₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » آیا افشین شیطان پرست شده؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » آیا افشین شیطان پرست شده؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

آیا افشین شیطان پرست شده؟

1149 بازدید، 42 پست، نویسنده: boof divoone

• levrone

نقل قول: نخبه
    از بیشتر ورزشکارای معروف ایرانی بدم میاد منظورم از بیشتر یه چی تو مایه های 99 درصدشون هست.. ادمهای فاسدی هستن حالا چه با پلاک چه بی پلاک فسادهای اخلاقیشون زبانزده 30 اخه معمولا ورزشکارای معروفمون ادمهایی از طبقه خیلی ضعیف جامعه و با فرهنگ پایین هستن تا به یه جایی هم میرسن خودشون رو گم میکنن نمیدونن چه جوری خودنمایی کنن و ابراز وجود واسه همین از هر روشی استفاده میکنن نمونه هم زیاده ماشالله

واسه چی آبروریزی میکنی؟!

• KuRoSh

نقل قول: boof divoone
    من خودم شخصا چیزی رو گوش میدم که دست کم یه اهنگساز باتجربه و حرفه ای حداقل نتش رو نوشته باشه مثل کارهای بیژن مرتضوی و کیوان ساکت علیزاده و

منم همین طور علی جان 105
    نقل قول: gilas
    فرزندم منظورش افشین خواننده بود

اه منظورش افشن گاگولی بود 4 خوب زودتر می گفتی از این گاگول کلا خوشم نمی یاد چه برسه نظر بدم درموردش 83
    شایدم من عاشقم توهم زدم

عاشق نیستی کلا متوهم شدی از عید به این ور جریان چیه 4
    نمیدونم یادم نمیاد دارم تخمه میشم به جای نخبه بودن

هنوز زوده تخمه بشی فعلا نخودی 4

با آبجی مژده هم موافقم 105

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: