سلام دوستان هر چی توی قسمتهای مختلف انجمن جستجو کردم گزینه گوناگون و مختلف رو که سابقا بود ندیدم برای همین چون سوژه این تاپیک یک خواننده هستش سوالم رو اینجا مطرح میکنم راستش چند روز پیش خواهر زاده ام یه شو تصویری از افشین رو توی پلیر من کپی کرده بود منم از روی کنجکاوی نگاه کردم(گفتم کنجکاوی چون راستش از وقتی متوجه شدم افشین ظاهر افشین بدطور معتاد میزنه دیگه ازش خوشم نیومد)اما اینبار افشین رو در حالتی عاری از اعتیاد دیدم ولی با چیزهاییی که خیلی تعجب کردم.
به نظر شما افشین شیطان پرست شده؟
در ابتدای کلیپ خانمی که مثلا سخنگوی اطلاعات پرواز فرودگاه میباشد اعلام میکند پرواز 666 به مقصدعشق و حال آماده پرواز...... اما با خودم گفتم خب شاید همینطوری عدد666 انتخاب شده. در ادامه کمی تمسخر بعضی مسافران که نماد مذاهب مختلف هستند هم نظرم رو جلب کرد اما باز فکر کردم شاید اتفاقی بوده ولی وقتی به علامت گردنبند افشین که یک هواپیما داخل دایره بود دقت کردم متوجه شدم این علامت هواپیما نیست بلکه ستاره پناگرام است که طول پرهایش رو کمی کوتاه و بلند کردن تا به هواپیما شباهت پیدا کنه حالا شما قضاوت کنید آیا افشین شیطان پرست شده؟
احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد
نمیدونم دوست عزیز و برامم خیلی مهم نیست که کی چی هست و چی نیست.. ظاهر و باطن هر کسی رو خودش مشخص میکنه. او از مایکل جکسون بود که اومد مسلمون شد و فوقش اینم از افشین باشه که بخواد شیطون پرست باشه. نمايش يا پنهان متنراستی میشه بپرسم براتون چه فرقی میکنه؟ مقداری برام سوال بود. اگه جواب بدین ممنون میشم
چی بگم سخت هست گفتنش بعضی ها واقعا معنی گردن بندی که به گردنشون می اندازن رو نمی دونند و فقط بخاطر قشنگی و شکل آن هست ولی بعضی ها هم می دونند باید ببینی از کدوم دسته هست . در مورد اعداد666چیزی نمی دونم یعنی چی اصلا فکر کنم بهترین راه اینه که ازش بپرسی یا میگه آره یا میگه نه و اگر هم گفت آره می تونی دلیلش رو بپرسی یک بار یکی از دوستان برام در مورد شیطان پرسی صحبت می کرد فقط این رو فهمیدم خیلی مزخرفه همین و عکس هایی که تو اینتر نت دیدم.
مرسی منم از افشین خوشم نمیاد عدد 666 هم کوروش جان سمبل شیطان و این حرفاست یه توصیه جدی میکنم که به هر آهنگی گوش ندین و به آهنگهای اصیل گوش بدید چون اثرات بدی داره بعد از مدتی، اگه وقت کردم یه تاپیک در همین مورد مینویسم
سلام راستش خوب این کلیپی که دیدی جدیده و همزمان یه کلیپ دیگه هم جدید ازش اومده که اسمش \\\"دختر شیرازی\\\" یا همچین چیزیه. ولی تو اون کلیپه مثلا بعد از عروسیشون میرن مشهد و دعا و از این حرفا. خوب اگه بخوایم به اون کلیپ استناد کنیم تو مقایسه با این یکی یه کمی تناقض پیدا میشه. یه چیزی هم بگم با نظر جلال موافقم که بعضیا معنی خیلی چیزایی که استفاده میکنن رو نمیدونن مثل پلاک گردن و آرم و عکس رو لباسا و ... بعدشم مذاهبو مسخره نکرده، میخواد بگه یه جورایی آهنگش همه رو به وجد میاره بگذریم که حالم از افشین بهم میخوره
بوفي جون زياد خودتو اذيت نكن به نظر من ايشون دچار چندگانگي شخصيت هستن و براي اينكه جلب توجه كنن دست به هر اقدام و حركتي ميزنن منكه به شدت ازش بدم مياد و به نظرم نبايد بهش به عنوان يه موزيسين نگاه كرد آخه كدوم يكي از هنرمندان بزرگ عرصه موسيقي اين خيلي عذر ميخوام (قرتي بازي ها) رو انجام دادن كه ايشون ياد گرفته ازش ؟ البته بيانات داش جلال هم خيلي جالبه و من باهاش موافقم
از بیشتر ورزشکارای معروف ایرانی بدم میاد منظورم از بیشتر یه چی تو مایه های 99 درصدشون هست.. ادمهای فاسدی هستن حالا چه با پلاک چه بی پلاک فسادهای اخلاقیشون زبانزده اخه معمولا ورزشکارای معروفمون ادمهایی از طبقه خیلی ضعیف جامعه و با فرهنگ پایین هستن تا به یه جایی هم میرسن خودشون رو گم میکنن نمیدونن چه جوری خودنمایی کنن و ابراز وجود واسه همین از هر روشی استفاده میکنن نمونه هم زیاده ماشالله
boof divoone
هر چی توی قسمتهای مختلف انجمن جستجو کردم گزینه گوناگون و مختلف رو که سابقا بود ندیدم برای همین چون سوژه این تاپیک یک خواننده هستش سوالم رو اینجا مطرح میکنم
راستش چند روز پیش خواهر زاده ام یه شو تصویری از افشین رو توی پلیر من کپی کرده بود منم از روی کنجکاوی نگاه کردم(گفتم کنجکاوی چون راستش از وقتی متوجه شدم افشین ظاهر افشین بدطور معتاد میزنه دیگه ازش خوشم نیومد)اما اینبار افشین رو در حالتی عاری از اعتیاد دیدم ولی با چیزهاییی که خیلی تعجب کردم.
به نظر شما افشین شیطان پرست شده؟
در ابتدای کلیپ خانمی که مثلا سخنگوی اطلاعات پرواز فرودگاه میباشد اعلام میکند پرواز 666 به مقصدعشق و حال آماده پرواز...... اما با خودم گفتم خب شاید همینطوری عدد666 انتخاب شده.
در ادامه کمی تمسخر بعضی مسافران که نماد مذاهب مختلف هستند هم نظرم رو جلب کرد اما باز فکر کردم شاید اتفاقی بوده ولی وقتی به علامت گردنبند افشین که یک هواپیما داخل دایره بود دقت کردم متوجه شدم این علامت هواپیما نیست بلکه ستاره پناگرام است که طول پرهایش رو کمی کوتاه و بلند کردن تا به هواپیما شباهت پیدا کنه
حالا شما قضاوت کنید
آیا افشین شیطان پرست شده؟
انی نانی
دلشاد
Kishe Mehr
نمايش يا پنهان متن
راستی میشه بپرسم براتون چه فرقی میکنه؟ مقداری برام سوال بود. اگه جواب بدین ممنون میشمboof divoone
چی بگم والله
فعلا که توی این دهه اخر قرن چهاردم شمسی ادمهای احمق لباس ادمهای عاقل رو اشتباهی پوشیدن
راستی چه فرقی میکنه؟
tabassom
یه روز عاشق میشه
یه روز فارق میشه
KuRoSh
بعضی ها واقعا معنی گردن بندی که به گردنشون می اندازن رو نمی دونند و فقط بخاطر قشنگی و شکل آن هست ولی بعضی ها هم می دونند باید ببینی از کدوم دسته هست .
در مورد اعداد666چیزی نمی دونم یعنی چی اصلا فکر کنم بهترین راه اینه که ازش بپرسی یا میگه آره یا میگه نه و اگر هم گفت آره می تونی دلیلش رو بپرسی
یک بار یکی از دوستان برام در مورد شیطان پرسی صحبت می کرد فقط این رو فهمیدم خیلی مزخرفه همین و عکس هایی که تو اینتر نت دیدم.
Galexy
منم از افشین خوشم نمیاد
عدد 666 هم کوروش جان سمبل شیطان و این حرفاست
یه توصیه جدی میکنم که به هر آهنگی گوش ندین و به آهنگهای اصیل گوش بدید چون اثرات بدی داره بعد از مدتی، اگه وقت کردم یه تاپیک در همین مورد مینویسم
KuRoSh
پس این که میگن 666سه تا شیش داره مغازه سر کوچه کیش میش داره چی هست
من که فقط آهنگ اصیل ایرانی و فقط خواننده های که دوست دارم رو گوش میدم
حتما این کار رو انجام بده که اطلاعاتمان کامل تر بشه
levrone
shaparak64
راستش خوب این کلیپی که دیدی جدیده و همزمان یه کلیپ دیگه هم جدید ازش اومده که اسمش \\\"دختر شیرازی\\\" یا همچین چیزیه. ولی تو اون کلیپه مثلا بعد از عروسیشون میرن مشهد و دعا و از این حرفا. خوب اگه بخوایم به اون کلیپ استناد کنیم تو مقایسه با این یکی یه کمی تناقض پیدا میشه.
یه چیزی هم بگم با نظر جلال موافقم که بعضیا معنی خیلی چیزایی که استفاده میکنن رو نمیدونن مثل پلاک گردن و آرم و عکس رو لباسا و ... بعدشم مذاهبو مسخره نکرده، میخواد بگه یه جورایی آهنگش همه رو به وجد میاره
بگذریم که حالم از افشین بهم میخوره
خوش آب و رنگ و با نمک!!! بچه ها بهش میگن پفک
bijjan
افشین کیه؟
بگذریم که حالم از افشین بهم میخوره ++++++++
SaMaN TaJ
افشین دیگه کیه بوفی جون.........
حالا انگار دنیرو بوده؟؟؟؟؟
sib
Galexy
دقیقا
درسته اما آهنگایی هست که حتی فکرشم نمیکنی!!! فقط سنتی و اصیل
carlos
والا منم میگفتم خوشم نمیاد
hadi04
بوفي جون زياد خودتو اذيت نكن به نظر من ايشون دچار چندگانگي شخصيت هستن و براي اينكه جلب توجه كنن دست به هر اقدام و حركتي ميزنن منكه به شدت ازش بدم مياد و به نظرم نبايد بهش به عنوان يه موزيسين نگاه كرد آخه كدوم يكي از هنرمندان بزرگ عرصه موسيقي اين خيلي عذر ميخوام (قرتي بازي ها) رو انجام دادن كه ايشون ياد گرفته ازش ؟ البته بيانات داش جلال هم خيلي جالبه و من باهاش موافقم
نخبه
hadi04
شيرين مگه ايشون ورزشكار معروفه؟
منظورم نَشُسته هست نه نِشَسته ها
نخبه
مربی فوتباله خودم میدونم منظورم تمام کسانی هست که دور و بر ورزش و کاپ و مدال میگردن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→