129. ازدواج كردي دوست داري چند تا بچه داشته باشي با چه جنسيتي و چه اسم هايي؟ 130. دور از جونشان باشه . پدر و مادرت در يه پرتگاه در حالت كاملا برابر در خطر سقوط قرار دارند و تو فرصت داري كه يكي شون رو نجات بدي و اون يكي از دست ميره كدوم رو نجات مي دي ؟ 131. حالا طبق سوال قبلي از بين داداشات كدوم رو نجات مي دي و چرا ؟
135.چرا علایق شما انقدر با کوروش خان (داداشتون) یکیه؟؟؟مثلا اسمی که دوست دارید،نوع موبایل و .... 136.تا حالا شده تو کارای کوروش فضولی کنید و خودشم ندونه؟؟؟اگر آره چه کاری بوده؟ 137.رابطتتون با بچه ها چطوریه؟چقدر دوستشون داری؟با ابوالفضل چطور؟
توي سوالاي 124 و 125 به نظرم خيلي احساسي جواب دادي كاش منطقي جواب بدي . چون بالاخره و حتما نمي ذاريم عزيزانمون از دست برن و اگه شده يكي شون رو نجات ميديم .
142. تا عاشق يه دختري شدي و عاشقانه دوستش داري بگو خب . بعد مي فهمي داداشت هم عاشق اون دختره شده حاضري به خاطر داداشت بري كنار يا نه باهاش رقابت مي كني ؟ 143. اگه دختري رو كه عاشقشي و همديگه رو خيلي خيلي دوست دارين با كس ديگه اي ببيني چه عكس العملي نشون مي دي ؟ 144. تا حالا شده دوست دختر رفيقاتو بقاپي و رفيقتو دور بزني ؟
دوباره سلام خسته نباشی 145- اگه زمانی بری خواستگاری یهو متوجه شی با مامان دختره دوست بودی چکار میکنی؟ 146- کلا نظر و حرف دلت از کاربر بهروز دلشاد چیه لطفا صادقانه و بدون هیچ پوسشی؟ 147- آیا به دنیای آخرت (بهشت و جهنم) ایمان داری ؟
149- اگه بفهمی بابات زمان جوانی سر و گوشش می جنبیده تا حدی که ممکنه یه خواهر داشته باشی چی کار می کنی آیا میری دنبال اینکه خواهرتو پیدا کنی یا نه 150- اگه بفهمی توی بچگی به فرزند خوندگی قبول شدی و تا الان بهت نگفتن چه حسی بهت دست میده 151- تا الان به جواب هایی که دادی از 20 چند میدی
152. عشقو برام تعریف کن، چی میشه یکی مگه عاشق یکی دیگه ام؟! نظرت با این که میگن عشق های الان هوسه چیه؟! وقتی میگی عاشق یکی شدم یعنی چه چیز های درون خودت احساس کردی؟ این مدت از شروع ارتباط تا عاشق شدن چقدر ممکنه طول بکشه؟؟؟
یه سوال دیگه ام مونده ولی گذاشتم برا چند روز اینده شاید یه سوال حیاتی یادم بیاد که ازت بپرسم
153. توي صندلي داغ چند نفر شركت كردي و بيشترين سوالايي كه پرسيدي چند تا بوده؟ 154. نظرت در مورد كسايي كه ميان سايت و تو تاپيك ها سرك ميكشن و نه نظري ميدن و نه تشكري و نه مثبتي ميدن چيه؟ 155. يه پيشنهاد يا انتقاد براي پيشرفت سايت؟
با سلام و عرض پوزش به خاطر دیر کردنم در صندلی داغ داش کمال خیلی گرفتار بودم 156- اسمتو دوست داری؟ اگه نه دوست داشتی چه اسمی داشته باشی غیر از کمال ؟ 157- بهترین خودرویی که پیشنهاد میکنی در حدود قیمت 130 میلیون تومان چیه؟ 158- بین دوستات به چی مشهوری؟
خیلی خوش امدی اق هادی ارسام جان هنوزم که هنوزه مثل قبل اقا هادی ارسام می گم
159-چرا دو تا اسمم رو همیشه با هم میگی ؟
نقل قول: 313-KaMiKaZe
به نظر من GT86 کارکرده خیلی خوبه من سوارش شدم خیلی بهم چسبید صدای اگزوز باحالیم داره و خوش قیافه و بدنه خوبی و موتورش هم خوبه
جی تی رو منم سوار شدم بسیار ماشین خوب و خصوصا با کیفیتیه الحق که خوش سلیقه ای کلا با خانواده تویوتا به شدت موافقم 160- بی پرده نظرت رو در مورد من بگو هر چی بگی هم ناراحت نمیشم پس راحت راحت بگو من رو چطور آدمی میبینی؟
قبلا خیلی شوخ تر بودی و بیشتر با کاربرا گرم می گرفتی الان زیاد مثل قبلنا نیستی و اخلاقت عوض شده
راست میگی مثل قبل دیگه زیاد شوخی نمیکنم ولی این رو به حساب عوض شدنم نذار باور کن خیلی خیلی گرفتار شدم وگرنه هنوز همون شوخ طبعی رو دارم بعضی وقتها دوستان از دستم کلافه میشن
نقل قول: 313-KaMiKaZe
ی حسی می گه یخورده زود جوش میاری برای اتفاقایی که میوفته یکمم کم طاقتی صبرو حوصله زیاد نداری
این حست هم درسته من خیلی زود جوش میارم چون بیشتر توی متن مشکلات کشور قرار میگیرم و اعصابم خورد میشه وقتی کاری ازم بر نمیاد ولی این اصلا چیز خوبی نیست ممنون از نظرت و آفرین به تشخیص درستت 161- نظرت در مورد چند همسری چیه؟ 162- اگر کاری با عرف جامعه نداشته باشی رابطه دختر و پسر رو شخصا تا کجا جایز میدونی؟ 163- اگر یک میلیارد تومان پول بهت بدن باهاش چکار میکنی؟
164- دوست داشتی چه جایگاهی توی دولت ایران داشته باشی و آیا اصلا دوست داری قدرت رو یا نه؟ 165- یه خاطره بگو از ضایع شدنت توی جمع البته اگه داری ؟ 166- در حال حاضر با چند تا دختر هستی؟ به معنای واقعی ؟
در حال حاضر الان 90 روزه با هیچ دختری نیستم حوصله هیچ دختری رو هم ندارم با هیچ دختری هم نمی خوام باشم
به نام خدا کمال هستم نود روزه که پاکم ایول ایول خوش به حالت 167- تا حالا با جلال زدید به پر هم؟ 168- با کار کردن دور از خانواده مشکلی نداری؟ منظورم یه شهر دیگستا 169- نظرت رو در مورد آقایونی که تا متوجه میشن یه خانوم مطلقه و یا بیوه شده دور و برشو میگیرن و قصد سوء استفاده دارن چیه یه جمله بهشون بگو تا دود از ...شون بلند شه ؟
170- طرفدار کدوم تیم باشگاهی هستی خارجی و ایرانی ؟ 171- فکر میکنی برای یه زندگی راحت چقدر حقوق باید داشته باشی منظورم اینه که چقدر پول در ماه کفاف زندگی که توی ذهنت هست رو میده ؟ 172- احساست رو برای هر کدوم از کاربرای زیر با شکلک بیان کن بندری آرسام دلشاد محمود پشمک کیشمهر The one مامان مریم(مریم لندن1) بچه مثبت ژنرال کوروش(داداشت) علیرضا سامان تاج نخبه گیلاس سیب پیاز (این الکی بود) zrnznn rose مازیار لایف دیریم Holtek acc198000 مستانه مژده ژولی پولی جاج محسن صائب گارفیلد ماهی تنها
173: یادته منو قبلنا چی صدا میکردی؟؟ چرا منو اونطوری صدا میکردی؟؟ در من چی دیده بودی؟
gilas: شماره سوال اصلاح شد.
با سپاس از حضور فعال شما
5. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد. به هر کاربر که 30 سوال از مهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.
پست های شماره 6 با 3 سوال - 16 با 3 سوال - 25 با 3 سوال - 27 با 3 سوال - 50 با 3 سوال - 52 با 3 سوال - 57 با 3 سوال - 63 با 3 سوال - 65 با 3 سوال - 77 با 2 سوال -85 با 1 سوال و 103 با 1 سوال
174.اگر الان بخوای ازدواج کنی چجور دختری رو برا ازدواج انتخاب میکنی؟هم از نظر ظاهری هم اخلاقی توصیفش کن و دلیلت هم بگو 175.اگر دختر بودی چی؟معیارات برای انتخاب همسر چی بود؟ 176.نظرت راجع به دخترایی که خیلی بی حجابن چیه؟کلا پسرا راجع به اینجور دخترا چطوری فکر میکنن؟چه حرفایی راجع بهشون میزنن؟
بندری
130. دور از جونشان باشه . پدر و مادرت در يه پرتگاه در حالت كاملا برابر در خطر سقوط قرار دارند و تو فرصت داري كه يكي شون رو نجات بدي و اون يكي از دست ميره كدوم رو نجات مي دي ؟
131. حالا طبق سوال قبلي از بين داداشات كدوم رو نجات مي دي و چرا ؟
garfild
133.تا حالا چند تا دروغ گفتی؟بزرگترینشون چی بوده؟
134.دوست داری جای کدوم شخصیت کارتونی باشی؟
تنها
136.تا حالا شده تو کارای کوروش فضولی کنید و خودشم ندونه؟؟؟اگر آره چه کاری بوده؟
137.رابطتتون با بچه ها چطوریه؟چقدر دوستشون داری؟با ابوالفضل چطور؟
garfild
139.از چه چیزی تو زندگیت بیشتر از همه میترسی؟
140.اگه از بهترین دوستت بخوای تورو توصیف کنه به نظرت درباره ی تو چی میگه؟
zrnznn
141. تا به حال خون دادی؟ دوست داری از چیزی که داری به ادم های محتاج ببخشی؟
آقا خسرو؟
gilas:
با این سوال 28 سوال پرسیده شده .
بندری
142. تا عاشق يه دختري شدي و عاشقانه دوستش داري بگو خب . بعد مي فهمي داداشت هم عاشق اون دختره شده حاضري به خاطر داداشت بري كنار يا نه باهاش رقابت مي كني ؟
143. اگه دختري رو كه عاشقشي و همديگه رو خيلي خيلي دوست دارين با كس ديگه اي ببيني چه عكس العملي نشون مي دي ؟
144. تا حالا شده دوست دختر رفيقاتو بقاپي و رفيقتو دور بزني ؟
دلشاد
145- اگه زمانی بری خواستگاری یهو متوجه شی با مامان دختره دوست بودی چکار میکنی؟
146- کلا نظر و حرف دلت از کاربر بهروز دلشاد چیه لطفا صادقانه و بدون هیچ پوسشی؟
147- آیا به دنیای آخرت (بهشت و جهنم) ایمان داری ؟
دلشاد
148- هنوز که مادر جونت نشده دوستت هست
gilas:
شماره سوال اصلاح شد .
jaj
150- اگه بفهمی توی بچگی به فرزند خوندگی قبول شدی و تا الان بهت نگفتن چه حسی بهت دست میده
151- تا الان به جواب هایی که دادی از 20 چند میدی
gilas:
شماره سوال اصلاح شد .
zrnznn
152. عشقو برام تعریف کن، چی میشه یکی مگه عاشق یکی دیگه ام؟! نظرت با این که میگن عشق های الان هوسه چیه؟! وقتی میگی عاشق یکی شدم یعنی چه چیز های درون خودت احساس کردی؟
این مدت از شروع ارتباط تا عاشق شدن چقدر ممکنه طول بکشه؟؟؟
یه سوال دیگه ام مونده
gilas:
شماره سوال اصلاح شد .
Holtek
154. نظرت در مورد كسايي كه ميان سايت و تو تاپيك ها سرك ميكشن و نه نظري ميدن و نه تشكري و نه مثبتي ميدن چيه؟
155. يه پيشنهاد يا انتقاد براي پيشرفت سايت؟
gilas:
شماره سوال اصلاح شد .
hadi04
156- اسمتو دوست داری؟ اگه نه دوست داشتی چه اسمی داشته باشی غیر از کمال ؟
157- بهترین خودرویی که پیشنهاد میکنی در حدود قیمت 130 میلیون تومان چیه؟
158- بین دوستات به چی مشهوری؟
gilas:
شماره سوال اصلاح شد .
hadi04
159-چرا دو تا اسمم رو همیشه با هم میگی ؟
جی تی رو منم سوار شدم بسیار ماشین خوب و خصوصا با کیفیتیه الحق که خوش سلیقه ای کلا با خانواده تویوتا به شدت موافقم
160- بی پرده نظرت رو در مورد من بگو هر چی بگی هم ناراحت نمیشم پس راحت راحت بگو من رو چطور آدمی میبینی؟
gilas:
شماره سوال اصلاح شد .
hadi04
و اخلاقت عوض شده
راست میگی مثل قبل دیگه زیاد شوخی نمیکنم ولی این رو به حساب عوض شدنم نذار باور کن خیلی خیلی گرفتار شدم وگرنه هنوز همون شوخ طبعی رو دارم بعضی وقتها دوستان از دستم کلافه میشن
یکمم کم طاقتی صبرو حوصله زیاد نداری
این حست هم درسته من خیلی زود جوش میارم چون بیشتر توی متن مشکلات کشور قرار میگیرم و اعصابم خورد میشه وقتی کاری ازم بر نمیاد ولی این اصلا چیز خوبی نیست
ممنون از نظرت و آفرین به تشخیص درستت
161- نظرت در مورد چند همسری چیه؟
162- اگر کاری با عرف جامعه نداشته باشی رابطه دختر و پسر رو شخصا تا کجا جایز میدونی؟
163- اگر یک میلیارد تومان پول بهت بدن باهاش چکار میکنی؟
gilas:
شماره سوال اصلاح شد .
hadi04
165- یه خاطره بگو از ضایع شدنت توی جمع البته اگه داری
166- در حال حاضر با چند تا دختر هستی؟ به معنای واقعی ؟
gilas:
شماره سوال اصلاح شد .
بندری
خب تا الان تعداد افراد سوال كننده به همراه تعداد سوالاتشون به اين شرح مي باشد :
pashmak = 21 سوال
zrnznn = 29 سوال
aac198000 = 5 سوال
garfild = 27 سوال
ماهي = 2 سوال
تنها = 6 سوال
بندري = 15 سوال
holtek = 15 سوال
leneron = 4 سوال
دلشاد = 6 سوال
بچه مثبت = 4 سوال
jaj = 3 سوال
hadi04 = 11 سوال
hadi04
به نام خدا کمال هستم نود روزه که پاکم
167- تا حالا با جلال زدید به پر هم؟
168- با کار کردن دور از خانواده مشکلی نداری؟ منظورم یه شهر دیگستا
169- نظرت رو در مورد آقایونی که تا متوجه میشن یه خانوم مطلقه و یا بیوه شده دور و برشو میگیرن و قصد سوء استفاده دارن چیه یه جمله بهشون بگو تا دود از ...شون بلند شه ؟
gilas:
شماره سوال اصلاح شد .
hadi04
171- فکر میکنی برای یه زندگی راحت چقدر حقوق باید داشته باشی منظورم اینه که چقدر پول در ماه کفاف زندگی که توی ذهنت هست رو میده ؟
172- احساست رو برای هر کدوم از کاربرای زیر با شکلک بیان کن
بندری
آرسام
دلشاد
محمود
پشمک
کیشمهر
The one
مامان مریم(مریم لندن1)
بچه مثبت
ژنرال
کوروش(داداشت)
علیرضا
سامان تاج
نخبه
گیلاس
سیب
پیاز
zrnznn
rose
مازیار لایف دیریم
Holtek
acc198000
مستانه
مژده
ژولی پولی
جاج
محسن صائب
گارفیلد
ماهی
تنها
gilas:
شماره سوال اصلاح شد .
zrnznn
gilas:
شماره سوال اصلاح شد.
با سپاس از حضور فعال شما
5. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد
با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
به هر کاربر که 30 سوال از مهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق میگیرد.
پست های شماره 6 با 3 سوال - 16 با 3 سوال - 25 با 3 سوال - 27 با 3 سوال - 50 با 3 سوال - 52 با 3 سوال - 57 با 3 سوال - 63 با 3 سوال - 65 با 3 سوال - 77 با 2 سوال -85 با 1 سوال و 103 با 1 سوال
تنها
175.اگر دختر بودی چی؟معیارات برای انتخاب همسر چی بود؟
176.نظرت راجع به دخترایی که خیلی بی حجابن چیه؟کلا پسرا راجع به اینجور دخترا چطوری فکر میکنن؟چه حرفایی راجع بهشون میزنن؟
gilas:
شماره سوال اصلاح شد .
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→