بی مقدمه میخوام براتون موضوع تاپیکمو بگم : چند روزه دارم فکر میکنم دلیل اینکه به سایت میام چیه ؟واقعا من به دنبال چی میام هر روز تو بوف بوفی؟
وقتی خوب فکر کردم دیدم بعضی وقتا از رو بی حوصلگی و بیکاری
بعضی وقتا از روی دلتنگی ،انگار میتونم با زدن یه تاپیک یا خوندن و نظر دادن تو تاپیکای دیگه یکم حالمو بهترکنم
خیلی وقتا هم انگار بد جوری دلم واسه بچه ها تنگ میشه نمیخوام بیخودی جا نماز آب بکشم که راست و
حسینیش دلم هم واسه خانوما و هم واسه آقایون تنگ میشه ،و وقتی کسی طولانی مدت نمیاد نگرانش
میشم شاید به روی خودم نیارم اما هر روز نگاه میکنم ببینم اومده یا نه.
بعضی وقتا دنبال مطالب جالب و جدید میگردم من خودم سعی میکنم اخبار جالبو تاپیک کنم اما به هر حال
دنیای نت وسیعه و هر کس به فراخور علاقه های خودش دنبال اخبار میره.
از اینکه بچه ها حالمو میپرسن و تو محبوبیت ها با هم رابطه احساسی خوب داریم لذت میبرم و یکی از
موارد مورد علاقم مطالعه مثبتها و امتیازامه و خدایی زیاد اون مثبته واسم مهم نیست این دلیلشه که واسم جالبه
شکلک ها رو دوست دارم اینکه میتونیم تو بوف بوفی بدون نوشتن حتی یک کلمه و صرفا با کمک گرفتن از شکلک ها کلی حرف بزنیم و حتی به نظرمن میشه با هاشون یه نامه نوشت
ولی نه خداییش من دوستامو خیلی دوست دارم و سعی میکنم همیشه برای خودم حفظشون کنم دلم براشون تنگ میشه و گاهی که نیستن نگرانشون میشم خانمو آقام نداره هرچند که گاهی بعضیاشون انقدر اذیتم میکنن که اشکمو درمیارن ولی خب دیگه عالم دوستی با همین فرازو نشیباش قشنگه
از اون گذشته حالا منو احساساتم به جهنم گناه بچه های سایت چیه که همشون دوستم دارنو برام میمیرن خصوصاً کسری ریگی
خوب یک دو سه امتحان می کنیم صدا میادش اون هایی که عقب ترن صدا بهشون میرسه عرضم به حظور مبارک شما و بقیه دوستان الو الو چرا بازم این می کروفون خراب شدش مدیران اقا و خانم چرا یه فکری برای این می کروفون نمی کنید شمایی که حتی برای یه تاپیک اضافه هم یارانه رو حساب می کنید این همه امتیاز گرفتین یه می کروفون نمی خرید خوب نمی خوام به حاشیه ها برم خوب داریم میرسیم سر اصل مطلب اینه که روم نمیشه بگم چطوری بگم اخه خدارو خوش بیادش راستیتش من هیچ انگیزه ای ندارم ولی قبلن داشتم ی یه لمه بودش ولی الان نوچ ندارم هیچ کدومتونم دیگه دوست ندارم دیگه سایت بوی رفاقت نمیده و دوستی نمیده و خوشمم نمیادش باکسی دیگه عین دوست بشم و.... والانم هیچ دلیل ندارم برای امدن به سایت دلیل هاشم گفتم و ممنونم از مژده عزیز که این وقت رو در اختیار ما گزاشتش درضمن بگم که بعضی یا تک توکی از دوستان رو دوست دارم با همه نیستم
بوفییی بی تو تنها وغریبم کامپیوتر من بی تو چه سرده بوفی، بوفیه خوب و قشنگم بدون تو دل ِ من پُر ِ درده فضای وب من بی تو هیچه سایت خوب تو هنوز غوغا میکنهه بوفی... بوفی...
راستش از رسمی بودن و جدی بودن توی محیط کارم خسته شده بودم .اولش برای سرگرمی اومدم .اما حالا دلبسته ی بچه ها و سایت شدم.البته از اینکه اینجا راحتم و راحت تر می تونم حرف دلمو بزنم خوشحالم.
به نام خدا بچه مثبت هستم اينجا تاپيك مژده هست. آي لاو يو بوفيلند
آخه چرا منو تو اين موقعيت قرار ميدي؟ ميام كه دور هم خوش باشيم. ميام كه شما بدون بچه مثبت نباشيد. ميام كه فراموش كنم آنچه كه بايد فراموش شود!
بر خلاف نظر كمال كه ميگه سايت ديگه بوي رفاقت و دوستي نميده، قوياً اعلام ميكنم يكي از مهمترين چيزهايي كه باعث شده سايت برامون جذاب باشه، همين رفاقت ها و دوستي هاست كه پابرجاست. از همين جا رسماً اعلام ميكنم هر كي كوچكترين ناراحتي و دلگيري از من داره بياد جلو تا با هم تسويه حساب كنيم.
نمايش يا پنهان متن نمايش يا پنهان متن
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mojde, سلام و سپاس . تاپیک جالبیه . روزهای اول بخاطر این میومدم که تو اداره حوصله ام سر میرفت و وقتائیکه بیکار بودم حالم میگرفت . ابتدا فقط تاپیکارو میخوندم و بعد هم عضو شدم و با هزار مصیبت اولین تاپیکامو فرستادم و بعدش هم راه افتادم . ولی کم کم یه وابستگی شدید به این سایت پیدا کردم و هر وقت میومدم اداره بعد از روشن کردن سیستم سریع وارد سایت میشم . حالا چرا میام : چون همه ی بچه های سایت و دوست دارم بقول دوست خوبم مستانه جان ، خانم و آقا هم نداره . اینجا اعتماد بنفس پیدا میکنم و خیلی مسائل و یاد می گیرم . اخباری و که از این سایت متوجه میشم یک هفته بعد از اخبار سراسری اعلام میشه و بیشتر مطالب آموزنده و مفید هست . سرگرم میشم . وقتی تو سایت هستم احساس میکنم وقتم به بطالت نمیگذره . و هزار تا دلیل دیگه که باعث میشه که من این سایت و دوست داشته باشم .
بر خلاف نظر كمال كه ميگه سايت ديگه بوي رفاقت و دوستي نميده، قوياً اعلام ميكنم يكي از مهمترين چيزهايي كه باعث شده سايت برامون جذاب باشه، همين رفاقت ها و دوستي هاست كه پابرجاست.
این همه مدت نگفتم چون میدونستم سایت چی میشه حرفای همتونم تو ذهنم هستش نمايش يا پنهان متنحیف که نمی خوام جو رو خراب کنم وگرنه همه چیزو می گفتم ؟ از انجایی که من ترس و واهمه ای ندارم می تونم بگم ولی به خاطر بقیه هستش که نمی گم همین
نقل قول: بچه مثبت
از همين جا رسماً اعلام ميكنم هر كي كوچكترين ناراحتي و دلگيري از من داره بياد جلو تا با هم تسويه حساب كنيم.
آخه وقتی اومدم مهمونی بعد دوستتون شدم ...▧ تصویر در دسترس نیست فکر نمیکردم یکی از شما بشم و خودمونی...▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستبعد که نیومدم غصصه خوردین و کارتون لنگ موند▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستیه کلاه خوشگل سرم گذاشتم, اومدم اینجا...▧ تصویر در دسترس نیست نمايش يا پنهان متن خوب دوستتون دارم میام▧ تصویر در دسترس نیست
همه تقریبا دلیلاشون شبیه هم هست جز کمال که اونم حالا حالاها راه داره تا به جایی که ماها هستیم برسه من به خاطر دوستام (یعنی اکثر بچه ها ) میام و از طرفی هم به خاطر خودم هروقت که مشکلی پیش اومده و نتونستم یه مدتی بیام اینجوری شدم بعدش که دوباره اومدم اینجوری شدم شوخی نکردما واقعا وقتی که میام سایت حال و هوام عوض میشه دیگه لازم به گفتن نیست که ، مطالب آموزنده و اخبار جدید و ... هم هست! که البته اینا که گفتم همه جا پیدا میشن ولی اون حسی که اینجا میاد سراغ آدم یه دنیای دیگه ای رو برام به وجود آورده حسی که از به دنیا اومدن یاس داشتم حسی که وقتی یکی تاپیک میزنه که دلم گرفته یا احتیاج به دعا دارم یا مشکل دارم، تو دلم میشینه حسی که تو روز تولد دوستامون میاد سراغمون حسی که از سربازی رفتن علی و جلال و دلتنگیشون داشتم دلتنگیم برای کسایی که چند وقته نیومدن حسی که گاهی دلم میخواد برم یکی از بچه ها رو به خاطر پستش بچلونم مثلا همین حورا با این شکلکاش و و و ! همه حاکی از یه عشق و محبتی بین ماهاست. هرچند دلخوری هایی هم وجود داره که اونم طبیعیه
مهم ترین دلایلی که من میام سایت : 1. اولا واقعا دوستام رو دوست دارم و دلم براشون تنگ میشه 2. این سایت یه منبع عالی از به روز ترین و جالبترین خبر ها و دانستنی هاست ... واقعا اطلاعات عمومیم رو بالا برده و این باعث شده اعتماد به نفس بالاتری داشته باشم 3. چون دوست دارم تاپیک بزنم علاوه بر اینکه مطالب خوبی یاد میگیرم خودم هم دنبال این میگردم که مطالب جالبی رو تاپیک کنم واسه همینم مطالعه می کنم 4. همین یادگیری توی سایت واقعا رو زندگیم تاثیر داشته و خیلی بیشتر به دانستنی ها و خبرهای دنیا علاقه مند شدم ...
و مطمئنم تمام دوستانم که اینجا هستند از نظر اطلاعات عمومی واقعا در حد عالی هستند چون ما همدیگه رو توی دانش سهیم میکنیم و میدونید این چقدر ارزشمنده
همین سهمیم کردن همدیگه در اخبار و دانستنی و بقیه موضوعات پیوندهای دوستیمون رو محکم تر می کنه
در کل از ته قلبم می نویسم که برای من سایت بوف بوفی خیلی خیلی ارزشمنده و تنها یک وبسایت نیست به قول شیرین واقعا شده خانواده دوممون ...
من عاشق همه ی دوستام توی سایت هستم خانوم و آقا هم نداره امیدوارم دوستانم هم از من راضی باشند و دوست خوبی براشون باشم
mojde
بی مقدمه میخوام براتون موضوع تاپیکمو بگم : چند روزه دارم فکر میکنم دلیل اینکه به سایت میام چیه ؟واقعا من به دنبال چی میام هر روز تو بوف بوفی؟
وقتی خوب فکر کردم دیدم بعضی وقتا از رو بی حوصلگی و بیکاری
بعضی وقتا از روی دلتنگی ،انگار میتونم با زدن یه تاپیک یا خوندن و نظر دادن تو تاپیکای دیگه یکم حالمو بهترکنم
خیلی وقتا هم انگار بد جوری دلم واسه بچه ها تنگ میشه نمیخوام بیخودی جا نماز آب بکشم که راست و
حسینیش دلم هم واسه خانوما و هم واسه آقایون تنگ میشه ،و وقتی کسی طولانی مدت نمیاد نگرانش
میشم شاید به روی خودم نیارم اما هر روز نگاه میکنم ببینم اومده یا نه.
بعضی وقتا دنبال مطالب جالب و جدید میگردم من خودم سعی میکنم اخبار جالبو تاپیک کنم اما به هر حال
دنیای نت وسیعه و هر کس به فراخور علاقه های خودش دنبال اخبار میره.
از اینکه بچه ها حالمو میپرسن و تو محبوبیت ها با هم رابطه احساسی خوب داریم لذت میبرم و یکی از
موارد مورد علاقم مطالعه مثبتها و امتیازامه و خدایی زیاد اون مثبته واسم مهم نیست این دلیلشه که واسم جالبه
شکلک ها رو دوست دارم اینکه میتونیم تو بوف بوفی بدون نوشتن حتی یک کلمه و صرفا با کمک گرفتن از شکلک ها کلی حرف بزنیم و حتی به نظرمن میشه با هاشون یه نامه نوشت
تو چی دوست من تو واسه چی میای بوف بوفی ؟
gilas
میایم که دور هم باشیم چیزای جدید از هم یاد بگیریم و به هم یاد بدیم
دور هم باشیم و بگیمو بخندیم و شوخی کنیم
مراقب همدیگه باشیم اگه یکیمون دچار مشکل شد با همفکری هم یه راه حلی براش پیدا کنیم
میایم که به خونواده دوم خودمون سر بزنیم یه خونوداه بزرگ به وسعت یه دنیا
مستانه
منم میام فقط برای درآوردن یه لقمه مثبت حلال
ولی نه خداییش من دوستامو خیلی دوست دارم و سعی میکنم همیشه برای خودم حفظشون کنم
از اون گذشته حالا منو احساساتم به جهنم
kamal313
عرضم به حظور مبارک شما و بقیه دوستان الو الو چرا بازم این می کروفون خراب شدش مدیران اقا و خانم چرا یه فکری برای این می کروفون نمی کنید شمایی که حتی برای یه تاپیک اضافه هم یارانه رو حساب می کنید این همه امتیاز گرفتین یه می کروفون نمی خرید خوب نمی خوام به حاشیه ها برم
خوب داریم میرسیم سر اصل مطلب اینه که روم نمیشه بگم چطوری بگم اخه خدارو خوش بیادش راستیتش من هیچ انگیزه ای
والانم هیچ دلیل ندارم برای امدن به سایت دلیل هاشم گفتم و ممنونم از مژده عزیز که این وقت رو در اختیار ما گزاشتش
درضمن بگم که بعضی یا تک توکی از دوستان رو دوست دارم با همه نیستم
sib
m3hrdad
کامپیوتر من بی تو چه سرده
بوفی، بوفیه خوب و قشنگم
بدون تو دل ِ من پُر ِ درده
فضای وب من بی تو هیچه
سایت خوب تو هنوز غوغا میکنهه
بوفی... بوفی...
ماهی
تو چی دوست من تو واسه چی میای بوف بوفی ؟
راستش از رسمی بودن و جدی بودن توی محیط کارم خسته شده بودم .اولش برای سرگرمی اومدم .اما حالا دلبسته ی بچه ها و سایت شدم.البته از اینکه اینجا راحتم و راحت تر می تونم حرف دلمو بزنم خوشحالم.
بچه مثبت
آخه چرا منو تو اين موقعيت قرار ميدي؟
بر خلاف نظر كمال كه ميگه سايت ديگه بوي رفاقت و دوستي نميده، قوياً اعلام ميكنم يكي از مهمترين چيزهايي كه باعث شده سايت برامون جذاب باشه، همين رفاقت ها و دوستي هاست كه پابرجاست.
از همين جا رسماً اعلام ميكنم هر كي كوچكترين ناراحتي و دلگيري از من داره بياد جلو تا با هم تسويه حساب كنيم.
نمايش يا پنهان متن
نمايش يا پنهان متن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
چکاوک
soheyla
سلام و سپاس .
تاپیک جالبیه .
روزهای اول بخاطر این میومدم که تو اداره حوصله ام سر میرفت و وقتائیکه بیکار بودم حالم میگرفت
حالا چرا میام :
چون همه ی بچه های سایت و دوست دارم بقول دوست خوبم مستانه جان ، خانم و آقا هم نداره .
اینجا اعتماد بنفس پیدا میکنم و خیلی مسائل و یاد می گیرم .
اخباری و که از این سایت متوجه میشم یک هفته بعد از اخبار سراسری اعلام میشه و بیشتر مطالب آموزنده و مفید هست .
سرگرم میشم .
وقتی تو سایت هستم احساس میکنم وقتم به بطالت نمیگذره .
و هزار تا دلیل دیگه که باعث میشه که من این سایت و دوست داشته باشم .
kamal313
این همه مدت نگفتم چون میدونستم سایت چی میشه
حرفای همتونم تو ذهنم هستش
نمايش يا پنهان متن
حیف که نمی خوام جو رو خراب کنمتفنگ درنیارا میرم قعمه میارما
حورا
فکر نمیکردم یکی از شما بشم و خودمونی...▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستبعد که نیومدم غصصه خوردین و کارتون لنگ موند▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستیه کلاه خوشگل سرم گذاشتم, اومدم اینجا...▧ تصویر در دسترس نیست
نمايش يا پنهان متن
خوب دوستتون دارم میام▧ تصویر در دسترس نیست
shaparak64
من به خاطر دوستام (یعنی اکثر بچه ها ) میام
هروقت که مشکلی پیش اومده و نتونستم یه مدتی بیام اینجوری شدم
بعدش که دوباره اومدم اینجوری شدم
شوخی نکردما
دیگه لازم به گفتن نیست که ، مطالب آموزنده و اخبار جدید و ... هم هست! که البته اینا که گفتم همه جا پیدا میشن
حسی که از به دنیا اومدن یاس داشتم
حسی که وقتی یکی تاپیک میزنه که دلم گرفته یا احتیاج به دعا دارم یا مشکل دارم، تو دلم میشینه
حسی که تو روز تولد دوستامون میاد سراغمون
حسی که از سربازی رفتن علی و جلال و دلتنگیشون داشتم
دلتنگیم برای کسایی که چند وقته نیومدن
حسی که گاهی دلم میخواد برم یکی از بچه ها رو به خاطر پستش بچلونم
و و و ! همه حاکی از یه عشق و محبتی بین ماهاست. هرچند دلخوری هایی هم وجود داره که اونم طبیعیه
مخلوط کن
میخای نیام دیگه؟!!
carlos
Yalda Anwari
gilas
ببین دیروز تا حالا داری با من چیکار میکنیا
دیگه به اینجام رسوندی
نمايش يا پنهان متن
همونجا دنبالش نگرددیدی دوستم نداری به خاطر من سایت نمیای
دیروز تا حالا هم که همش دبا تو من
دلمو شکوندی برو حالشو ببر
با من نموندی برو حالشو ببر
اصلا میدونی چیه من میرم
نمايش يا پنهان متن
نمايش يا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستMahboob
مهم ترین دلایلی که من میام سایت :
1. اولا واقعا دوستام رو دوست دارم و دلم براشون تنگ میشه
2. این سایت یه منبع عالی از به روز ترین و جالبترین خبر ها و دانستنی هاست ... واقعا اطلاعات عمومیم رو بالا برده و این باعث شده اعتماد به نفس بالاتری داشته باشم
3. چون دوست دارم تاپیک بزنم علاوه بر اینکه مطالب خوبی یاد میگیرم خودم هم دنبال این میگردم که مطالب جالبی رو تاپیک کنم واسه همینم مطالعه می کنم
4. همین یادگیری توی سایت واقعا رو زندگیم تاثیر داشته و خیلی بیشتر به دانستنی ها و خبرهای دنیا علاقه مند شدم ...
و مطمئنم تمام دوستانم که اینجا هستند از نظر اطلاعات عمومی واقعا در حد عالی هستند چون ما همدیگه رو توی دانش سهیم میکنیم و میدونید این چقدر ارزشمنده
همین سهمیم کردن همدیگه در اخبار و دانستنی و بقیه موضوعات پیوندهای دوستیمون رو محکم تر می کنه
در کل از ته قلبم می نویسم که برای من سایت بوف بوفی خیلی خیلی ارزشمنده و تنها یک وبسایت نیست به قول شیرین واقعا شده خانواده دوممون ...
من عاشق همه ی دوستام توی سایت هستم خانوم و آقا هم نداره
امیدوارم دوستانم هم از من راضی باشند و دوست خوبی براشون باشم
gilas
شیرین امروز سایت نیامده
من بودم گفتم
Mahboob
ای وای مدیر گیلاسی ببخشید یه هو فکر کردم شیرین بود
وای چقدر خجالت کشیدم
و باز هم خجالت
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→