178. چجوری تو توصیف خودت به عنوان یه دختر اولین مشخصه ای که برات مهم بوده هیکله (در جواب سوالت به تنها) ولی توی جواب سوال قبلیش گفتی که هیکل همسر آینده ات مه نیست؟! با توجه به پاسخ های قبلیت این جوابت کمی دور از ذهن نیست؟!
179. مهمترين و پر تكرارترين نصيحتي كه بابات بهت كرده چی بوده؟
180.چرا با کار کردن زن مخالفی؟با توجه به این میگم که وقتی شما بری سرکار اونم از صبح تا شب تو خونه خسته میشه 181.چقدر با عمل های زیبایی موافقی؟اگر همسرت بخواد این کارو انجام بده بهش اجازه میدی یا نه؟ 182.نظرت راجع به سفر مجردی تو دوران متاهلی چیه؟
یکمی خاکی و موزی یا همون ابزیرکاه می گن نمیدونم چی می گن هستی فکر کنم
نمنه
نقل قول: 313-KaMiKaZe
بستگی به خانومه داره چطوری دل منو ببره دوسش داشته باشم کسی نمی تونه جلومو بگیره تا ازش منصرف بشم
يكي رو ميشناسم كه اين كارو كرده و پسره هم مجرده يعني اولين ازدواجش بوده ، از شانسش زد و خانمه بعد چند ماه فوت كرد ، الان تو فكر اينم كه تكليف بچه ها چي ميشه ....
نه فکر نکنم برم چون برای این خاک من هیچ خوشی ندیدم که برم جنگ
186. حتي اگه ناموست در خطر باشه؟ 187 . حاضري يه آدم سرشناس ( مثلا دانشمند ) باشي ولي بي پول و فقير باشي؟ 188 . دوست داري براي بقيه نقش جاده صاف كني رو داشته باشي؟
يكي رو ميشناسم كه اين كارو كرده و پسره هم مجرده يعني اولين ازدواجش بوده ، از شانسش زد و خانمه بعد چند ماه فوت كرد ، الان تو فكر اينم كه تكليف بچه ها چي ميشه ....
190 . اگه تو تو اين موقعيت بودي با اون بچه ها چيكار ميكردي؟ 191 . الگوت در زندگيت كيه ؟ يا ميخواي مثل كي بشي؟
192 . نظرت راجع به همجنس بازا چيه ؟ تا حالا اين كار رو تجربه كردي ؟ 193 . اگه يه روزي ازدواج كردي ان شا الله ولي همسرت ازت بخواد با خانواده ات قطع ارتباط كني چكار مي كني ؟ قبول مي كني يا مي زني له اش مي كني ؟ 194 . دوست داري مهريه عشقت چي باشه ؟ و ان شا الله مهريه دخترت و چي مي زني ؟
راستي اين دو تا رو هم جواب ندادي :
نقل قول: hadi04
170- طرفدار کدوم تیم باشگاهی هستی خارجی و ایرانی ؟ 171- فکر میکنی برای یه زندگی راحت چقدر حقوق باید داشته باشی منظورم اینه که چقدر پول در ماه کفاف زندگی که توی ذهنت هست رو میده ؟
198.وقتی یکی پیشنهاد دوستیتو رد میکنه !؟ یا مخ زنیت جواب نمیده چه حسی داری؟؟ تا حالا شده با کسی باشی و از دوستات بهت خیانت کنه و دوستتو بقاپه؟ 199.سه تا لطیفه خنده دار بگو؟ از جایی هم کپی پیست نکن 200.خوابهایی که میبینی رنگین یا سیا سفید؟ تا به حال شده خوابت به حقیقت بپیونده؟ خوابتو برای کسی هم تعریف می کنی؟
207.نظرت در مورد مسی (بازیکن آرژانتین) چیه؟ 208. نظرت در مورد علی دایی و اتفاقات پرسپولیس چیه؟ چه حسی نسبت به درخشان داری 209. اگه بهت بگن فقط یه روز دیگه زنده ای چیکاری می کنی؟
211. از تنقلات مثل چیپس و کرانچی و پفک و . . . کدوم رو بیشتر دوست داری با چه طعمی 212. یکی از خواب هایی که گفتی تعریف می کنی و بقیه می خندند رو برای ما هم تعریف کن البته بدون سانسور 213.زیبا ترین کلمه تو دنیا؟ و زشت ترین کلمه تو دنیا؟ بی معنی ترین کلمه در دنیا؟ بی احساس ترین کلمه در دنیا؟
217. در رابطه با سوال 215 آیا از اکتور خاصی هم خوشت میاد؟ یا اصلا می شناسی؟ اگه آره اسم سه تا رو ببر 218.یه آهنگ که خیلی دوست داری و برات خاطره انگیزه رو برامون بزار 219.احساست رو نسبت به من بگو؟ به نظرت چجور آدمیم؟
220.یه ماهی و یه خرس چجوری میتونن با هم دوست بشن؟ 221.آخرین بار کجا مسافرت رفتی؟ مجردی یا متاهلی؟ 222. اگه با ماشین توی شب تاریک بهت بزنه و فرار کنه چه حسی بهت دست میده؟
210. دوس دارم یک پاراگراف در توصیف این بانو ازت ببینم.
یعنی تو ذهن این بانو چی می گذره : واااااااای عشقم چ بوس احساسی کردی ازم دارم دیوونه میشه دوس دارم همین الان محکم بغلم کنه و هی قربون صدقم بره بعد من گریه کنم بگم دیووونتم عزیزم و... این چیزی هست که تو ذهن اکثر دخترا هست موقع بوس کردنشون
قبول نیست من اعتراض دارممممممم؟ سوال شده بانو رو توصیف کن، نگفت که تو ذهنش چی میگذره؟! بعدشم یکم کمتر واسه خودتون نوشابه باز کنید... این تصورات تشماس که یه بانو ممکنه همچین ذهنیتی داشته باشه..ار کجا معلوم که فکر های دیگه تو سرش نباشه
223. نظرت درباره پیت بال چیه؟ آیا دوست داشتی شهرت و قیافه و هیکل ایشونو داشتی 224. اگر من روی صندلی داغ نشسته بودم و میخواستی یه سوال داغ ازم بپرسی چی بود؟ بپرس و خودتم جوابشو بده 225. دوست داری نفر بعدی که روی صندلی داغ میشینه کی باشه؟
225. اگه یه روز بخوای از بوفیلند بری دوست داری چه جمله ای بگی که بقیه یادشون بمونه؟ نمایش یا پنهان متنفک کن مثل شریعتی میخوای یه جمله خفن بگی
226.کدوم یک از بچه های بوفی رو از نزدیک دیدی؟تو کدوم قرار؟ 227.حاضری یه عکس از خودت تو این تاپیک بزاری؟اگر آره پس بزار 228.دوست داری کدوم یک از بچه های بوفی رو که تا حالا ندیدی ببینی؟چرا؟
خسرو جان کسی از من سوال نمی پرسه . میشه من یکم ریش گرو بزارم نجمه جان 2 تا سوال بپرسه ب جان خودم دختر خوبیه ها فقط یکم شیطونه
باور کن نجمه می تونه سوال بپرسه منتها یکم خسیسیش میشه از اون 30 امتیازی که قراره گیرش بیاد خرج کنه مثلا 30 امتیازش بشه 20 امتیاز . خو اینجور آدما همون بهتر سوال نپرسن تا سوالاشون تو دلشون بمونه . من موندم این همه امتیاز رو می خواد کجا ببره برا کی خرج کنه والله بخدا
garfild
178. چجوری تو توصیف خودت به عنوان یه دختر اولین مشخصه ای که برات مهم بوده هیکله (در جواب سوالت به تنها) ولی توی جواب سوال قبلیش گفتی که هیکل همسر آینده ات مه نیست؟!
با توجه به پاسخ های قبلیت این جوابت کمی دور از ذهن نیست؟!
179. مهمترين و پر تكرارترين نصيحتي كه بابات بهت كرده چی بوده؟
gilas:
شماره سوال اصلاح شد .
تنها
181.چقدر با عمل های زیبایی موافقی؟اگر همسرت بخواد این کارو انجام بده بهش اجازه میدی یا نه؟
182.نظرت راجع به سفر مجردی تو دوران متاهلی چیه؟
gilas:
شماره سوال اصلاح شد .
Holtek
184. اگه جنگ بشه ، داوطلبي مي ري جبهه؟
185. احتمال اينكه عاشق يه خانم مطلقه با دو فرزند بشي و باهاش ازدواج كني چقدره؟ چرا؟
gilas:
شماره سوال اصلاح شد .
Holtek
نمنه
186. حتي اگه ناموست در خطر باشه؟
187 . حاضري يه آدم سرشناس ( مثلا دانشمند ) باشي ولي بي پول و فقير باشي؟
188 . دوست داري براي بقيه نقش جاده صاف كني رو داشته باشي؟
gilas:
شماره سوال اصلاح شد .
Holtek
189. منظورم فقير تا آخر عمر بود؟
190 . اگه تو تو اين موقعيت بودي با اون بچه ها چيكار ميكردي؟
191 . الگوت در زندگيت كيه ؟ يا ميخواي مثل كي بشي؟
بندری
193 . اگه يه روزي ازدواج كردي ان شا الله ولي همسرت ازت بخواد با خانواده ات قطع ارتباط كني چكار مي كني ؟ قبول مي كني يا مي زني له اش مي كني ؟
194 . دوست داري مهريه عشقت چي باشه ؟ و ان شا الله مهريه دخترت و چي مي زني ؟
راستي اين دو تا رو هم جواب ندادي :
171- فکر میکنی برای یه زندگی راحت چقدر حقوق باید داشته باشی منظورم اینه که چقدر پول در ماه کفاف زندگی که توی ذهنت هست رو میده ؟
Holtek
196. دوستات چقدر در رفتارات تاثير گذار بودن؟
197. تا بحال مواد مخدر ( برا امتحانش ) مصرف كردي؟ مشروب چي؟
jaj
199.سه تا لطیفه خنده دار بگو؟ از جایی هم کپی پیست نکن
200.خوابهایی که میبینی رنگین یا سیا سفید؟ تا به حال شده خوابت به حقیقت بپیونده؟ خوابتو برای کسی هم تعریف می کنی؟
jaj
202. اگر من خاک باشم و شما سفالگر ازم چی می سازی؟
203.آخرین سوتی که دادی رو تعریف کن؟
jaj
204. تا به حال شده یواشکی ابوالفضل رو بزنی؟ اذیت کنه و براش خط و نشون بکشی که دور از چشم مامان و بابات میزنیش؟
205. تا حالا شده از خدا آرزوی یه چیزیو بکنی و بعد بهش برسی و پشیمون شده باشی؟
206. دوست داشتی تا الان چه سوالی ازت بپرسن که نپرسیدن همراه با جوابش بنویس؟
jaj
208. نظرت در مورد علی دایی و اتفاقات پرسپولیس چیه؟ چه حسی نسبت به درخشان داری
209. اگه بهت بگن فقط یه روز دیگه زنده ای چیکاری می کنی؟
levrone
نمایش یا پنهان متن
jaj
211. از تنقلات مثل چیپس و کرانچی و پفک و . . . کدوم رو بیشتر دوست داری با چه طعمی
212. یکی از خواب هایی که گفتی تعریف می کنی و بقیه می خندند رو برای ما هم تعریف کن البته بدون سانسور
213.زیبا ترین کلمه تو دنیا؟ و زشت ترین کلمه تو دنیا؟ بی معنی ترین کلمه در دنیا؟ بی احساس ترین کلمه در دنیا؟
jaj
214.اون بانوی سوال 210 رو میشناختی؟
215.اگه تنها باشی فیلم س. پر می بینی یا نه
216.اگر کسی بخواد بهت هدیه بده دوست داری چی باشه؟
jaj
218.یه آهنگ که خیلی دوست داری و برات خاطره انگیزه رو برامون بزار
219.احساست رو نسبت به من بگو؟ به نظرت چجور آدمیم؟
jaj
نه قبلا یکی دیگه پرسیده بود
220.یه ماهی و یه خرس چجوری میتونن با هم دوست بشن؟
221.آخرین بار کجا مسافرت رفتی؟ مجردی یا متاهلی؟
222. اگه با ماشین توی شب تاریک بهت بزنه و فرار کنه چه حسی بهت دست میده؟
zrnznn
واااااااای عشقم چ بوس احساسی کردی ازم دارم دیوونه میشه دوس دارم همین الان محکم بغلم کنه و هی قربون صدقم بره بعد من گریه کنم بگم دیووونتم عزیزم و...
این چیزی هست که تو ذهن اکثر دخترا هست موقع بوس کردنشون
قبول نیست
سوال شده بانو رو توصیف کن، نگفت که تو ذهنش چی میگذره؟!
بعدشم یکم کمتر واسه خودتون نوشابه باز کنید... این تصورات تشماس که یه بانو ممکنه همچین ذهنیتی داشته باشه..ار کجا معلوم که فکر های دیگه تو سرش نباشه
jaj
224. اگر من روی صندلی داغ نشسته بودم و میخواستی یه سوال داغ ازم بپرسی چی بود؟ بپرس و خودتم جوابشو بده
225. دوست داری نفر بعدی که روی صندلی داغ میشینه کی باشه؟225. اگه یه روز بخوای از بوفیلند بری دوست داری چه جمله ای بگی که بقیه یادشون بمونه؟
نمایش یا پنهان متن
فک کن مثل شریعتی میخوای یه جمله خفن بگیتنها
227.حاضری یه عکس از خودت تو این تاپیک بزاری؟اگر آره پس بزار
228.دوست داری کدوم یک از بچه های بوفی رو که تا حالا ندیدی ببینی؟چرا؟
بندری
میشه من یکم ریش گرو بزارم نجمه جان 2 تا سوال بپرسه
ب جان خودم دختر خوبیه ها فقط یکم شیطونه
باور کن نجمه می تونه سوال بپرسه منتها یکم خسیسیش میشه از اون 30 امتیازی که قراره گیرش بیاد خرج کنه مثلا 30 امتیازش بشه 20 امتیاز . خو اینجور آدما همون بهتر سوال نپرسن تا سوالاشون تو دلشون بمونه . من موندم این همه امتیاز رو می خواد کجا ببره برا کی خرج کنه والله بخدا
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→