گاهی گمان نمیکنی ولی میشود گاهی نمیشود که نمیشود! گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود! گاهی گدای گدایی و بخت یار نیست گاهی تمام شهر گدای تو میشود (دکتر شریعتی)
Say Hello to Boofboofi´s Responsive Template برای مشاهده قالب واکنشگرای بوف بوفی صفحه مرورگرتان را کوچک و بزرگ کنید یا با موبایل نسخه اصلی سایت را فعال کنید.
سريال آمريكائى ٢٤ رو ديده بوديد؟ در سالهاى ٢٠٠٢ تا ٢٠١٠ ساخته و پخش شد و چند فصل بود اما نكته جالب اين بود كه همون فصلهاى اول و دومش تو دوران دولت نهم بود كه پيش بينى كرد در ايران يك نفر بنام حسن رييس جمهور ميشه و حاضر به گفتگو با آمريكا ميشه و برادرش رو در مذاکرات می فرسته و آمریکا هم تحریم ها رو به کلی حذف می کنه و تعداد سانتريفوژها رو به ٦٠٠٠ تا كاهش می رسه و...
طرح آزمایشی بالا آمدن پستی که در هر تاپیک بیشترین تعداد تشکرها را دریافت نموده به عنوان بهترین پست (یا در مواردی بهترین پاسخ یا ...) در جریان است. در صورت بی نقص بودن و اجرا شدن درست به صورت دائم برقرار خواهد بود. آیا می دانید از این قابلیت در چه مواردی می توان استفاده کرد؟
دوستان عزیز اوقات همگی خوش امضاهای خیلی از کاربران حاوی لینک عکسهایی هست که خراب هستند به هر علتی و یا به جاهایی لینک شدند که وجود نداره و یا به هم ریخته و بی نظمند و چون امضا ها قسمتی از صفحات تاپیکها رو تشکیل میدن بنابراین باید ترمیم بشن. چون ترمیم یکی یکی امضاها ممکن نیست بنابراین امضاهای تمام کاربران در پایان روز جمعه همین هفته ریست و خالی میشه. لطفا اگه چیز مهمی توش نوشتین بک آپ بگیرین. (البته خودم هم این کارو قبل از پاک کردن میکنم)
دختره تعریف می کرد: مانتو زرد پوشیدم رفتم بیرون یه پسره از جلوم رد شد بهم گفت: شلـه زرد منم محلش نذاشتم بعد که یه خورده رفتم جلوتر صدام کرد: خانـــــــــــــوم؟ منم فک کردم میخواد چیزی بپرسه گفتم بله ؟ گفت: پشت کمرت با دارچین بنویس
kahkeshan
گاهی نمیشود که نمیشود!
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود!
گاهی گدای گدایی و بخت یار نیست
گاهی تمام شهر گدای تو میشود
(دکتر شریعتی)
دلشاد
علیرضا
برای مشاهده قالب واکنشگرای بوف بوفی صفحه مرورگرتان را کوچک و بزرگ کنید یا با موبایل نسخه اصلی سایت را فعال کنید.
Cyrus66
سريال آمريكائى ٢٤ رو ديده بوديد؟
در سالهاى ٢٠٠٢ تا ٢٠١٠ ساخته و پخش شد و چند فصل بود
اما نكته جالب اين بود كه همون فصلهاى اول و دومش تو دوران دولت نهم بود كه پيش بينى كرد در ايران يك نفر بنام حسن رييس جمهور ميشه و حاضر به گفتگو با آمريكا ميشه و برادرش رو در مذاکرات می فرسته و آمریکا هم تحریم ها رو به کلی حذف می کنه و تعداد سانتريفوژها رو به ٦٠٠٠ تا كاهش می رسه و...
باور نمى كنيد؟
اين سكانس رو دانلود کنید ببينيد:
http://go2.fi/udAot
kahkeshan
خداوند دنیا را در یک روز نیافرید
پس چگونه من توقع دارم
یکروزه به تمام خواسته هایم برسم؟!
دلشاد
kahkeshan
نه هیچگاه دیر و
نه هیچگاه زود
کمی بردباری میطلبد و ایمانی بسیار
اما ارزش انتظار را دارد.
علیرضا
دلشاد
هاچو هاچو
دلشاد
حورا
داداشی بهروز خوشحالم حالتون خوبه
علیرضا
امضاهای خیلی از کاربران حاوی لینک عکسهایی هست که خراب هستند به هر علتی و یا به جاهایی لینک شدند که وجود نداره و یا به هم ریخته و بی نظمند و چون امضا ها قسمتی از صفحات تاپیکها رو تشکیل میدن بنابراین باید ترمیم بشن. چون ترمیم یکی یکی امضاها ممکن نیست بنابراین امضاهای تمام کاربران در پایان روز جمعه همین هفته ریست و خالی میشه. لطفا اگه چیز مهمی توش نوشتین بک آپ بگیرین. (البته خودم هم این کارو قبل از پاک کردن میکنم)
Cyrus66
یه پسره از جلوم رد شد بهم گفت: شلـه زرد
منم محلش نذاشتم بعد که یه خورده رفتم جلوتر صدام کرد:
خانـــــــــــــوم؟ منم فک کردم میخواد چیزی بپرسه گفتم بله ؟ گفت: پشت کمرت با دارچین بنویس
"یاشوهر"
دلشاد
Kishe Mehr
و از شما پنهان نشاید کرد سر می فروش
گفت آسان گیر بر خود کارها کز روی طبع
سخت میگردد جهان بر مردمان سختکوش
وان گهم درداد جامی کز فروغش بر فلک
زهره در رقص آمد و بربط زنان میگفت نوش
با دل خونین لب خندان بیاور همچو جام
نی گرت زخمی رسد آیی چو چنگ اندر خروش
تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی
گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش
گوش کن پند ای پسر و از بهر دنیا غم مخور
گفتمت چون در حدیثی گر توانی داشت هوش
در حریم عشق نتوان زد دم از گفت و شنید
زان که آن جا جمله اعضا چشم باید بود و گوش
بر بساط نکته دانان خودفروشی شرط نیست
یا سخن دانسته گو ای مرد عاقل یا خموش
ساقیا می ده که رندیهای حافظ فهم کرد
آصف صاحبقران جرم بخش عیب پوش
pAshMak
نتیجه ی اراده ی قوی، [تفکر ، تعهد و] عمل ...
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
pAshMak
اسکار وایلد
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
سلام رضاجان...باعرض تاسف برای همه ف.ی.ل.ت.ر شده
پارمیس
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→