
    ماشا الله به این پسر تبل مپل
    ایشالا همیشه سالم و سر حال و شاد باشید
    در ضمن
    نمایش یا پنهان متنما منتظر دومیش هستیم

نمایش یا پنهان متنسلام . شما لطف دارید :46: :46: :46: . ببخشید که نتونستم سر بزنم . با کوچولو نمیشد . مخصوصاً جابجا شدنمون باعث شد صبر کنم تا برای خونه ی جدید خط اینترنت بگیرم . ممنون از لطفتون . برای همین یه دونه 300 تا آمپول زدم . همه جای بدنم کبود بود . یه دنیا آزمایش خون دادم . همه تو دوران بارداری افزایش وزن دارن . من 11 کیلو کم کردم . اینقدر قرصای مختلف میخوردم که دیوونه شده بودم .5 ماه اول و باسرم زنده موندم . 3 ماه آخر فقط با سوپ زنده بودم . روزهایی که حالم خوب بود تقریباً 6 - 7 بار بالا میاوردم . روزهای بدکه دیگه از دستشوئی بیرون نمیومدم . بخدا راست میگم . یه پادری انداخته بودم جلو روشوئی . تمام شب رو اون پادری مینشستم و به دیوار تکیه میدادم و چرت میزدم و به فاصله هر نیم ساعت بالا میاوردم . جوری وضعیتم داغون بود که اواخر خون بالا میاوردم و تحت نظر متخصصای زیادی بودم . هیچ کس فکر نمیکردم بتونم بچه سالمی به دنیا بیارم .
    فکر نکنم به این زودیا فیلم یاد هندستون کنه ...

نقل قول: ژنرال
    ماشالا چه پسر تپلی
    مبارکه مبارکه
    انشالا قدمش پرخیر و برکت باشه براتون

سلام . ممنون از لطفتون :46: :46: :46: . خواهرم میگفت به لپاش باید جک بزنیم تا بالا بمونه . از اون تپلی هیچی نمونده . چنان مریض شده که یک ماهه وزنش ثابته . همه گوشتاش آب شدن .

نقل قول: zrnznn
    ای جانمممممممممممممممممممممممممممممم
    هزار ماشال..... هزار مشال... به گل پسرموننننننننننننننننننننننننننننننننن
    خدا حفظش کنه ..نیگا ژست های که گرفتهههههههههه
    الهی عزیزم جای واکسنشووووووو
    لبای توچولوشوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
    میدونی چی حال میده؟ اینکه از دو طرف لپشو بگیری بکشی و بببوسیششششششششششش
    قدمش پر از خیر و برکت.....
    چه اسم زیبایییی گذاشتید روششششششش.....
    از طرف من یه فیشار و بوس محکم بری براشششششششش
    راستی اونجا که توصیف کردی احساستو و گفتی شوهرتم گریه کرد و نیگاهش به بچه.... منم گریه ام گرفت

سلام . ممنون از لطفتون :46: :46: :46: .
    بله عاشق ژست گرفتنه . هرجا میبردمش میگفتن دختره ؟
    همسرم اصلاً گریه نمیکرد تو این شش سال گریه شو ندیده بودم . ولی حتی وقتائی که کیانمهر میخنده هم گریه میکنه . خیلی خوشحاله . خیلی دوسش داره . منم که دیگه شوتم . هیچ کس تحویلم نمیگیره . الآن تو خونه یه چیزی دوروبر کزت هستم . 286

نقل قول: garfild
    سلام
    صفحه جدید مبارک باشه و قدم نو رسیده
    ان شاا... قدمش پر برکت باشه و همیشه شاد و خوشحال باشید
    حرفهاتون که خوندم خیلی حس خوبی بهم دست داد...خیلی دل نشین بود
    فقط میتونم براتون آروزی بهترین ها رو بکنم و دومادی پسر گلت

سلام . ممنون از لطفتون :46: :46: :46: . خیلی خیلی لطف دارید . انشاءالله همیشه سلامت و خوشبخت باشید .

11 سپاس: دلشاد، jaj، hadi04، garfild، تنها، zrnznn، pAshMak، بندری، نخبه، ژنرال، ♥Rose♥

• jaj

soheyla,
    چقدر سختی کشیدید :13: :79:

3 سپاس: hadi04، zrnznn، soheyla

• تنها

سلام سهیلا جون قدم نو رسیده مبارک باشه :8:
    هزار ماشاالله به این گل پسر ناز 397 درسته خیلی سختی کشیدید ولی بجاش خدا یه پسر ناز و خوشگل بهتون داده خدا حفظش کنه :8:
    از طرف من ببوسیدش و در گوشش بهش بگید باید به وجود همچین مادر قوی و شجاعی افتخار کنه 786
    صفحه شخصیتون هم مبارک باشه امیدوارم همیشه توش پر از خبرای خوب باشه 318

1 سپاس: soheyla

• zrnznn

اومدم دوباره گل پسرمون رو ببینم :90: بوس بفرستم براش786 و برم 351

• بچه مثبت

خیلی خیلی خیلی مبارک باشه خانم سهیلا خانم :46:
    ماشالا ماشالا ماشالا به کیامهر کوچولو 1153
    خیلی خیلی خیلی خوش برگشتین به بوف بوفی :46:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• Holtek

سلام سهيلا، به به عجب گل پسري ، خدا حفظش كنه :1:

• gilas

خوش اومدی سهیلا جونم :11:

خیلی چشم انتظا روی ماه پسرت بودیم هزار ماشالا خیلی ماهه و خوشگله :11: :8:

خدا حفظش کنه و پر خیر و برکت باشه :11: :8: :11:

• SaMaN TaJ

ماشالا هزار ماشالا :8:

ایشالا که با اومدنش خیر و برکت به زندگیتون سرریز بشه :8:

خوشحالم :1:

• soheyla

نقل قول: بندری
    مبارك باشه آبجي
    ان شاالله خدا براتون حفظش كنه ماشاالله چقدر هم نازه گل پسرتون . بچه واقعا شيرينه.
    خدا تو تقدير ما هم يه بچه ديگه نوشته و قراره برا ما هم يه پسر خداخواسته دنيا بياد.
    نقل قول: soheyla

يادمه اولين نفري بعد از اينكه آيسان به دنيا اومد شيرين خانوم بود كه بيست دقيقه بعد از تولد آيسان كوچولو بهم از دوستام تبريك گفت .

سلام . ممنون از لطفتون :46: :46: :46: .
    انشاءالله خوش قدم باشه . بچه ها شیرینی زندگی هستن .
    انشاءالله همیشه شاهد سلامت و خوشبختی دلبنداتون باشید . این یعنی خوشبختی .
    انشاءالله کی به دنیا میاد ؟
    آیسان جان چند سالشونه ؟

من یه دنیا مدیون شیرین جان هستم . همیشه کنارم بود . حتی روزی که رفتم بیمارستان بارها تماس گرفته بود . چون گوشیم خونه مونده بود خیلی نگران شده بود . دکترم و شیرین جان معرفی میکردن . بخدا قسم اگه دلداریاشون نبود من هیچ امیدی به بچه دار شدن نداشتم .
    انشاءالله همیشه سلامت و خوشبخت باشه . خیلی خیلی دوسش دارم . چند وقته بخاطر مشکل همراهم نتونستم باهاشون در تماس باشم خیلی دلم براشون تنگ شده .

بازهم از لطفتون ممنونم .

نقل قول: jaj
    چقدر سختی کشیدید

تا بوده خداوند هرچیزی و با سختی بهم داده . لیاقتش و ندارم خدا به آسونی چیزی بهم بده . اونوقت قدرش و نمیدونم . بچه هم همینطور . اصلاً علاقه ای به بچه دار شدن نداشتم . وقتی همسرم بچه خواست به زور راضی شدم بچه دار بشیم . قلباً اصلاً نمیخواستم . ولی از بچه خبری نشد . بعد فهمیدم مشکلاتی دارم . بعدش هم سقط های مکرر . چنان افتادم دنبال بچه که از نون شب هم برام واجبتر شد :83: .
    خداوند این بلاهارو سرم آورد تا قدر فرزندی که بهم میده رو بدونم .

نقل قول: تنها
    سلام سهیلا جون قدم نو رسیده مبارک باشه
    هزار ماشاالله به این گل پسر ناز درسته خیلی سختی کشیدید ولی بجاش خدا یه پسر ناز و خوشگل بهتون داده خدا حفظش کنه
    از طرف من ببوسیدش و در گوشش بهش بگید باید به وجود همچین مادر قوی و شجاعی افتخار کنه
    صفحه شخصیتون هم مبارک باشه امیدوارم همیشه توش پر از خبرای خوب باشه

سلام . ممنون از لطفتون:46: :46: :46: . بله درسته ارزشش و داشت .یه سونامی وارد زندگیمون شد .خونه و زندگی ، کار و درآمد ، جسم و روحمون و صاحب شده . افساری انداخته گردن من و باباش و میتازونه . بعضی روزا نمیتونم یه شونه به موهام بزنم .
    گاهی واقعاً خسته میشم . میبرمش خونه ی مادرم . تا برمیگردم خونه که نیم ساعت بخوابم ، احساس میکنم خونه داره رو سرم خراب میشه . دلتنگی شدید و سریع برمیگردم پیشش . پدرسوخته ایه برا خودش .
    شما لطف دارید . اونقدرها هم قوی نیستم . ولی خداروهزار مرتبه شکر از پس این بارداری طاقت فرسا براومدم . همه میگفتن تا حالا خانم بارداری مثل من ندیدن . تحفه ای بودم واسه خودم . بعد از بارداریم اینقدر خاطرات بداز خونمون داشتم که همسرم و مجبور کردم بفروشدش . جابجا شدیم . حالا خیلی راحتترم .
    ممنون از لطفتون . انشاءالله .
    انشاءالله شما تو زندگیتون همیشه خبرای خوب بشنوید و خبرای خوب بدید .

نقل قول: AVINAR
    چشممون شور نیستا ولی واسش یه اسفندی دود کن خیلی نازه خدا واستون نگهش داره

خواهش میکنم . شما لطف دارید :46: :46: :46: . چشماتون ناز میبیندش . خیلی خیلی ازتون ممنونم .

نقل قول: zrnznn
    اومدم دوباره گل پسرمون رو ببینم بوس بفرستم براش و برم

خوش اومدید :46: :46: :46: . شما لطف دارید . ازتون ممنونم .

نقل قول: بچه مثبت
    خیلی خیلی خیلی مبارک باشه خانم سهیلا خانم
    ماشالا ماشالا ماشالا به کیامهر کوچولو
    خیلی خیلی خیلی خوش برگشتین به بوف بوفی

سلام .خیلی خیلی ممنونم:46: :46: :46: . شما لطف دارید .
    دلم برای همه تنگ شده بود . منم خیلی خوشحالم که برگشتم . یه دنیا روحیه ام تازه شده .

نقل قول: gilas
    خوش اومدی سهیلا جونم

خیلی چشم انتظا روی ماه پسرت بودیم هزار ماشالا خیلی ماهه و خوشگله

خدا حفظش کنه و پر خیر و برکت باشه

سلام . خیلی خیلی ممنونم :46: :46: :46: . ببخشید که دیر اومدم . اذیت های بی اندازه کیانمهر و جابجائیم باعث شد که دیر بیام سایت . از شیرین جان هم شرمنده هستم که اینقدر دیر تصاویر کیانمهر و تو سایت گذاشتم .
    شما لطف دارید . انشاءالله خداوند بدون هیچ دردسری به شما هم یه کوچولوی خوشگل عطاکنه .
    بسه دیگه خیلی خوش گذروندید . وقتشه که با بچه داری یه دست و پنجه ای نرم کنید .
    شوخی کردم . شما تازه ازدواج کردید . انشاءالله هر وقت دلتون خواست و از هر جهت آمادگیشو داشتید مامان بشید .
    عزیز دلم جونم براتون بگه که : تا فرصت دارید از روزها و شبهاتون استفاده کنید . راحت بخوابید و خوابهای خوب ببینید . صبح تا وقتیکه دلتون خواست بخوابید . مسافرت برید . دوتائی خرید برید . لباسهای خوشگل بپوشید . کفشهای پاشنه بلند پاتون کنید . ناخن بلند کنید و لاک بزنید . خلاصه کیف کنید که نی نی در کمینه . وقتی اومد طوفانی با خودش میاره که همه ی اینارو باخودش میبره . میبره چیه ؟ ! میبلعه .... :83:
    انشاءالله همیشه سلامت و خوشبخت باشید 786 .

نقل قول: SaMaN TaJ
    ماشالا هزار ماشالا

ایشالا که با اومدنش خیر و برکت به زندگیتون سرریز بشه

خوشحالم

سلام . ممنون از لطفتون :46: :46: :46: . سلامت باشید . انشاءالله زندگی شما هم پر از خیر و برکت باشه و همیشه سلامت و خوشبخت باشید .

7 سپاس: تنها، zrnznn، gilas، نخبه، بندری، jaj، ♥Rose♥

• نغمه

سلام دوست گلم مامان سهیلا هزار ماشاالله هزار الله اکبر به این گل پسر از خدا میخوام صالح و سلامت زیر سایه شما و پدرش باشه همیشه خیلی خوشحال شدم.

نمایش یا پنهان متنببخشید من یکم کم حوصله ام آپلود سنتر هم اذیت میکنه نمیتونم عکس بذارم برات عزیزم

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: