₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » ♥♥♥ «مرتضی پاشایی» درگذشت/تشییع یکشنبه از مقابل تالار وحدت ♥♥♥
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » ♥♥♥ «مرتضی پاشایی» درگذشت/تشییع یکشنبه از مقابل تالار وحدت ♥♥♥
1 2

بدون عکس

♥♥♥ «مرتضی پاشایی» درگذشت/تشییع یکشنبه از مقابل تالار وحدت ♥♥♥

3882 بازدید، 29 پست، نویسنده: دلشاد

• Holtek

خبر رو ديروز تو تلويزيون ديدم نميشناختمش ولي بعد كه اهنگاشو ( مخصوصا مال ماله عسل ) شنيدم ، خيلي ناراحت شدم :2:
    3 سپاس: دلشاد، زبل خان، ♥Rose♥

• تنها

خدا رحمتش کنه خیلی ناراحت شدم :79:
    2 سپاس: زبل خان، ♥Rose♥

• baron jon

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

:44:

3 سپاس: دلشاد، زبل خان، ♥Rose♥

• دلشاد

تصویر در دسترس نیست

2 سپاس: زبل خان، ♥Rose♥

• زبل خان

نقل قول: شهرام شکوهی
    -از همه دوستان خواهش میکنم هر جا فیلم و یا تصویری از مرتضی که در حال بد و نامناسب(منظورم شرایط بحرانی بیماری) دیدید آنرا پاک کنید و از باز نشر آن جدا خودداری کنید و در صورت امکان با ریپورت کردنش امکان پخشش رو از سایتهای مرجع مثل یو تیوب مسدود کنید. امیدوارم آن شخص سنگدلی که به خود اجازه داده تا از این صحنه عکس و فیلم بگیره ...حتی زبونم نمیچرخه نفرینش کنم ولی امیدوارم خدا به راه راست هدایتش کنه.
    -دوستان پیکر مرتضی عزیز از بیمارستان صبح دیروز منتقل شده...دلیل تجمع در برابر بیمارستان را ما متوجه نمی شویم. در آن بیمارستان بیمارهای دیگری هم هستند که شنیدن صدای بوق اتومبیلها هم برایشان خوب نیست چه برسد به جنجال و دعوا و صداهای دیگر...شما را به خدا رعایت حال دیگران را بفرمایید.برای خانواده های بیماران دیگر نیز عزیزان بیمارشان به همان اندازه مرتضی عزیزند؛ خواهشا رعایت بفرمایید.
    -همه داغ دیده ایم و ناراحت از دست دادن مرتضی...ولی تجمعاتی که از روی صمیمیت شما عزیزان شکل گرفته و حق شماست و همچنین باعث افتخار برای ما دوستان مرتضی و جامعه هنر؛ متاسفانه داره به سمتی میره که حتی ممکنه در روند تشیع و مراسم مرتضی ایجاد اخلال کند.ملتمسانه تقاضا دارم که رعایت بفرمایید تا بتوانیم مراسمی به دور از حاشیه و در شان مرتضی عزیز برایش برگزار کنیم.
    کوچک شما
    شهرام شکوهی

4 سپاس: دلشاد، zrnznn، baron jon، ♥Rose♥

• zrnznn

دوستم میگه فیلم ه رو دیده و خیلی خیلی بد بود...مثل جون کندن... :(

مامانم و باید بینی..نمیدونم تو یه روز که من نبودم چجوری اطلاعات کسب کرده؟ خاله ام دور از جون سرطان داشت و خوب شد... الان مامانم داره تلفنی باهاش میحرفه و داره بهش داستان مرتضی پاشایی رو میگه و استقامتشو و جونیشو .....
    منم الان این شکلیم 453

3 سپاس: ♥Rose♥، زبل خان، دلشاد

• ♥Rose♥

ساعت مراسم از 9 به 8 صبح تغییر پیدا کرد
    2 سپاس: زبل خان، دلشاد

• ♥Rose♥

از زنی در بیمارستان جنوب تا آخرین لحظات زندگی مرتضی پاشایی / “فیلم های موبایلی” دغدغه جدید بیماران در بیمارستان ها

مرتضی پاشایی خواننده جوان کشور روز جمعه درگذشت و تجمعات مختلفی از سوی هواداران او در تهران و شهر های مختلف برگزار شد اما آنچه که به سرعت در فضای مجازی منتشر شد فیلمی از آخرین لحظات زندگی پاشایی است. این تصاویر اگر چه مشخص نیست توسط چه کسی فیلمبرداری شده اما فضای اتاق نشان می دهد که این امکان فقط برای خانواده یا پرسنل بیمارستان مهیا بوده با توجه به اینکه امکان ندارد خانواده او از لحظات وحشتناک درد و رنج عزیزشان فیلمبرداری کرده باشند پس باید ریشه این اقدام ضد اخلاقی را در بیمارستان جستجو کرد. انتشار این دو فیلم در یک بازه زمانی کوتاه، از بروز یک بحران اخلاقی در بیمارستان های کشور حکایت دارد و آن نبودن امنیت روانی بیماران است ، در حالی که بیمارستان می بایست محل آرامش و تسکین و بهبود آلام بیماران باشد. متأسفانه شرایط به گونه ای است که هر لحظه ممکن است فیلمی از یک بیمار در شبکه های اجتماعی نشر یابد و به نوعی درد و رنجی دیگر برای بیماران و خانواده شان باشد. آنچه مسلم است در شعار و منشورهای سازمانی بیمارستان ها رازداری ، پرده پوشی و حفظ اسرار بیماران یک وظیفه اخلاقی و قانونی برای بیمارستان ها عنوان می شود اما به نظر می رسد دستگاه های متولی نظام سلامت به خصوص وزارت بهداشت می بایست در عمل برای جلوگیری از جدی تر شدن بحران فیلم های موبایلی بیماران تدبیری بیاندیشند.

2 سپاس: زبل خان، دلشاد

• 1 سپاس: زبل خان
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: