ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
mojde
حورا:الهی شکر
ساحل ناقلا
حورا : برای منم؟▧ تصویر در دسترس نیست
garfild
koorosh kabir
ودر عطش جرعه ای آبِ خوش در آبادی ست
به تلخی خونی که از تو بر زمین می رفت
چقدر شیرین است،اصغری که فرهادی ست...
(شاهین نجفی )
mz56mz
gilas
===
دلشاد: هورررررااااااااااااا
بهونه:
Life Dream
نمایش یا پنهان متن
arash52
حورا :I'm so happy, thank God
Life Dream: آره! اينطوريه!! پست بعدي رو داشته باش!
mati
Life Dream: اي ميخواستم خودم ورژن چهار رو بزارم چرا نزاشتي!! حالا بايد نيم ساعت منتظر بمونم
Life Dream
mz56mz
دلشاد
Life Dream
arash52
همين الان به روز شد
جدايي نادر از سيمين
hadi04
===
دلشاد: داش آرسام خیلی خوشحالم خدا را شکر دوباره میبینمت انشالله همیشه سلامت باشی
Life Dream: اي پررو اينجا بودي و نگفتي! خيلي خوش اومدي هادي جان، امشب رو بهت فرصت ميدم گذارش كار ننويسي، ولي فردا گذارش كار رو ميخوام ها!
koorosh kabir
.
.
.
.
.
.
.
. این تازه اصغرموون بوود ....
بزار جعفرموون از زندان در بیاد ..
shaparak64
bijjan
چکاوک
amin854
میگویند آقای بنی صدر از پاریس به شاپور بختیار در تهران تلفن میکند که: آقای نخست وزیر، من در نوفل لوشاتو هستم و جناب آقای آیت الله اشراقی میخواهد با شما صحبت کند. بختیار میپرسد «آیت الله اشراقی چکاره است؟» بنی صدر میگوید «ایشان داماد حضرت امام هستند!» بختیار میگوید «شغل شبش را نپرسیدم. روزها چکار میکند؟»
[/color]
گفتم بنویسم صبح اول وقتی روحتون شاد بشه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→