₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 180 181 182 183 184 185 186 ... 195 196

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• Cyrus66

مورد داشتیم یارو تیمش 1_0 جلو بوده
    رفته توالت وختی برگشته دید2_1 عقب افتاده...

شک کرده ک خودش ر..ه یا تیمش

مدیونین اگه فک کنین استقلالو میگما

7 سپاس: zrnznn، 313-KaMiKaZe، ♥Rose♥، زبل خان، بندری، دلشاد، garfild

• ♥Rose♥

تصویر در دسترس نیست استقلااااااااااااال سووووووراخ ، پرسپولیییییییس هوووووورا تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متنمن اصلاً فوتبال رو دوست ندارم و به عنوان ورزش هم قبولش ندارم ولی نمیدونم چرا استقلال به دلم نمیشینه :4:

5 سپاس: زبل خان، zrnznn، بندری، دلشاد، Cyrus66

• زبل خان

علیرضا را گفتند: تعدادی از اعضا همانند بوقند!!!
    علیرضا بر آشفت که:
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    حاشا و کلا، این تهمتی‌ست ناروا...
    گر بوق را فشاری وارد آید، صدایش به در آید، لیک اینان را نه!

کیتوسا شله شلـــــــــــه:4:

زبل شیپور

4 سپاس: ♥Rose♥، بندری، دلشاد، jaj

• ♥Rose♥

فضانوردان اعلام کردند که 3 چیز دیشب در زمین از ماه قابل رؤیت بود:

1- دیوار چین
    2- اهرام مصر
    3- پرچم پرسپوليسي ها

6 سپاس: zrnznn، بندری، دلشاد، زبل خان، Cyrus66، garfild

• زبل خان

تصویر در دسترس نیست طبق آمار رسمی سازمان ملل متحد از هر ۳ زن در جهان، یک زن قربانی خشونت است. 2 تصویر این بخش در دسترس نیست۲۵ نوامبر روز جهانی حذف خشونت علیه زنان
    International Day for the Elimination of Violence against Women
    25 November

زبل Say NO – UNiTE to End Violence against Women

تصویر در دسترس نیست

4 سپاس: jaj، ♥Rose♥، دلشاد، zrnznn

• ♥Rose♥

از حسین رضا زاده پرسیده بودن
    بالاترین وزنه چندکیلو هستش که
    یه نفر بزنه بهش بگن پهلوان؟
    آقای رضازاده درجواب گفتن
    بالاترین وزنه یه پتوی 400 یا 500 گرمی هستش
    که صبح باید بلند کنیم تا نماز صبح یا نماز شب
    رو بخونیم
    هرکی بتونه اون وزنه رو بلند کنه بهش میگن
    پهلوان...

3 سپاس: دلشاد، pAshMak، zrnznn

• pAshMak

به دشمنانت هزاران بار فرصت بده تا با تو دوست شوند
    اما به دوستانت یک فرصت هم نده که دشمنت شوند
    زیرا دوستانت جای عمیق زخمهای دلت را دقیق می دانند . . .

4 سپاس: zrnznn، دلشاد، Kishe Mehr، jaj

• زبل خان

مدیر فیلم‌برداری قصه‌های مجید و شاهگوش نیز قربانی سرطان شد

عظیم جوانروح از فیلم‌برداران باسابقه‌ی سینما و تلویزیون در ایران، شام‌گاه سه‌شنبه (۴ آذر-۲۵ نوامبر) بر اثر سرطان روده درگذشت.

آقای جوان‌روح متولد ۱۳۲۴ در اردبیل بود و در سال‌های فعالیتش تصویربرداری سریال‌هایی چون "قصه‌های مجید" و "سرنخ" ساخته‌ی کیومرث پوراحمد، و "مختارنامه"، "معصومیت از دست رفته" و "شاهگوش" ساخته‌ی داوود میرباقری را بر عهده داشت.

قرار است مراسم تشییع پیکر این هنرمند، صبح روز جمعه ( ۷ آذر-۲۸ نوامبر) از مقابل "خانه سینما" انجام شود.

زبل شادروان

3 سپاس: zrnznn، jaj، دلشاد

• زبل خان

به کجا چنین شتابان؟ :83:
    پسربچه تو مسجد در حین اقامه نماز ریز میرقصه و دختری هم تو متروی تهران درشت میرقصه :4:

به دلایلی اخلاقی از گذاشتن ویدئو معذورم

زبل دید، شما ندیدین :4:

3 سپاس: jaj، zrnznn، دلشاد

• زبل خان

خبر: پله در بخش مراقبهای ویژه ... (جزئیات خبر در اسکای نیوز)

زبل آنلاین

3 سپاس: zrnznn، علیرضا، jaj

• زبل خان

اشک رازی ست/ لبخند رازی ست/ عشق رازی ست/ اشک آن شب لبخند عشقم بود/ قصه نیستم که بگویی/ نغمه نیستم که بخوانی/ صدا نیستم که بشنوی/ یا چیزی چنان که ببینی/ یا چیزی چنان که بدانی/ من درد مشترکم/ مرا فریاد کن/ درخت با جنگل سخن می گوید/ علف با صحرا/ ستاره با کهکشان/ ومن با تو سخن می گویم/ نامت را به من بگو/ دستت را به من بده/ حرفت را به من بگو/ قلبت را به من بده/ من ریشه های تو را دریافته ام/ با لبانت برای همه لبها سخن گفته ام/ ودستهایت با دستان من آشناست/ در خلوت روشن با تو گریسته ام/ برای خاطر زندگان/ و در آن گورستان تاریک با تو خوانده ام/ زیباترین سرودها را/ زیرا که مردگان این سال/ عاشقترین زندگان بوده اند/ دستت را به من بده/ دستهای تو با من آشناست/ ای دیر یافته با تو سخن می گویم/ بسان ابر که با توفان/ بسان علف که با صحرا/ بسان باران که با دریا/ بسان پرنده که با بهار/ بسان درخت که با جنگل سخن می گوید/ زیرا که من/ ریشه های ترا دریافته ام/ زیرا که صدای من/ با صدای تو آشناست

نسخه موبایل

زبل شاملو

3 سپاس: zrnznn، jaj، دلشاد

• زبل خان

انصراف استاد تار ایران از دریافت نشان شوالیه فرهنگ و هنر فرانسه: به نام حسین علیزاده قناعت می‌کنم

آقای علیزاده در نامه‌ای سرگشاده که امروز شنبه (۸ آذر-۲۹ نوامبر) در خبرگزاری "ایسنا" انتشار یافته، با تاکید بر این‌که «نصب هدیه ملت بافرهنگ فرانسه به سینه هنرمندان بزرگ ایران را ارج می‌نهد» خاطرنشان کرده که «ضمن قدردانی از مسوولان کشور و سفارت فرانسه، به احترام مردم هنرپرور و هنردوست ایران، به نام حسین علیزاده قناعت کرده، تا آخر عمر به آن پیشوند یا پسوندی نخواهد افزود».
    او هم‌چنین با انتقاد از نگاه حکومت ایران به موسیقی اضافه کرده: «شاید اگر در دیار ما توجه و درک از هنر والای موسیقی همان‌طور که نزد مردم است، نزد مسوولان می‌بود، یک هدیه و عنوان غیرخودی این همه انعکاس نداشت. وقتی در فضای هنری نور کافی نباشد، چراغی کوچک خورشید می‌شود.»
    این نوازنده‌ی چیرده‌دست تار در پایان نامه‌ی خود نوشته است: «ضمن تبریک به تمام بزرگان ایران و جهان که نشان باارزش شوالیه را دریافت کرده‌اند، خود را بی‌نیاز از دریافت هر نشانی دانسته، همچنان اندر خم کوی دوست و به شوق عشق تا آخر عمر خواهم ایستاد. با سپاس از تمام مردم هنردوست ایران و جهان.»
    گفتنی است در هفته‌های اخیر سفارت فرانسه در ایران، نشان شوالیه فرهنگ و هنر این کشور را به شماری از هنرمندان و نویسندگان ایرانی هم‌چون محمود دولت‌آبادی، لیلی گلستان، کامبیز درم‌بخش، و داریوش مهرجویی اهدا کرد.
    پیش‌تر نیز این نشان و نشان‌های دیگر هنری دولت فرانسه به هنرمندان سرشناس ایرانی هم‌چون محمدرضا شجریان، شهرام ناظری، عباس کیارستمی، لیلا حاتمی، پری صابری، و محمدعلی سپانلو اهدا شده بود.

5 سپاس: ماهی، علیرضا، jaj، zrnznn، دلشاد

• ماهی

زبل خان,
    منظورش چی بوده از این کار؟
    بی ادبی نیست؟ :37:

5 سپاس: علیرضا، jaj، زبل خان، zrnznn، دلشاد

• ماهی

فکر کردم پست قبلی تاپیکه..مدیران عزیز بی زحمت این سوتی بنده رو پاک بفرمایید :4:
    6 سپاس: علیرضا، jaj، زبل خان، zrnznn، بندری، دلشاد

• زبل خان

از دختره پرسیدم هفته پيش کجا بودین سر کلاس تشریف نیاوردین خانم؟
    دختره گفت:

i was in open leg party

بعدا معلوم شد منظورش مهمونی پاگشا بوده!!
    دختره که تغییر رشته داد...چندنفرخودکشی کردن...منم الان عربی درس میدم!!!

زبل احسن المدرس اللغة العربية :4:

4 سپاس: jaj، بندری، zrnznn، دلشاد

• زبل خان

اسیدپاشی در اصفهان, چاقوکشی علیه دختران دانشجو در جهرم و حالا اسید پاشی به دکتر انوری رئیس بیمارستان ضیائیان تهران

زبل این راه که میروند به ترکستان است

4 سپاس: zrnznn، jaj، دلشاد، بندری
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: