₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » @یک جوک بگو تا نفر بعدیت امتیاز بده@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » @یک جوک بگو تا نفر بعدیت امتیاز بده@
1 2

بدون عکس

@یک جوک بگو تا نفر بعدیت امتیاز بده@

2708 بازدید، 35 پست، نویسنده: arash52

• arash52

سلام
    امان از دست بچه مثبت
    آدمو به چه کارایی وادار میکنه :4:

مخم مثل قدیم کار نمیکنه ولی بهش که فشار آوردم به این نتیجه رسیدم که این تاپیک رو بزنم

هرکی یک جوک بگه و نفر بعدی از 1 تا 10 بهش امتیاز بده و بعد خودش جوک بگه و الخ :46:

بریم ببینیم چی میشه :buff:

جوک من : دوتا خفاش از سقف غار برعکس آویزون بودن

یکیشون پرسید بدترین روز زندگیت کی بود؟

دوستشم جواب میده پارسال که اسهال گرفته بودم!
    :4:

16 سپاس: javad1020، zrnznn، محسن صائب، بچه مثبت، KuRoSh، بندری، تنها، carlos، ماهی، jaj، ژنرال، levrone، ♥Rose♥، Holtek، mz56mz، garfild

• zrnznn

:83: خوب بوددددد....7 میدم بهت از 10 تا

من جک بلد نیستم :2:

10 سپاس: بچه مثبت، KuRoSh، بندری، تنها، arash52، jaj، ژنرال، ♥Rose♥، Holtek، mz56mz

• بچه مثبت

arash52,
    ممنون آقاجون با حضورت بوفیلند رو نورانی کردی ای پروژکتور :bahone:

و آمما بعد

هوشنگ داشته نماز مى خونده یوهو یه پرنده زارت مى خوره به پنجره..!
    هوشنگ میگه: خدایا مثلا ما داریم با شما صحبت مى کنیما..
    اونوقت شما دارى angry birds بازى مى کنى !!؟؟ :21:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    11 سپاس: تنها، carlos، arash52، ماهی، jaj، ژنرال، ♥Rose♥، بندری، Holtek، mz56mz، garfild

• محسن صائب

ارش خان من 10 میدم خیلی جالب بود
    و اما جوک من که البته جوک نیست و واقعی هست
    .
    توی سرویس بهداشتی عمومی یک شهر عده ای زیادی منتظر بودند
    یکی از توالت ها مدت زیادی بود که اشغال بود :4:
    یک پیرمرد اصفهانی که خسته شده بود با لهجه شیرینش گفت
    .
    حاجی درستس که زمین جازبه داره ولی یوخده خودت هم زور بزن . مردم معطلند :83:
    .

11 سپاس: بچه مثبت، تنها، arash52، ماهی، jaj، ژنرال، ♥Rose♥، بندری، Holtek، mz56mz، garfild

• KuRoSh

مهمه چه نوع جوکی باشه :4:
    من بهت آرش 5 میدم فقط بخاطر خودت و نه جوکت
    یارو یه جا نشسته بود و هسته سیب میفروخت یکی ازش میپرسه آقا اینا چه خاصیتی داره
    میگه مغز آدمو باز میکنه یک کیلو ازش می خره میشه 50هزار تومن فرداش طرف میاد میگه مرد حسابی خود سیب که ارزونتره میوه شو میخریدم با هستش می خوردم
    یارو میگه نگفتم بهت مغزتو باز میکنه :4:

12 سپاس: بچه مثبت، محسن صائب، تنها، carlos، arash52، jaj، ژنرال، ♥Rose♥، بندری، Holtek، mz56mz، garfild

• carlos

نقل قول: KuRoSh
    KuRoSh

کوروش 8

اقا ما یه معلم دینی داشتیم میگفت دوازده امام رو از اینور بگو، حالا از آخر به اول، حالا زوجا، امامای فرد، بعد توجیحشم این بود میگفت هیشکی نمیدونه شب اول قبر سوالا چجوری میاد باید حسابی اماده کنید خودتونو :24:

14 سپاس: تنها، pAshMak، KuRoSh، arash52، بچه مثبت، محسن صائب، ماهی، jaj، ژنرال، ♥Rose♥، بندری، Holtek، mz56mz، garfild

• pAshMak

نقل قول: carlos
    carlos

8 امتیاز

یارو ﺑﻪ ﺯﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺯﯾﺎﺩ ﺣﺮﻑ ﻧﺰﻥ ﻭﺍﺳﻪ
    ﭘﻮﺳﺘﺖ ﺧﻮﺏ ﻧﯿﺴﺖ … ﻣﯿﮕﻪ ﭼﻪ ﺭﺑﻄﯽ ﺩﺍﺭﻩ !؟
    ﻣﯿﮕﻪ : ﻣﯿﺰﻧﻤﺖ ﺳﯿﺎﻩ ﻭ ﮐﺒﻮﺩ ﻣﯿﺸﯽ …!

12 سپاس: تنها، KuRoSh، arash52، بچه مثبت، محسن صائب، jaj، ژنرال، ♥Rose♥، بندری، Holtek، mz56mz، garfild

• تنها

pAshMak,
    7 امتیاز

یارو مداحه اومده بود تو محله داشت سوسن خانم رو اجرا می کرد با ریتم:
    حرم طلا... امام حسین... میمیرم برات... میخوام بیام دم حرمتون... دس بزنم به ضریحتون! 
    ملت نمیدونستن باید سینه بزنن یا قر بدن؟!
    لابد بدشم میخواس بگه:
    شدم عاشق شمشیرتون، میخوام بیام در رکابتون، حالا میخوام بیام جنگ بکنم، نگو نه، نگو نمیشه، این قلب من عاشقته عاشقترم می شه...
    اینم قسمت رپش:
    حالا جنگ! خون! کو اعظم؟ بابا اسمش یزیده نه اعظم! حالا یزیده، وزیده، خزیده، پزیده!!!! هر چی باشه یزید باشه! یزید خره یه دونه باشه! کفشای سیاه پاشه! 
    اصن یه وضعى

14 سپاس: pAshMak، KuRoSh، arash52، بچه مثبت، محسن صائب، ماهی، jaj، zrnznn، ژنرال، ♥Rose♥، بندری، Holtek، mz56mz، garfild

• pAshMak

تنها,
    8 امتیاز

یارو اومد از هواپیما پیاده بشه شلوارش از پاش افتاد دادزد :

کو اون خانمه که گفت کمر بند ها رو باز کنید همینو میخواستی!

14 سپاس: KuRoSh، arash52، بچه مثبت، محسن صائب، ماهی، jaj، zrnznn، تنها، ژنرال، ♥Rose♥، بندری، Holtek، mz56mz، garfild

• arash52

5 امتیاز

سر امتحان شهری دختره اومد نشست پشت فرمون
    سرهنگه گفت خانوم روشن کن برو عقب.. !!
    دختره ماشینو روشن کرد پیاده شد رفت عقب نشست…………
    دیگه کسی سرهنگ رو از اون روز ندیده
    :23:

11 سپاس: بچه مثبت، ماهی، jaj، zrnznn، تنها، ژنرال، ♥Rose♥، بندری، Holtek، mz56mz، garfild

• محسن صائب

این جوک نوحه خواندن واقعا جالب بودمن بهش 10 امتیاز میدم
    12 سپاس: بچه مثبت، arash52، ماهی، jaj، zrnznn، تنها، ژنرال، ♥Rose♥، بندری، Holtek، mz56mz، garfild

• بچه مثبت

7 برای جوک آقاجون

هوشنگ زنگ میزنه 110 میگه طوطیم گمشده!

افسره میگه به ماچه؟

میگه خواستم بدونین اگه پیداش کردین هر چی درباره آخوندا میگه اعتقادات شخصی خودشه به من ربطی نداره! :4: 351

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    11 سپاس: ماهی، jaj، zrnznn، تنها، ژنرال، ♥Rose♥، بندری، Holtek، mz56mz، garfild، arash52

• ماهی

بچه مثبت,
    :23: ده میدم بهت..خیلی با مزه بود

خانومه خیلی چاق بود.سوار تاکسی میشه..وقتی می خواد پیاده شه راننده ازش م یپرسه می تونم بپرسم اسمتون چیه؟ خانومه با ناز و ادا می گه غــــــــــــــــنچه 824
    راننده میگه ...خوبه که واااااا نشدی :23:

11 سپاس: بچه مثبت، jaj، zrnznn، تنها، ژنرال، ♥Rose♥، Holtek، mz56mz، garfild، arash52، بندری

• محسن صائب

نقل قول: ماهی

خانومه خیلی چاق بود.سوار تاکسی میشه..وقتی می خواد پیاده شه راننده ازش م یپرسه می تونم بپرسم اسمتون چیه؟ خانومه با ناز و ادا می گه غــــــــــــــــنچه
    راننده میگه ...خوبه که واااااا نشدی

:83:
    یاد یک موضوعی افتادم
    بشما 8 میدم چون قبلا شنیده بودم :10:
    .
    یک خانمی تمام دندونهاشون بجز یک دندون جلویشو میکشه ازش میپرسند چرا اینو نکشید میگه
    اخه میخواستم باهاش چادرم رو نگه دارم

11 سپاس: بچه مثبت، jaj، zrnznn، تنها، ژنرال، ♥Rose♥، بندری، Holtek، mz56mz، garfild، arash52

• jaj

محسن صائب,
    5

آقا ما امروز صبح از خواب بیدار شدیم دیدیم تا زانو برف اومده یه وقت فک نکنید این پستو پارسال گذاشتم الان تایید شده ها،نه الان دقیقا 12 ظهر ،28 مهرماه 1393 شمسیه
    زمستان در پاییز پاییز در زمستان
    بیچاره درختا هنگ کردن برگاشون زرد و نارنجی وقرمز نشده باید سفید شن یعنی بله برون و عقد نگرفته لباس عروس پوشیدن @_@
    فکر کنم دعای اونایی که پوتین گرفتن تو شهر ما اجابت شد:):):):):):)
    حلا هی بگین دخترا اینجورین،دخترا اونجورین دیدین دلشون چقد پاکه دعاهاشون برآورده میشه ≧◔◡◔≦

9 سپاس: zrnznn، تنها، ژنرال، ♥Rose♥، بندری، Holtek، mz56mz، garfild، arash52

• jaj

یکی از فانتزیای اینجانب اینه که:
    وقتی میخام برم مهمونی دکمه هایی مانتوم به زور بسته شه
    بعد وقت غداخوردن بترکه بره تو چشوچال اطرافیان
    بعد همه بگن واااااااااااااااااااووووووو چقد چاقی تو
    بعد مث توپ قل بخورم رو زمین
    بعد 10 نفر بیان بزور از در ردم کنن یهو بوووووف بترکم به تکه های مساوی تقسیم شم

چیه خووو چرا اینجوری o_0 نیگا میکنی 20 سال لاغر بودم الان میخام تنوع ایجاد کنم :(
    (نی قلیوووون هم خودتی)

9 سپاس: zrnznn، تنها، ژنرال، ♥Rose♥، بندری، Holtek، mz56mz، garfild، arash52

• ژنرال

arash52,
    به به آیت الله آقاجون آرش :bachemosbat:

jaj,
    5

یارو میره جهنم (بگید خوب :4:)
    اونجا بهش میگن 483/53 رکعت نماز بدهکاری؛ (بلندتر بگید بگید خوب؛ شُله :4:)
    یارو میگه اون 483 رکعتو قبول دارم اما اون اعشار 53 دیگه چیه؟ (حواسم هست خط بالایی نگفتید خوب :4:)
    میگن: اون به خاطر تانژانت زاوبه انحراف از قبله س که داشتی :4:

10 سپاس: تنها، jaj، ♥Rose♥، zrnznn، بندری، محسن صائب، Holtek، mz56mz، garfild، arash52

• jaj

نقل قول: ژنرال
    میگن: اون به خاطر تانژانت زاوبه انحراف از قبله س که داشتی :4:

نه خیرم
    به خاطر کسینوس زاوبه انحراف از قبله بوده
    تانژانت اطراف نقطه صفر صفره

9 سپاس: ♥Rose♥، zrnznn، بندری، Holtek، mz56mz، تنها، garfild، arash52، ژنرال

• levrone

محسن
    8

زنه هر وخ اتوبوس از کنار خونشون رد میشده کمدش میلرزیده. یه بار یه نجار میاره تا ایرادشو برطرف کنه. نجار همینجوری که داشته دوروبر کمدو نیگا میکرده یه دفه شوهر زنه در میزنه. نجاره هم هول میکنه میره تو کمد قایم میشه! شوهره میاد لباسشو تو کمد بذاره درو باز میکنه نجار رو توش میبینه! میگه اینجا چه گهی میخوری؟ میگه خداوکیلی اگه بهت بگم اینجا منتظر اتوبوسم باور نمیکنی!

11 سپاس: jaj، ♥Rose♥، zrnznn، بندری، محسن صائب، Holtek، mz56mz، تنها، garfild، arash52، ژنرال

• masoud624

شعر که مثل نوحه بود من ۱۰ امتیاز میدم خیلی باحال بود
    9 سپاس: ♥Rose♥، zrnznn، Holtek، mz56mz، تنها، garfild، arash52، بندری، ژنرال
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: