₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 37 38 39 40 41 42 43 ... 195 196

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• The one

هي ما ميخوايم سنگين باشيم هي دوستان شورباب نميذارن!! :4:  چشمت لوچ دندت پوچ ، ميخواستي خل گلخونه نشي فيفي!! :23: حالا كه قسمت شد دوباره از اين تيفار برم بالا عرض شرمندگي اعلام ميشه خدمت دوستان فعالي كه وقت نميكنم به تاپيكهاي جذابشون سر بزنم. خودم هم نباشم مطمئن باشيد يادم با تكتكتون هست... :24:

• sib

آدم ها توی یک زندگی یک نفر بخصوص را میخواهند که برایش درد دل کنند ، بی آنکه بترسند ، بی آنکه هراس داشته باشند از حرف هایشان ، یک نفر که آنها را همان طور که هستند دوست داشته باشد، همان طور غمگین ، همان طور شیطان ، همان طور پر حرف ؛ همان طور ساکت ، همان طور غرغرو و همان طور شلخته. آدمی که وقت ِ امدنش آرام شوی و مثل چشمه از حرف های نگفته قُل قُل کنی و بجوشی. آدمی که ساعت ِ دیدارش بخواهی بدوی جلوی آینه که " نکند مقبولش نباشم " آدم ِ تو نیست .

• koorosh kabir

اگه میخواین بگم فردا کجا قيمه میدن برام یه شارژ 2 تومانی ایرانسل بفرستید
    اگه مخواين بدونين كجا چلو مرغ ميدن یه شارژ 5 تومانی بفرستید
    اگه ميخواين بدونين كجا چلو كباب ميدن يه شارژ 10 هزار تومني واسم تو پيام بفرستيد .
    اصلانم به فکر دوستی نباشین،این کار منه،پیغام های بدون شارژم نخونده پاک میکنم
    :4:

• حورا

عشق از ازلست و تا ابد خواهد بود
    جوینده عشق بی عدد خواهد بود
    فردا که قیامت آشکارا گردد
    هر دل که نه عاشق است رد خواهد بود

از همگی التماس دعا :48:

• ماهی

کـاش مـی فـهـمیـدی قـهـر میـکنم ، تـا دسـتـم را مـحـکم تر بگیـری و بـلـنـدتـر بـگـویی:بـمان…234نـه ایـنـکـه شـانـه بـالا بـیـنـدازی ؛و آرام بـگویـى هـر طور راحـتـى .. :66:

• Life Dream

کـاش مـی فـهـمیـدی قـهـر میـکند ، تـا دسـتـش را مـحـکم تر بگیـری و بـلـنـدتـر بـگـویی:بـمان…234نـه ایـنـکـه شـانـه بـالا بـیـنـدازی ؛و آرام بـگویـى هـر طور راحـتـى .. :66:
    نمایش یا پنهان متن :4: :4: 351

حیف که امروز اینجوریم 301 حال ندارم....وگرنه می کشتمت مازیار :5:
    از تعطيلات لذت ببر ماهي گلي قرمزي، شنبه بايد همه كارهاي عقب افتاده رو انجام بدي! :83:

• بچه مثبت

کـاش مـی فـهـمیـدی نباید قـهـر کنی و منتظر بمانی تا دسـتـت را مـحـکم تر بگیـرد و بـلـنـدتـر بـگـوید:بـمان…234 برای ایـنـکـه شـانـه بـالا میـنـدازد ؛و آرام میـگویـد هـر طور راحـتـى .. :66:
    .
    .
    ناز کم کن که در این باغ بسی چون تو شکفت 351

ماهی :کاش می فهمیدی قهر کردن نیاز من است. :5: او که زن را آفرید نیاز قهر کردن هم برای او آفرید... :5: کاش می فهمیدی اگر قهر کنم و تو منو از قهری در بیاری خودت شونصد برابر بیشتر لذت می بری... :5: دوما : من شیرازیم حال ندارم زیاد سر پا وایستم...مجبورم قهر کنم :23:
    نمایش یا پنهان متنمنظورم از تو توی نوعیه :24:

بچه مثبت: کاش میفهمیدی او که مرد را آفرید، شانه بالا انداختن را هم برای او آفرید. 351 اصلاً من نخوام شونصد برابر بیشتر لذت ببرم کیو باید ببینم! 351
    نمایش یا پنهان متنمنظورم از من، من ِ نوعیه! این من، من ِ شیطان نیستا 351

ماهی : کاش می فهمیدی اون شونه ها برای بالا انداختن آفریده نشده..آنجا مکانی است امن برای صورت قهر کرده ی من....حالا هی بنداز بالا اون شونه ها رو :23: اصلا به من چه...تقصیر منه که می خوام چیز یادت بدم :83:

Life Dream: سربه سر ماهي قرمزي قصه ما نزار امين، آخه امروز اينطوريه! 301
    نمایش یا پنهان متن :56:

آخیش 301301301301
    حیف که تموم شد... :2: اما پس فردا بازم تعطیلم :5:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• دلشاد

کـاش مـی فـهـمیـدی قـهـر میـکنم ، تـا دسـتـم را مـحـکم تر بگیـری و بـلـنـدتـر بـگـویی:بـمان…234نـه ایـنـکـه شـانـه بـالا بـیـنـدازی ؛و آرام بـگویـى هـر طور راحـتـى .. :66:

هـر طور راحـتـى 245 351

ماهی : :37: :37: :37:
    Life Dream: ماهي كجايي كه ببيني چقدر به حاشيه رفتي! :23: حتماً حال نداري اينطوري هستي هان! 301
    ماهی : :37: :37: :37:

• ژنرال

صبحدم مرغ چمن با گل نوخاسته گفت / ناز کم کن که در این باغ بسی چون تو شکفت

گل بخندید که از راست نرنجیم ولی / هیچ عاشق، سخن سخت به معشوق نگفت

• Holtek

بيا بغلم 1153 مي خوام محكم بغلت كنم و ببوسمت :11: ....
    نمایش یا پنهان متنعيلرضا رو ميگم :4:

• دلشاد

بايد هر لحظه از زندگي را جشن بگيري که زنده اي،که احساس داريکه بهار را مي بويي که پائيز را مي بيني،که موسيقي را مي شنوي که طعم باران را مي چشي، که شبنم را لمس مي کني که درد را تحمل ميکني که دوستي را درک مي کني و عشق را مي فهمي هر روز صبح گوش بسپار به تمامي ترانه هاي آسماني و سند افسردگيت را با گفتن جملات ياس آور امضا نکن

• بچه مثبت

هدایت ممبینی دربی 73 پرسپولیس و استقلال را سوت خواهد زد :est:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• حورا

خدایا ! من را در برابر بعضی از دوستانم محافظت کن

خودم از عهده دشمنانم بر میآیم . . .

• ژنرال

الهی! تا با تو آشنا شدم از خلایق جدا شدم، در جهان شیدا شدم، نهان بودم پیدا شدم.

الهی! همه شادی ها بی یاد تو غرور است و همه غمها با یاد تو سرور است.

الهی! حاضری چه جویم؟ ناظری چه گویم؟

الهی! چون با تو به تو امانم، همانا دان که نومسلمانم.

الهی! بنیاد توحید ما خراب مکن و باغ امید ما را بی آب مکن.

الهی! ندانم که جانی یا جان را جانی، نه اینی نه آنی، ای جان را زندگانی، حاجت ما عفو است و مهربانی.

الهی! تو غیب بودی و من عیب بودم، تو از غیب جدا شدی و من از عیب جدا شدم.

الهی! گریخته بودم، تو خواندی، ترسیده بودم، بر خوان تو نشاندی، ابتدا میترسیدم که مرا بگیری به عطای خویش، اکنون می ترسم که بفریبی به عطای خویش.

الهی! از کشته ی تو خون نیاید و از سوخته ی تو دود، کشته ی تو به کشتن شاد و سوخته ی تو به سوختن خشنود.

الهی! آنچه بر سر ما آید، بر سر کس نیاید، دیده ای که به نظاره ی تو آیدهرگز باز پس نیاید.

الهی! نظر خود بر ما مدام کن و ما را بر داشته ی خود نام کن و به وقت رفتن بر جان ما سلام کن.

الهی! آتش دوری داشتی، با آتش دوزخ چکار داشتی؟

الهی! می پنداشتم که ترا شناختم، اکنون آن پنداشت و شناخت را در آب انداختم.

الهی! به عزت آن نام که تو خوانی و به حرمت آن صفت که تو چنانی، دریاب مرا که می توانی.

• ماهی

کـــجا ایــستــاده‌ ای؟… :22: .چــگونــه اســت بــاد از هـــر جــهتـی کــه مــی‌وزد عــطـر تــو را بــا خــود دارد؟ :5: تـــو نــرفــته ای ..مــیـدانم . :6: از جــایی در هــمیـن نـزدیکی مــرا نـگاه میــکنی فــقـط مــن نـمیبــینـمت . !!! :65:
    ............
    عمو 502 502 502 ماهی : عمووووووووووووووووو :23:
    دلشاد:ماهی قرمزی فکر کنم یه سر خودتو ه روانپزشک نشون بدی بد نیست خدایی نکرده کار دستمون میدی رفتی تو فاز توهم :17:
    ماهی : :37: :37: :37: :37: :37: توهم هم عالمی داره :4:

• ساحل ناقلا

آدم بزرگا نمیفهمن بچه بودن چقدر تنهایی داره.............. :1:

• ماهی

مستقل ترین زن جهان هم که باشی…وقت هایی هست…که دلت پر میزند برای کسی که برسد و بخواهد…که آرام رانندگی کنی …و شام ات را نخورده روی میز نگذاری و بروی…مسافر ترین زن دنیا هم …دست خطی می خواهد که بنویسد برایش…” زود برگرد “…طاقت دوری ات را ندارم… :1:

• mz56mz

:est: :8: :est: :8: :est: :8: :est: :8: :est: :8: :est: :8: :est: :8: :est: :8: :est: :8: :est: :8: :est: :8: :est: :8: :est: :8: :est: :8: :est: :8: :est: :8:

بهونه: :8: :prs: :8: :prs:
    دلشاد: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs:

• ژنرال

پرویز دوبله سوبله چوبله موبله قوبله گوبله کوبله . . . :4: :est: :4:

• ماهی

گاهی باید آرزوهایت را مثل قاصدک بگذاری ..کف دست و بسپاریشان به دست باد ..تا بروند و سهم دیگران شوند.. :5: تقدیم به قرمز پوشان :23: :est:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: