خانم رز به شما 9 میدم جالب بود یک پیر زنی مریض میشه پسرش میبردش دکتر دکتره ازش میپرسه حاج خانم کره میخوای با شوهر پیر زن میگه ننه جون من که دیگه دندون کره خوردن ندارم
چون خيلي قديمي بود 6 عاقلي از كنار ديوانه اي رد ميشد ، ديد كه ديوانه داره گربه اي رو ميشوره ، عاقل به ديوانه گفت : نشورش ميمره ، و رفت و بعد چند ساعت اومد ديد گربه مرده ، به ديوانه گفت : نگفتم نشورش ميميره ؟ ديوانه جواب داد : موقع شستن نمرد كه ، موقع چلوندن مرد
هوشنگ با لباس توی رودخونه شنا میکرد. میگن : چیکار می کنی؟ میگه : لباسامو می شورم!!! میگن : مگه لباسشویی ندارین؟ میگه : داریم ولی توش سرم گیج میره !!!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ﺩﯾﮕﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﮐﻪ ﻣﻠﺖ ﻋﮑﺴﺎﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﺁﭘﻠﻮﺩ کنن که محرم نزدیکه ﻣﻦ ﻭ ﺗﺮﯾﭗ ﻣﺸﮑﯽ ﻣﻦ ﻭ ﻗﯿﻤﻪ ﻣﻦ ﺯﯾﺮ ﻃﺒﻞ من و شله زرد ﻣﻦ ﺭﻭﯼ ﺩﺍﺭﺑﺴﺖ من زیره علامت من دمه هییت ﻣنو....... بله دیگه ما هم باید طبق معمول لایک کنیم :| حالا باز جای شکرش باقیه نمیگن من و امام حسین یهویی...! :|
خارجیه به ایرانی : چند تا بچه داری ایرانی : 6 تا پسر اولی خلبان دومی دکتر سومی مهندس چهارمی حسابدار پنجمی شیمیدان ششمی هم دزد خارجیه : پس چرا ششمی رو از خونه بیرون نمی کنی ؟ ایرانیه : تنها کسی که خرجی خونه میده شیشمیه ... بقیه بیکارن و دنبال کار می گردن ▧ تصویر در دسترس نیست
بچه خواهرم انگشت کرده تو دماغش بش نگاه کردم گفتم: تو مهدکودک چی بت یاد دادن؟؟ برگشته میگه: به تو چه؟! تو دانشگاه بت یاد ندادن تو کار دیگران دخالت نکنی؟؟
یا روح القدووس:) اینا دیگه کین؟؟؟؟؟؟؟؟ من سن اینا بودم به سماور میکفتم آدم آهنی شاشو.
♥Rose♥
ابهام داشت آقا
7 میدم
به طرف می گم چرا اینقدر تپلی؟ می گه چون این همه شعور و شخصیت و جذابیت توی یه بدن لاغر جا نمی شه!
محسن صائب
یک پیر زنی مریض میشه پسرش میبردش دکتر
دکتره ازش میپرسه حاج خانم کره میخوای با شوهر
پیر زن میگه
ننه جون من که دیگه دندون کره خوردن ندارم
Holtek
عاقلي از كنار ديوانه اي رد ميشد ، ديد كه ديوانه داره گربه اي رو ميشوره ، عاقل به ديوانه گفت : نشورش ميمره ، و رفت و بعد چند ساعت اومد ديد گربه مرده ، به ديوانه گفت : نگفتم نشورش ميميره ؟ ديوانه جواب داد : موقع شستن نمرد كه ، موقع چلوندن مرد
بچه مثبت
هوشنگ با لباس توی رودخونه شنا میکرد.
میگن : چیکار می کنی؟
میگه : لباسامو می شورم!!!
میگن : مگه لباسشویی ندارین؟
میگه : داریم ولی توش سرم گیج میره !!!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mz56mz
١
و جوك من شماره 3874
تنها
عمووو
من که نفهمیدم چی شد ولی 8 امتیاز
ﺩﯾﮕﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﮐﻪ ﻣﻠﺖ ﻋﮑﺴﺎﺷﻮﻥ ﺭﻭ
ﺁﭘﻠﻮﺩ کنن که محرم نزدیکه
ﻣﻦ ﻭ ﺗﺮﯾﭗ ﻣﺸﮑﯽ
ﻣﻦ ﻭ ﻗﯿﻤﻪ
ﻣﻦ ﺯﯾﺮ ﻃﺒﻞ
من و شله زرد
ﻣﻦ ﺭﻭﯼ ﺩﺍﺭﺑﺴﺖ
من زیره علامت
من دمه هییت
ﻣنو.......
بله دیگه ما هم باید طبق معمول لایک کنیم :|
حالا باز جای شکرش باقیه نمیگن من و امام حسین یهویی...! :|
بندری
.
.
.
.
.
.
.
فکرشو بکن همه پیامبرا و اماما نشستن تو می خوای پاهاتو دراز کنی
آدم روش نمیشه . من که میرم جهنم با هایده اینا ▧ تصویر در دسترس نیست
تنها,
10
zrnznn
عمو محمود اینجا جک تعریف کرده؟؟؟
ماهی
شاعر شیرازی: سر راهت نشینم تا بیایی
بندری,
نمره 7
arash52
5 امتیاز
مورد داشتیم دختره اینقدر خوشگل بوده که استاد هم رفته ازش جزوه گرفته !
ژنرال
7 امتیاز
دیشب گارسون تو رستوران از دختره پرسید: پیتزاتونو 12 تیکه کنم یا 6تیکه؟
دختره گفت: وااااای نه 12تیکه زیاده نمیتونم بخورم، همون 6تیکه ش کنید!
بندری
10 امتیاز
خارجیه به ایرانی : چند تا بچه داری
ایرانی : 6 تا پسر
اولی خلبان
دومی دکتر
سومی مهندس
چهارمی حسابدار
پنجمی شیمیدان
ششمی هم دزد
خارجیه : پس چرا ششمی رو از خونه بیرون نمی کنی ؟
ایرانیه : تنها کسی که خرجی خونه میده شیشمیه ... بقیه بیکارن و دنبال کار می گردن ▧ تصویر در دسترس نیست
ژنرال
6
مورد داشتیم دختره میره فروشگاه لوازم ورزشی میگه آقا ببخشید پرچم ایران دارید؟
فروشنده براش میاره؛ دختره میگه میتونم رنگای دیگشم ببینم؟!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
همه با هم ۱۰ مرتبه: الهی العفو ...
دیااکو
اولی: دیروز نامزد کردم
دومی: جدی!!!!!
اولی: اره نامزد پسر همسایه رو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cyrus66
بچه خواهرم انگشت کرده تو دماغش بش نگاه کردم گفتم:
تو مهدکودک چی بت یاد دادن؟؟
برگشته میگه: به تو چه؟! تو دانشگاه بت یاد ندادن تو کار دیگران دخالت نکنی؟؟
یا روح القدووس:) اینا دیگه کین؟؟؟؟؟؟؟؟ من سن اینا بودم به سماور میکفتم آدم آهنی شاشو.
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→