₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
1 2 3 4 5 ... 195 196

بدون عکس

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• علیرضا

چنانچه صفحات براتون به هم ریخته هست احتمالا از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده میکنید. همونطور که توصیه شده برای مشاهده سایت در بهترین حالت از مرورگرهایی به جزء Internet Explorer باید استفاده کنید. متشکرم
    1 سپاس: serpent

• چکاوک

همه چی قاطی شده واسم خدایا :2:

----------
    بچه مثبت:
    ترگل جان، چی قاطی شده؟ اگر نقصی در ورژن جدید انجمن میبینی، مطرح کن تا در صورت امکان برطرف شود
    از چه مرورگری استفاده میکنی؟

1 سپاس: علیرضا

• مستانه

من سایت قبلی خودمونو می خوام :101:

2 سپاس: علیرضا، serpent

• ماهی

یادمون باشه وقتی ویندوز ایکس پی اومد سخت از 98 دل کندیم.خواستیم از ایکس پی بریم سون بازم غیر قابل تحمل بود.بارها و بارها خود زنی کردیم :101:
    اما حالا کدوممون حاضریم برگردیم98 :5:
    نتیجه اخلاقی : نا مانوس بودن ورژن جدید یک نرم افزار در شروع کار طبیعی است.کافیه فقط به محیط جدید عادت کنیم :3:

3 سپاس: mati، علیرضا، serpent

• kasragtr

دیروز برای اولین بار روزه نگرفتم، نمیدونید چه حالی داد :74: از این به بعد روزای زوج و جمعه ها روزه تعطیل :4: بعدم صفحه شخصیم کجا رفته؟؟؟؟؟

3 سپاس: علیرضا، serpent، taha_1990

• aac198000

وفادارترین زن ها نه موطلایی ها هستند، نه مو خرمایی ها و نه مو مشکی ها.... بلکه مو خاکستری ها هستند
    چارلی چاپلین

1 سپاس: javad1020

• sib

میگفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد یه عمری خودمونو كشتیم شیرین ترین علف دنیا بشیم غافل از اینكه اصلا طرف بز نبود . . . گاو بود به خوردن یونجه عادت کرده بود :4:

• ساحل ناقلا

دیگه هیچی سر جاش نیست :79:

----------------
    بچه مثبت:
    چی سر جاش نیست ناقلا جان؟

• gilas

baron jon امروز عمه شده :93: :82: مبارکه عمه خانم :11: :8:

• بچه مثبت

شاید شیطان عاشق حوا بود که به آدم سجده نکرد :4:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• حورا

" قاصدكی روی سنگ فرش خیابان در انتظار یك دست ، یك فوت این همه رهگذر ! كسی پیامی ندارد برای كسی ؟! قصه این همه تنهایی را قاصدك به كجا خواهد برد ؟!! "

• ژنرال

الهی! تابه حال می گفتم گذشته ها گذشت.

اکنون می بینم که گذشته هایم نگذشت و همه در من جمع است.

آه، آه، از یوم جمع !!!

• ساحل ناقلا

من منظورم با سایت نبود چون اگه بود تو این مدت که ورزن جدید رو گذاشتین نه پست مبزاشتم نه چیزی من نمیدونم چرا شما از این حرف من این برداشت رو کردین و متاسفم اصلا مگه من کی هستم که بخوام واسه سایت تصمیم بگیرم. خیلی وقتا خیلی چیزی سر جاش نیست دلیل نمیشه که همه فکر کنن من منظورم سایته. حالا که شما این فکر رو کردین ببخشید و متاسفم :3:
    علیرضا: ساحل جان شما هم مثل بقیه دوستان لطفا اشکالات رو دقیقا اطلاع بدید تا در صورت امکان برطرف بشه. این دفعه چندمه که رو وال مینویسید هیچی سر جاش نیست!

• shaparak64

این یه رازه که فقط خودت میدونی :4: پوشک بزرگسالان ایزی لایف :4:دوست دارم تبایغ کنم 804

• ژنرال

ماه رمضون فرصت بسیار خوبیه براى ترك بعضى رفتارهاى غلط . . .

مثل باز كردن مكرر و بى‌دلیل در یخچال !

• هاچو هاچو

بازگشت غرور آفرین هاچو هاچو به جناب هاچو هاچو و همه هاچو هاچو دوستان مبارک(چی گفتم :37: )،راستی این همون سایته یا اشتباه اومدم :9: ؟

• بچه مثبت

آیا میدانید اگر 90/9/9 ازدواج کنید نهمین سالگرد ازدواجتان میشود 99/9/9 ؟ راستی بچه ها خبریه؟ :4:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• sib

آگهی‌های ترحیم روزنامه را که خواندم با خودم گفتم:چرا هر روز اینقدر دکتر، مهندس، مدیر شرکت، استاد و حاجی… فوت می‌کنند!اما وقتی از قیمت چاپ یک آگهی ترحیم در روزنامه مطلع شدم،فهمیدم، فقرا همیشه بی‌صدا می ‌میرند…..

• kamal313

از بچگی دارن تو گوش بچه ها چه چیزایی رو با تقلب فرو می کنن. میشینن واسه کارتون کشورهای دیگه دیالوگ می نویسن!!!!!! :2:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: