₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » بنظر شما میشه سرنوشت رو عوض کرد
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » بنظر شما میشه سرنوشت رو عوض کرد
1 2 3

بدون عکس

بنظر شما میشه سرنوشت رو عوض کرد

1407 بازدید، 45 پست، نویسنده: محسن صائب

• نخبه

نقل قول: محسن صائب
    به هرصورت اگر دوستان باز هم در این قسمت سوال داشتند من حاضرم فیش حقوقی اونو براتون بگذارم

این روزا درست کردن یه فیش حقوقی که کاری نداره ولی حالا این مورد رو بی خیال به جای نشون دادن فیش حقوقی یکم از حقوق اون اقا رو به حساب منو دکی واریز کنید تا لو ندادیمش 4

• محسن صائب

نقل قول: carlos
    به قسمت و حکمت اعتقاد دارم . و به این هم شدیدا اعتقاد دارم که از هر دست بدی از همون دست میگیری .
    و به نظر من تنها راه پول در آوردن کار کردن حلاله
    و تنها راه پولدار شدن هم صرفه جوییه و لاغیر . .

علی جان
    یعنی کسی که کار حلال نکنه پولدار نمیشه یا پولی که از کار حلال بدست میاد ارزش داره
    نقل قول: Kurosh
    صد درصد اینطور هست همش دست خود ما هست اگر زندگیمان خوب می شود بخاطر خود ماست واگر هم بد باز بخاطر خود ما هست
    اگر از کسی طلاق می گیری برای این هست که طرف رو نشناختی و اشتباه از خودت بوده نه دیگران

ممنون از نظراتت
    هر چند با بعضی مواردش موافق نیستم 3
    نقل قول: میرزا
    نظر من سرنوشت دو جنبه داره.
    یه جنبه اش برمیگرده به مقدرات الهی و حکمتهای خداوند یا همون قسمت و اینا..
    انسان رو جبرهای مختلفی در بر گرفته...
    جنبه ی دیگه ش همون اختیار ادماس که دست خودشونه که سرنوشتو چجور بسازن.
    بستگی داره کار و همت و نحوه ی تفکر هر کسی.

ممنون محسن جان
    46
    نقل قول: Kishe Mehr
    یکی به قدرت دعا. این یکی رو واقعا اعتقاد دارم بهش

46
    نقل قول: Kishe Mehr
    گر موقعی که به دنیا اومدی فقیر بودی تقصیر پدرته ولی اگه فقیر از دنیا رفتی
    تقصیر خودته.

به نکته خوبی اشاره کردی
    ممنون
    نقل قول: sib
    توی یه سری مسائل,کار ها و اعمال ما حتما دخیل هستند ولی توی یه سری چیزا به نظرم از قبل تعیین شدن و هیچ جوری نمیتونی عوضشون کنی.من الان 5 ساله درگیر یه مسئله ای هستم.هر کاری از دستم بر میومده برای پیشبردش کردم ولی نتیجه نداشته.البته به این هم خیلی اعتقاد دارم که هر چیزی باید زمانش برسه تا انجام بشه.شاید مسئله من هنوز زمانش نرسیده!گفتم که قبلا به قسمت اعتقاد نداشتم واسه همین وقتی همه تلاش هام بی نتیجه میموند خیلی افسرده میشدم ولی الان به خودم قبولوندم که یا وقتش هنوز نرسیده و یا قسمت نیست.شایدم واسه این که خودمو راضی کنم به قسمت اعتقاد پیدا کردم.چون دیگه کاری از دستم بر نمیاد جز صبر کردن!!!!

شاید الان بدلیل اینکه تجربه بیشتری پیدا کردی و با بالا رفتن سن و سال، وسعت دیدت بالا تر رفته ،نسبت به قبل بهتر میتونی تجزیه و تحلیل کنی و روی بعضی از اعتقادات رایج بیشتر و منطقی تر فکر کنی اینجوری هست که وقتی نگاهی به زندگی دیگران میکنی متوجه میشوی همه یکجورای مثل هم هستیم و گویی قدرتهای مافوق فکر ما در جهان وجود دارد که بر روی زندگی و سرنوشت ما تاثیر میگذارند
    که بهتر است بعضی چیزها رو برای اینکه به ارامش برسی بپذیری و
    الان با پذیرش ان زندگی بهتری داری
    قدر این روحیات و نگرش رو بدون و به خودت افتخار کن
    نقل قول: بچه مثبت
    ممنون محسن جان
    من به اين جمله اعتقاد دارم (شايد 1000 بار تو سايت نوشته باشم )
    چه بگويي مي توانم چه بگويي نميتوانم راست گفته اي

قدرت جاذبه رو قبول دارم، كم كم دارم به قدرت دافعه هم اعتقاد پيدا ميكنم

امین جان
    قبل از هر موضوعی باید ازت تشکر کنم در بحث های این حقیر شرکت میکنی
    در موارد بالا
    امین جان
    شما اینطوری که گفتید به یکسری موارد اعتقاد کامل داشتید و بارها بر این موارد در زندگی و برخورد با دیگران تاکید کردید
    ولی در مورد بعضی موارد کم کم دارید به نتیجه میرسید
    یک سوال
    ایا امکان ندارد
    در اینده به موارد دیگه ای که الان اعتقاد نداریم یا اعتقاداتمان ضعیف هست ، اعتقاد پیدا کنیم
    اگر در اینده با اعتقادتی که پیدا کردیم پایه های اعتقادات فعلی مان دچار تزلزل شود . مسیر زندگی به چه صورتی در میاید
    البته يه چيزهايي تو ذهنم هست در مورد عدالت كه به هيچ وجه جوابي براشون پيدا نكردم. به دليل اينكه در اين تاپيك بحثي صورت نگيره، مطرح نميكنم

امین جان
    منظور من از گذاشتن این تاپیک این نبود که بخواهم گفته ها خودم رو به کرسی بنشونم بلکه بیشتر دوست دارم دوستان نظراتشان رو برای دیگران ارائه کنند
    من قبول دارم این سایت رو بیشتر باید یک سایت تفریحی دانست ولی نگاهی به نظرات خودت و اکثر دوستان که بکنیم انصافا خیلی پر مغز و فکر، حرف میزنند و این برای من باعث افتخار هست که بتونم از نظراتشون استفاده کنم
    خیلی دوست دارم نظراتت رو بنویسی
    البته اگه وقت و حوصله داشتی 1
    يك نكته رو بايد اضافه كنم : با مثال ميشه نادرست بودن يك مطلب رو رد كرد اما براي اثبات هرگز نميشه به مثال استناد كرد

حرفتت رو قبول دارم
    ولی دو نکته
    اول اینکه مشابه این مثالی که عرض کردم رو زیاد هم من هم شما سراغ داریم(
    مورد دیگه
    راههایی که در این مثال برای نتیجه گرفتن این اقا ذکر کردم مواردی هست که اگر کسی اجرا کند حتی اگر نتیجه دلخواهش رو نگیرد برای خودش و دیگران بسیار مفید هست

• hosseinhn82

بنظر شما میشه سرنوشت رو عوض کرد

به نظرم سرنوشت دقیقا مثل اجل معلق و اجل مسمی است .
    همون طوری که میشه با اعمال شخص ( مثل صدقه دادن و.... ) از اجل معلق دوری گرفت به همون صورت هم میشه سرنوشت رو در کوتاه مدت رو تغییر داد .
    اجل مسمی هم که برای هر شخص قطعیه و از قبل مشخصه و زمان اش که برسه هیچ کاریش نمیشه کرد که به نظرم میشه سرنوشت در دراز مدت 46

• حورا

به نظر من هیچکس خوش شانس یا بد شانس مطلق آفریده نشده .انسانها یکسان آفریده شدن .خداوند راههای زندگی را به ما نشون داده ودر کنارش عقل برای انتخاب بهترین راه.
    چون اگر خودمون تاثیری در سرنوشتمون نداشته باشیم چه فرقی بین انسان و غیر انسان هست .ولی بعضی رخدادها در زندگی به امتحان الهی مربوط میشه که در خوشی و ناخوشی صبر و عملکرد هرکس با توجه به میزان اعتقادی که به معاد داره سنجیده میشه.
    اما کلی اینکه خداوند تبصره هایی برای رفع بلا طول عمر و رخدادهای خوب وهمچنین بد مثل عاق والدین اجل معلق بد بیاری وغیره تو سرنوشت انسانها قرار داده که بحثهای جدی در بارشون باید با استناد به منابع باشه تا شبهه ایجاد نشه و برداشت غلطی هم صورت نگیره.مثل کودک 3 ساله که 30 جزئ قرآن را حفظ هست.

نکته مهم توکل به خدا و بهره گیری از عقل و درایتی هست که ما انسانها رو از غیر انسان جدا کرده 46
    نمايش يا پنهان متن
    امیدوارم خداوند به حرمت حضرت زینب سلام اله علیها که امروز ولادتشون بود وبه حرمت ایام فاطمیه که در پیش داریم به همه شما وهمه انسانها آرامش قلبی عطا کنه و بهترین راه را پیش پاتون قرار بده 48
    46

• محسن صائب

نقل قول: نخبه
    نمیدونم چی بگم ولی همسر جان از مشهد خوشش نمیاد و فکر نمیکنم هر گز با ایشون به مشهد بیام

میخوای شماره حساب بده خشکه حساب کنم 83
    یعنی یکی از اصحاب کهف؟

یعنی یکی مثل این شعر
    به ولای تو اگر بنده خویشم خوانی *** از سر خواجگی کون و مکان برخیزم
    ولی من خیلی به قسمت اعتقاد دارم مخصوصا یه جریانی که وقتی سر اذان ظهر از خدا خواستم و همون شد دقیقا همون که من خواسته بودم.. با اینکه قبلش حتی بهش فکر هم نمیکردم ولی گویا قسمت و سرنوشت چیز دیگری بود.. پس حتی اگر با این حرف خودت رو راضی میکنی باز بهترین کاره

46
    ما ادمها به خیلی چیزا اعتقاد داریم نمیشه بگیم اعتقاد نداریم ولی گاهی در مورد یه سری مسائل بیشتر حرف میزنیم و یه سری مسائل رو فراموش میکنیم و لازم نمیدونیم در موردش بحث کنیم و این دلیل بر این نیست که بگیم اعتقاد نداریم....اعمالی که ما انجام میدیم ربط زیادی به اعتقادات ما نداره خیلی از ادمهای مذهبی و تند رو هم داریم که خیلی کارهای زشت انجام میدن که گاهی هم روشون اسم شرعی میزارن که اصلا هم درست نیست و خودشون هم ته دلشون میدونن غلطه منتها خب گاهی گناه برای یه عده لذت بخشه و به عواقبش فکر نمیکنن.. ولی گاهی یه گناه ضررش به خود فرد میرسه ولی چقدر بده که کسی گناهکار باشه و ضرر گناهی که انجام داده دامن خیلیا رو بگیره

یخورده مبهم نوشتی
    منظور من این نبود که به مواردی که اعتقاد داریم ولی عمل نمیکنیم
    مثلا من الان اعتقاد دارم که همه مردم خوب هستند
    حالا اگر چند سال دیگه متوجه بشوم نه اشتباه کردم و اعتقادم عوض بشه
    اون موقع چی؟
    این روزا درست کردن یه فیش حقوقی که کاری نداره ولی حالا این مورد رو بی خیال به جای نشون دادن فیش حقوقی یکم از حقوق اون اقا رو به حساب منو دکی واریز کنید تا لو ندادیمش

83 83
    اجازه هست یک قرار سایت دیگه در محل کار این اقا بگذاریم تا خیال شما راحت بشه 83
    نقل قول: hosseinhn82
    به نظرم سرنوشت دقیقا مثل اجل معلق و اجل مسمی است .

میشه یخورده واضح تر توضیح بدی

• بچه مثبت

اگر در اینده با اعتقادتی که پیدا کردیم پایه های اعتقادات فعلی مان دچار تزلزل شود . مسیر زندگی به چه صورتی در میاید
    به اعتقاداتم اضافه شده نه اينكه اعتقادات قبليم زير سوال رفته باشه. ولي هر آن به اين نتيجه برسم اعتقادات فعليم درست نيست بدون هيچ گونه تعصبي تغييرش خواهم داد. پيش وجدانم نيز راحت خواهم بود چون هميشه بهترين راه و مسير رو (به نظر خودم) براي زندگيم انتخاب كرده ام.

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• boof divoone

شانس و اقبال و بخت این حرفها کلا مزخرفه 50
    ببخشید اینقدر بی ادب شدم چون مطلقا اعتقادی ندارم 53
    هر چی داری خودت بدست اوردی و هر چی نداری خودت از دست دادی(البته منظورم در حالت درست و حلال هستش)
    در مورد حکمت خداوند هم که گاهی میزنه پس کله ادم اینجا بحثی نمیکنم چون اون یه جریان کاملا جداست
    اما اگر تمام کارهای انجام شده در زندگی برای رضایت خدا باشد بعد خودت و دیگران اطمینان داشته باشد هیچ ضرری نمیکنی 1

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• KuRoSh

هر چند با بعضی مواردش موافق نیستم

نظر شما با من فرق می کنه طبیعی هست اگر بگید خوشحال میشم 3 چرا؟
    کدوم موارد رو اختلاف نظر داریم 3

• نخبه

اجازه هست یک قرار سایت دیگه در محل کار این اقا بگذاریم تا خیال شما راحت بشه

خب چرا الان این تاپیک رو گذاشتی خب قبل از عید میزاشتی اون وقت جای قرار سایت یه قرار با خانواده و گل و شیرینی در منزل ما انجام میدادیم 23 اون وقت خیالم راحت راحت میشد 4

یخورده مبهم نوشتی
    اون موقع چی؟

با توجه به حرفی که اون بالا نوشته بودین جواب دادم خیلی مبهم نیست منظورم این بود که لازم نیست حتما در مورد یه مسئله هر روز حرف بزنیم و بگیم اعتقاد داریم که همه بدونن .. اون اقایی که شما میگی که اعتقاد نداشت هم حتما داشته ولی دلیلی نمیدیده از لذتش بگذره و حرف شما رو قبول کنه خب گاهی باید یه عده رو به حال خودشون گذاشت و یه عده رو فقط نصیحت کرد.. گاهی یه عده حتی لایق نصیحت نیستن منظورم اون اقا نیست کلی عرض کردم
    میخوای شماره حساب بده خشکه حساب کنم

اخ گفتی چقدر من از این خشکه خوشم میاد 93

اجازه هست یک قرار سایت دیگه در محل کار این اقا بگذاریم تا خیال شما راحت بشه

خب چرا الان این تاپیک رو گذاشتی خب قبل از عید میزاشتی اون وقت جای قرار سایت یه قرار با خانواده و گل و شیرینی در منزل ما انجام میدادیم 23 اون وقت خیالم راحت راحت میشد 4

یخورده مبهم نوشتی
    اون موقع چی؟

با توجه به حرفی که اون بالا نوشته بودین جواب دادم خیلی مبهم نیست منظورم این بود که لازم نیست حتما در مورد یه مسئله هر روز حرف بزنیم و بگیم اعتقاد داریم که همه بدونن .. اون اقایی که شما میگی که اعتقاد نداشت هم حتما داشته ولی دلیلی نمیدیده از لذتش بگذره و حرف شما رو قبول کنه خب گاهی باید یه عده رو به حال خودشون گذاشت و یه عده رو فقط نصیحت کرد.. گاهی یه عده حتی لایق نصیحت نیستن منظورم اون اقا نیست کلی عرض کردم
    میخوای شماره حساب بده خشکه حساب کنم

• rose12

وای! 28 آدم زخم معده می گیره از این همه نظرو بحث پیچیده.من نظرمو توی امضام با یه جمله گفتم.
    سپاس آقا محسن 46

• shaparak64

راستش وقت نکردم نظر بقیه رو بخونم 1
    اما نظر خودم :
    من به چیزی که به جبر و اختیار معروفه اعتقاد دارم
    یه بخشی از مشکلات و مصیبت ها و موفقیت ها و کامیابی ها برمیگرده به اون جبری که به اسمهای مختلفی عنوان میشه ( بد شانسی . خوش شانسی . قسمت. پیشونی نوشت . تاوان خطا . پاداش خوبی و ... ) و یه بخشیش هم برمیگرده به اختیار آدما تو تصمیم گیری برای کارهاشون، تجارت، تحصیل، خلافکاری، روابطشون و ...
    46

• ماهی

ایا اعمال ما در حوادث اینده و مسیر زندگیمون تاثیر گذار هست یا نه

آره موافقم.اینو می دونم انتخاب مسیر درست توی دراز مدت حتما جواب میده.
    مثلا اینکه این همه گفته شده صله رحم، و یا صدقه عمر رو طولانی میکنه رو شما به چه صورتی تفسیر میکنید

خوب احتمالا احساس خوبی که آدم در اثر انجام کارهای خوب و لذت بخشی مثل بخشش یا حل مشکل یه نفر
    پیدا می کنه برای سلامتی هم مفیده.
    ولی اهل حساب کتاب و شمارش خوبی کردن نیستم.دوست دارم هر وقت تونستم و از دستم بر اومد کاری کنم.
    به اینکه خدا مواظب آدمهاییه که سعی می کنن خوب باشن و بدی نکنن ایمان دارم...286
    نمايش يا پنهان متنبرای بدست آوردن موفقیت هایی مثل اون آقا خیلی عوامل موثره نمیشه فقط گفت به خاطر.....

• محسن صائب

به اعتقاداتم اضافه شده نه اينكه اعتقادات قبليم زير سوال رفته باشه. ولي هر آن به اين نتيجه برسم اعتقادات فعليم درست نيست بدون هيچ گونه تعصبي تغييرش خواهم داد. پيش وجدانم نيز راحت خواهم بود چون هميشه بهترين راه و مسير رو (به نظر خودم) براي زندگيم انتخاب كرده ام.

امین جان فکر کنم منظورم رو بد توضیح دادم
    بزار یک مثال بزنم
    الان من اعتقاد دارم که همه مردم خوب و قابل اعتماد هستند بر این اساس پایه های زندگیم رو چیدم
    اعتقادی که خیلی ها لاقل مشابه من معتقد نیستند
    حالا بعد چند سال من متوجه بشم اصلا اعتقادم درست نبوده و متاسفانه خیلی هم ضرر کردم اون موقع باید چه کرد
    منظورم بیشتر اینکه با ضرر های که شاید بعضی اعتقادات برامون وجود میاره چه باید کرد
    نقل قول: boof divoone
    شانس و اقبال و بخت این حرفها کلا مزخرفه
    ببخشید اینقدر بی ادب شدم چون مطلقا اعتقادی ندارم
    هر چی داری خودت بدست اوردی و هر چی نداری خودت از دست دادی(البته منظورم در حالت درست و حلال هستش)

از نظری که دادی ممنون
    هر چند موافق نیستم 3
    نقل قول: boof divoone
    اما اگر تمام کارهای انجام شده در زندگی برای رضایت خدا باشد بعد خودت و دیگران اطمینان داشته باشد هیچ ضرری نمیکنی

این عالی ترین و عرفانی ترین حرفی هست که یک ادم میتونه بزنه
    اگر کسی بتونه واقعا به این حرفی که زدی عمل کنه
    اون ادم رو باید انسانی وارسته و موفق و کامل نامید
    خب چرا الان این تاپیک رو گذاشتی خب قبل از عید میزاشتی اون وقت جای قرار سایت یه قرار با خانواده و گل و شیرینی در منزل ما انجام میدادیم اون وقت خیالم راحت راحت میشد

عروسی دعوت کن با خانمم و برادران شیر دل(مجتبی و مهدیار) میایم خدمت و کادو بزرگ هم هدیه میگیری بعد از خانمم یواشکی بپرس

نقل قول: rose12
    آدم زخم معده می گیره از این همه نظرو بحث پیچیده.من نظرمو توی امضام با یه جمله گفتم.

83 83
    میدونی چرا پیچیده هست
    چون هر کسی بر اساس منطق و جهان بینی خودش داره حرف میزنه ،
    در مورد امضا
    خیلی عالی
    46
    ولی
    بزار باقیا اگه حوصله داشتند نظر بدهند

نقل قول: shaparak64
    راستش وقت نکردم نظر بقیه رو بخونم

بعد نیایی مثل نخبه خانم صورت حساب بیاری که اینهمه فسفر سوزوندی 83 اینایی که نخوندی ازش کم کن
    نقل قول: shaparak64
    من به چیزی که به جبر و اختیار معروفه اعتقاد دارم
    یه بخشی از مشکلات و مصیبت ها و موفقیت ها و کامیابی ها برمیگرده به اون جبری که به اسمهای مختلفی عنوان میشه ( بد شانسی . خوش شانسی . قسمت. پیشونی نوشت . تاوان خطا . پاداش خوبی و ... ) و یه بخشیش هم برمیگرده به اختیار آدما تو تصمیم گیری برای کارهاشون، تجارت، تحصیل، خلافکاری، روابطشون و

خوب اینا رو کاملا قبول دارم
    ولی بنظرت اندازه هر کدوم از اینا در زندگی ما ادمها چقدر هست
    مثلا اون چیزای که در دست ماست چند درصد تاثیر گذار هست
    نقل قول: ماهی
    خوب احتمالا احساس خوبی که آدم در اثر انجام کارهای خوب و لذت بخشی مثل بخشش یا حل مشکل یه نفر
    پیدا می کنه برای سلامتی هم مفیده.
    ولی اهل حساب کتاب و شمارش خوبی کردن نیستم.دوست دارم هر وقت تونستم و از دستم بر اومد کاری کنم.
    به اینکه خدا مواظب آدمهاییه که سعی می کنن خوب باشن و بدی نکنن ایمان دارم..

46
    نقل قول: ماهی
    برای بدست آوردن موفقیت هایی مثل اون آقا خیلی عوامل موثره نمیشه فقط گفت به خاطر.....

اینو کاملا قبول دارم
    ولی بعضی وقتها عواملی باعث میشه سرعت بعضی موارد زیاد بشه
    این میشه عامل موفقیت
    یک مثال دیگه بزنم
    نمیدونم دوستان یادشون هست ایام ماه رمضان 2سال قبل برنامه ماه عسل، شبکه 3
    در یکی از برنامه ها خانمی حضور داشت که عنوان میکرد در طول زندگی بارها شکست خورده و در سفری به خونه خدا، عهد بسته اگر وضع اقتصادیش خوب بشود درصدی از درامد رو به نیازمندان بدهد
    الان او انچنان ثروت مند شده بود که توانسته بود از محل ان درصد ی که با خدا عهد کرده بوده یک خیریه راه بیندازد
    نقل قول: Kurosh
    نظر شما با من فرق می کنه طبیعی هست اگر بگید خوشحال میشم

فدات بشم
    اختلاف نظر طبیعی هست که باشه
    ما باید در زندگی از مرام و روشی که بزرگان ازموده و موفق شده اند استفاده کنیم با این کار بهتر میتوانید پایه های جهان بینی خودمون رو شکل بدهیم

• بچه مثبت

منظورم بیشتر اینکه با ضرر های که شاید بعضی اعتقادات برامون وجود میاره چه باید کرد
    فك ميكنم جواب داده باشم. اما بازم ميگم خب هر انساني از ضرر ناراحت ميشه اما پيش وجدانم راحت خواهم بود چون هميشه بهترين راه و مسير رو (به نظر خودم) براي زندگيم انتخاب كرده ام.
    شايد اين مثال كه ميخوام بزنم، در مورد اعتقادات كه تاثير مستقيم بر زندگي حال و آينده انسان داره خيلي مثال ساده اي باشه اما براي درك موضوع فك كنم بد نباشه
    من زماني كه لپ تاپ خريدم يك ماه بعدش سيستم جديد با قيمت مناسب تري اومد تو بازار اما هيچ وقت به خودم خرده نگرفتم. شايد ضرر كرده باشم اما از تصميمم تو اون زمان راضي بودم چون به نظرم بهترين انتخاب بود.

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• نخبه

من زماني كه لپ تاپ خريدم يك ماه بعدش سيستم جديد با قيمت مناسب تري اومد تو بازار اما هيچ وقت به خودم خرده نگرفتم. شايد ضرر كرده باشم اما از تصميمم تو اون زمان راضي بودم چون به نظرم بهترين انتخاب بود.

من میدونم بعد از اینکه لپ تاپ خریدی مسیر زندگیت عوض شد و اومدی بوفیلند و ما رو دیدی و مثل کنه چسبیدی به ما و ما را ول نمیکنی ایششششششششش.. راستی با گیلاس میخام برم فیلم جدایی نادر از سیمین رو ببینم دلت بسوزه 4

• KuRoSh

راستی با گیلاس میخام برم فیلم جدایی نادر از سیمین رو ببینم دلت بسوزه

خوش بگذره با ما ولی بدون ما کوفتتون بشه 4
    من میدونم بعد از اینکه لپ تاپ خریدی مسیر زندگیت عوض شد و اومدی بوفیلند و ما رو دیدی و مثل کنه چسبیدی به ما و ما را ول نمیکنی

65

• mojde

شما رو من جزو افرادی میدونم که خیلی دوست دارم از نطراتتون استفاده کنم
    پس اگر امکان داره نظرتون رو مرقوم کنید

ممنون از لطفتون 9

راستش من به شانس و سرنوشت اعتقاد دارم اما به این هم معتقدم که اموری تو دنیای ما وجود داره که میتونه این سرنوشتو عوض کنه و مهمترینش اخلاصه .ما ممکنه کارای مثبت زیادی انجام بدیم .
    خودمو میگم شاید تو یه روزایی چند تا کار به ظاهر نیک انجام بدم اما اونی تو کارام و زندگیم تحول مثبت ایجاد میکنه که خالص باشه وقتی این اتفاق میافته سریع تاثیرش رو تو زندگیم میبینم حالا کمک به پدر و مادر یا دستگیری از دیگران فرقی نداره .مسلما الان هر کدوم از ما آمیختهای از سرنوشت و اعمال و تصمیماتمونه.

• ماهی

فك ميكنم جواب داده باشم. اما بازم ميگم خب هر انساني از ضرر ناراحت ميشه اما پيش وجدانم راحت خواهم بود چون هميشه بهترين راه و مسير رو (به نظر خودم) براي زندگيم انتخاب كرده ام.

چیزی که من همیشه می گم 72

• محسن صائب

شايد اين مثال كه ميخوام بزنم، در مورد اعتقادات كه تاثير مستقيم بر زندگي حال و آينده انسان داره خيلي مثال ساده اي باشه اما براي درك موضوع فك كنم بد نباشه

امین جان
    ممنون از اینکه اینظور کامل نظراتت رو مرقوم کردی
    46
    راستی با گیلاس میخام برم فیلم جدایی نادر از سیمین رو ببینم دلت بسوزه

چه جالب ما فردا شب میخواهیم اون فیلم رو ببینم
    خدا خیرت بده اگه دیدی ارزش نداره خبر بده 3
    نقل قول: mojde
    راستش من به شانس و سرنوشت اعتقاد دارم اما به این هم معتقدم که اموری تو دنیای ما وجود داره که میتونه این سرنوشتو عوض کنه و مهمترینش اخلاصه .ما ممکنه کارای مثبت زیادی انجام بدیم .
    خودمو میگم شاید تو یه روزایی چند تا کار به ظاهر نیک انجام بدم اما اونی تو کارام و زندگیم تحول مثبت ایجاد میکنه که خالص باشه وقتی این اتفاق میافته سریع تاثیرش رو تو زندگیم میبینم حالا کمک به پدر و مادر یا دستگیری از دیگران فرقی نداره .مسلما الان هر کدوم از ما آمیختهای از سرنوشت و اعمال و تصمیماتمونه.

خیلی عالی و کامل
    ممنون 46

• نخبه

چه جالب ما فردا شب میخواهیم اون فیلم رو ببینم
    خدا خیرت بده اگه دیدی ارزش نداره خبر بده

این فیلم برنده جایزه شده اون وقت میگین بی ارزشه 32

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: