میرزا, حالا یه تصویری دارم نمیشه تو سایت بذارم چون تبلیغ به حساب میاد،ولی برگردون آهنگاست که اگه به صورت معکوس گوش بدی شاخ درمیاری حرفا و جمله هایی توش میشنوی که مربوط به شیطان و آشوب و این قر و قنبیلاست
کلا به نظر شما این جنگولکها اینقدی که منو شما به این چیزا فکر می کنیم وکنجکاوو میشم فکر می کنن عمرا!!! این آقا خونه پرش اینه که اون سناریورو بهش دادن واونم رفته چهار تا فیگور گرفته خودتو خسته نکن این جماعت اصلا این چیزا حالیشون نیست
کلا به نظر شما این جنگولکها اینقدی که منو شما به این چیزا فکر می کنیم وکنجکاوو میشم فکر می کنن عمرا!!! این آقا خونه پرش اینه که اون سناریورو بهش دادن واونم رفته چهار تا فیگور گرفته خودتو خسته نکن این جماعت اصلا این چیزا حالیشون نیست
از نظرهای همگی ممنون چه اونهایی که نظر دادن و چه اونهایی که با اظهار نشناختن افشین و امثال افشین خواستم به صورت غیر مستقیم بگن یا اهل قرتی بازی نیستند ویا اینکه موسیقی با ارزش رو گوش میکنن من خودم شخصا چیزی رو گوش میدم که دست کم یه اهنگساز باتجربه و حرفه ای حداقل نتش رو نوشته باشه مثل کارهای بیژن مرتضوی و کیوان ساکت علیزاده و ...... اما دلیل اصلی اینکه این سوال رو مطرح کردم این بود که بهتره بیشتر مراقب چیزهایی که میبینید باشید و دقت داشته باشید چون یه پیام مسموم هیچ وقت بصورت سمی به خورد مخاطب داده نمیشه
با تشکر
احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد
اما دلیل اصلی اینکه این سوال رو مطرح کردم این بود که بهتره بیشتر مراقب چیزهایی که میبینید باشید و دقت داشته باشید چون یه پیام مسموم هیچ وقت بصورت سمی به خورد مخاطب داده نمیشه
مرسی که همچین سوالی کردی علی جان، بحث خوبی بود، حرف قشنگی زدی که جان کلام رو گفت
به جون خودم دیروز نوشته بود افشین قطبی منم تعجب کردم دیدم بقیه در مورد اهنگ نوشتن ولی تا جائیکه یادمه دیروز نوشته بود افشین قطبی یا شایدم من عاشقم توهم زدم نمیدونم یادم نمیاد دارم تخمه میشم به جای نخبه بودن
به نظر من بعضی از این کلیپ ها خیلی بی مطالعه و صرفا تقلیدی ساخته میشن و نمیشه زیاد روشون حساب کرد احتمال داره تو یه کلیپ آمریکایی دیده و خوشش اومده و اونم این رو انداخته یا شاید کارگردانش دارای عقاید خاصی بوده و اونم به این چیزا هیچ توجهی نکرده در هر صورت چه غرض بوده چه مرض فرقی نداره ادمای گنده تر از اینش تو زندگی ما تاثیری ندارن چه برسه به این ها
من دقت نکردم واهنگهای اوگوش نمی دم حالا شیطان پرست باشه یا نباشه هرکس روز قیامت جوابگوی اعمال خودش وفقط او که حساب پس میده. عیسی به دین خود وموسی به دین خود
hadi04
از اطلاع رسانيتون كمال جلال رو دارم
carlos
حتما بیشترشون هم خانومن
حرف اول اسمشون چیه ؟
نخبه
حرف اول اسمشون چیه ؟
نمايش يا پنهان متن
خانم؟ نه انصافا منظورم اونی نیست که فکر کردی اون که کلا حساب نیستنمايش يا پنهان متن
منظورم یکی مثل علیرضا حیدری و رضا زاده هستژنرال
خیلی شناختی روی شخصیتشون ندارم ولی به نظرم از خیلی از ورزشکارا باز اینا سالم ترن
راستی فوتبالیستهای زن ایرانو دیدی؟
Galexy
حالا یه تصویری دارم نمیشه تو سایت بذارم چون تبلیغ به حساب میاد،ولی برگردون آهنگاست که اگه به صورت معکوس گوش بدی
chenzo
Galexy
اینم حرفیه که کاملا هم درسته، با سناریو هم موافقم
boof divoone
من خودم شخصا چیزی رو گوش میدم که دست کم یه اهنگساز باتجربه و حرفه ای حداقل نتش رو نوشته باشه مثل کارهای بیژن مرتضوی و کیوان ساکت علیزاده و ......
اما دلیل اصلی اینکه این سوال رو مطرح کردم این بود که بهتره بیشتر مراقب چیزهایی که میبینید باشید و دقت داشته باشید چون یه پیام مسموم هیچ وقت بصورت سمی به خورد مخاطب داده نمیشه
با تشکر
Galexy
مرسی که همچین سوالی کردی علی جان، بحث خوبی بود، حرف قشنگی زدی که جان کلام رو گفت
gilas
فرزندم منظورش افشین خواننده بود
من این کلیپشو ندیم
از آهنگهای افشین هم فقط آلبوم اولش رو دوست دارم قبل از این که مشهور بشه از این جنگولک بازیا در بیاره
ژنرال
ز بیشتر ورزشکارای معروف ایرانی بدم میاد
فرزندم منظورش افشین خواننده بود
مثل تو اصلا وجود نداره
نمايش يا پنهان متن
عاشقی دیگهمحسن صائب
و جوابهای دوستان
جالبتر و .........................
ممنون از همه
EVANESCENCE
نخبه
به جون خودم دیروز نوشته بود افشین قطبی
ژنرال
هم عاشقی هم توهم زدی
آره فوراً برو...
جلوی ضررو از هرجا بگیری منفعته
نخبه
بس که توهم این متوهم سایت مسریه به منم سرایت کرده
جلوی ضررو از هرجا بگیری منفعته
اوهوم تو همین فکرم دو روز دیگه هم وقت دکی دارم برم ببینم عاشقم یا متوهم
mojde
boof divoone
شیرین جان بزار این دیونه از راه برسه بعد دوباره شروع کن بهش گیر دادن
ببینم این چند وقت من نبودم چیکار کردی گرد نخود زدی؟
از خرضو خان خبر نداری؟
maryamlondon1
KuRoSh
پس زحمتش رو بکش
نخبه,
شیرین خواب بودی تاپیک رو می خوندی یا اشتباه گرفتی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→