چنانچه صفحات براتون به هم ریخته هست احتمالا از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده میکنید. همونطور که توصیه شده برای مشاهده سایت در بهترین حالت از مرورگرهایی به جزء Internet Explorer باید استفاده کنید. متشکرم
یادمون باشه وقتی ویندوز ایکس پی اومد سخت از 98 دل کندیم.خواستیم از ایکس پی بریم سون بازم غیر قابل تحمل بود.بارها و بارها خود زنی کردیم اما حالا کدوممون حاضریم برگردیم98 نتیجه اخلاقی : نا مانوس بودن ورژن جدید یک نرم افزار در شروع کار طبیعی است.کافیه فقط به محیط جدید عادت کنیم
میگفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد یه عمری خودمونو كشتیم شیرین ترین علف دنیا بشیم غافل از اینكه اصلا طرف بز نبود . . . گاو بود به خوردن یونجه عادت کرده بود
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
من منظورم با سایت نبود چون اگه بود تو این مدت که ورزن جدید رو گذاشتین نه پست مبزاشتم نه چیزی من نمیدونم چرا شما از این حرف من این برداشت رو کردین و متاسفم اصلا مگه من کی هستم که بخوام واسه سایت تصمیم بگیرم. خیلی وقتا خیلی چیزی سر جاش نیست دلیل نمیشه که همه فکر کنن من منظورم سایته. حالا که شما این فکر رو کردین ببخشید و متاسفم علیرضا: ساحل جان شما هم مثل بقیه دوستان لطفا اشکالات رو دقیقا اطلاع بدید تا در صورت امکان برطرف بشه. این دفعه چندمه که رو وال مینویسید هیچی سر جاش نیست!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آگهیهای ترحیم روزنامه را که خواندم با خودم گفتم:چرا هر روز اینقدر دکتر، مهندس، مدیر شرکت، استاد و حاجی… فوت میکنند!اما وقتی از قیمت چاپ یک آگهی ترحیم در روزنامه مطلع شدم،فهمیدم، فقرا همیشه بیصدا می میرند…..
علیرضا
چکاوک
----------
بچه مثبت:
ترگل جان، چی قاطی شده؟ اگر نقصی در ورژن جدید انجمن میبینی، مطرح کن تا در صورت امکان برطرف شود
از چه مرورگری استفاده میکنی؟
مستانه
ماهی
اما حالا کدوممون حاضریم برگردیم98
نتیجه اخلاقی : نا مانوس بودن ورژن جدید یک نرم افزار در شروع کار طبیعی است.کافیه فقط به محیط جدید عادت کنیم
kasragtr
aac198000
وفادارترین زن ها نه موطلایی ها هستند، نه مو خرمایی ها و نه مو مشکی ها.... بلکه مو خاکستری ها هستند
چارلی چاپلین
sib
ساحل ناقلا
----------------
بچه مثبت:
چی سر جاش نیست ناقلا جان؟
gilas
baron jon امروز عمه شده
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
حورا
ژنرال
الهی! تابه حال می گفتم گذشته ها گذشت.
اکنون می بینم که گذشته هایم نگذشت و همه در من جمع است.
آه، آه، از یوم جمع !!!
ساحل ناقلا
علیرضا: ساحل جان شما هم مثل بقیه دوستان لطفا اشکالات رو دقیقا اطلاع بدید تا در صورت امکان برطرف بشه. این دفعه چندمه که رو وال مینویسید هیچی سر جاش نیست!
shaparak64
ژنرال
ماه رمضون فرصت بسیار خوبیه براى ترك بعضى رفتارهاى غلط . . .
مثل باز كردن مكرر و بىدلیل در یخچال !
هاچو هاچو
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
sib
The one
kamal313
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→