سال 2008 بود که وقتی به آسمون نگاه کردم دیدم ماه بصورت هلال دراومده و دوتا ستاره هم بالای ماه بودن که یک لحظه حس کردم خدا داره از آسمون به سوی زمینی ها لبخند میزنه
نمایش یا پنهان متنالبته بابت کیفیت نامناسبش پوزش مطلبم چون کیفیت دوربین موبایل خیلی خوب نبود و زوم هم کرده بودم درست درنیامد. شما هم بصورت باکیفیت اون رو تصور بکنید
عکس دندان طلای یک گوسفند ... جاتون خالی چند وقت پیش یه کلپچ گرفتیم و بار گذاشتیم ... اومدیم در قابلمه ی کلپچ رو باز کنیم که مشاهده کردیم که جل الخالق دندونای گوسفنده طلا بوده ... فوری فک کلپچ عزیز رو بیرون کشیدیم از دل قابلمه و آنچه رو که در بالا مشاهده میکنید را دیدیم ... مادر گرامی بنده به نقل از پدر بزرگ عزیز بنده که فوت شده میگه که پدرش ( پدر بزرگ من) چوپان بوده و برای مادرم تعریف میکرده که توی دشت و بیابون علفی است به نام علف کیمیا که فقط گوسفندان قادر به تشخیص و خوردن آنها هستند وجود دارد و گوسفندان پس از خوردن آن علوفه بر روی دندانهایشان روکشی از طلا ایجاد میشود ... برای من که خیلی جالبه ولی هنوز هیچ سندیت علمی برای اثبات وجود این علف پیدا نکردم ولی روی دندان های این کلپچ خوشمزه واقعا روکش طلا بود . ▧ تصویر در دسترس نیست
فعلا این هارو داشته باشید تا عکسای قشنگتری رو رو کنم
jaj
pAshMak
اوووه نووش جان...دستت دردنکنه جلال جان...ولی بعضیها چقدرریلکسسسس لباس پوشیدن
ممنووووووووونم خانم گل...خیلی خوووشگل بودن
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
بله دیگه
توی خوابگاه باید ریلکسسسسس بود ▧ تصویر در دسترس نیست
pAshMak
توی خوابگاه باید ریلکسسسسس بود
خوابگاه آره ولی اینجا سلف هستش
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
اینجا سلف داخل خوابگاههه
امین بارها اینجا غذا خورده
pAshMak
امین بارها اینجا غذا خورده
آهااااااااااان...بله...بسلامتیییییییییی
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
Kishe Mehr
Kishe Mehr
سال 2008 بود که وقتی به آسمون نگاه کردم دیدم ماه بصورت هلال دراومده و دوتا ستاره هم بالای ماه بودن که یک لحظه حس کردم خدا داره از آسمون به سوی زمینی ها لبخند میزنه
نمایش یا پنهان متن
البته بابت کیفیت نامناسبش پوزش مطلبم چون کیفیت دوربین موبایل خیلی خوب نبود و زوم هم کرده بودم درست درنیامد. شما هم بصورت باکیفیت اون رو تصور بکنیدKishe Mehr
ناگفته نماند که با همین عکس در سایت بوفی نفر اول مسابقه ی عکاسی شدم
Kishe Mehr
pAshMak
ممنوووووون برای عکس ها
این عکس توی فیسبوکت هم هست...
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
نمنه همشهری؟؟؟
pAshMak
نمیدونم برام آشناست..آهاان یادم اومدتوی یه تاپیکی گذاشته بودیش
▧ تصویر در دسترس نیست
mz56mz
دست مسعولين محترم مسابقات هم طلا
اين هم سه عكس كنار دريا جاى همگى خالى
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
pAshMak
سلام...من هم به شماتبریک میگم
اين هم سه عكس كنار دريا جاى همگى خالى
خواهش میکنم...دست شما دردنکنه بااین عکس هاااااای خوووشگلی که گذاشتین
▧ تصویر در دسترس نیست
بندری
فعلا بزارم تا تو مسابقه شركت كنم بعد ميام و بيشتر ميزارم
درياچه كوهستاني عباس آباد استان مازندران ▧ تصویر در دسترس نیست
بندری
طبيعت زيباي روستاي سيخورون بندرعباس
pAshMak
درياچه كوهستاني عباس آباد استان مازندران
ایولللللللللل.دستتون دردنکنه
منتظر بقیش هم هستیممممممم
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه درس خون
این هم عکس مرغ مینای ما (میسی) در حال چرت زدن توی ماشین موقع برگشتن از پیک نیک.
▧ تصویر در دسترس نیست
عکس دندان طلای یک گوسفند ... جاتون خالی چند وقت پیش یه کلپچ گرفتیم و بار گذاشتیم ... اومدیم در قابلمه ی کلپچ رو باز کنیم که مشاهده کردیم که جل الخالق دندونای گوسفنده طلا بوده ... فوری فک کلپچ عزیز رو بیرون کشیدیم از دل قابلمه و آنچه رو که در بالا مشاهده میکنید را دیدیم ... مادر گرامی بنده به نقل از پدر بزرگ عزیز بنده که فوت شده میگه که پدرش ( پدر بزرگ من) چوپان بوده و برای مادرم تعریف میکرده که توی دشت و بیابون علفی است به نام علف کیمیا که فقط گوسفندان قادر به تشخیص و خوردن آنها هستند وجود دارد و گوسفندان پس از خوردن آن علوفه بر روی دندانهایشان روکشی از طلا ایجاد میشود ... برای من که خیلی جالبه ولی هنوز هیچ سندیت علمی برای اثبات وجود این علف پیدا نکردم ولی روی دندان های این کلپچ خوشمزه واقعا روکش طلا بود . ▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→