₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 54 55 56 57 58 59 60 ... 195 196

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• hadi04

اگر پرسپوليس تيم بود نامش را استقلال مينهادند ((دكتر آرسام مهراور شريعتي ))
    کلا ایرانی ها 2 دسته اند : یا پرسپولیسیند یا قلبا میخوان پرسپولیسی بشن :4: دکتر ایمون زایدکیا

• ساحل ناقلا

از خودم خجالت میکشم، دیگه من دخمل خوبی بشم :2: میدونم همه رو اذیت میکنم :2: منو ببخشین چون شما شایسته بخشیدن هستین :2:
    نمایش یا پنهان متنشوخی کردم میخواستم یکم بخندیم :4: وای چقده من نازم :4: به مامان شاپلی کشیده این اخلاقم :4:

• SaMaN TaJ

قابل توجه برو بچه های :est: تیم سوراخ: :4:

این تیم 10 نفرمون بود....... :4:
    از بازی بعد 9 نفره میایم تو زمین :23:

زنده باد پرسپولیس و طرفداراش

:prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs:
    :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs:

• Kishe Mehr

بچه ها من یه سوالی برام پیش اومده :37: اینکه میگن بین خودمون باشه دقیقا باید کجامون باشه؟؟؟ :66:

:4:

• حورا

شکر خدا همه چیز درست شد مامان مریم روی ماهارو زمین ننداختن و برگشتن :48:

به امید دوستی و فاداری بیشتر بین همه بچه های سایت دهنتونو شیرین کنین 921

• نخبه

:prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs:
    شیرین فوتبال دوست شدی خانمی :83: مریم

• levrone

به سلامتی بهروز وثوق که گفت:
    رفيق آلوچه نيست بهش نمك بزنى, عاشقت نيست بهش كلك بزنى, رفيق مقدسه, بايد جلوش زانو بزنى ...

• ساحل ناقلا

میرزا مرده چرا کم میاد سایت :2: دایی تنبون کوچک کجاست؟ فکرکنم دایی تنبون کوچک میخواد با خاله گیلاسی عروسی کنه :8: من با این عروسی مخالفم.از طرف خانواده های عروس و داماد :79:

• mati

من دیروز امتحانام بالاخره تموم شددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد 256 منم به این مناسبت واسه خسته نباشید به خودم بار سفر بستم و الان مسافرتم 243 ولی دلم طاقت نیاورد و خیلی دلتنگ سایت بودم اومدم یه دستی واستون تکون بدم و برم 261
    متی جون اولا بابت تمام شدن امتحانات تبریگ میکم :8: دوما طاقت اینجوری تو امتحان نوشتی 314 سوما فدای این تکون دادنت برم الهی :11: فقط میترسم نسخه مریض طا را به جای ت بنویسی واون بیچاره دار فانی را وداع گوید :23: مریم
    :
    :23: وای خدا خاله چقدر من از این سوتیا میدم توی سایت. ببچخید خوب دیکتم خرابه :9: تند تند که دکترا مینویسن اینجور میشخ دیگه خاله جونم خوب :9: :23:

• Galexy

:1: ببین کی اومده ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه :100: اونم با کلی مشغله!! :10: خودمو میگم :1:

• حورا

.
    گل آفتابگردان را گفتند:
    چرا شبها سرت را پایین می اندازی؟
    گفت : ستاره چشمک میزند، نمیخواهم به خورشید خیانت کنم

• چکاوک

من چند روزه خیلی عزیز دلم همدم این ۲ سالم رو اذیت کردم اومدم جلوهمه ازش عذر خواهی کنم گل مریمم مهربون مریمم بابت غصه هایی که این چند روز از دست من خوردی معذرت میخوام به جون مامانم غلط کردم تو همه کَس منی :17:

الهی که مریم به قربونت تو کی من اذیت کردی :11: :8:

• arash52

:prs:سوراخ شدن استقلال در ده دقيقه توسط ده نفر در دهه فجر مبارك باد :prs:باتشكر دكتر مصطفي زايد كيا :4:

• mz56mz

زیباترین عکس ها در اتاق های تاریک ظاهر می شوند؛پس هر موقع در قسمتی تاریک از زندگی قرار گرفتی،بدان که خدا می خواهد تصویری زیبا از تو بسازد.

• مخلوط کن

باور کردنی نیست ....امروز یکی‌ از دوستامون از فرانکفورت سنگک آورد بود :85: ..عالی‌ بود ..باور کنید اگه کسی‌ یه کیسه زر برامون میوورد اینقد شاد نمی‌شدیم.. :93: .دیگه فرصت نبود آبگوشت بار بذاریم با پنیر و گردو خوردیم...خدایا این سالی‌ یه بار سنگک خوردنو از ما نگیر :48:

• baron jon

اگر تو همه ی کارها رو به او بسپری,او تو رو از راههای الهی به وادی امن می بره.در اون جا تو با خودت ملاقات می کنی,و در چشمان آرام آینه ی درون می بینی که تو,در هر شکلی که آفریده شده باشی,زیبا و کاملی.عین خدا.پس بذار همه شکل خودشون باشن.تو شکل دیگه ای شو....!

• levrone

وقتی کفشت پاهات رو اذیت میکنه و از ترس قضاوت و نظر مردم پا برهنه نمی شی و درد را به پاهات تحمیل میکنی .... وقتی لباست به تنت راحت نیست و داری اذیت میشی اما به خاطر تآیید دیگران تحمل میکنی ... دیگه از آزادی حرف نزن ...

• The one

داداش هادي حالت چطوره ? :4: رفته بودم سينما يه دفعه ديدم موبايلم زنگ ميخوره داداش هادي بود ميگه كجايي ميگم سينما ميگه خودت فيلمي رفتي اونجا چيكار ميگم پ تو چي هستي .. ميگه من جوكم :23:

• ساحل ناقلا

زندگی واژه ی غریبیه...از بچگی به من یا دادن به غریبه ها اعتماد نکنم. :44:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: