«مرتضی پاشایی» درگذشت/تشییع یکشنبه از مقابل تالار وحدت
▧ تصویر در دسترس نیست
پس از مدتها مبارزه با بیماری «مرتضی پاشایی» درگذشت/تشییع یکشنبه از مقابل تالار وحدت «مرتضی پاشایی» خواننده جوان موسیقی پاپ کشورمان پس از مدتها مبارزه با بیماری مهلک سرطان درگذشت. به گزارش فارس، مرتضی پاشایی مدتها با بیماری سرطان دست و پنجه نرم میکرد که با تشدید بیماری از روز جمعه 16 آبان ماه در بخش ICU بیمارستان بهمن بستری شده بود، ساعاتی قبل در گذشت.
مرتضی پاشایی (متولد 1363/5/20) خواننده، نوازنده، آهنگساز پاپ فارسی است. او دانشجوی رشته گرافیک بوده و از کودکی به موسیقی علاقه داشته است. موسیقی را از سن چهارده سالگی با نواختن گیتار آغاز کرد.
براساس این گزارش، مراسم تشییع پیکر «مرتضی پاشایی» صبح روز یکشنبه 25 ابان ماه از مقابل تالار وحدت برگزار خواهد شد.
نام اصلی: مرتضی پاشایی زادروز: ۱۳۶۳ سبکها: پاپ کار(ها): خواننده، آهنگساز، تنظیمکننده ساز(ها): گیتار و پیانو ---------------------------------
بیوگرافی مرتضی پاشایی از زبان خودش مرتضی پاشایی هستم متولد ۱۳۶۳/۵/۲۰ ساکن غرب تهران (آریا شهر) و در حال حاضر دانشجوی رشته گرافیک هستم از دوران کودکی همیشه نسبت به موسیقی یه حس خاص و مبهمی داشتم. و میدونستم که یک روز باید همین راه رو دنبال کنم.در سن ۱۴ سالگی موسیقی رو با زدن گیتار شروع کردم ولی درحین کار با مخالفت خانواده مواجه شدم.
ولی بازم با پای فشاری های خودم وعلاقه ای که به موسیقی داشتم سر از کر باز نزدم وهرگز پشیمون از ادامه راه نشدم. وبه این کار ادامه دادم و خوب الان چند سالی هست که دیگه این کارو به صورت حرفه ای دنبال میکنم و اصولا تمام وقتم رو صرف این کار میکنم تا بتونم بهترین کار با کیفیت عالی بیرون بدم و به هیچ عنوان کارم رو سطحی دنبال نمیکنم. بیشتر موزیک های خارجی گوش میدیم علاقه زیادی هم به مصاحبه کردن ندارم. دوست آروم و بی سرو صدا بیام بالا برخلاف دیگران خصوصیات اخلاقی من یا همیشه خیلی آروم هستم یا خیلی شوخی میکنم. با هرکسی نمی تونم بسازم خیلی حساس هستم.
آغاز فعالیت هنری مرتضی پاشایی مرتضی پاشایی از سال ۱۳۸۹ با انتشار اینترنتی قطعات خود شروع به کار کرد، او با قطعه یکی هست به شهرت رسید. مرتضی پاشایی را پیرو سبک شادمهر عقیلی و محسن یگانه میدانند. مرتضی پاشایی در پاییز سال ۱۳۹۱ با انتشار آلبوم یکی هست به جمع خوانندگان آلبوم دار پاپ ایران پیوست. به اعتقاد خیلی از کارشناسان مرتضی پاشایی پدیده سال موسیقی پاپ فارسی بود.
آلبومهای مرتضی پاشایی یکی هست: نخستین آلبوم مرتضی پاشایی که در سال ۱۳۹۱ منتشر شد. این آلبوم دارای ۱۲ قطعه است. ترانه سراهای این آلبوم، مهرزاد امیر خانی و علی بحرینی هستند. آهنگسازی این آلبوم را خود مرتضی پاشایی انجام داده و کار تنظیم را نیز مرتضی پاشایی و میلاد ترابی انجام دادهاند.
تک آهنگهای مرتضی پاشایی -روز برفی (همراه با محمدرضا گلزار) -ادعای عشق (نسخه غیر رسمی) - عصر پاییزی - بغض (تقدیم به بنیامین بهادری) - جاده یک طرفه - نفس - به گوشت میرسه - بزار بگم - چند روز - چشمای من - چطور دلت اومد - دل من دل تو - دروغ دوست داشتنی - عشق من - گریه کن - ماه من - من و ببخش - مثل شیشه - میخوام بگم - میمیرم - تقصیر - تو فکرتم - تو راست میگی - یادته - یکی هست - زیادی - شاید بپرسی -ستایش -گل بیتا -روتو برگردون -حالا اومدی -تورفتی -گل اطلسی -بزار بگم -ماه من -قسم -آدم کش -ادم آهنی
بیماری مرتضی پاشایی مرتضی پاشایی خواننده پاپ کشورمان مدتی است که با یک بیماری سخت دست و پنجه نرم می کند وی بر اثر بیماری گوارش مدتی در بیمارستان بستری شد و تحت عمل جراحی قرار گرفت.
چقدر ناراحت شدم از اين خبر، خيلي خيلي دوسش داشتم و آهنشگاشو گوش ميكردم، خيلي از جوونها با آهنگهاي پاشايي وارد دنياي عشق و عاشقي شدن و با آهنگهاش انس گرفتن، تمام كارهاش عالي بودن و هست، خيلي حيف شد هنوز براش زود بود، صداش جاودانه شد. روحش شاد يادش گرامي
يكي هست توو قلبم كه هر شب واسه اون مينويسم و اون خوابه نميخوام بدونه واسه اونه كه قلب من اين همه بيتابه...
کسی که ترانه میخواند و با صدایش عشق و انسان را منتشر میکند هرگز نمیمیرد. باید خوانندگان زندهای را تسلیت گفت که عمری میخوانند بیآنکه یک ترانهشان زمزمهی مردم شود. مرتضا پاشایی در فرصت کوتاه زندگیش توانست به فرهنگ شنیداری مردم نفوذ کند و این جای تبریک دارد نه تسلیت چرا که او دیگر نخواهد مُرد. یادش گرامی
دکتر «حسن توکلی» پزشک معالج این خواننده در این باره به «موسیقی ما» گفت: «مرتضی مبارزه سختی را با بیماریاش داشت و در حالی که از زمان تشخیص بیماری ما فقط سه ماه پیش بینی ادامه حیات را برای وی کرده بودیم، مرتضی چیزی حدود ۱۱ ماه جنگید و تا لحظه آخر هم کوتاه نیامد.» وی افزود: «تیم پزشکی این هنرمند نهایت تلاش خود را در مراحل مختلف درمانی این هنرمند انجام داد و در مقاطع مختلف با پرتو درمانی و شیمی درمانی سعی در مهار سرطان داشت ولی متاسفانه اوضاع جوری مساعد نشد و سرطان به تمام بدن پاشایی سرایت کرده بود.» توکلی همچنین از انگیزه بالای پاشایی در مقابله با سرطان سخن گفت و توضیح داد: «مرتضی حتی در اتاق ICU هم از مبارزه دست بر نداشت و فقط درباره آینده کاریاش حرف میزد و میگفت بالاخره شکستاش میدهم و باز هم روی سن بر میگردم. به همه جامعه هنری کشور و دوستداران این خواننده تسلیت عرض میکنم.» در این بین پدر مرتضی پاشایی نیز در گفتگو با «موسیقی ما» گفت: «۱۵ آبان ماه سال گذشته بود که متوجه شدیم و سریعا اقدام کردیم و ۲۱آبان ماه هم در بیمارستان «نیکان» مرتضی تحت عمل جراحی قرار گرفت. متاسفانه کمی دیر متوجه شدیم ولی لحظهای درنگ نکردیم و خود مرتضی هم با نهایت قدرت سعی کرد بتواند بیماریاش را شکست دهد.» وی در حالی که اوضاع نامساعدی داشت ادامه داد: «هر وقت قطعه «عصر پاییزی» مرتضی را میشنوم، یاد خاطراتی میافتم که نمیشود گفت خاطرات خوب یا بد. این قطعه را که میشنوم، به فکر فرو میروم.» وی درباره سفری که به خواسته مرتضی پاشایی در محرم امسال برای پدر و مادرش به کربلا صورت گرفت نیز گفت: «هفته پیش در کربلا، من دست بر قضا یک دقیقه مانده به اذان مغرب رفتم سرداب حضرت ابوالفضل العباس، در باز شد و آنجا دیدم یک آقای روحانی منتظر کسی است که اذان را بگوید. بلندگو را برای من آوردند، تکبیر و اذان را گفتم و در پایان گفتم پنج مرتبه آیه «امن یجیب» را بخوانید و برای «مرتضی پاشایی» که دوستش دارید دعا کنید و در سرداب حضرت ابوالفضل العباس همه دعا برای سلامتی مرتضی کردند وقتی شروع به خواند نماز فرادایم کردم یکسری از ایرانیها دورم جمع شدند و پرسیدند که مرتضی را از کجا میشناسم. من هم گفتم که پدرش هستم، برایش دعا کنید که به حق حضرت الوالفضل انشالله شفا عاجل بگیرد.» در این بین مادر پاشایی نیز ضمن گلایه از برخی چهرهها از انتشار عکسی که در روزهای گذشته روی صفحه شخصی یکی از خوانندهها منتشر شد گفت: «برای برخی از این دوستان واقعا متاسفم که فقط برای خودنمایی آن عکس را منتشر کردند. هرگز نمیتوانم ببخشم کسی را که در این شرایط عکس پسرم را در آن حالت بد و روی تخت آی سی یو منتشر کرده است.»
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
پس از مدتها مبارزه با بیماری
«مرتضی پاشایی» درگذشت/تشییع یکشنبه از مقابل تالار وحدت
«مرتضی پاشایی» خواننده جوان موسیقی پاپ کشورمان پس از مدتها مبارزه با بیماری مهلک سرطان درگذشت.
به گزارش فارس، مرتضی پاشایی مدتها با بیماری سرطان دست و پنجه نرم میکرد که با تشدید بیماری از روز جمعه 16 آبان ماه در بخش ICU بیمارستان بهمن بستری شده بود، ساعاتی قبل در گذشت.
مرتضی پاشایی (متولد 1363/5/20) خواننده، نوازنده، آهنگساز پاپ فارسی است. او دانشجوی رشته گرافیک بوده و از کودکی به موسیقی علاقه داشته است. موسیقی را از سن چهارده سالگی با نواختن گیتار آغاز کرد.
براساس این گزارش، مراسم تشییع پیکر «مرتضی پاشایی» صبح روز یکشنبه 25 ابان ماه از مقابل تالار وحدت برگزار خواهد شد.
نام اصلی: مرتضی پاشایی
زادروز: ۱۳۶۳
سبکها: پاپ
کار(ها): خواننده، آهنگساز، تنظیمکننده
ساز(ها): گیتار و پیانو
---------------------------------
بیوگرافی مرتضی پاشایی از زبان خودش
مرتضی پاشایی هستم متولد ۱۳۶۳/۵/۲۰ ساکن غرب تهران (آریا شهر) و در حال حاضر دانشجوی رشته گرافیک هستم از دوران کودکی همیشه نسبت به موسیقی یه حس خاص و مبهمی داشتم.
و میدونستم که یک روز باید همین راه رو دنبال کنم.در سن ۱۴ سالگی موسیقی رو با زدن گیتار شروع کردم ولی درحین کار با مخالفت خانواده مواجه شدم.
ولی بازم با پای فشاری های خودم وعلاقه ای که به موسیقی داشتم سر از کر باز نزدم وهرگز پشیمون از ادامه راه نشدم. وبه این کار ادامه دادم و خوب الان چند سالی هست که دیگه این کارو به صورت حرفه ای دنبال میکنم و اصولا تمام وقتم رو صرف این کار میکنم تا بتونم بهترین کار با کیفیت عالی بیرون بدم و به هیچ عنوان کارم رو سطحی دنبال نمیکنم.
بیشتر موزیک های خارجی گوش میدیم علاقه زیادی هم به مصاحبه کردن ندارم. دوست آروم و بی سرو صدا بیام بالا برخلاف دیگران خصوصیات اخلاقی من یا همیشه خیلی آروم هستم یا خیلی شوخی میکنم. با هرکسی نمی تونم بسازم خیلی حساس هستم.
آغاز فعالیت هنری مرتضی پاشایی
مرتضی پاشایی از سال ۱۳۸۹ با انتشار اینترنتی قطعات خود شروع به کار کرد، او با قطعه یکی هست به شهرت رسید. مرتضی پاشایی را پیرو سبک شادمهر عقیلی و محسن یگانه میدانند. مرتضی پاشایی در پاییز سال ۱۳۹۱ با انتشار آلبوم یکی هست به جمع خوانندگان آلبوم دار پاپ ایران پیوست. به اعتقاد خیلی از کارشناسان مرتضی پاشایی پدیده سال موسیقی پاپ فارسی بود.
آلبومهای مرتضی پاشایی
یکی هست: نخستین آلبوم مرتضی پاشایی که در سال ۱۳۹۱ منتشر شد. این آلبوم دارای ۱۲ قطعه است. ترانه سراهای این آلبوم، مهرزاد امیر خانی و علی بحرینی هستند. آهنگسازی این آلبوم را خود مرتضی پاشایی انجام داده و کار تنظیم را نیز مرتضی پاشایی و میلاد ترابی انجام دادهاند.
تک آهنگهای مرتضی پاشایی
-روز برفی (همراه با محمدرضا گلزار) -ادعای عشق (نسخه غیر رسمی) - عصر پاییزی - بغض (تقدیم به بنیامین بهادری) - جاده یک طرفه - نفس - به گوشت میرسه - بزار بگم - چند روز - چشمای من - چطور دلت اومد - دل من دل تو - دروغ دوست داشتنی - عشق من - گریه کن - ماه من - من و ببخش - مثل شیشه - میخوام بگم - میمیرم - تقصیر - تو فکرتم - تو راست میگی - یادته - یکی هست - زیادی - شاید بپرسی -ستایش -گل بیتا -روتو برگردون -حالا اومدی -تورفتی -گل اطلسی -بزار بگم -ماه من -قسم -آدم کش -ادم آهنی
بیماری مرتضی پاشایی
مرتضی پاشایی خواننده پاپ کشورمان مدتی است که با یک بیماری سخت دست و پنجه نرم می کند وی بر اثر بیماری گوارش مدتی در بیمارستان بستری شد و تحت عمل جراحی قرار گرفت.
عکس هایی از مرتضی پاشایی
zrnznn
خدا رحمتش کنه
▧ تصویر در دسترس نیست
زبل خان
نمایش یا پنهان متن
تازه داشتم تاپیکش رو آماده میکردماگر صلاح دونستین لطفا در قسمت «گزینه های بیشتر برای ویرایش تاپیک» اینارو وارد کن
حداکثر 25x25 پسوند jpg برای favorite icon تاپیک:
http://www.boooofi.com/minipicup/persian/pashaei-favicon-1415955931.jpg
ترجیحاً 320x250:
http://www.boooofi.com/minipicup/persian/pashaei320-1415955890.jpg
:English title for this topic
Morteza Pashaei Died on November 14, 2014
زبل فاتحه خوان
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
sansan
baron jon
منم خیلی دوستش داشتمممم... خیلی حیف بود
روحش شاد ....
علیرضا
روحش شاد
ممنون دلشاد عزیز به خاطر اطلاع رسانی
ممنون زبل جان. استفاده شد از لینکهات
زبل خان
علیرضا,
زبل دیگه دلتنگیاش بی شماره
garfild
زبل خان
نسخه موبایل
zrnznn
کلی امروز براش گریه کردمممممم.....خیلی ناراحتم
آهنگ نگران منی ماه عسلشو کلی گوش دادم و اشک ریختم....خداوند به پدر و مادرش صبر بده
زبل خان
نسخه موبایل
Life Dream
روحش شاد يادش گرامي
يكي هست توو قلبم كه هر شب واسه اون مينويسم و اون خوابه
نميخوام بدونه واسه اونه كه قلب من اين همه بيتابه...
زبل خان
masod
masod
خدایبش بیامرزد
Life Dream
ﻭﺻﻴﺖ ﻧﺎﻣﻪ ﻣﺮﺗﻀﻰ : ﻣﻦ ﺭﻓﺘﻢ ﻭ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ﻋﺰﻳﺰﺍﻥ ﺩﻟﻤﻮ ﺑﻪ ﺑﺰﺭﮔﻴﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﺳﭙﺮﺩﻡ ﻭﺍﺳﻢ ﺩﻋﺎ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ ﻣﻨﻮ ﺣﻼﻝ ﻛﻨﻴﺪ ﺑﻪ ﺟﺎﻥ ﺗﻚ ﺗﻜﺘﻮﻥ ﺑﺎ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺧﺪﺍﺟﻮﻧﻢ ﺑﻬﻢ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺭﻓﺘﻨﻮ ﺍﺯ ﺧﻴﻠﻲ ﻗﺒﻠﺘﺮﻫﺎ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﺍﺯﺵ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﮔﺮﺩﻥ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺎ ﻫﺮ ﺩﺭﺩ ﻭ ﺭﻧﺠﻮ ﻋﺬﺍﺑﻲ ﻛﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﺎ ﺟﻮﻥ ﺩﻝ ﻗﺒﻮﻝ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻓﻘﻂ ﻳﻜﺬﺭﻩ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﻬﻢ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺪﻩ ﺗﺎ ﺑﺎ ﺷﻤﺎﻫﺎ ﻋﺸﻘﺒﺎﺯﻱ ﻛﻨﻢ ﺑﺨﺪﺍ ﺩﻳﮕﻪ ﺟﺴﻢ ﺧﺴﺘﻢ ﺍﻣﺎﻧﻤﻮ ﺑﺮﻳﺪ ﻭ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻢ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺍﺯﻳﻦ ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭﺗﻮﻥ ﺑﻤﻮﻧﻢ ﺍﻣﺎ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺑﺎﺷﻴﺪ ﻳﻜﺬﺭﻩ ﻛﻪ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﻛﺮﺩﻣﻮ ﺧﺴﺘﮕﻴﻢ ﺩﺭ ﺭﻗﺖ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺵ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﻴﮕﻴﺮﻡ ﻛﻪ ﺯﻭﺩ ﺯﻭﺩ ﻣﻬﻤﻮﻥ ﻗﻠﺐ ﺗﻚ ﺗﻜﺘﻮﻥ ﺑﺎﺷﻢ . ﺩﻟﻢ ﻭﺍﺳﺘﻮﻥ ﺗﻨﮓ ﻣﻴﺸﻪ ﺍﻣﺎ ﺗﻮﺭﻭ ﺧﺪﺍ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﺭﺍﻣﺶ ﺭﻭﺣﻢ ﺩﻋﺎﻡ ﻛﻨﻴﺪﻭ ﻫﻴﭽﻮﻗﺖ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺑﺮﺩﻧﻢ ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﮔﻠﻪ ﻧﻜﻨﻴﺪ ﻭ ﻣﻨﻮ ﺟﻠﻮﺵ ﺳﺮﺍﻓﺮﺍﺯ ﻛﻨﻴﺪ
ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺑﺎﺷﻴﺪ ﻣﻦ ﭘﻴﺶ ﺧﻮﺩﺵ ﺍﺳﻮﺩﻩ ﻭ ﺭﺍﺣﺘﻢ ﻭ ﻣﻼﻟﻲ ﻧﻴﺴﺖ ﺟﺰ ﺩﻭﺭﻱ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﻋﺰﻳﺰﺍﻧﻢ.
♥Rose♥
دیگه نیست...
.
امروز وقتی از رادیو شنیدم خیلی شوکه شدم
خدایش بیامرزد ... هر آهنگشو که میشنوم اشکام سرازیر میشن
خدا به پدرو مادرو خانواده ش صبر بده الهی
.
.
.
گریه نکن دیگه اون نمیاد خونه
دست بکش دیگه از اون طفلکی دله داغون
اون دیگه خوشه فکر نکن حالتو میدونه
تنها میمونی آخه اینو میدونی
مثل اون پیدا نمیشه
اشکات میریزه آخه اون واست عزیزه
توی قلبته همیشه
یادش میفتی دلت آتیش میگیره
میگی کاش برگرده پیشم
راهی نداری تو باید طاقت بیاری
آخه میدونی نمیشه
پاییز، محرم، جمعه 10:30 صبح، سرطان ...
فوت پدری که به پیری نرسید ، فوت یک هنرمند جوان محبوب
من بیشتر...
♥Rose♥
وی افزود: «تیم پزشکی این هنرمند نهایت تلاش خود را در مراحل مختلف درمانی این هنرمند انجام داد و در مقاطع مختلف با پرتو درمانی و شیمی درمانی سعی در مهار سرطان داشت ولی متاسفانه اوضاع جوری مساعد نشد و سرطان به تمام بدن پاشایی سرایت کرده بود.»
توکلی همچنین از انگیزه بالای پاشایی در مقابله با سرطان سخن گفت و توضیح داد: «مرتضی حتی در اتاق ICU هم از مبارزه دست بر نداشت و فقط درباره آینده کاریاش حرف میزد و میگفت بالاخره شکستاش میدهم و باز هم روی سن بر میگردم. به همه جامعه هنری کشور و دوستداران این خواننده تسلیت عرض میکنم.»
در این بین پدر مرتضی پاشایی نیز در گفتگو با «موسیقی ما» گفت: «۱۵ آبان ماه سال گذشته بود که متوجه شدیم و سریعا اقدام کردیم و ۲۱آبان ماه هم در بیمارستان «نیکان» مرتضی تحت عمل جراحی قرار گرفت. متاسفانه کمی دیر متوجه شدیم ولی لحظهای درنگ نکردیم و خود مرتضی هم با نهایت قدرت سعی کرد بتواند بیماریاش را شکست دهد.»
وی در حالی که اوضاع نامساعدی داشت ادامه داد: «هر وقت قطعه «عصر پاییزی» مرتضی را میشنوم، یاد خاطراتی میافتم که نمیشود گفت خاطرات خوب یا بد. این قطعه را که میشنوم، به فکر فرو میروم.»
وی درباره سفری که به خواسته مرتضی پاشایی در محرم امسال برای پدر و مادرش به کربلا صورت گرفت نیز گفت: «هفته پیش در کربلا، من دست بر قضا یک دقیقه مانده به اذان مغرب رفتم سرداب حضرت ابوالفضل العباس، در باز شد و آنجا دیدم یک آقای روحانی منتظر کسی است که اذان را بگوید. بلندگو را برای من آوردند، تکبیر و اذان را گفتم و در پایان گفتم پنج مرتبه آیه «امن یجیب» را بخوانید و برای «مرتضی پاشایی» که دوستش دارید دعا کنید و در سرداب حضرت ابوالفضل العباس همه دعا برای سلامتی مرتضی کردند وقتی شروع به خواند نماز فرادایم کردم یکسری از ایرانیها دورم جمع شدند و پرسیدند که مرتضی را از کجا میشناسم. من هم گفتم که پدرش هستم، برایش دعا کنید که به حق حضرت الوالفضل انشالله شفا عاجل بگیرد.»
در این بین مادر پاشایی نیز ضمن گلایه از برخی چهرهها از انتشار عکسی که در روزهای گذشته روی صفحه شخصی یکی از خوانندهها منتشر شد گفت: «برای برخی از این دوستان واقعا متاسفم که فقط برای خودنمایی آن عکس را منتشر کردند. هرگز نمیتوانم ببخشم کسی را که در این شرایط عکس پسرم را در آن حالت بد و روی تخت آی سی یو منتشر کرده است.»
بندری
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→