ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
دلشاد
دلشاد
SaMaN TaJ
نمایش یا پنهان متن
اوه اوه خدایی دمم گرم در چه روزی هم ثبت نام کردم: 22 بهمن خخخخخخدر ضمن پیشاپیش تولد خودمم مبارک که چند روز دیگس......خدااااااام صلوات
baron jon
علیرضا: همه شرکت کننده ها برنده شدند.
اون وقت به این میگن مسابقه؟این چه استدلالیه.اگه اینجوری بود که یه تاپیک داشتیم که عکس هامون رو توش بذاریم .شفاف سازی کنین .یعنی نمی خواستین بچه ها برنده بشن !!!
علیرضا: اگه منظورتون جایزه هاست، انتخاب نفرات برنده به عهده اسپانسرها گذاشته شده بارُن جُنِ عزیز. می تونید برای جزئیات بیشتر با اونها تماس بگیرید.
جایزه که اصلا ارزشی نداره خودتون می دونین که نیت از برگزاری مسابقه چی بود . این یه بهانه بود که بچه ها دورهم باشند مگه غیر اینه؟؟ اما اگه بنا بر این بود که مثه سال های پیش مسابقات برگزار بشه این روالش نبود. میخواستین برنده ای اعلام کنین تاا حالا اعلام میشد واقعا باقی دوستان عزیز دوست ندارن بدونن چرا امسال مسابقات این شکلی بود ؟؟چرا؟ من قانع نشدم ....
garfild
ما ها که قدیمی این سایت هستیم که دیگه میدونیم روال چی بوده اکثر آدمهای که اینجا هر روز میان و میرن هم میدونن برای چی تعطیل شده
ولی بقیه مهم نیست بدونن ، آقا علیرضا اسمش روشه مسابقه ... بچه های این سایت تا هر تاپیکی برای دور هم جمعی ساده هم بوده با جون و دل امدن حتی اونها که سرشون شلوغ بوده، باز اومدن یه سری زدن رفتن
وقتی خودتون همه کارهای تاپیک پیش بینی لیگ و و واریز ها و ...
بقیه کجان مدیر عزیز؟؟
لطفا شفاف توضیح بدین
علیرضا
من متوجه نشدم درست مرتضی جان. کجا تعطیل شده؟ هیچ جا تعطیل نشده عزیز. خیلی هم خوب و فعال ادامه داره.
مسابقات سالگرد سایت شامل دو بخش نقاشی و عکاسی هم برگزار شد که به علت بی نظمی و به جنجال کشیده شدن در مرحله نظر خواهی از کاربران در مورد نحوه انتخاب برنده ها، این مورد به خود اسپانسر ها محول شد.
شفاف سازی: یعنی اینکه اسپانسرهای عزیز در مورد این که چه کسی رو برنده انتخاب کنند و به چه برنده ای چه میزان جایزه اهدا کنند مستقلاً ! بدون دخالت سایت یا کاربران دیگه تصمیم میگیرند.
این یعنی سایت هیچ مسوولیتی در قبال سرانجام این مسابقات نداره دیگه. لطفا بیشتر سؤال نفرمایید.
تبصره: البته اگه اسپانسرهای عزیز ظرف یک هفته از تاریخ ارسال این پست هیچ کاری در این زمینه انجام ندهند. در این صورت سایت (یعنی بنده) خودم برنده ها رو انتخاب می کنم و جایزه ای که برگزار کننده ها و اسپانسر ها قولش رو داده بودند براشون ارسال خواهم کرد. مشکلی نیست.
لطفا دیگه از این قسمت برای ادامه این موضوع استفاده نکنید. و اگه هنوز موضوع براتون مبهم و نیاز به شفاف سازی بیشتر هست تاپیکی ایجاد بفرمایید.
baron jon
pAshMak
در اوج زندگی کننداما مهم اینجاست که
خیلی ها راه های رسیدن به اوج را فراموش کرده اند.
گابریل گارسیا مارکز
▧ تصویر در دسترس نیست
baron jon
" شما گفتین در مورد مسابقه چیزی ننویسیم اینجا. حرف دلمون رو که مثل بقیه که می نویسن میتونیم بنویسیم ...."
علیرضا
baron jon
علیرضا
اینجا سایته بارن عزیز و به افراد داخلش کاربر میگن. من هیچکدوم از این کاربرها رو تا حالا ندیدم. حساب و کتابی هم با هیچکدوم ندارم. طلبی ندارم اگه بدهی هست خبر ندارم. هر کاربری که فعالیت کنه و مطلب بذاره ازش ممنون هستم و قابل تقدیر و تشکر و تشویق فراوان.
شما برای خالی شدن و سوت کور شدن اینجا اصلا لازم نیست نگران باشین. هر موقع خوشتون اومد تشریف بیارید اگه دلتونو زد لحظه ای درنگ نکنید.
baron jon
باشه فهمیدم هم من هم بقیه بچه ها -من و بقیه دوستان با اینکه یه کاربر عادی بودیم متوجه شدیم که کسی که باعث به هم خوردن مسابقات سایت شد کی بود کاش اینقدر شهامت میداشتین و کاربرا رو مقصر نمی کردین. شما عادت دارین انگاری با این ادبیات با همه صحبت کنین ...اینم باید گفت من و بقیه اگه اینجا سر زدیم و میزنیم گاهی فقط به خاطر دوستان با ارزشیه که اینجا داریم .همین!
علیرضا
خیلی از دوستان رو ما روز رفتن می بینیم و میشناسیم. به خاطر همین تلاشی که جهت هر چه باشکوه تر برگزار شدن وداعشون از خود نشون میدن.
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
pAshMak
چگونه می توانم برای خودم زنی لایق پیدا کنم؟
مادر پاسخ داد:
نگران پیدا کردن زن لایق نباش ؛
روی مردی لایق شدن تمرکز کن ....
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
ممنونم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
pAshMak
هرچه توان انسان کمتر باشد ادعای او بیشتر است،
و هرچه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر میگردد .
دکتر حسابی
▧ تصویر در دسترس نیست
حورا
گفتی: به جز این چیستم؟ گفتم: تو رویای منی
گفتی: به امیدم نباش، من یک شب دلخسته ام
گفتم: نمی دانی مگر؟ امید فردای منی...
گفتی: دل من زخمی این روزهای شب زده است
گفتم: تو اما مرهم این قلب تنهای منی
گفتی: چه میخواهی تو از این ساحل ویران شده
گفتم : هنوزم در غزل، آبی دریای منی
گفتی: هنوزم شاعری؟ بارانی و لبریز و سبز
گفتم: دچار و شاعرم ، زیرا تو زیبای منی
گفتی: چه فرقی می کند، باشم کنارت یا که نه
گفتم: نمی دانی مگر امروز و فردای منی
یک کوچه لبریز غزل ، ما هر دو درگیر سوال
گفتی: مگر من کیستم؟ گفتم: تودنیای منی...
Aramesh
حراست با بلندگو داد میزنه آقا اینجا بوق نزن !
یارو دوتا بوق دیگه میزنه یعنی باشه!
بعد نیم ساعت برمیگرده میخواد بره بیرون،
دوتا بوق واسه حراستیه میزنه !!
حراستیه با بلندگو میگه نوکرم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→