ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
zrnznn
واقعااااااااااااااااااااااااااااااً؟؟؟
چرا زودتر نگفتییییییییییی....من خیلی دوست دارم ببینم عکساشو اگر پیدا کردی
خیلی هم خوبه....اینااااا واسه بچه هاتون همه خاطره میشه...عین هو خود ماااااا
بندری
اتفاقا 5 دفعه رفتیم کشوری و عین 5 دفعه رو اول شدیم . یادش بخیر چقدر برا تلوزیون ایران اجرا کردیم
zrnznn
من نمیدونم چرا این افتخارات رو بیان نمیکنید؟؟؟
بی صبرانه منتظر دیدن عکساشم
حالا اگر من بودم صد دفعه واسه پُزشم که بود میگفتم
♥Rose♥
ذوق زده، هیجان زده، بقول امروزیا جوگیر شدم
قربون تو برم، مرسی رو چشمم، بزار این نت ما روبراه بشه بیشتر حضور بهم میرسانیم
آخ آخ یادش بخییییییییر ، یه عمر رو پشت بوم میخوابیدیم، خیلی لذت بخش بود، همینطور که آسمونو میبینی خوابتم میبره، دیدن ستاره ها، سوسوشون، شهاب سنگا ...
تاپیک عکس کودکی شده که
ماهی
من نمی دونم چشای من چه مشکلی داره که همه همینو به من می گن
هر کی این عکسو می بینه همینو میگه
رضا جاااان؟؟؟؟!!
اونی که نشستم بغل دست پسر دایی نازنینم و داییش
قربونت برم..مرسی ..بهم انرژی مثبت میدی
jaj,
کدوم هستی؟ اونی که نشسته؟ یا اونی که بغل مامانه
بندری,
آخی...شباهت ندارید به هم
علیرضا,
چه با اقتدار نشستید علیرضا جان
Holtek
اونيكه گربه دستشه مگه پسره؟
تنها
عمو بندری اگر اونی که قدش بلندتره شما هستی که دخترتون خیلی شبیه شماست اگرم که برادرتون هست شبیه عموشه
jaj
اونی که نشسته منم
اون یکی هم داداشمه
zrnznn
گفتم میایی اینو میگی
من فکر کردم بع بعیه
ماهی
اون پسر داییمه..اونم گربه ی منه ..
البته از گربه های خیابونی ..فکرشو که می کنم این گربه چقدر توی دست و پای من بود می گم بازم خدا رحم کرده مریضی نگرفتم ازش
اون گربه ست...من گربه ها رو خیلی دوس داشتم..
ماهی
الان وسط امتحان هستم..از خونه دارم سوالا رو جواب می دم ..ولی این صفحه بازه و من دارم توی دنیای شیرین کودکی خودم پرسه می زنم
چقدر دلم برای اون زمانا تنگه...بع عکس خودم نگاه می کنم به شادی بی وصفی که توی صورتم هست..به اینکه زمانی که اون گربه همه ی دارایی من بود و اینقدر دوستش داشتم نمی دونستم این دنیا با من بعدنا چه خواهد کرد و این خنده های زیبا رو از من خواهد گرفت..
آ خ بچه ها ببخشید دلم گرفت یهو..دلم برای مامانم خیلی تنگه و دارم می ترکم از این قضیه
zrnznn
فات بشم ماهی جوننننننننننننن
عزیزم الان به امتحانت برس.... که موفقیتی که کسب میکنی باهاش باعث بشه باز تو اینده که به این گذشته فکر میکنی با همین حس خوب یاد این دوران کنی و لذت این موفقیت هاتو بچشی.......
همیشه همینطوره....حالا اگر عکس های دوران دیگه ای از زندگیتم ببینی باز فکر های دیگه میکنی در موردش که آره اون موقع چه فکری میکردی و چه حسی داشتی و الان چی مونده اش؟!
قربونت برم امتحاننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
ماهی
نگرانش نباش.تا دوشنبه وقت داریم جوابا رو ارسال کنیم..
zrnznn
میگم این پسر دایی تو عکس همون پسر دایی معروفهههههههههههه؟؟!
ماهی
از دست تو..نجمه..
این همونه که تا خیلی دیر زبون باز کرد و منو لل لَ ناز صدا می کرد..الان هم منو که می بینه می گه اووووو لَ لَ...
این پسر همون دایی هست که خیلی منو دوس داشت و دلش می خواست من عروسش بشم ..ولی خب قسمت روزگار نبود
همیشه همه جا توی بغل داییم بودم
وقتی هم از تهران برگشتم چون پدرم مشکل کلیه داشت و عملا نمی تونستم ازش کمک زیادی بگیرم همه جا برای کارایی که مرد لازم داشت کمکم کرد..ولی امان از دست زنش که ...
zrnznn
تاپیک بنا به درخواست دوستان به بخش جشنها و موضوعات عمومی کاربران منتقل میشه
♥Rose♥
بی صبرانه منتظر دیدن عکساشم
حالا اگر من بودم صد دفعه واسه پُزشم که بود میگفتم
خو منم وختی کلاس پنجم بودم تو تهران نفر اول نقاشی شدم
بعد که خونمونو عوص کردیم نشد که در سطح کشوری شرکت کنم
نمایش یا پنهان متن
یکم پز بدممنم تا چندروز آینده یه عکس میزارم، تازه نقل مکان کردیم هنوز آلبومو پیدا نکردم
zrnznn
ای جانمممممممممممممم.....
آقا یه فکری به ذهنم رسید
zrnznn
الهیییییییییییییی.....
تو کدومی؟؟؟؟ من حدس میزنم باید اون باشی که دامن قرمز پوشیدییییییییی
.
.
.
خدا رحمت کنه درگذشتگان رو
jaj
آخرین ورود: امروز, 07:39