ینمايش يا پنهان متنکی از اقوام من در یکی از شهرستانها، پسری 31ساله لیسانس برق هست 2سال قبل با هم صحبت میکردیم ادمی که زیاد به دین و مذهب اعتنایی نداره . در بین صحبت ها از من پرسید من کاری به این حرفهای تو ندارم،اگه راست میگی یک راهی نشانم بده که من پولدار بشوم درآمدم بالا برود. من فقط این نکته به فکرم رسید با خدای خودت از الان عهد ببند که ا- به پدر مادرت از نظر مالی کمک کنی(هرچند انها نیازنداشتند)دیگری از ته قلب عهد کند به دیگران کمک کنی امسال عید که رفتم منوخیلی محکم بوسید و گفت دستت درد نکنه به حرفهای که زدی عمل کردم الان شدم مدیر تولید کارخانه حقوقم ماهیانه 4میلیون تومن هست و............... او ادعا میکرد سرنوشتش عوض شده الان به راحتی پیشرفت میکند امری که در قبل وجود نداشت .
خیلی وقتها شنیدیم بعضی ها ادعا میکنند بد شانس هستند ، بهترین دعا برای یک جوان اینکه، انشاا... خوش بخت بشوی، بعضی ها دست به خاک میزنند طلا میشود و بعضی ها ادعا میکنند اگر به دریا بروند باید افتابه به همراهشان باشد یکی به گذشته خودش نگاه میکند و بجز رنج و مشکلات چیزی از زندگی ندیده ،یکی دیگه با طلاق از زندگی مشترک اولیه دنبال ارامش در اینده میگردد وبعد طلاق مشکلات بشکل دیگه ای و بعضا شدیدترخودش رو نشون میده، تعجب میکند چرا نمیتواند به ارامشی که میخواسته برسد . خیلی ها دنبال آرامش واقعی هستند ولی در عمل با اینکه خیلی تلاش میکنند به آن نمیرسند . اعتقاد خیلی از مردم بر این است که بر روی پیشانی هر کسی نوع زندگی و خوشبخت بودن و بدبخت بودنش نوشته شده . نمايش يا پنهان متنبشنو این نکته که خود را ز غم ازاد کنی*** خون خوری کر طلب روزی ننهاده کنی(حافظ) . بی نصیبان جستجوی رزق بیجا میکنند** چون نباشد قسمت طلب دست دهان گم کرده ایست (صائب)
حتی بعضی ها با نمونه های که نشان میدهند عنوان میکنند این بدشانسی یا خوشانسی در بعضی خانوادها ارثی است و نسل اندر نسل ادامه دارد . یکی از بزرگان خانواده ای ادعا میکرد در هر کسی وارد خانواده ما بشود(عروس یا داماد خانواده بشود) امکان ندارد از نظر اقتصادی بتوان به پیشرفت برسد . یکی دیگه ادعا میکرد ما نتوانستیم داماد خوبی پیدا کنیم از بس بد شانس هستیم
خدا کنه توانسته باشم منظورم رو عنوان کنم
بنظر شما ایا شما موافق این نکته که بر روی پیشانی هر کسی اینده اش نوشته شده هستید یا نه؟ . ایا ما میتوانیم با اعمال و کارهای که انجام میدهیم خوب و یا بد زندگیمون رو رقم بزنیم . روایات زیادی منبی بر اینکه این عمل (زنا ، صله رحم ، صدقه ...)عمر انسان رو کم یا زیاد میکند و یا فلان کار باعث گشایش روزی میشود و اق والدین این بلا رو سر انسان میاورد...ووو ..وجود دارد. نظر شما چیست
به شانس اعتقاد دارم ولی خودمونم توی سرنوشتمون دخیلیلم. اینکه یه بد شانسی رو چطوری رفع و رجوع کنی خودش هنره به نظر من سرنوشت یعنی عاقبت کار وقتی اتفاق افتاد دیگه نمیشه عوضش کرد.اگه بخوای چیزی رو عوض کنی باید قبل از وقوع عوض کنی. ولی من اینو تجربه کردم یه چیزایی رو نمیتونی به هیچ عنوان قبل از مبتلا شدن بهش پیش بینی کنی و اون سرنوشتت رو عوض می کنه. نه با ایمان بستگی داره نه به عقل و نه هیچ چیز دیگه.و این میشه بد شانسی
مسال عید که رفتم منوخیلی محکم بوسید و گفت دستت درد نکنه به حرفهای که زدی عمل کردم الان شدم مدیر تولید کارخانه حقوقم ماهیانه 4میلیون تومن هست و..............
این قسمتش مشکوکه اخه با مدرک لیسانس اینهمه حقوق نمیدن اون یه چی گفته شما باور نکن
حالا اون پسره رو بی خیال بریم سراغ سوال شما
نقل قول: محسن صائب
بنظر شما میشه سرنوشت رو عوض کرد
خیلیا میگن سرنوشت هر ادمی نوشته شده گاهی به این موضوع فکر میکنم و به قول شما میگم مگه نمیشه عوضش کرد ولی شاید اون موقعی که ما فکر میکنیم داریم سرنوشت رو عوض میکنیم خدا همون رو برای ما نوشته و تغییر مسیر هم جزو سرنوشت و تقدیر ما بوده باشه و اصلا ما دخالتی توی تغییر سرنوشتمون نداریم عین یه برنامه ای که نوشته میشه و یکی طبق اون عمل میکنه .. نمیدونم ولی این وسط قدرت عقل و تصمیم گیری چی میشه .. ادم گیج میشه بخاد به این چیزا فکر کنه تنها چیزی که میدونم میشه ادمها رو عوض کرد به شرطی که بدونی اون طرف رو چه جوری میتونی عوضش کنی و رو چی حساسه اینجوری سرنوشت به قول شما عوض میشه وقتی که ادمها جور دیگری فکر کنن حالا درسته این کارها که شما فرمودین خوب هستش ولی 100 درصد باعث پیشرفت اون پسر نیست و تلاش خودش و اینکه یه هدف رو در نظر گرفته تا بهش برسه بیشتر کمکش کرده و من خودم اعتقاد دارم که کمک کردن به دیگران خیلی خوبه و خیلی جاها ادم عوضش رو میبینه حالا هر کسی یه جور
نمايش يا پنهان متنراستی یه چیز دیگه هم بگم قبلا به قسمت اصلا اعتقاد نداشتم ولی حالا به قسمت هم اعتقاد دارم .. چقدر خوبه که بهترینها قسمت هر کسی بشه تا همه راضی باشن
خیلی وقتها شنیدیم بعضی ها ادعا میکنند بد شانس هستند
یادم رفت در مورد این هم فسفر بسوزونم
در مورد شانس هم فکر کنم وقتی افراد موقعیت خودشون رو با دیگری مقایسه میکنن بد شانس یا خوش شانس به نظر میان و الا اگر ادم خودش و زندگی و کارهاشو با دیگری مقایسه نکنه فکر کنم اونقدرا هم بد شانس به نظر نیاد و یه موضوع عادی باشه.. ولی بدبختی اینه که خب نمیشه و وقتی با خودت فکر میکنی که مثلا فلانی که هیچ بهره ای از خیلی چیزا نبرده چرا مثلا رو دور شانس و پول و زندگی خوب هستش و یکی دیگه نه.. اون وقته که اسم این شانس میاد وسط
به شانس خیلی اعتقاد ندارم.ولی تازگیا به قسمت اعتقاد پیدا کردم.قبلا فکر میکردم هر کاری بخوام میتونم بکنم و این خودمم که زندگیمو رقم میزنم ولی الان به خاطر چیزایی که تو زندگیم پیش اومد خیلی به قسمت اعتقاد پیدا کردم.
به قسمت و حکمت اعتقاد دارم . و به این هم شدیدا اعتقاد دارم که از هر دست بدی از همون دست میگیری . و به نظر من تنها راه پول در آوردن کار کردن حلاله و تنها راه پولدار شدن هم صرفه جوییه و لاغیر . .
این دلیل نمی شه که آدم موفقی نباشه به نظر من دین یک وسیله هست برای رسیدن به خدا و خیلی ها هم بدون دین به خدا می رسند و حتا از اونایی که دین دارن به خدا نزدیک تر هستند
ایا شما موافق این نکته که بر روی پیشانی هر کسی اینده اش نوشته شده هستید یا نه؟
موافق نیستم چون آینده رو خود ما می سازیم آینده ما دست خود ماست اگر اینده بدی رو داریم برای خودما هست برای این که تلاش نکردیم و یا درست تلاش نکردیم
ایا ما میتوانیم با اعمال و کارهای که انجام میدهیم خوب و یا بد زندگیمون رو رقم بزنیم
صد درصد اینطور هست همش دست خود ما هست اگر زندگیمان خوب می شود بخاطر خود ماست واگر هم بد باز بخاطر خود ما هست اگر از کسی طلاق می گیری برای این هست که طرف رو نشناختی و اشتباه از خودت بوده نه دیگران
روایات زیادی منبی بر اینکه این عمل (زنا ، صله رحم ، صدقه ...)عمر انسان رو کم یا زیاد میکند و یا فلان کار باعث گشایش روزی میشود و اق والدین این بلا رو سر انسان میاورد...ووو ..وجود دارد. نظر شما چیست
در مورد اینا فکر کنم بیشتر به خرافات شبیه هست تا واقعیت (وارد دین نمی شم )جز خانواده
ما همیشه خودمون رو با دیگران مقایسه می کنیم و میگیم چرا ما این هستیم و آن هستیم ولی هیچ موقع خودمان رو با خودمون مقایسه نکردیم ببینم چی هستیم هیچ گاه خودمون رو با کمتر از خودمون مقایسه نکردیم و هیچ درک صحیحی از خودمون نداریم خودمون رو نمی شناسیم اگر شناختیم موفق میشیم وپیشرفت می کنیم وهدفی برای خودمون انتخاب می کنیم براش مبارزه می کنیم تا بهش برسیم اگر هم نرسیدیم یک جای کار رو اشتباه کردیم پس دوباره تلاش می کنیم
به نظر من سرنوشت دو جنبه داره. یه جنبه اش برمیگرده به مقدرات الهی و حکمتهای خداوند یا همون قسمت و اینا.. انسان رو جبرهای مختلفی در بر گرفته... جنبه ی دیگه ش همون اختیار ادماس که دست خودشونه که سرنوشتو چجور بسازن. بستگی داره کار و همت و نحوه ی تفکر هر کسی.
در مورد اون حقوق 4 میلیونی ، احتمالا منظور آقا پسره به ریال بوده در مورد بحث قسمت و سرنوشت هم که میرسیم به جبر و اختیار که بحث بسیار ثقیلیه و بنظرم در چند جمله نمیشه اونو بگنجونیم ........ فقط تا این حد که ممکنه برا هر نفر چندین سرنوشت نوشته شده باشه ( خوب و بد ) که انتخابش به عهده خودمونه .
تشکر از شما حاج محسن بابت تاپیکهای جالب و به فکر اندازتون :4
راستش من به 4 تا چیز اعتقاد دارم. یکی به قدرت دعا. این یکی رو واقعا اعتقاد دارم بهش
دومی به قسمت اعتقاد دارم
سومی یاد حرف بیل گیتس افتادم که میگه اگر موقعی که به دنیا اومدی فقیر بودی تقصیر پدرته ولی اگه فقیر از دنیا رفتی تقصیر خودته. خواستم خلاصه بگم میدونم که دوستان عزیز همگی از روی این جمله برداشت درستی خواهند کرد
نمايش يا پنهان متنچهارمین چیز هم که بهش اعتقاد دارم روح هست
مرسی آقا محسن خیلی جالب بود منم میخوام پولدار شم من چکار کنم
چشم برای تو هم نسخه میپیچم
نقل قول: نخبه
این قسمتش مشکوکه اخه با مدرک لیسانس اینهمه حقوق نمیدن اون یه چی گفته شما باور نکن
نقل قول: Dr.GSM
در مورد اون حقوق 4 میلیونی ، احتمالا منظور آقا پسره به ریال بوده
این پسر الان مدیر فنی دوتا کارخانه کاشی در میبد یزد هست نمیدونم از اهمیت کار مدیر فنی یک کارخانه کاشی اطلاع دارید یا نه ؟ نوع پیشرفت او به حدی هست که تقریبا زبانزد همه شده. به هرصورت اگر دوستان باز هم در این قسمت سوال داشتند من حاضرم فیش حقوقی اونو براتون بگذارم منظور من از ذکر موضوع این اقا در روایات اسلامی و حتی غیر اسلامی برای افزایش رزق و روزی به چند نکته تاکید شده که یکی از انها کمک به پدر و مادر و دیگری دست خیر داشتن هست من هم فقط همین موارد رو به او عرضه کردم . حالا او با خدای خودش چطور عهد کرده و عملکرد عالیش بصورتی بوده که همه از خیربودنش تشکر میکردند حتما کارگشا بوده
نقل قول: mojde
من بهتره نظر ندم چون همه رو نا امید میکنم مخصوصا امروز که حالم خیلی بده
شما رو من جزو افرادی میدونم که خیلی دوست دارم از نطراتتون استفاده کنم پس اگر امکان داره نظرتون رو مرقوم کنید
نقل قول: ماهی
یه چیزایی رو نمیتونی به هیچ عنوان قبل از مبتلا شدن بهش پیش بینی کنی و اون سرنوشتت رو عوض می کنه. نه با ایمان بستگی داره نه به عقل و نه هیچ چیز دیگه.و این میشه بد شانسی
ممنون از نظر شما فقط یک سوال ایا اعمال ما در حوادث اینده و مسیر زندگیمون تاثیر گذار هست یا نه مثلا اینکه این همه گفته شده صله رحم، و یا صدقه عمر رو طولانی میکنه رو شما به چه صورتی تفسیر میکنید
راستی یه چیز دیگه هم بگم قبلا به قسمت اصلا اعتقاد نداشتم ولی حالا به قسمت هم اعتقاد دارم .. چقدر خوبه که بهترینها قسمت هر کسی بشه تا همه راضی باشن
ایا این احتمال وجود نداره در اینده به بعضی چیزهای که الان اعتقاد نداریم، اعتقاد پیدا کنیم اون موقع چی اگر بدلیل اعتقاد نداشتن بعضی اعمال رو انجام داده باشیم و مسیر زندگیمون عوض شده باشه یک مثال بزنم ما یک همسایه ای داشتیم ، پسر خوشتیپ و 32 ساله و متاهل، شرکتی داشت که در زمینه معدن فعالیت میکرد حجم مالی بالایی به قول خودش پارسال تا امسال 800 میلیون سود خالص داشته عیب او این بود که همیشه دورو برش تعداد زیادی دختر بودند با من خیلی درد و دل میکرد و من همیشه از روایاتی و شنیده هایی که در زمینه اثراتی که زنا بر زندگی انسان میگذارد میگفتم ، اینکه موجب مرگ زودرس میشود و......... حرف او این بود من به این حرفها اعتقاد ندارم و به کارش ادامه میداد او نیمه شبی حدود 3ماه قبل فوت کرد
نقل قول: EVANESCENCE
مرسی محسن عزیز خیلی برام جالب بود
ممنون گلم
در مورد شانس هم فکر کنم وقتی افراد موقعیت خودشون رو با دیگری مقایسه میکنن بد شانس یا خوش شانس به نظر میان و الا اگر ادم خودش و زندگی و کارهاشو با دیگری مقایسه نکنه فکر کنم اونقدرا هم بد شانس به نظر نیاد و یه موضوع عادی باشه..
من در خدمت هستم با همسرت که انشاا... مشهد امدی ، دعوت من یک ماهی قزل درجه یک هستی فسفر های سوخته شده رو جبران میکنم این حرفی که تو زدی یکی از اساسی ترین و مهمترین موضوعات جهان بینی هست یک بار من از یکی از مردان خدا پرسیدم چرا یکی باید زشت باشه یکی خوشتیپ، یکی پولدار یکی بی پول، یک مشکل جسمی داشته باشه (کور باشه ، فلج باشه ....) این که با عدل خدا جور در نمیاد جوابش این بود(البته فکر کنم نوشتاری نشود حق مطلب رو ادا کرد) خداوند به همه ادمها یکسان عطا کرده یعنی اگر هر کدوم از ما ادمها خوب به خودمون نگاه کنیم یک چیزهای رو داریم و یک چیزهای رو ندارم که سر جمع داشته ها و نداشته های همه با هم مساوی هست
نقل قول: gilas
بنظر من فقط و فقط خودتی که زندگی تو می سازی با کارها و اعمالت
تا حدود زیادی با حرفهات موافق هستم ولی خیلی وقتها چیزهای دیگه هم دخیل هستند
نقل قول: bibigoli_1
من فعلا از نظرات دوستان بهره میبرم
ای کاش تو هم نظرت رو مینوشتی
نقل قول: sib
.قبلا فکر میکردم هر کاری بخوام میتونم بکنم و این خودمم که زندگیمو رقم میزنم ولی الان به خاطر چیزایی که تو زندگیم پیش اومد خیلی به قسمت اعتقاد پیدا کردم.
خیلی خوب توضیح دادی فقط امکان داره (قسمت ) مد نظر شما رو یخورده توضیح بدی(ایا این قسمت از قبل برای ما نوشته شده یا با کارها و اعمال امروزی در سرنوشت ما تاثیر گذار میشود ای کاش یک نمونه از این موارد رو ذکر میکردی
امکان داره (قسمت ) مد نظر شما رو یخورده توضیح بدی(ایا این قسمت از قبل برای ما نوشته شده یا با کارها و اعمال امروزی در سرنوشت ما تاثیر گذار میشود ای کاش یک نمونه از این موارد رو ذکر میکردی
توی یه سری مسائل,کار ها و اعمال ما حتما دخیل هستند ولی توی یه سری چیزا به نظرم از قبل تعیین شدن و هیچ جوری نمیتونی عوضشون کنی.من الان 5 ساله درگیر یه مسئله ای هستم.هر کاری از دستم بر میومده برای پیشبردش کردم ولی نتیجه نداشته.البته به این هم خیلی اعتقاد دارم که هر چیزی باید زمانش برسه تا انجام بشه.شاید مسئله من هنوز زمانش نرسیده!گفتم که قبلا به قسمت اعتقاد نداشتم واسه همین وقتی همه تلاش هام بی نتیجه میموند خیلی افسرده میشدم ولی الان به خودم قبولوندم که یا وقتش هنوز نرسیده و یا قسمت نیست.شایدم واسه این که خودمو راضی کنم به قسمت اعتقاد پیدا کردم.چون دیگه کاری از دستم بر نمیاد جز صبر کردن!!!!
ممنون محسن جان من به اين جمله اعتقاد دارم (شايد 1000 بار تو سايت نوشته باشم ) چه بگويي مي توانم چه بگويي نميتوانم راست گفته اي
قدرت جاذبه رو قبول دارم، كم كم دارم به قدرت دافعه هم اعتقاد پيدا ميكنم
البته يه چيزهايي تو ذهنم هست در مورد عدالت كه به هيچ وجه جوابي براشون پيدا نكردم. به دليل اينكه در اين تاپيك بحثي صورت نگيره، مطرح نميكنم
يك نكته رو بايد اضافه كنم : با مثال ميشه نادرست بودن يك مطلب رو رد كرد اما براي اثبات هرگز نميشه به مثال استناد كرد
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
يك نكته رو بايد اضافه كنم : با مثال ميشه نادرست بودن يك مطلب رو رد كرد اما براي اثبات هرگز نميشه به مثال استناد كرد
جمله درستیه افرین امین بالاخره تو هم مثل من نخبه شدی
من در خدمت هستم با همسرت که انشاا... مشهد امدی ، دعوت من یک ماهی قزل درجه یک هستی
نمیدونم چی بگم ولی همسر جان از مشهد خوشش نمیاد و فکر نمیکنم هر گز با ایشون به مشهد بیام
یک بار من از یکی از مردان خدا پرسیدم
یعنی یکی از اصحاب کهف؟
عیب او این بود که همیشه دورو برش تعداد زیادی دختر بودند با من خیلی درد و دل میکرد و من همیشه از روایاتی و شنیده هایی که در زمینه اثراتی که زنا بر زندگی انسان میگذارد میگفتم ، اینکه موجب مرگ زودرس میشود و......... حرف او این بود من به این حرفها اعتقاد ندارم و به کارش ادامه میداد او نیمه شبی حدود 3ماه قبل فوت کرد
اینم موافقم وقتی کسی کار بدی انجام میده توی همین دنیا نتیجش رو میبینه حالا نمیگم حتما اون اقا که دوست شما بوده به خاطر این مسئله مرده ولی در کل هر کسی هر کاری بکنه و از انجام کاراش توبه نکنه و پشیمون نباشه مطمئنم که همون کار غلط سر خودش خانوادش و اطرافیانش میاد به طوریکه اون شخص رو بیشتر از همه ناراحت خواهد کرد .. پس بهتره اگر هم کار غلطی انجام دادیم لااقل توبه کنیم و تکرارش نکنیم
نقل قول: sib
.شایدم واسه این که خودمو راضی کنم به قسمت اعتقاد پیدا کردم
ولی من خیلی به قسمت اعتقاد دارم مخصوصا یه جریانی که وقتی سر اذان ظهر از خدا خواستم و همون شد دقیقا همون که من خواسته بودم.. با اینکه قبلش حتی بهش فکر هم نمیکردم ولی گویا قسمت و سرنوشت چیز دیگری بود.. پس حتی اگر با این حرف خودت رو راضی میکنی باز بهترین کاره
ایا این احتمال وجود نداره در اینده به بعضی چیزهای که الان اعتقاد نداریم، اعتقاد پیدا کنیم اون موقع چی اگر بدلیل اعتقاد نداشتن بعضی اعمال رو انجام داده باشیم و مسیر زندگیمون عوض شده باشه
ما ادمها به خیلی چیزا اعتقاد داریم نمیشه بگیم اعتقاد نداریم ولی گاهی در مورد یه سری مسائل بیشتر حرف میزنیم و یه سری مسائل رو فراموش میکنیم و لازم نمیدونیم در موردش بحث کنیم و این دلیل بر این نیست که بگیم اعتقاد نداریم....اعمالی که ما انجام میدیم ربط زیادی به اعتقادات ما نداره خیلی از ادمهای مذهبی و تند رو هم داریم که خیلی کارهای زشت انجام میدن که گاهی هم روشون اسم شرعی میزارن که اصلا هم درست نیست و خودشون هم ته دلشون میدونن غلطه منتها خب گاهی گناه برای یه عده لذت بخشه و به عواقبش فکر نمیکنن.. ولی گاهی یه گناه ضررش به خود فرد میرسه ولی چقدر بده که کسی گناهکار باشه و ضرر گناهی که انجام داده دامن خیلیا رو بگیره
محسن صائب
ی
نمايش يا پنهان متن
کی از اقوام من در یکی از شهرستانها، پسری 31ساله لیسانس برق هست 2سال قبل با هم صحبت میکردیم ادمی که زیاد به دین و مذهب اعتنایی نداره . در بین صحبت ها از من پرسید من کاری به این حرفهای تو ندارم،اگه راست میگی یک راهی نشانم بده که من پولدار بشوم درآمدم بالا برود. من فقط این نکته به فکرم رسیدبا خدای خودت از الان عهد ببند که ا- به پدر مادرت از نظر مالی کمک کنی(هرچند انها نیازنداشتند)دیگری از ته قلب عهد کند به دیگران کمک کنی
امسال عید که رفتم منوخیلی محکم بوسید و گفت دستت درد نکنه به حرفهای که زدی عمل کردم الان شدم مدیر تولید کارخانه حقوقم ماهیانه 4میلیون تومن هست و...............
او ادعا میکرد سرنوشتش عوض شده الان به راحتی پیشرفت میکند امری که در قبل وجود نداشت
.
خیلی وقتها شنیدیم بعضی ها ادعا میکنند بد شانس هستند
، بهترین دعا برای یک جوان اینکه، انشاا... خوش بخت بشوی،
بعضی ها دست به خاک میزنند طلا میشود و بعضی ها ادعا میکنند اگر به دریا بروند باید افتابه به همراهشان باشد
یکی به گذشته خودش نگاه میکند و بجز رنج و مشکلات چیزی از زندگی ندیده ،یکی دیگه با طلاق از زندگی مشترک اولیه دنبال ارامش در اینده میگردد وبعد طلاق مشکلات بشکل دیگه ای و بعضا شدیدترخودش رو نشون میده، تعجب میکند چرا نمیتواند به ارامشی که میخواسته برسد
.
خیلی ها دنبال آرامش واقعی هستند ولی در عمل با اینکه خیلی تلاش میکنند به آن نمیرسند
.
اعتقاد خیلی از مردم بر این است که بر روی پیشانی هر کسی نوع زندگی و خوشبخت بودن و بدبخت بودنش نوشته شده
.
نمايش يا پنهان متن
بشنو این نکته که خود را ز غم ازاد کنی*** خون خوری کر طلب روزی ننهاده کنی(حافظ).
بی نصیبان جستجوی رزق بیجا میکنند** چون نباشد قسمت طلب دست دهان گم کرده ایست (صائب)
حتی بعضی ها با نمونه های که نشان میدهند عنوان میکنند این بدشانسی یا خوشانسی در بعضی خانوادها ارثی است و نسل اندر نسل ادامه دارد
.
یکی از بزرگان خانواده ای ادعا میکرد در هر کسی وارد خانواده ما بشود(عروس یا داماد خانواده بشود) امکان ندارد از نظر اقتصادی بتوان به پیشرفت برسد
.
یکی دیگه ادعا میکرد ما نتوانستیم داماد خوبی پیدا کنیم از بس بد شانس هستیم
خدا کنه توانسته باشم منظورم رو عنوان کنم
بنظر شما
ایا شما موافق این نکته که بر روی پیشانی هر کسی اینده اش نوشته شده هستید یا نه؟
.
ایا ما میتوانیم با اعمال و کارهای که انجام میدهیم خوب و یا بد زندگیمون رو رقم بزنیم
.
روایات زیادی منبی بر اینکه این عمل (زنا ، صله رحم ، صدقه ...)عمر انسان رو کم یا زیاد میکند و یا فلان کار باعث گشایش روزی میشود و اق والدین این بلا رو سر انسان میاورد...ووو ..وجود دارد. نظر شما چیست
دلشاد
منم میخوام پولدار شم من چکار کنم
mojde
ماهی
به شانس اعتقاد دارم ولی خودمونم توی سرنوشتمون دخیلیلم.
اینکه یه بد شانسی رو چطوری رفع و رجوع کنی خودش هنره
به نظر من سرنوشت یعنی عاقبت کار
وقتی اتفاق افتاد دیگه نمیشه عوضش کرد.اگه بخوای چیزی رو عوض کنی باید قبل از وقوع عوض کنی.
ولی من اینو تجربه کردم
یه چیزایی رو نمیتونی به هیچ عنوان قبل از مبتلا شدن بهش پیش بینی کنی و اون سرنوشتت رو عوض می کنه. نه با ایمان بستگی داره نه به عقل و نه هیچ چیز دیگه.و این میشه بد شانسی
نخبه
این قسمتش مشکوکه اخه با مدرک لیسانس اینهمه حقوق نمیدن
خیلیا میگن سرنوشت هر ادمی نوشته شده گاهی به این موضوع فکر میکنم و به قول شما میگم مگه نمیشه عوضش کرد ولی شاید اون موقعی که ما فکر میکنیم داریم سرنوشت رو عوض میکنیم خدا همون رو برای ما نوشته و تغییر مسیر هم جزو سرنوشت و تقدیر ما بوده باشه و اصلا ما دخالتی توی تغییر سرنوشتمون نداریم عین یه برنامه ای که نوشته میشه و یکی طبق اون عمل میکنه .. نمیدونم ولی این وسط قدرت عقل و تصمیم گیری چی میشه .. ادم گیج میشه بخاد به این چیزا فکر کنه تنها چیزی که میدونم میشه ادمها رو عوض کرد به شرطی که بدونی اون طرف رو چه جوری میتونی عوضش کنی و رو چی حساسه اینجوری سرنوشت به قول شما عوض میشه وقتی که ادمها جور دیگری فکر کنن
حالا درسته این کارها که شما فرمودین خوب هستش ولی 100 درصد باعث پیشرفت اون پسر نیست و تلاش خودش و اینکه یه هدف رو در نظر گرفته تا بهش برسه بیشتر کمکش کرده و من خودم اعتقاد دارم که کمک کردن به دیگران خیلی خوبه و خیلی جاها ادم عوضش رو میبینه حالا هر کسی یه جور
نمايش يا پنهان متن
راستی یه چیز دیگه هم بگم قبلا به قسمت اصلا اعتقاد نداشتم ولی حالا به قسمت هم اعتقاد دارم .. چقدر خوبه که بهترینها قسمت هر کسی بشه تا همه راضی باشنEVANESCENCE
خیلی برام جالب بود
نخبه
در مورد شانس هم فکر کنم وقتی افراد موقعیت خودشون رو با دیگری مقایسه میکنن بد شانس یا خوش شانس به نظر میان و الا اگر ادم خودش و زندگی و کارهاشو با دیگری مقایسه نکنه فکر کنم اونقدرا هم بد شانس به نظر نیاد و یه موضوع عادی باشه.. ولی بدبختی اینه که خب نمیشه و وقتی با خودت فکر میکنی که مثلا فلانی که هیچ بهره ای از خیلی چیزا نبرده چرا مثلا رو دور شانس و پول و زندگی خوب هستش و یکی دیگه نه.. اون وقته که اسم این شانس میاد وسط
gilas
حورا
من فعلا از نظرات دوستان بهره میبرم
sib
carlos
و به نظر من تنها راه پول در آوردن کار کردن حلاله
و تنها راه پولدار شدن هم صرفه جوییه و لاغیر . .
KuRoSh
این دلیل نمی شه که آدم موفقی نباشه
به نظر من دین یک وسیله هست برای رسیدن به خدا و خیلی ها هم بدون دین به خدا می رسند و حتا از اونایی که دین دارن به خدا نزدیک تر هستند
موافق نیستم چون آینده رو خود ما می سازیم
صد درصد اینطور هست همش دست خود ما هست اگر زندگیمان خوب می شود بخاطر خود ماست واگر هم بد باز بخاطر خود ما هست
اگر از کسی طلاق می گیری برای این هست که طرف رو نشناختی و اشتباه از خودت بوده نه دیگران
در مورد اینا فکر کنم بیشتر به خرافات شبیه هست تا واقعیت (وارد دین نمی شم )جز خانواده
ما همیشه خودمون رو با دیگران مقایسه می کنیم و میگیم چرا ما این هستیم و آن هستیم ولی هیچ موقع خودمان رو با خودمون مقایسه نکردیم ببینم چی هستیم هیچ گاه خودمون رو با کمتر از خودمون مقایسه نکردیم و هیچ درک صحیحی از خودمون نداریم خودمون رو نمی شناسیم اگر شناختیم موفق میشیم وپیشرفت می کنیم وهدفی برای خودمون انتخاب می کنیم براش مبارزه می کنیم تا بهش برسیم اگر هم نرسیدیم یک جای کار رو اشتباه کردیم پس دوباره تلاش می کنیم
ژنرال
یه جنبه اش برمیگرده به مقدرات الهی و حکمتهای خداوند یا همون قسمت و اینا..
انسان رو جبرهای مختلفی در بر گرفته...
جنبه ی دیگه ش همون اختیار ادماس که دست خودشونه که سرنوشتو چجور بسازن.
بستگی داره کار و همت و نحوه ی تفکر هر کسی.
Holtek
در مورد بحث قسمت و سرنوشت هم که میرسیم به جبر و اختیار که بحث بسیار ثقیلیه و بنظرم در چند جمله نمیشه اونو بگنجونیم ........
فقط تا این حد که ممکنه برا هر نفر چندین سرنوشت نوشته شده باشه ( خوب و بد ) که انتخابش به عهده خودمونه .
Kishe Mehr
راستش من به 4 تا چیز اعتقاد دارم.
یکی به قدرت دعا. این یکی رو واقعا اعتقاد دارم بهش
دومی به قسمت اعتقاد دارم
سومی یاد حرف بیل گیتس افتادم که میگه اگر موقعی که به دنیا اومدی فقیر بودی تقصیر پدرته ولی اگه فقیر از دنیا رفتی تقصیر خودته. خواستم خلاصه بگم میدونم که دوستان عزیز همگی از روی این جمله برداشت درستی خواهند کرد
نمايش يا پنهان متن
چهارمین چیز هم که بهش اعتقاد دارم روح هستمحسن صائب
منم میخوام پولدار شم من چکار کنم
چشم برای تو هم نسخه میپیچم
این پسر الان مدیر فنی دوتا کارخانه کاشی در میبد یزد هست نمیدونم از اهمیت کار مدیر فنی یک کارخانه کاشی اطلاع دارید یا نه ؟
نوع پیشرفت او به حدی هست که تقریبا زبانزد همه شده.
به هرصورت اگر دوستان باز هم در این قسمت سوال داشتند من حاضرم فیش حقوقی اونو براتون بگذارم
منظور من از ذکر موضوع این اقا
در روایات اسلامی و حتی غیر اسلامی برای افزایش رزق و روزی به چند نکته تاکید شده که یکی از انها کمک به پدر و مادر و دیگری دست خیر داشتن هست
من هم فقط همین موارد رو به او عرضه کردم .
حالا او با خدای خودش چطور عهد کرده و عملکرد عالیش بصورتی بوده که همه از خیربودنش تشکر میکردند حتما کارگشا بوده
شما رو من جزو افرادی میدونم که خیلی دوست دارم از نطراتتون استفاده کنم
پس اگر امکان داره نظرتون رو مرقوم کنید
ممنون از نظر شما
فقط یک سوال
ایا اعمال ما در حوادث اینده و مسیر زندگیمون تاثیر گذار هست یا نه
مثلا اینکه این همه گفته شده صله رحم، و یا صدقه عمر رو طولانی میکنه رو شما به چه صورتی تفسیر میکنید
ایا این احتمال وجود نداره
در اینده به بعضی چیزهای که الان اعتقاد نداریم، اعتقاد پیدا کنیم
اون موقع چی
اگر بدلیل اعتقاد نداشتن بعضی اعمال رو انجام داده باشیم و
مسیر زندگیمون عوض شده باشه
یک مثال بزنم
ما یک همسایه ای داشتیم ،
پسر خوشتیپ و 32 ساله و متاهل، شرکتی داشت که در زمینه معدن فعالیت میکرد
حجم مالی بالایی به قول خودش پارسال تا امسال 800 میلیون سود خالص داشته
عیب او این بود که همیشه دورو برش تعداد زیادی دختر بودند با من خیلی درد و دل میکرد و من همیشه از روایاتی و شنیده هایی که در زمینه اثراتی که زنا بر زندگی انسان میگذارد میگفتم ، اینکه موجب مرگ زودرس میشود و.........
حرف او این بود
من به این حرفها اعتقاد ندارم و به کارش ادامه میداد
او نیمه شبی حدود 3ماه قبل فوت کرد
خیلی برام جالب بود
ممنون گلم
در مورد شانس هم فکر کنم وقتی افراد موقعیت خودشون رو با دیگری مقایسه میکنن بد شانس یا خوش شانس به نظر میان و الا اگر ادم خودش و زندگی و کارهاشو با دیگری مقایسه نکنه فکر کنم اونقدرا هم بد شانس به نظر نیاد و یه موضوع عادی باشه..
من در خدمت هستم
با همسرت که انشاا... مشهد امدی ، دعوت من یک ماهی قزل درجه یک هستی
فسفر های سوخته شده رو جبران میکنم
این حرفی که تو زدی یکی از اساسی ترین و مهمترین موضوعات جهان بینی هست
یک بار من از یکی از مردان خدا پرسیدم
چرا یکی باید زشت باشه یکی خوشتیپ، یکی پولدار یکی بی پول، یک مشکل جسمی داشته باشه (کور باشه ، فلج باشه ....) این که با عدل خدا جور در نمیاد
جوابش این بود(البته فکر کنم نوشتاری نشود حق مطلب رو ادا کرد)
خداوند به همه ادمها یکسان عطا کرده یعنی اگر هر کدوم از ما ادمها خوب به خودمون نگاه کنیم یک چیزهای رو داریم و یک چیزهای رو ندارم
که سر جمع داشته ها و نداشته های همه با هم مساوی هست
تا حدود زیادی با حرفهات موافق هستم
ولی خیلی وقتها چیزهای دیگه هم دخیل هستند
ای کاش تو هم نظرت رو مینوشتی
خیلی خوب توضیح دادی
فقط
امکان داره (قسمت ) مد نظر شما رو یخورده توضیح بدی(ایا این قسمت از قبل برای ما نوشته شده یا با کارها و اعمال امروزی در سرنوشت ما تاثیر گذار میشود
ای کاش یک نمونه از این موارد رو ذکر میکردی
sib
ای کاش یک نمونه از این موارد رو ذکر میکردی
توی یه سری مسائل,کار ها و اعمال ما حتما دخیل هستند ولی توی یه سری چیزا به نظرم از قبل تعیین شدن و هیچ جوری نمیتونی عوضشون کنی.من الان 5 ساله درگیر یه مسئله ای هستم.هر کاری از دستم بر میومده برای پیشبردش کردم ولی نتیجه نداشته.البته به این هم خیلی اعتقاد دارم که هر چیزی باید زمانش برسه تا انجام بشه.شاید مسئله من هنوز زمانش نرسیده!گفتم که قبلا به قسمت اعتقاد نداشتم واسه همین وقتی همه تلاش هام بی نتیجه میموند خیلی افسرده میشدم ولی الان به خودم قبولوندم که یا وقتش هنوز نرسیده و یا قسمت نیست.شایدم واسه این که خودمو راضی کنم به قسمت اعتقاد پیدا کردم.چون دیگه کاری از دستم بر نمیاد جز صبر کردن!!!!
بچه مثبت
من به اين جمله اعتقاد دارم (شايد 1000 بار تو سايت نوشته باشم
چه بگويي مي توانم چه بگويي نميتوانم راست گفته اي
قدرت جاذبه رو قبول دارم، كم كم دارم به قدرت دافعه هم اعتقاد پيدا ميكنم
البته يه چيزهايي تو ذهنم هست در مورد عدالت كه به هيچ وجه جوابي براشون پيدا نكردم. به دليل اينكه در اين تاپيك بحثي صورت نگيره، مطرح نميكنم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
جمله درستیه افرین امین
با همسرت که انشاا... مشهد امدی ، دعوت من یک ماهی قزل درجه یک هستی
نمیدونم چی بگم ولی همسر جان از مشهد خوشش نمیاد و فکر نمیکنم هر گز با ایشون به مشهد بیام
یعنی یکی از اصحاب کهف؟
حرف او این بود
من به این حرفها اعتقاد ندارم و به کارش ادامه میداد
او نیمه شبی حدود 3ماه قبل فوت کرد
اینم موافقم وقتی کسی کار بدی انجام میده توی همین دنیا نتیجش رو میبینه حالا نمیگم حتما اون اقا که دوست شما بوده به خاطر این مسئله مرده ولی در کل هر کسی هر کاری بکنه و از انجام کاراش توبه نکنه و پشیمون نباشه مطمئنم که همون کار غلط سر خودش خانوادش و اطرافیانش میاد به طوریکه اون شخص رو بیشتر از همه ناراحت خواهد کرد .. پس بهتره اگر هم کار غلطی انجام دادیم لااقل توبه کنیم و تکرارش نکنیم
ولی من خیلی به قسمت اعتقاد دارم مخصوصا یه جریانی که وقتی سر اذان ظهر از خدا خواستم و همون شد دقیقا همون که من خواسته بودم.. با اینکه قبلش حتی بهش فکر هم نمیکردم ولی گویا قسمت و سرنوشت چیز دیگری بود.. پس حتی اگر با این حرف خودت رو راضی میکنی باز بهترین کاره
در اینده به بعضی چیزهای که الان اعتقاد نداریم، اعتقاد پیدا کنیم
اون موقع چی
اگر بدلیل اعتقاد نداشتن بعضی اعمال رو انجام داده باشیم و
مسیر زندگیمون عوض شده باشه
ما ادمها به خیلی چیزا اعتقاد داریم نمیشه بگیم اعتقاد نداریم ولی گاهی در مورد یه سری مسائل بیشتر حرف میزنیم و یه سری مسائل رو فراموش میکنیم و لازم نمیدونیم در موردش بحث کنیم و این دلیل بر این نیست که بگیم اعتقاد نداریم....اعمالی که ما انجام میدیم ربط زیادی به اعتقادات ما نداره خیلی از ادمهای مذهبی و تند رو هم داریم که خیلی کارهای زشت انجام میدن که گاهی هم روشون اسم شرعی میزارن که اصلا هم درست نیست و خودشون هم ته دلشون میدونن غلطه منتها خب گاهی گناه برای یه عده لذت بخشه و به عواقبش فکر نمیکنن.. ولی گاهی یه گناه ضررش به خود فرد میرسه ولی چقدر بده که کسی گناهکار باشه و ضرر گناهی که انجام داده دامن خیلیا رو بگیره
KuRoSh
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→