در صنعت مد، همواره بخشی زیادی از توجهات عمومی، معطوف لوازم جانبی همچون کیف و کفش و البته زیورآلات است. این بار در زومیت به سراغ طراحی خلاقانه در این حوزه آمدهایم.
حلقههایی که روی انگشت قرار میگیرند، این توانایی را دارند که حسی همچون شاه یا ملکه بودن را به فرد القا کنند، به ویژه اگر از ایدههای جالب و نوآوری خلاقانه در طراحی بهره برده باشند. این روزها مردم بیشتر در خرید یا انتخاب محصول و لوازم مورد نیاز خود، به دنبال ابتکار و نوآوری هستند. کالاهایی با شکل و شمایل قدیمی و کلاسیک، اگرچه هنوز هم طرفداران خود را دارند، ولی رفته رفته جای خود را به محصولات مدرنتر میدهند.
با نگاهی به طرحهایی که در ادامه مشاهده خواهید کرد، میتوان به سادگی دریافت که حتی محصولی با ظاهری بسیار ساده (اگر از خلاقیت در ساخت بهره برده باشد) به راحتی مورد توجه قرار خواهد گرفت.
بحث سر یک خط جمله ی عربی و یا فارسی و دوست داشتن و نداشتن و... نیست؛ دعا و خواست ما ادما واسه خدا مهم هست ولی همیشه خواست خداست که کار پایانی رو میکنه. ممکنه کل دنیا موافق کاری باشن و امثال منو تو رو تشویق بکنند این کار رو بکن ولی وقتی خواست خدا نباشه حتی در آخرین لحظه هم که باشه اون کار انجام نمیشه و همچنین بالعکس اگر خواست خدا باشه که کاری انجام نشه و کل دنیا هم جمع بشن نمی توانند اون کار رو بکنند... بخاطر اینه که همیشه به خدا میگم خدایا تو به همه چیز من واقفی و هرچی که به خیر و صلاحمه انجامش بده حتی اگر برخلاف میلم باشه؛ چون تو چیزیو میدونی که کل دنیا هم نمیدوننش...
جلال جان ممنوووونم از تبریکت...ولی درمورد قیمت یعنی اصلااااااااااااااا خبرنداری
انگشترنامزدی که نگین برلیان داشته باشه زیر یک تومن فکرنمیکنم پیدابشه
نقل قول: Kishe Mehr
بحث سر یک خط جمله ی عربی و یا فارسی و دوست داشتن و نداشتن و... نیست؛ دعا و خواست ما ادما واسه خدا مهم هست ولی همیشه خواست خداست که کار پایانی رو میکنه. ممکنه کل دنیا موافق کاری باشن و امثال منو تو رو تشویق بکنند این کار رو بکن ولی وقتی خواست خدا نباشه حتی در آخرین لحظه هم که باشه اون کار انجام نمیشه و همچنین بالعکس اگر خواست خدا باشه که کاری انجام نشه و کل دنیا هم جمع بشن نمی توانند اون کار رو بکنند... بخاطر اینه که همیشه به خدا میگم خدایا تو به همه چیز من واقفی و هرچی که به خیر و صلاحمه انجامش بده حتی اگر برخلاف میلم باشه؛ چون تو چیزیو میدونی که کل دنیا هم نمیدوننش...
خداوند گفته لیس الانسان الا ماسعی..درسته ولیکن این سعی باید دوطرفه باشه
pAshMak
حلقههایی که روی انگشت قرار میگیرند، این توانایی را دارند که حسی همچون شاه یا ملکه بودن را به فرد القا کنند، به ویژه اگر از ایدههای جالب و نوآوری خلاقانه در طراحی بهره برده باشند. این روزها مردم بیشتر در خرید یا انتخاب محصول و لوازم مورد نیاز خود، به دنبال ابتکار و نوآوری هستند. کالاهایی با شکل و شمایل قدیمی و کلاسیک، اگرچه هنوز هم طرفداران خود را دارند، ولی رفته رفته جای خود را به محصولات مدرنتر میدهند.
حلقه هایی نشات گرفته ازطبیعت باطرح هایی شگفت انگیزازگل های زیبا درحبابهایی رویایی
با نگاهی به طرحهایی که در ادامه مشاهده خواهید کرد، میتوان به سادگی دریافت که حتی محصولی با ظاهری بسیار ساده (اگر از خلاقیت در ساخت بهره برده باشد) به راحتی مورد توجه قرار خواهد گرفت.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
pAshMak
آره خیلیییییییییی شیک وخوووشگله
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
Kishe Mehr
pAshMak
خیلی ممنونم
آخه داره فکرمیکنه واسه تولدم چی بگیره خواستم بهش کمک کنم
شما هم میتونید برای خانم آیندتون بخرید
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
آهان منظورت نامزدته...
آخه یه جوری گفتی فکرکردم عقد کردی...
ایشالله براش میگیرم
pAshMak
والله ما خانوادتا رسم نداریم وقتی عزیزی روازدست میدیم تاسالشون
مراسمی برگزارکنیم حتی یک عقد ساده...به رفتگانمون احترام میذاریم و
حرمتشون رونگه میداریم...شمارونمیدونم والله
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
pAshMak
البته به نظرمن وقتی دونفر همدیگرودوست دارن وتصمیم جدی برای زندگی
حالا خوندن دوخط کلمه عربی همچین زیادمهم نیست...بخصوص وقتی کسی باشه که
خانواده تاییدش میکنن به ویژه پدرخدابیامرزم...قلبها باید بهم نزدیک باشه چیزای دیگه اهمیت نداره
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
ببین جطوری ملت رو سرکیسه می کنند ها
pAshMak
ببین جطوری ملت رو سرکیسه می کنند ها
معلومه قیمت ها دستت نیست جلال جان..
یه انگشترساااااااده با نگین برلیان میدنی چقدرقیمتشه؟؟؟
اینااحتمالا باید ازون باشن
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
ارزون چیه پارمیس خانم
این زن ها مگه چیز ارزون انتخاب می کنند
اگه برن توی طلافروشی سنگین ترین سرویس مغازه رو برمیدارند
کمر جوون مردم رو خورد می کننند
pAshMak
این زن ها مگه چیز ارزون انتخاب می کنند
اگه برن توی طلافروشی سنگین ترین سرویس مغازه رو برمیدارند
کمر جوون مردم رو خورد می کننند
ای آقااااااااااااا...دیگه گذشت اون موقع که همه دنبال طلاهای گنده بودن
الان اکثرا چیزهای ظریف رودوست دارن...من خودم وقتی باحاج آقامون رفتیم برای خرید حلقه نامزدی
اصلا حلقه های بزرگ رو نگاه هم نکردم فقط ظریفها وفانتزی هاش رو دیدم یکی هم خریدم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
ممکنه کل دنیا موافق کاری باشن و امثال منو تو رو تشویق بکنند این کار رو بکن ولی وقتی خواست خدا نباشه حتی در آخرین لحظه هم که باشه اون کار انجام نمیشه و همچنین بالعکس اگر خواست خدا باشه که کاری انجام نشه و کل دنیا هم جمع بشن نمی توانند اون کار رو بکنند...
بخاطر اینه که همیشه به خدا میگم خدایا تو به همه چیز من واقفی و هرچی که به خیر و صلاحمه انجامش بده حتی اگر برخلاف میلم باشه؛ چون تو چیزیو میدونی که کل دنیا هم نمیدوننش...
jaj
اولا مبارک باشه
در ثانی این چیزهای زینتی هر چقدر که ریزتر میشن هی گرون تر میشن
مثلا همین انگشترهایی که مثالشو گذاشتید از نظر من یه تیله رو برداشتند چسبوند روی یه حلقه
سر جمع 10 هزار تومن هم قیمتش نیست
ولی توی بازار زیر 200 هزار تومن پیدا نمیشه
نمایش یا پنهان متن
فک کنم خیلی قیمت چرتی دادم ▧ تصویر در دسترس نیست
pAshMak
ولی توی بازار زیر 200 هزار تومن پیدا نمیشه
جلال جان ممنوووونم از تبریکت...ولی درمورد قیمت یعنی اصلااااااااااااااا خبرنداری
انگشترنامزدی که نگین برلیان داشته باشه زیر یک تومن فکرنمیکنم پیدابشه
ممکنه کل دنیا موافق کاری باشن و امثال منو تو رو تشویق بکنند این کار رو بکن ولی وقتی خواست خدا نباشه حتی در آخرین لحظه هم که باشه اون کار انجام نمیشه و همچنین بالعکس اگر خواست خدا باشه که کاری انجام نشه و کل دنیا هم جمع بشن نمی توانند اون کار رو بکنند...
بخاطر اینه که همیشه به خدا میگم خدایا تو به همه چیز من واقفی و هرچی که به خیر و صلاحمه انجامش بده حتی اگر برخلاف میلم باشه؛ چون تو چیزیو میدونی که کل دنیا هم نمیدوننش...
خداوند گفته لیس الانسان الا ماسعی..درسته ولیکن این سعی باید دوطرفه باشه
درغیراینصورت دعای یکطرفه مطمئن باشید به جایی نخواهدرسید...موضوع ازدواج شوخی نیست
بحث یک عمرزندگیه...باید دوطرف با رضایت قلبی کامل قدم بردارند..خداوند همیشه به خواسته بندگانش توجه داره
ولی نه فقط به خواسته بک طرف بلکه هردو...خداوند به انسان قدرت اختیارداده تا درست تصمیم بگیره
واونی روانتخاب کنه که دلش میخواد... زمان قدیم نیست که بزور سرنیزه بخوان دختر روعروس کنن
بخصوص توی خخانواده هایی که سنتی نیستند وبه فرزندان اجازه داده میشه خودشون حرف بزنند
وباتوجه به معیارهایی که دارن بهترین گزینه روانتخاب کنن
درضمن نباید فراموش کنیم که خدافقط ما ل مانیست... به همه بندگانش تعلق داره
پس اینکه بخواهیم فکرکنیم قراره ماروبه همه خواسته هایی که خیال میکنیم حقمونه برسونه
خیلی خودخواهی هست..
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
پارمیس خانم کی قیمت برلیان رو داد
من این انگشترهایی که گذاشتی رو گفتم
یه بار که از دست آدم بیفته فکر کنم بشکنه و پودر بشه
بعضی از طرح هاش ولی جالبه مثل این گوی هایی بودند که توش آب بود با پودر های ریز و وقتی تکونشون میدادی صدای ملودی پخش میشد
pAshMak
پارمیس خانم کی قیمت برلیان رو داد
من این انگشترهایی که گذاشتی رو گفتم
یه بار که از دست آدم بیفته فکر کنم بشکنه و پودر بشه
بعضی از طرح هاش ولی جالبه مثل این گوی هایی بودند که توش آب بود با پودر های ریز و وقتی تکونشون میدادی صدای ملودی پخش میشد
نخیر نمیشکنه...شیشه هاش نشکنه...
از اون گوی ها چندتایی دارم ..خیلیییییییی هم خوشم میادازشون
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
ولی من یه دونه داشتم تونستم بشکنمش
آبش پاشید کل گچ های اتاق خونمونو خیس کرد
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→