₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی *** soheyla ***
1 2

بدون عکس

صفحه شخصی *** soheyla ***

278 بازدید، 32 پست، نویسنده: soheyla

• soheyla

نقل قول: نغمه
    نغمهامروز, 17:24 21
    سلام دوست گلم مامان سهیلا هزار ماشاالله هزار الله اکبر به این گل پسر از خدا میخوام صالح و سلامت زیر سایه شما و پدرش باشه همیشه خیلی خوشحال شدم.

نمایش یا پنهان متن

سلام . ممنونم شما لطف دارید :46: :46: :46: . انشاءالله شما هم همیشه سلامت و خوشبخت باشید .

خواهش میکنم . خیلی خیلی از لطفتون ممنونم . سر زدن به مطلبم و تبریکنون دنیا ها برام ارزش داره . خیلی ممنونم . :8:

1 سپاس: نخبه

• نخبه

salam soheylaye azizam
    hezar mashalah gol pesaret ye tike maheeeeeeeeeeeeeeeee
    espand dood kon barash hezar mashalah

az lahzei ke safhe ro baz kardam ashke shogh mirizam
    khodaya shokret ke lezat madar boodan ro cheshidi
    sakhti ziyad keshidi ishalah ke salamat bashe gol pesaret behtarin va ba akhlaghtarin va movafaghtarin bashe baes eftekharet ta khastegiya az yadet bere

mashalah che zhestaye nazi ham gerefte
    hatman khoshgelish ham be madaresh rafte :8:

1 سپاس: soheyla

• soheyla

سلام .
    یه دنیا ممنون از لطفتون :46: :46: :46: :46: :46:.
    تو خوشگلی به گرد پای آبجی دنیزش نمیرسه .
    شما لطف دارید .
    من وجود کیانمهر لطف خدا و دلگرمیای شما میدونم . اگه بهم نمیگفتید برم پیش دکتر اشرفی شاید هیچ وقت نمیفمیدم چه مشکلی دارم .
    دنیا دنیا ازتون ممنونم .
    انشاءالله خداوند به وسعت قلب مهربونتون بهتون خوشبختی عطا کنه .
    من هیچ امیدی به موندن کیانمهر نداشتم . ولی از لحظه ای که دیدمش عاشقش شدم . رو تخت بیمارستان وقتی دستش و گرفته بودم براتون خیلی دعا کردم . خودم و برای جبران محبتاتون عاجز دیدم ، از خدا خواستم خودش بهترینتهارو بهتون عطا کنه .
    خیلی خیلی دوستون دارم :8: :8: :8: :8: .

بله . عاشق ژست گرفتنه . اینقدر ناز نازی و لوسه . همش دستش و میزاره زیر چونش و به ما ناز میکنه . تو بیمارستان هم اگه ببینید دستش کنار صورتشه . خیلی لوسه . من تا حالا بچه ای به این لوسی ندیدم .
    چهره اش ترکیبیه . اخمش و به باباش رفته . حالت چشماش یکمی شبیه چشمای منه . . ولی فکر کنم بیشتر شبیه باباشه . کمی هم به من شبیهه . تو عصبانیت و بی حوصلگی متآسفانه اصلاً به باباش نرفته . مثل منه . یهو دیوونه میشه :bahone: .

5 سپاس: gilas، garfild، نخبه، jaj، ♥Rose♥

• محسن صائب

صائب از گریه مستانه ، مکن قطع نظر*** که ز- هر، قطره اشکی، گهری یافته اند
    .
    امیدوارم زندگی شیرین به همراه ، همسر و فرزندتان در اینده پیش رو داشته باشید و خداوند تفضل کند که دامن شما همچنان سبز باقی بماند و شما بتوانید فرزندان دیگری رو تربیت و تحویل اجتماع نمایید

مراتب تبریک منو پذیرا باشید

3 سپاس: jaj، ژنرال، soheyla

• نخبه

الان عکسای کیانمهر عزیزمو به همسرم نشون دادم تبریک گفتن و خدا حفظش کنه خیلی ماهه

بازم اسپند دود کنید از چشم بد به دور باشه ان شالله

سختی بچه داری معمولا چهار ماه اوله که بچه یا نفخ داره یاشیر بالا میاره پوشک بهش نمیسازه شیر خشک بهش نمیسازه اگزما و حساسیت پوستی و پیف کردن یا نکردن مسسله این است :4:
    اینا چیزاییه که معمولا هر بچه ای یکی دو تاشو داره و تا چهار ماهگی سختی داره چون هر بار یه حساسیت جدید بچه کشف میشه ولی بعدش درست میشه یا روش درمانش کشف میشه و رو به بهبود میره
    تا اینجاش یکم خستگی داره ولی از اینجا به بعدش کیف میکنی.. چون کم کم چهار دست و پا میشه دندون در میاره بعد یه کم حرف میزنه و الی اخر
    ان شالله که کیانمهر عزیزم هم خوب خوب بشه و غذاشو زودی بخوره بزرگ بشه بره مدرسه :4:

3 سپاس: jaj، soheyla، ♥Rose♥

• jaj

با توجه به چیزهایی که شیرین گفت فکر کنم تا یه سال دیگه وقت داری که زن مناسب رو براش انتخاب کنی
    بچه های الان تا یاد می گیرن حرف بزنن اول میگن ماما بعد بابا بعد نانا (زن):4:

3 سپاس: soheyla، نخبه، ♥Rose♥

• soheyla

نقل قول: محسن صائب
    صائب از گریه مستانه ، مکن قطع نظر*** که ز- هر، قطره اشکی، گهری یافته اند
    .
    امیدوارم زندگی شیرین به همراه ، همسر و فرزندتان در اینده پیش رو داشته باشید و خداوند تفضل کند که دامن شما همچنان سبز باقی بماند و شما بتوانید فرزندان دیگری رو تربیت و تحویل اجتماع نمایید

مراتب تبریک منو پذیرا باشید

سلام . خیلی خیلی ممنونم از لطفتون :46: .
    شعرتون مصداقی بارز برای حال من بود .
    ماه رمضان پارسال خیلی اشک ریختم و به خدا التماس کردم . دکترم گفته بود این ماه ( یعنی ماه مبارک که تونسته بود با داروهای مختلف غلظت خونم و پایین بیاره )
    وضعیت جسمیت خوبه . حتماً این ماه باردار میشی . سونو گرافیام هم این موضوع و تأیید میکردن . خیلی دوست داشتم تو ماه مبارک باردار بشم . چون میگن بچه های ماه مبارک خیلی عاقل و مومن میشن . ولی اون ماه باردار نشدم . وقتی فهمیدم باردار نشدم تو شب قدر اینقدر گریه کرده بودم که داشتم از حال میرفتم . از طرفی همون روز فهمیدم دختر دایی همسرم که خیلی دوست داشته با همسرم ازدواج کنه بارداره . با اینکه بعد از 5 سال از طریق آی وی اف و با هزینه زیادی باردار شده بود با رفتاراشون و حرفاشون که در مورد نازایی من بود کلی دلم من و سوزوندن . اون شب اینقدر ناشکری کردم که الاًن خجالت میکشم . گفتم خدایا چرا به من بچه نمیدی ؟ چه دشمنی باهات کردم ؟ چرا داری بامن دشمنی میکنی ؟ و کلی حرفای دیگه که روم نمیشه بگم ...
    ماه بعد که رفتم سونو و آزمایش خون دادم دکترم گفت این ماه اوضاع خوبی نداری . اصلاً خوب نیست .
    منم رفتم باشگاه بدنسازی . چند ساعت تو روز ورزش میکردم با وزنه های سنگین . طوریکه تو یه جلسه کلی لباسم تنم گشاد میشد . آخرین روزی که میخواستم برم باشگاه فهمیدم باردارم . با اونهمه ورزش و نا امیدی تو ماهی که اصلا فکرش و هم نمیکردم خداوند به من لطف کرد .اون گریه ها کار خودشون و کردن . شبای قدر امسال بچه ام تو بغلم بود و تا عمر دارم از حرفائیکه سال پیش زدم خجالت زده هستم .

خیلی ممنون از تبریکتون .
    امیدوارم شما هم در کنار خانواده ی عزیزتون شاد و سلامت و خوشبخت باشید .

3 سپاس: jaj، نخبه، ♥Rose♥

• soheyla

سلام شیرین جان . من چند روز پیش عکسای دنیز جان و به همسرم نشون دادم . همسرم گفت هزار ماشاءالله خیلی نازه . خدا حفظش کنه .
    حتماً شما هم اسپند دود کنید براش .
    بخدا قسم بخاطر اینکه خدای نکرده نظر بدی نداشته باشم باخودم میگم دنیزجان اصلاً خوشگل نیست . اصلاً هم ناز نیست . یه دختر معمولیه . زیادم بزرگ نشده . کمی هم انگار ضعیفه . وقتی عکسای نازش و میبینم همش همین حرفارو باخودم تکرار میکنم . نمیخوام خدای نکرده چشش کنم .
    خدا همسرتون و حفظ کنه . از طرف من ازشون تشکر کنید . لطف دارن :46: .

نقل قول: نخبه
    سختی بچه داری معمولا چهار ماه اوله که بچه یا نفخ داره یاشیر بالا میاره پوشک بهش نمیسازه شیر خشک بهش نمیسازه اگزما و حساسیت پوستی و پیف کردن یا نکردن مسسله این است

باورتون نمیشه کیانمهر همه ی اینارو باهم داشت . منم حالم خوب نبود . تو کل بارداریم چند پرس غذا خورده بودم . میتونم بشمارمشون . بعد از سزارین هم خیلی ضعیف شده بودم . از ذوق مرگی زیادم 10 شبانه روز اصلاً نخوابیدم . وقتی گریه های کیانمهر شروع شد نا نداشتم .
    خیلی اذیت شدم . شیر خودم و نخورد . شیرم هرروز کمتر شد . هیچ شیر خشکی نمیخورد . دلپیچه های زیاد داشت با انواع مختلف. ببخشید حتی دستشوئی نمیتونستم برم . اینقدر گریه میکرد که سیاه میشد .
    خداروهزار مرتبه شکر حالا خیلی بهتره . فقط مشکلم باهاش اینه که دلش میخواد همیشه کنارش بشینم . تا تکون میخورم چه گریه ای میکنه .
    میخوام برم جایی حتماًباید بخوابونمش تا بتونم آماده بشم . پیش همه گریه میکنه . وقتی میخوام خرید کنم تا میرم تو مغازه چنان گریه میکنه که صداش همه جارو برمیداره . منصرف میشم و برمیگردیم خونه . کافیه یکمی تن صدام بالا بره و یکمی تند باهاش حرف بزنم تاشب گریه میکنه . همش باید قربون صدقه اش برم . خیلی خیلی لوسه .
    نقل قول: نخبه
    تا اینجاش یکم خستگی داره ولی از اینجا به بعدش کیف میکنی.. چون کم کم چهار دست و پا میشه دندون در میاره بعد یه کم حرف میزنه و الی اخر
    ان شالله که کیانمهر عزیزم هم خوب خوب بشه و غذاشو زودی بخوره بزرگ بشه بره مدرسه

انشاءالله . امیدوارم .
    فکر کنم اگه بره مدرسه منو هم تو کیفش با خودش ببره .

• soheyla

نقل قول: jaj
    با توجه به چیزهایی که شیرین گفت فکر کنم تا یه سال دیگه وقت داری که زن مناسب رو براش انتخاب کنی
    بچه های الان تا یاد می گیرن حرف بزنن اول میگن ماما بعد بابا بعد نانا (زن)

بله درسته . فکر کنم نسل 93 قبل از بابا و ماما بگن نانا (زن) :83: .

کیانمهر پنج شنبه هفته پیش برای اولین بار گفت ماما . البته ندونسته تلفظ کرد . چون هنوز خیلی کوچیکه .
    وقتی به باباش گفتم ، گفت اول باید میگفت بابا 391 .
    روز جمعه بخاطر اینکه دل باباش نشکنه یه بار هم گفت بابا :3: .

• jaj

soheyla,
    کم کم داره موقعش میشه که دیگه خواهرت به تلافی اون چیزهایی که به بچه اش نشون میدادی و توی تایپک شیرین تعریف کردی بیاد شروع کنه کارهای بد مثل در آوردن شلوار و حرف های زشت یاد کیانمهر بده که با هم بی حساب بشید :4: :83:

3 سپاس: soheyla، نخبه، ♥Rose♥

• نخبه

ای جونم کیانمهر عزیزم. کم کم اصوات معنی دار خواهد گفت :8:
    یه عالمه ببوسشش :11:

1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

واااااااااااااااااااو آبجی سهیلا مبارکااااااااااا باشه، چقدر خوشحال کننده بود :39:
    چه اسم قشنگیم براش انتخاب کردین، آفرین آفرین
    از صمیم قلب خیلی خوشحال شدم و تبریک میگم و تشکر ویژه از مامان شیرین عزیز خودمون

تصویر در دسترس نیست

2 سپاس: soheyla، نخبه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: