₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » دوست من تو واسه چی میای بوف بوفی ؟
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » دوست من تو واسه چی میای بوف بوفی ؟
1 2 3

بدون عکس

دوست من تو واسه چی میای بوف بوفی ؟

1247 بازدید، 52 پست، نویسنده: mojde

• mojde

سلام 8 خوبین ؟ چه طورین؟ 6

بی مقدمه میخوام براتون موضوع تاپیکمو بگم : چند روزه دارم فکر میکنم دلیل اینکه به سایت میام چیه ؟واقعا من به دنبال چی میام هر روز تو بوف بوفی؟

وقتی خوب فکر کردم دیدم بعضی وقتا از رو بی حوصلگی و بیکاری
    385

بعضی وقتا از روی دلتنگی ،انگار میتونم با زدن یه تاپیک یا خوندن و نظر دادن تو تاپیکای دیگه یکم حالمو بهترکنم 1163

خیلی وقتا هم انگار بد جوری دلم واسه بچه ها تنگ میشه نمیخوام بیخودی جا نماز آب بکشم که راست و

حسینیش دلم هم واسه خانوما و هم واسه آقایون تنگ میشه ،و وقتی کسی طولانی مدت نمیاد نگرانش

میشم شاید به روی خودم نیارم اما هر روز نگاه میکنم ببینم اومده یا نه. 1167

بعضی وقتا دنبال مطالب جالب و جدید میگردم من خودم سعی میکنم اخبار جالبو تاپیک کنم اما به هر حال

دنیای نت وسیعه و هر کس به فراخور علاقه های خودش دنبال اخبار میره. 361 1167 1121

از اینکه بچه ها حالمو میپرسن و تو محبوبیت ها با هم رابطه احساسی خوب داریم لذت میبرم و یکی از

موارد مورد علاقم مطالعه مثبتها و امتیازامه و خدایی زیاد اون مثبته واسم مهم نیست این دلیلشه که واسم جالبه 6

شکلک ها رو دوست دارم اینکه میتونیم تو بوف بوفی بدون نوشتن حتی یک کلمه و صرفا با کمک گرفتن از شکلک ها کلی حرف بزنیم و حتی به نظرمن میشه با هاشون یه نامه نوشت 348

تو چی دوست من تو واسه چی میای بوف بوفی ؟

• gilas

دیگه بچه های اینجا شدن خونواده دوممون

میایم که دور هم باشیم چیزای جدید از هم یاد بگیریم و به هم یاد بدیم
    دور هم باشیم و بگیمو بخندیم و شوخی کنیم

مراقب همدیگه باشیم اگه یکیمون دچار مشکل شد با همفکری هم یه راه حلی براش پیدا کنیم

میایم که به خونواده دوم خودمون سر بزنیم یه خونوداه بزرگ به وسعت یه دنیا 366

• مستانه

منم میام فقط برای درآوردن یه لقمه مثبت حلال 23

ولی نه خداییش من دوستامو خیلی دوست دارم و سعی میکنم همیشه برای خودم حفظشون کنم 369 دلم براشون تنگ میشه و گاهی که نیستن نگرانشون میشم 17 خانمو آقام نداره 8 هرچند که گاهی بعضیاشون انقدر اذیتم میکنن که اشکمو درمیارن 2 ولی خب دیگه عالم دوستی با همین فرازو نشیباش قشنگه 90

از اون گذشته حالا منو احساساتم به جهنم 79 گناه بچه های سایت چیه که همشون دوستم دارنو برام میمیرن 74 خصوصاً کسری ریگی 10

• kamal313

خوب یک دو سه امتحان می کنیم صدا میادش اون هایی که عقب ترن صدا بهشون میرسه
    عرضم به حظور مبارک شما و بقیه دوستان الو الو چرا بازم این می کروفون خراب شدش مدیران اقا و خانم چرا یه فکری برای این می کروفون نمی کنید شمایی که حتی برای یه تاپیک اضافه هم یارانه رو حساب می کنید این همه امتیاز گرفتین یه می کروفون نمی خرید خوب نمی خوام به حاشیه ها برم
    خوب داریم میرسیم سر اصل مطلب اینه که روم نمیشه بگم چطوری بگم اخه خدارو خوش بیادش راستیتش من هیچ انگیزه ای 21 ندارم ولی قبلن داشتم ی 65 یه لمه بودش ولی الان نوچ ندارم هیچ کدومتونم دیگه دوست ندارم 79 دیگه سایت بوی رفاقت نمیده و دوستی نمیده و خوشمم نمیادش باکسی دیگه عین دوست بشم و....
    والانم هیچ دلیل ندارم برای امدن به سایت دلیل هاشم گفتم و ممنونم از مژده عزیز که این وقت رو در اختیار ما گزاشتش
    درضمن بگم که بعضی یا تک توکی از دوستان رو دوست دارم با همه نیستم

• sib

میام که با دوستام باشم روحیه م عوض شه 6

• m3hrdad

بوفییی بی تو تنها وغریبم 1130
    کامپیوتر من بی تو چه سرده1130
    بوفی، بوفیه خوب و قشنگم1130
    بدون تو دل ِ من پُر ِ درده1130
    فضای وب من بی تو هیچه1130
    سایت خوب تو هنوز غوغا میکنهه1130
    بوفی... بوفی...1130
    4 74

• ماهی

نقل قول: mojde

تو چی دوست من تو واسه چی میای بوف بوفی ؟

راستش از رسمی بودن و جدی بودن توی محیط کارم خسته شده بودم .اولش برای سرگرمی اومدم .اما حالا دلبسته ی بچه ها و سایت شدم.البته از اینکه اینجا راحتم و راحت تر می تونم حرف دلمو بزنم خوشحالم. 1

• بچه مثبت

به نام خدا بچه مثبت هستم اينجا تاپيك مژده هست. آي لاو يو بوفيلند 1219 4

آخه چرا منو تو اين موقعيت قرار ميدي؟‌ 79 ميام كه دور هم خوش باشيم. 369 ميام كه شما بدون بچه مثبت نباشيد. 10 ميام كه فراموش كنم آنچه كه بايد فراموش شود! 50

بر خلاف نظر كمال كه ميگه سايت ديگه بوي رفاقت و دوستي نميده، قوياً اعلام ميكنم يكي از مهمترين چيزهايي كه باعث شده سايت برامون جذاب باشه، همين رفاقت ها و دوستي هاست كه پابرجاست.
    از همين جا رسماً اعلام ميكنم هر كي كوچكترين ناراحتي و دلگيري از من داره بياد جلو تا با هم تسويه حساب كنيم.

نمايش يا پنهان متن94

نمايش يا پنهان متن4

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• چکاوک

مژده جونم گلبانوی مهربون فقط یه کلمه میگم فکر کنم تمام خواسته های قلبیم در اون نهان باشه دل بستگی شدید به عزیزان بوف بوفیم 8 6 11

• soheyla

mojde,

سلام و سپاس . 46
    تاپیک جالبیه . 72
    روزهای اول بخاطر این میومدم که تو اداره حوصله ام سر میرفت و وقتائیکه بیکار بودم حالم میگرفت 869 . ابتدا فقط تاپیکارو میخوندم و بعد هم عضو شدم و با هزار مصیبت اولین تاپیکامو فرستادم و بعدش هم راه افتادم . ولی کم کم یه وابستگی شدید به این سایت پیدا کردم و هر وقت میومدم اداره بعد از روشن کردن سیستم سریع وارد سایت میشم .
    حالا چرا میام :
    چون همه ی بچه های سایت و دوست دارم بقول دوست خوبم مستانه جان ، خانم و آقا هم نداره . 1007
    اینجا اعتماد بنفس پیدا میکنم و خیلی مسائل و یاد می گیرم . 93
    اخباری و که از این سایت متوجه میشم یک هفته بعد از اخبار سراسری اعلام میشه و بیشتر مطالب آموزنده و مفید هست .
    سرگرم میشم .
    وقتی تو سایت هستم احساس میکنم وقتم به بطالت نمیگذره .
    و هزار تا دلیل دیگه که باعث میشه که من این سایت و دوست داشته باشم . 286

• kamal313

نقل قول: بچه مثبت
    بر خلاف نظر كمال كه ميگه سايت ديگه بوي رفاقت و دوستي نميده، قوياً اعلام ميكنم يكي از مهمترين چيزهايي كه باعث شده سايت برامون جذاب باشه، همين رفاقت ها و دوستي هاست كه پابرجاست.

این همه مدت نگفتم چون میدونستم سایت چی میشه
    حرفای همتونم تو ذهنم هستش
    نمايش يا پنهان متنحیف که نمی خوام جو رو خراب کنم 21 وگرنه همه چیزو می گفتم ؟ از انجایی که من ترس و واهمه ای ندارم می تونم بگم ولی به خاطر بقیه هستش که نمی گم همین

نقل قول: بچه مثبت
    از همين جا رسماً اعلام ميكنم هر كي كوچكترين ناراحتي و دلگيري از من داره بياد جلو تا با هم تسويه حساب كنيم.

تفنگ درنیارا میرم قعمه میارما 19

• حورا

آخه وقتی اومدم مهمونی بعد دوستتون شدم ... تصویر در دسترس نیست
    فکر نمیکردم یکی از شما بشم و خودمونی... 2 تصویر این بخش در دسترس نیستبعد که نیومدم غصصه خوردین و کارتون لنگ موند 3 تصویر این بخش در دسترس نیستیه کلاه خوشگل سرم گذاشتم, اومدم اینجا... تصویر در دسترس نیست
    نمايش يا پنهان متن
    خوب دوستتون دارم میام تصویر در دسترس نیست

• shaparak64

همه تقریبا دلیلاشون شبیه هم هست 5 جز کمال 3 که اونم حالا حالاها راه داره تا به جایی که ماها هستیم برسه 3
    من به خاطر دوستام (یعنی اکثر بچه ها ) میام 1153و از طرفی هم به خاطر خودم 387
    هروقت که مشکلی پیش اومده و نتونستم یه مدتی بیام اینجوری شدم 391299
    بعدش که دوباره اومدم اینجوری شدم 931244 82
    شوخی نکردما 5 واقعا وقتی که میام سایت حال و هوام عوض میشه 1
    دیگه لازم به گفتن نیست که ، مطالب آموزنده و اخبار جدید و ... هم هست! که البته اینا که گفتم همه جا پیدا میشن 1 ولی اون حسی که اینجا میاد سراغ آدم یه دنیای دیگه ای رو برام به وجود آورده 5
    حسی که از به دنیا اومدن یاس داشتم9393227
    حسی که وقتی یکی تاپیک میزنه که دلم گرفته یا احتیاج به دعا دارم یا مشکل دارم، تو دلم میشینه17
    حسی که تو روز تولد دوستامون میاد سراغمون 93
    حسی که از سربازی رفتن علی و جلال و دلتنگیشون داشتم79
    دلتنگیم برای کسایی که چند وقته نیومدن 2
    حسی که گاهی دلم میخواد برم یکی از بچه ها رو به خاطر پستش بچلونم 4 مثلا همین حورا با این شکلکاش6

و و و ! همه حاکی از یه عشق و محبتی بین ماهاست. هرچند دلخوری هایی هم وجود داره که اونم طبیعیه 1

• مخلوط کن

تو واسه چی میای بوف بوفی ؟

میخای نیام دیگه؟!! 79

• carlos

دوست من تو واسه چی میای بوف بوفی ؟

66 66 66

• Yalda Anwari

• gilas

shaparak64,
    ببین دیروز تا حالا داری با من چیکار میکنیا 79

دیگه به اینجام رسوندی 2

نمايش يا پنهان متنهمونجا دنبالش نگرد 4

دیدی دوستم نداری به خاطر من سایت نمیای 2
    دیروز تا حالا هم که همش دبا تو من 17

دلمو شکوندی برو حالشو ببر 1013
    با من نموندی برو حالشو ببر 371

اصلا میدونی چیه من میرم 685 بیا این 6تا بچه تو هم بگیر ببر 409 462 473 631 697 699

نمايش يا پنهان متن453

نمايش يا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

• Mahboob

سلام به دوستان 1

مهم ترین دلایلی که من میام سایت :
    1. اولا واقعا دوستام رو دوست دارم و دلم براشون تنگ میشه
    2. این سایت یه منبع عالی از به روز ترین و جالبترین خبر ها و دانستنی هاست ... واقعا اطلاعات عمومیم رو بالا برده و این باعث شده اعتماد به نفس بالاتری داشته باشم
    3. چون دوست دارم تاپیک بزنم علاوه بر اینکه مطالب خوبی یاد میگیرم خودم هم دنبال این میگردم که مطالب جالبی رو تاپیک کنم واسه همینم مطالعه می کنم
    4. همین یادگیری توی سایت واقعا رو زندگیم تاثیر داشته و خیلی بیشتر به دانستنی ها و خبرهای دنیا علاقه مند شدم ...

و مطمئنم تمام دوستانم که اینجا هستند از نظر اطلاعات عمومی واقعا در حد عالی هستند چون ما همدیگه رو توی دانش سهیم میکنیم و میدونید این چقدر ارزشمنده

همین سهمیم کردن همدیگه در اخبار و دانستنی و بقیه موضوعات پیوندهای دوستیمون رو محکم تر می کنه

در کل از ته قلبم می نویسم که برای من سایت بوف بوفی خیلی خیلی ارزشمنده و تنها یک وبسایت نیست به قول شیرین واقعا شده خانواده دوممون ...

من عاشق همه ی دوستام توی سایت هستم خانوم و آقا هم نداره 369
    امیدوارم دوستانم هم از من راضی باشند و دوست خوبی براشون باشم 9

• gilas

نقل قول: Mahboob
    به قول شیرین واقعا شده خانواده دوممون ...

شیرین امروز سایت نیامده 50

من بودم گفتم 823

• Mahboob

نقل قول: gilas
    من بودم گفتم

ای وای مدیر گیلاسی ببخشید یه هو فکر کردم شیرین بود 9

وای چقدر خجالت کشیدم 9

و باز هم خجالت 9

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: