فردی رو میشناسم که دعاش یکطرفه بود و خداهم دعاشو شنید و بهش عمل کرد و اتفاقا الان دوتاشون کاملا هم راضیند. پ فرد دیگه ای رو میشناسم که همین هفته قبل نه تنها طرفین راضی بودند بلکه همه هم راضی بودند ولی خب نشد؛ هرچند قبلش بهش گفته بودم نه تنها الان بلکه صدسال دیگه هم هرکاری که بکنید این کار نمیشه ولی خب گوش ندادند.
اتفاقا چون بحث یک عمر زندگیه و شوخی نیست خدا خودش بیشتر وارد میشه هرچند موافق میل کسی نباشه.
گاهی بچه میگه من تبلت میخوام ولی منه پدر تشخیص میدم که نباید براش بگیرم؛ حالا اینکه چون دلش میخواد دلیل نمیشه که براش بخرم چون میدونم به خیر و صلاحش نیست!
و عسى أن تكرهوا شيئأ و هو خير لكم و عسى أن تحبوا شيئأ و هو شر لكم...
مطمئن باش خدا قطعأ بهتر میدونه کی واسه کی خوبه... تو که نمیخوای بگی نعوذبالله کــــــــل آدمها از خدا بیشتر میفهمن که؟!
اینکه تاپیک به اینجا کشیده شد فکرکنم بخاطر این بود که از ابتدا مشخص نکرده بودی کی قراره برات هدیه بگیره.بهرحال من که میگم هرچی خدا بخواد.. افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد...
pAshMak
آبش پاشید کل گچ های اتاق خونمونو خیس کرد
جـــــــــــــــــــــان؟؟؟جلال جان ماشاالله فکرکنم ازون بچه شیطونها بودی هااااااااااا
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
فرد دیگه ای رو میشناسم که همین هفته قبل نه تنها طرفین راضی بودند بلکه همه هم راضی بودند ولی خب نشد؛ هرچند قبلش بهش گفته بودم نه تنها الان بلکه صدسال دیگه هم هرکاری که بکنید این کار نمیشه ولی خب گوش ندادند.
اتفاقا چون بحث یک عمر زندگیه و شوخی نیست خدا خودش بیشتر وارد میشه هرچند موافق میل کسی نباشه.
گاهی بچه میگه من تبلت میخوام ولی منه پدر تشخیص میدم که نباید براش بگیرم؛ حالا اینکه چون دلش میخواد دلیل نمیشه که براش بخرم چون میدونم به خیر و صلاحش نیست!
و عسى أن تكرهوا شيئأ و هو خير لكم و عسى أن تحبوا شيئأ و هو شر لكم...
مطمئن باش خدا قطعأ بهتر میدونه کی واسه کی خوبه... تو که نمیخوای بگی نعوذبالله کــــــــل آدمها از خدا بیشتر میفهمن که؟!
pAshMak
من خودم روباخودم میسنجم نه بادیگران...برای ازدواجم هم فقط وفقط خواست خودم مهمه
البته نظر بزرگترهام روپرسیدم احترامشون رو نگه داشتم ولیکن درانتهاخودم حرف آخر روزدم..
خیلی هم خوشحالم چون مطمئن هستم روح پدرم ازتصمیمی که گرفتم شاده...
مثالهایی که میزنی اصلا ربطی به چیزی که میگی نداره...من یک دختر آزاد هستم وبالغ
بادید بازکسی روکه تشخیص دادم اصلح تر وهم شان خودم هست روانتخاب کردم ..
راستی بازم که ازمسندغرورحرف زدی..
ای بابا تاپیک نازنین من به کجا کشیده شد...
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
pAshMak
خب بعدش که مشخص کردم ...پس دلیلش اصلا تیتر نبود
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
ای بروی چشم
pAshMak
ای جــــــــــــــــــان...ممنوووووووونم بهروز