₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » آیا افشین شیطان پرست شده؟
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » آیا افشین شیطان پرست شده؟
1 2 3

بدون عکس

آیا افشین شیطان پرست شده؟

1149 بازدید، 42 پست، نویسنده: boof divoone

• hadi04

نقل قول: نخبه
    مربی فوتباله خودم میدونم منظورم تمام کسانی هست که دور و بر ورزش و کاپ و مدال میگردن

از اطلاع رسانيتون كمال جلال رو دارم 83 خانوم اسوشيتدپرس 23

• carlos

از بیشتر ورزشکارای معروف ایرانی بدم میاد

حتما بیشترشون هم خانومن 83
    حرف اول اسمشون چیه ؟ 4

• نخبه

نقل قول: carlos
    حتما بیشترشون هم خانومن
    حرف اول اسمشون چیه ؟

نمايش يا پنهان متنخانم؟ نه انصافا منظورم اونی نیست که فکر کردی اون که کلا حساب نیست 30

نمايش يا پنهان متنمنظورم یکی مثل علیرضا حیدری و رضا زاده هست 30

• ژنرال

من که حالم از این پسره ی جقل زرتی و جفنگ بهم میخوره 30

منظورم یکی مثل علیرضا حیدری و رضا زاده هست 30

خیلی شناختی روی شخصیتشون ندارم ولی به نظرم از خیلی از ورزشکارا باز اینا سالم ترن 3
    راستی فوتبالیستهای زن ایرانو دیدی؟ 4

• Galexy

میرزا,
    حالا یه تصویری دارم نمیشه تو سایت بذارم چون تبلیغ به حساب میاد،ولی برگردون آهنگاست که اگه به صورت معکوس گوش بدی 68 شاخ درمیاری 87 حرفا و جمله هایی توش میشنوی که مربوط به شیطان و آشوب و این قر و قنبیلاست 372

• chenzo

کلا به نظر شما این جنگولکها اینقدی که منو شما به این چیزا فکر می کنیم وکنجکاوو میشم فکر می کنن عمرا!!! این آقا خونه پرش اینه که اون سناریورو بهش دادن واونم رفته چهار تا فیگور گرفته خودتو خسته نکن این جماعت اصلا این چیزا حالیشون نیست

• Galexy

نقل قول: chenzo
    کلا به نظر شما این جنگولکها اینقدی که منو شما به این چیزا فکر می کنیم وکنجکاوو میشم فکر می کنن عمرا!!! این آقا خونه پرش اینه که اون سناریورو بهش دادن واونم رفته چهار تا فیگور گرفته خودتو خسته نکن این جماعت اصلا این چیزا حالیشون نیست

اینم حرفیه که کاملا هم درسته، با سناریو هم موافقم 39

• boof divoone

از نظرهای همگی ممنون 6 چه اونهایی که نظر دادن 11 و چه اونهایی که با اظهار نشناختن افشین و امثال افشین خواستم به صورت غیر مستقیم بگن یا اهل قرتی بازی نیستند 713 ویا اینکه موسیقی با ارزش رو گوش میکنن 105
    من خودم شخصا چیزی رو گوش میدم که دست کم یه اهنگساز باتجربه و حرفه ای حداقل نتش رو نوشته باشه مثل کارهای بیژن مرتضوی و کیوان ساکت علیزاده و ...... 1
    اما دلیل اصلی اینکه این سوال رو مطرح کردم این بود که بهتره بیشتر مراقب چیزهایی که میبینید باشید و دقت داشته باشید چون یه پیام مسموم هیچ وقت بصورت سمی به خورد مخاطب داده نمیشه 29

با تشکر 8

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• Galexy

نقل قول: boof divoone
    اما دلیل اصلی اینکه این سوال رو مطرح کردم این بود که بهتره بیشتر مراقب چیزهایی که میبینید باشید و دقت داشته باشید چون یه پیام مسموم هیچ وقت بصورت سمی به خورد مخاطب داده نمیشه

مرسی که همچین سوالی کردی علی جان، بحث خوبی بود، حرف قشنگی زدی که جان کلام رو گفت 39 46

• gilas

ز بیشتر ورزشکارای معروف ایرانی بدم میاد

فرزندم منظورش افشین خواننده بود 4

من این کلیپشو ندیم
    از آهنگهای افشین هم فقط آلبوم اولش رو دوست دارم قبل از این که مشهور بشه از این جنگولک بازیا در بیاره 3

• ژنرال

نقل قول: gilas
    ز بیشتر ورزشکارای معروف ایرانی بدم میاد

فرزندم منظورش افشین خواننده بود 4
    23 شیرین واقعاً تو نخبه ای...
    مثل تو اصلا وجود نداره
    83
    نمايش يا پنهان متنعاشقی دیگه 362

• محسن صائب

تاپیک جالب
    و جوابهای دوستان
    جالبتر و .........................
    ممنون از همه 46

• نخبه

نقل قول: gilas
    فرزندم منظورش افشین خواننده بود

به جون خودم دیروز نوشته بود افشین قطبی 37 منم تعجب کردم دیدم بقیه در مورد اهنگ نوشتن 3 ولی تا جائیکه یادمه دیروز نوشته بود افشین قطبی یا شایدم من عاشقم توهم زدم 83 نمیدونم یادم نمیاد دارم تخمه میشم به جای نخبه بودن 20

• ژنرال

شایدم من عاشقم توهم زدم 83

هم عاشقی هم توهم زدی 24

دارم تخمه میشم به جای نخبه بودن 20

آره فوراً برو...
    جلوی ضررو از هرجا بگیری منفعته 4

• نخبه

نقل قول: میرزا
    هم عاشقی هم توهم زدی

بس که توهم این متوهم سایت مسریه به منم سرایت کرده 94

نقل قول: میرزا
    آره فوراً برو...
    جلوی ضررو از هرجا بگیری منفعته

اوهوم تو همین فکرم دو روز دیگه هم وقت دکی دارم برم ببینم عاشقم یا متوهم 50

• mojde

به نظر من بعضی از این کلیپ ها خیلی بی مطالعه و صرفا تقلیدی ساخته میشن و نمیشه زیاد روشون حساب کرد احتمال داره تو یه کلیپ آمریکایی دیده و خوشش اومده و اونم این رو انداخته یا شاید کارگردانش دارای عقاید خاصی بوده و اونم به این چیزا هیچ توجهی نکرده در هر صورت چه غرض بوده چه مرض فرقی نداره ادمای گنده تر از اینش تو زندگی ما تاثیری ندارن چه برسه به این ها

• boof divoone

ولی تا جائیکه یادمه دیروز نوشته بود افشین قطبی یا شایدم من عاشقم توهم زدم

شیرین جان بزار این دیونه از راه برسه بعد دوباره شروع کن بهش گیر دادن 43
    ببینم این چند وقت من نبودم چیکار کردی گرد نخود زدی؟ 37
    از خرضو خان خبر نداری؟ 56

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• maryamlondon1

من دقت نکردم واهنگهای اوگوش نمی دم 66 حالا شیطان پرست باشه یا نباشه هرکس روز قیامت جوابگوی اعمال خودش وفقط او که حساب پس میده. 1 عیسی به دین خود وموسی به دین خود 66

• KuRoSh

نقل قول: Galexy
    درسته اما آهنگایی هست که حتی فکرشم نمیکنی!!! فقط سنتی و اصیل

پس زحمتش رو بکش 3
    نقل قول: hadi04
    از اطلاع رسانيتون كمال جلال رو دارم خانوم اسوشيتدپرس

83 کاکو حالا چرا ما آخه اینو بمن بگو شما 83
    نخبه,
    شیرین خواب بودی تاپیک رو می خوندی یا اشتباه گرفتی 4

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: